×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Дълговете на ПФК „Нефтохимик Бургас 1962” АД стигнаха 738 хил.лева, Общината официално излезе от дружеството


Дълговете на ПФК „Нефтохимик Бургас 1962” АД стигнаха 738 хил.лева, Общината официално излезе от дружеството
Темата за бъдещето на "Нефтохимик" отново разпали страстите в ОбС Бургас
27 Октомври 2020, Вторник, 12:26 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Спасителната възможност е акциите да бъдат събрани на едно място и най-вероятният им преносител ще е СНЦ „Нефтохимик Бургас” – сдружението на феновете

 

Дълговете на ПФК „Нефтохимик Бургас 1962” са 738 хил.лева, съобщи общинският съветник Георги Дракалиев. Днес темата „Нефтохимик” отново е на дневен ред в ОбС-Бургас. Разглеждат се две докладни – първата за окончателното излизане на Общината от дружеството, а втората – за отказ от приемане на акциите на Павел Бошнаков, който също иска да напусне.

От дискусията, която продължи близо час, стана ясно, че дълговете сериозно са нараснали. Последната информация бе, че те са около 500 хил.лева, но впоследствие се оказа, че са доста повече. Към 30-ти септември те са 738 хил.лева, а към днешна дата може и да са нараснали още, тъй като на щат са над 40 души – футболисти, треньори и администрация, а техните заплати се трупат, тъй като цари управленска криза и нито е ясно кой плаща, нито кой носи отговорност.

Спасителната възможност е акциите да бъдат събрани на едно място и най-вероятният им преносител ще е СНЦ „Нефтохимик Бургас” – сдружението на феновете. Бизнес дамата Анелия Златкова поиска да стане мажоритарен собственик, но до този момент тя не е предоставила пред феновете гаранции, че може да издържа клуба. Заради това почти сигурно ще се търси друг вариант за спасението на „Нефтохимик”.

Бизнесменът Павел Бошнаков подарява своите акции, изявил e готовност да помага като спонсор, но не и като основен. Други желаещи няма, а временното ръководство, което бе избрано преди седмица – Костадин Джамбазов, Велислав Илчев и Андрей Рунчев ще трябва да направи чудеса, за да закрепи отбора в следващия месец.

Очаква се общото събрание на СНЦ „Нефтохимик Бургас” на 14-ти ноември, след което ще стане ясно дали феновете ще приемат акциите. Ако ги вземат, те ще търсят спонсори и обществена подкрепа за спасяването на клуба.

 


В категории: Спорт


11
Коментара по темата
11.
Г.Д.
30.10.2020 14:16:09
0
5
А да бе, нов отбор от окръжната. Няма ли някой селски отбор да си смени името на Нефтохимик и това да бъде най-истинския отбор от 1962 г.
10.
Абе
27.10.2020 21:14:25
9
2
едно и също лице (не гарантирам, че е мъж) се включва здраво от един и същи мобилен интернет. Follower така показва
9.
До 8
27.10.2020 20:06:06
1
16
Кога минаха през Б окръжна? Кога? СНЦ създадено 2014 почна в Б окръжна и...не я довърши. Тези същите фенове едва ли не зарязаха СНЦ то и се наведоха на Мастер,викаха за Мастер- ФК.Бургас. после Мастер си смени името на нефтохимик, нали така. Така че нищо не са минали феновете в Б окръжна. Ако не беше Мастер да му се смени името СНЦ още щеше да е в Б окръжна или нямаше да съществува. И как така,като сте я минали Б окръжна се телепортирахте направо във втора лига? За това не искате на чисто,от Б окръжна,щото знаете,че просто не можете, и там няма да се оправите и там някой ще ви е виновен. Не търсете,че някой бил причината ,все лежите на това ухо,че някой бил причината,че основната причина,хахахаха. Първо погледнете във вас, причината си е изцяло във вас да сте в това положение и много добре си го знаете.
8.
До 7
27.10.2020 18:57:14
16
2
Малко си дезинформиран. Че те феновете на Нефтохимик минаха през Б окръжна доста отдавна и това не е страшно. Стташно е че футбол в Бургас няма а такива като теб са основната причина.
7.
До 5
27.10.2020 18:30:16
0
10
Точно за това с нов клуб от Б окръжна за да "умрат" от глад. Докато клуба е в профи футбола и паразитиращите ща са там да смучат...Никой беше и да чуе за това недоразумение,нито община нито Бошнака никой. Но никои неще от Б окръжна щото няма да има за крадене и сами няма да могат да се оправят
6.
До 4 и не само
27.10.2020 18:21:50
3
14
Как от къде? Нали тръбяха на всякъде,че щели да бъдат на всеки мач минимум по 10000( десет хиляди)фена, повтарям МИНИМУМ ПО 10 000 ( ДЕСЕТ ХИЛЯДИ) Та тези минимум 10000,като всеки един от тях даде по 100 лв. ще си погасят дълга,че и ресто ще им остане..за дюнери и шмъркане да се почерпят "фенчетата". Но до там после пак ща са необходими мнооого,а ма много кинти...
Та къде са тези минимум 10000 фена?
Решението е едно,фалит и нов клуб от Б окръжна група. Тва е здравия разум всичко друго е ала бала. Този клуб е черна дупка, съществуващ за финансова облага и черно тото, без фенове.
5.
Нафта
27.10.2020 17:48:42
6
12
Тодоров Джамбазов Илчев Красико ментето шайка наркомани и тотаджий,това е разпад.Те уговарят мачовете в елитната,какво остава за доказани схемаджий като Брадата и Джамбазов във втора лига.Ако не е Нефтохимик ще умрат от глад.
4.
Бургазлия
27.10.2020 15:28:09
0
12
Нефтохимик явно е обречен... Дори и да не обяви фалит, ако не покрива задълженията си, БФС има право да го извади от професионалния футбол... Откъде СНЦто ще намери тия хиляди?
3.
ОПАААААААААААААА
27.10.2020 15:21:24
0
5
И ТУК ПОВОД ЗА ЖАЛБА №32 !!!!!!!!!!!!НАГЛИЯ АДМИНИСТРАТОР ВЪРНИ КОМЕНТАРА!!!!!!!!!!!!
2.
*********
27.10.2020 14:52:35
3
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
1.
765892
27.10.2020 12:44:25
3
28
Аааа, значи можело - вижте как треперят за здравето си съветниците от Бургас. не 1.5 м. а направо по 5 ( пет) метра отстояние имат един от друг. Я да ги вкарам в една учебна стая с 30 сополиви и кашлящи ученици да ги видя как ще си опазят скъпоценното здраве и как миенето на ръце, шлемовете и дезинфектантите ще им помогнат.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Лозенец празнува своя вековен юбилей Лозенец празнува своя вековен юбилей 100 години от с. Ембелец до днешно с. Лозенец Кметът на Бургас пита жителите на жк. "Възраждане": Одобрявате ли тези терени за етажни паркинги Кметът на Бургас пита жителите на жк. "Възраждане": Одобрявате ли тези терени за етажни паркинги Община Бургас представя 5 локации, вижте ги  Стана ясно кой хвърли коктейли Молотов по техниката на известен бургаски предприемач Стана ясно кой хвърли коктейли Молотов по техниката на известен бургаски предприемач Причината за палежа е неуредени финансови отношения Обрат за лихвите: Инвеститорите вече очакват ново увеличаване от Фед Обрат за лихвите: Инвеститорите вече очакват ново увеличаване от Фед На какво се дължи рязката промяна? МВР засилва мерките срещу джигитите, пияните водачи и шумни превозни средства в Царево МВР засилва мерките срещу джигитите, пияните водачи и шумни превозни средства в Царево Местно РУ и администрацията на Общината започват усилена работа, за да осигурят спокоен летен сезон за туристите  ГЕРБ и ДПС предлагат ограничаване рекламата на хазарт ГЕРБ и ДПС предлагат ограничаване рекламата на хазарт Законопроектът отлежавал "доста дълго време", но може и да не бъде приет предвид приключващия мандат на Народното събрание Лазарки ще огласят и изпъстрят Камено Лазарки ще огласят и изпъстрят Камено На откритата сцена в града на 28.04.2024 г. 10:00 часа ще се проведе конкурс на лазарски групи и песни Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден По време на почивните дни и дните на официалните празници от 1 до 6 май включително ще бъдат осигурени дежурни инспектори във всички ОДБХ Полиграф уличил подпалвача на "Аудито" на бургаски бизнесмен в ж.к."Меден рудник", известен е и поръчителят Полиграф уличил подпалвача на "Аудито" на бургаски бизнесмен в ж.к."Меден рудник", известен е и поръчителят Калин Ст. и Величко Тачев са уличени в лъжа от детектора  Дамска рокада в ръководството на ДПС в парламента Дамска рокада в ръководството на ДПС в парламента Ертен Анисова стана зам.-председател на групата за сметка на Хатидже Георгиева
Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори