×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Със св. Атанас обратно към живота или как се появи мангъровщината


Със св. Атанас обратно към живота или как се появи мангъровщината
Броят на носителите на коронавирус за ден вече мина 1000, а Мангъров ви казва: Излезте на улицата, хвърлете маските и се обичайте като братя
24 Октомври 2020, Събота, 22:20 ч.
Автор: Флагман.бг

Да вярваш на алтернативни теории тип "Мангъров" днес направо си е норма, тъй като доверието в официалните институции отдавна се търкаля в прахта

 

 

Напълно не разбирам защо е обществено нетърпим луд религиозен фанатик с хиляди последователи, а се насърчава доцент, който ви казва да хвърлите всякакви предпазни средства и да хукнете по улиците по време на пандемия, та белким се заразят повече от вас, пише вестник "Сега".

Нека да съм ясен - хората не са виновни, че вярват в Исус, в Мохамед, в Мангъров или в ролята на гевгира в пастафарианството. Не познавам вярващ, който да няма проблем с живота на земята, та едва ли от добро народът прави фейсбук групи от типа: “Аз подкрепям доцент Мангъров“, ”С доцент Мангъров и Бог обратно в живота“, ”Доцент Мангъров - орден “Стара планина” и тем подобни щуротии.

Стаден имунитет ли? Цената е 4,86 млн. заразени и 68 хил.жертви

Да вярваш на алтернативни теории тип "Мангъров" днес направо си е норма, тъй като доверието в официалните институции отдавна се търкаля в прахта. Отдавна няма и здрав разум, на който да вярваш - това също. В такива времена хората вярват на Ванга, на Кашпировски, на съседката Гинче, която чисти в болницата и много добре ги знае нещата, на хиляди други "авторитети". В този ред на мисли - много е лесно в подобна атмосфера да се сформира кръжок вярващи на “човек с опит“ като Мангъров.

Д-р Елена Радева: Мангъров, при коронавируса няма стаден имунитет, има повторно заразяване!

Човек с опит.... това е важно! Само дето в XXI век се прави медицина, базирана на доказателствата, т.е. на фактите, а не просто на 38 г. опит и лична преценка на специалиста. Защото медицината освен знание е и динамика. Ако 38 г. си лекувал кръвно с пиявици, имаш опит, но това не е за хвалба. А когато става дума за COVID-19, т.е. за нова коронавирусна инфекция, едва ли опитът играе решаваща роля. 

Доц. д-р Мангъров: Човек, който няма симптоми, не трябва да се тества, а да си живее нормално

Мангъров стана обществено разпознаваем при първата вълна през март и април, когато лъсна като тиква в контражура на НОЩ, докато обясняваше, че епидемията е абсолютно обикновена, че се развива “по нормален и очакван начин“ и няма нужда от никакви противоепидемични мерки. Това беше първата червена лампа, която трябваше да ви светне в мрака - от едната ви страна стоят няколко планини като Германският институт за инфекциозни заболявания "Роберт Кох", американският професор Антъни Фаучи, водещите специалисти в Русия и Китай, а от другата страна - доцент Мангъров...

Целият свят обяснява, че това е коронавирус, който протича нестандартно, а Мангъров ви казва, че всичко е точно, ние тия работи ги знаем, няма нужда от мерки, най-много "да изгорят няколко сухи съчки". 

По това време св. Атанас, водач на сектата на недосегаемите, роди най-важно си пророчество - той сподели, че това “нормално” развитие ще доведе до изчезването на коронавируса през юни 

Казваше, че залага дипломата си, че COVID-19 ще изчезне бързо. Стана обратното - пролетната вълна вече изглежда наистина като безобидна задявка в сравнение със случващото се на здравния фронт през последните дни /ръст от 80 на сто за седмица/. Не е ясно на базата на кой опит Мангъров твърдеше това - естествените вируси се променят, когато бъдат атакувани от неблагоприятни за тях външни условия или лекарства, или се срещнат с упорит рецепиент. COVID-19 се промени - през октомври заразява по-бързо повече демографски групи, но смъртността е доста по-ниска в сравнение с март-април. Факт.

Вместо да си почине малко след несполучливите прогнози, доцентът отново се активизира заедно с останалите вярващи. Сега още по-активно иска да хвърлим маските. Напук на препоръките на СЗО и всички национални, европейски и световни терапевтични стандарти, Мангъров, който по цял ден “лапа маркуча“ (това е загадъчен негов цитат) и разчита единствено на чистите си ръце, днес съветва моментално да изхвърлим разните там маски, ръкавици и други бошлаф истории. 

Има огромна разлика между Мангъров и другите борци срещу оковите на маските - онези, дето смятат, че маската им пречи на свободата на изразяване. В случая имаме позиция не просто на учен или шоумен, а позиция на пропагандатор. Нещо като антиваксър, който не се е загрижил само за детето си, а за цялото народонаселение - Мангъров почти ежедневно е в ефир, а като не е, се вози по рейсовете без маска, напук на всякакви предписания, правила, изисквания и т.н.

Не е само това. В началото на пандемията водачът на сектата обясняваше с право, че е важно да се правят тестове, че носителите на ковид не се хващат, защото не се тестваме масово. Днес същият твърди, че е абсолютно безсмислено да се тестваме, че ПСР-ите са “трошене на пари“. А да - освен това започна да говори, че ако хукнем всички да си правим тестове, ”системата ще спре и ще влезем в задънена улица". Да, не се разбира коя е тази система, която ще рухне при правене на тестове, не е здравната със сигурност, но пък е ясно, че в състоянието на доц. Мангъров има видимо обостряне. 

Нямам високо мнение за НОЩ, не съм сигурен дали той в момента въобще функционира, но призивът на Мангъров щабът да бъде разкаран, т.е. ситуацията да кара на самотек, без професионално, а само с политическо ръководство, ми се струва престъпно небрежен. Между другото съвсем резонен е въпросът - а в момента как е? Шефът на щаба вече месеци е извън прожекторите, сега на мястото на НОЩ се изявява предимно новият министър на здравеопазването, който със сигурност не е в щаба.

Беше направен втори щаб, който скоропостижно си отиде, а правителството следва едно към едно препоръките на доц. Мангъров, /и на ресторантьора Ричард Алибегов/, който очевидно може да си мие ръцете, но едва ли може да управлява криза в такива размери.

Крайно време е Борисов да официализира всичко това, да сложи Мангъров начело и да се свършва този цирк. Ясно е как ще се лекуваме - вкъщи. Поединично. А тези, които съвсем сдадат багажа, ще се лекуват в болницата по препоръките на Мангъров: “Коронавирусът е вирусно заболяване, което се характеризира с дихателна недостатъчност. Дава се само кислород. Всички други медикаменти са под въпрос”.

Теорията на доцента почива върху един слон - т.нар. стаден имунитет. Т.е., ако повечето от нас преболедуват една заразна болест,  ще изградят имунитет и болестта ще си умре от мъка, щото няма как да се предава нататък.  Доц. Мангъров сполучливо сравнява заразяването с изстрел.

"Ако натискаш малко спусъка на пистолета, той няма да гръмне", обича да казва той. Това е така.  Твърденията, че може да се изгради стаден имунитет без наличието на ваксина, си е направо стрелба с картечница по карантинираното население, което от половин година се чуди в реалността ли е или във фикция. Липсата на мерки в любимата на сектата Швеция доведе до скок на смъртността, опразване на старческите домове, медицински триаж, но не и до антитела в населението /едва 7 на сто са/ . 

"Ама Швеция сега не страда толкова, колкото при първата вълна", казва Мангъров на сподвижниците си. Не е така. От септември насам броят на случаите в Швеция отново расте, а от понеделник шведите решиха да въведат “локални карантинни мерки”, каквито досега нямаха. Смъртността в Швеция сега е в пъти по-ниска, отколкото през април, но това е така за целия свят - в Италия сега има толкова активни случаи, колкото през март/април, но смъртността е 15 пъти по-ниска, т.е.  "шведският модел" няма нищо общо с това. 

Мангъров така и не разбра, че когато всички карат кола срещу теб, не те, а ти си в насрещното. Ние сме общество, което търси дебата, но е много добре поне по време на война, на пандемия, на бедствие да не се изпълняват разнопосочни команди, защото картинката става трагикомична. 

Автор: Петьо Цеков, вестник "Сега"


В категории: COVID-19


48
Коментара по темата
48.
*********
02.02.2021 21:11:28
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
47.
*********
02.02.2021 20:40:38
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
46.
Ййййй
26.10.2020 06:35:42
3
4
Е на коремен хирург ли да вярваме???
45.
asd
25.10.2020 13:59:54
14
10
Колкото и да го плюете, накрая пак на Мангъровия ще кацнете ;)
44.
*********
25.10.2020 12:15:57
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
43.
До 42
25.10.2020 12:01:00
3
15
Браво,браво за коментара,изключително точно и на място.Мога само да добавя,че Европа се управлява от партията на либералите,а те са най-пошлата сган,която се състои главно от педофили и гейове.Семейството е на заден план и как няма,като лидерите на западна(л)а Европа са бездетни дъртофелници и не им пука за нищо,освен за някакви измислени ценности.
42.
КороноТъпак
25.10.2020 08:21:40
6
37
"Да разлаем кучетата-2" ама с вируси и доктори ! Като видиш какви са водачите на "Свободният свят", то страният Тръмп, превъзбуденият Борис Джонсън, извратеняка Макрон, ком. секретарка арабофилката Меркел, двама комедианти на Италия Пепе Грило и на Украйна Зеленски, фанатика Ердоган и вечният Путин(последните двама в не особено свободният свят). А за ЕС пък да не говорим. Само нашите представители като видиш и ти става ясно. От Андрей Слабаков до Мария Габриел и на ръководна длъжност мижитурката Станишев. А у нас ? Бойко Борис с Цвета Караянчева при загряващи Нинова, Цв. Цветанов и чалгаджията Трифонов !?! ПРИ ТАКЪВ СВЯТ, В КОЙТО СМЕ НАБУТАНИ ДА ИМ ЖИВЕЕМ МАНГЪРОВ ЗВУЧИ КАТО ДРЕВНОБИБЛЕЙСКИ МЪДРЕЦ ! На фона на лудостта обхванала трансджендърските медии, хората жадуваме ЗА НОРМАЛНОСТ ! Очаквам завръщането на гларусите ха ха ха
41.
бай Оня
25.10.2020 08:08:01
10
18
Като минат американските избори и разрешат на политиците да забравят за този вируса, много ми е интересно какво ще кажат тези, които сега така са се сборили с него :)

А вируса го има, разбира се, но си е вирус като вирус като хиляди други. Изобщо не заслужава вниманието на медиите и цялата тази психоза.
40.
мангъров кукумицина
25.10.2020 07:31:30
14
12
алелуя кукувици
39.
Рон Бургунди
25.10.2020 07:26:04
12
46
Мангъровщината почива на един много прост факт. До сега , през целия ми живот не съм имал повод да вярвам на което и да е правителство , нито в бг , нито в чужбина. Това първо. Второ, има безброй олигофрении около тоя вирус, което кара хората с повече от една гънка да се замислят. Как така пък втората вълна съвпада с изборите за президент на САЩ. Как така маските предпазват. Кои маски, от кой материал. Как така маските предпазват а икономиките са спрени. Оставете всичко да работи , вкл туризъм - просто всички да са с маски. Как така смъртността де факто е по малка от нормален грип. Как така се доказа, че се плаща на болниците повече, ако пишат корона вирус в графа заболявания. Защо има вечерен час при пандемия? Какво общо има с вируса ограничението на движение или по скоро забрана за такова. Той вируса вечер спи ли ? Или пък вечер е по активен? Така че, вирус има, имало го е и преди, но целите на тая истерия са други и са много прости ама не са за прости хора.
38.
Флегмиии
25.10.2020 06:51:29
10
33
За мангъров добре ама за бочето кажете гъзъ му как е на вкус
37.
3456
25.10.2020 05:32:51
28
17
Водача на идиоти те, а днес и нахален със скъсана диплома мечтател за слава и внимание... Най-лошото е, че му се дава трибуна и министъра го слуша.
36.
морски
25.10.2020 04:23:01
19
23
Всичко около този коронавирус е постановка и то много елементарна. Гледайте и мислете малко.
https://www.facebook.com/CYBERARMY3301/posts/179817466900095
https://www.facebook.com/okodavidi/posts/1677143712466870
35.
Би
25.10.2020 00:53:27
1
24
Скоро ще се разбере кой крив кой прав . Ще се види на кой теорията е вярна.
34.
Динко
25.10.2020 00:52:32
7
36
Божееееее в този Бургас всички сте доктори бее, медици хахах, учени, нобелови лауреати, и най-вече вирусолози. Бааааааати града, учен до учения хахахаха
33.
Ами
25.10.2020 00:51:53
16
32
Може и да е прав.Той няма файда да лъже.Следжвреме ще узлезе че всипко е игромна лъжа.всеки сам решава.Ако се чувства добре затворен без оари ок
32.
Динко
25.10.2020 00:49:23
30
16
Е.ати шизофриника е този.
31.
Мангъров
25.10.2020 00:47:06
29
18
Е толкова компетентен, че продължава да обяснява как изгражда анти тела и т.н смях, тук където живея има много хора които са болни за втори път, да за втори.В къщата в която живея има майка и син които карат ковид за втори път, и честно казано мен ме боли...сещате се кое кой вярва и кой не, но няма такъв филм като антитела, поне не такъв какъвто този изпушил дадка си мисли,защото тук хората си го карат за втори път.
30.
Нормален човек
25.10.2020 00:44:39
24
59
Кой е авторът на този бездарен пасквил? Кои сте Вие да пишете глупости по човека, който ви говори като специалист? И кой не разбра, освен Флагман, че всичко е една игра за едни Пари!
29.
Няма значение
25.10.2020 00:44:37
27
12
То я е чисто лид
28.
До 25
25.10.2020 00:11:50
14
47
С две думи надупен драскач!Как им пречи тоя Мангъров бе!Друго си е всичко да пее в двбилния хор и да опъва клинични пътеки,ама да знаете,че Господ гледа и хаир от такива пари няма да видите,изроди!
27.
Дядо Добри
25.10.2020 00:11:37
14
49
Напълно нов вирус!?! Непознат на човечеството!?! 39 години опит като вирусолог майната им! Гледай сега какво казват модерните доктори и математиците на ЩАБ-а. Щото вируса не е вирус, а нещо извънземно. Странно, ама точно преди 17 часа публикувахте тезата, на бившия началник на научния отдел на най - голямата фармацевтична компания в света, който до дума повтаря казаното от Мангъров.
Ама нищо, нали Тиквата ни, пардон Премиер-министъра ни е без вирус и може да подарява България!
26.
Тъпо стадо мангъровци
25.10.2020 00:06:17
45
23
Стадото българско от чалгаджийски олигофрени, вярва на гадачки, мангъровци и други подобни шарлатани, толкова е затъпяло, че майките им проклети да пукнат от Ковид, пак ще казват ,че е от сифилис и Ковид не съществува. Тъпа сган невежа. На стадото му се приискало СТАДЕН ИМУНИТЕТ. мАЛОУМНИЦИ БЕЗМОЗЪЧНИ
25.
авторът не е наясно
25.10.2020 00:02:25
11
34
с много неща,очевидно е идеологически подкован,но не е медицински грамотен.Толкова произволни твърдения и некомпетентни заключения показват една цел-дискредитиране на всяка цена.Не му е ясно на този господин,че именно когато няма ваксина се получава/евентуално/ т.н. стаден имунитет.При наличие на ваксина,която се прилага методично и целенасочено се придобива колективен имунитет,какъвто е имунитетът срещу морбили.Четенето на подобни писания е загуба на време.В заключение-Мангъров изразява мнение,докато други,които може да не са прави,просто налагат своето.
24.
Болен
25.10.2020 00:00:54
0
40
Когато се разболее човек и започнат да те препращат от кабинет на кабинет и от болница на болница и никой не те насочва към правилния специалист който да те излекува разбираш провала на системата. Господ да ни пази. Има много добри лекари но няма система за връзка между тях.Плащам за грешките.
23.
до 19
25.10.2020 00:00:41
13
6
Пу..ка е майка ти тираджийска, педал недоебан въшлив. Да е..ба и нещастната ти неука твар малоумна творена на нивата от тъп тираджия и сифилистична прости..ка. Къде си видял ти комунистически , че и вестник бе олигофрен ? Да е.. и гурливите ви ши..бани педалчета миризливи
22.
Bingo
24.10.2020 23:57:38
9
48
Авторът Цеков е или доста объркан тип или е получил доста добър хонорар за тази шитня. Само като прочетеш първите четири реда от статията разбираш, че следва безсмислен бълвоч. Мангъров просто говори по тема която му е в компетентността, всички вие които оспорвате думите му първо трябва да признаете, че вируса е лабораторно създаден и за това не могат да се следват стандартните процедури, но странно защо това е тема табу в научните среди. Не твърдя, че Мангъров е сто процента прав, но със сигурност каза много повече истини от останалите наредени около "софрата" Ковид. Самия факт че само за PCR тестове са похарчени около 60 милиона лева от населението трябва да ви светва червената лампа на съмнението. Самия факт, че до сега теоритичните жертви на този толкова страшен вирус у нас са около 1000 какво да кажем за сезонния грип кой всяка година взима реално между 1000 и 2000 жертви. Защо г-н Петъо не носи всяка зима маска? Явно Мангъров с думите си пречи на определени бизнес интереси и въпросният Петьо явно е станал маша в ръцете на тези ,,бизнесмени".
21.
Наско Ментата
24.10.2020 23:39:48
1
14
Вчера гледах Борат 2. Половината филм се говори на Български . Като прегледате коментарите - веднага разбирате защо . Направо съм нокаут. Много на зле отива работата.
20.
!!!
24.10.2020 23:35:59
5
27
Абсолптно е прав до комкото се отнася, че така наречените безсимптомни не трябва да се тестват! Те не са без симптомни, те са здрави! PCR тестът открива всички друго, но не и вируси.

http://svoboden-narod.eu/1935/бащата-на-pcr-теста-кари-мълис-covid-19-е-измама/?fbclid=IwAR1Pa_JRM8qCFagzFy1AQNdS49v9Ku96gWMoyOUegGF_IrKVgj_Dq-ybxlE
19.
До 17
24.10.2020 23:28:35
7
14
П..ко непоръбена кой ти пише че Мангъров е комунист. Вестника който го е напечател се води комунистически парцал, каун неузрял.
Естествено че ще защитават частната собственост нали и те имат като теб уста и гъз.
18.
Сарая
24.10.2020 23:15:12
8
30
Флагман сателит на Пик ...
Недеялко Недялков ви обича ....
17.
до Е на ТВА
24.10.2020 23:04:40
10
17
Мангъров както и БСП не са комунисти, те са капиталистически приватизатори бе малоумник. Понятие си нямаш какво е комунизъм. Борят се единствено за собствената си печалба. В БСП няма нищо социалистическо. Къде си чувал за комунист и социалист който да защитава частната собственост идиот с идиота ти
16.
Шарлатанин
24.10.2020 23:00:48
54
18
Мангъров е шарлатанин. Луд който или трябва принудително да се лекува или да бъде съден ако осъзнава какво прави. Мисля че е второто защото неговото БСП държи фармацевтиката в България. Те са приватизаторите и мангъров е техен слуга. Те имат полза Ковид да продължи дълго, за да печелят повече и повече
15.
Е на ТВА
24.10.2020 22:59:54
18
32
Флагман защо препечатвате от този комунистически парцал глупави статии.
Работя в болница точно където се лекуват заразени с COVID-19. За сега медицината е безсилна срещу този вирус, впрочем както и срещу другите грипоподобни вируси. Разликата е че срещу другите има създадена ваксина а срещу КОВИДА няма.
Така че докато се създаде ваксина ще има и починали. Идеята на Мангъров е че след масовото заразяване което е неизбежно ще се създаде така наречения стаден имунитет. Използването на маски само ще отложи случващото се но няма да го предотврати и единствено е полезно за болниците че няма да се претоварят изведнъж.
Така че носете си новите дрехи, пийвайте концентрат поне 40 градуса и не по малко от 150 мл. , чесън задължително разбира се и много секс, може и безразборен. Щото това ще ви остане.
14.
Коко
24.10.2020 22:55:43
11
44
Абе те в мадрит се събраха лекари от цял свят да кажат същото като мангъров те тръгнали да го злепоставят с подобни статийки човека.хората измряха от туй че неги лукуват вече доказано в страната те пак ковит та ковит у бургас ковит нема има тровит дишайте сажди и мълчете
13.
*********
24.10.2020 22:52:44
10
42
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
Евалла
24.10.2020 22:51:43
5
51
Всички кафяви медии са барометър!Когато лаят срещу някой значи е на прав път.Личи тъй като спонсорите и господарите на лайнометите се броят на пръсти в България.
11.
Браво !
24.10.2020 22:47:30
14
48
Мангъров бърка на едни място на всички продажници и техните патрЕотични патерици.Взеха да лаят на поразия,СКАТ,Флагман,Блиц,ПиК!Само утайки!
10.
До 2
24.10.2020 22:45:54
8
35
А то тия дето гласуват за ГЕРБ акъл чак от ушите им изтича, толкова, че министрите сричат масово, за език 2 ри да не говорим. Всичко е леш: ГЕРБ Слави млади БСП, всичкооо иска да седне да краде.
9.
МN
24.10.2020 22:43:41
17
60
Доц. Мангъров е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ. Затова го поканиха в Гърция. Стига вече поц*нковани кофи, пожарникари и разни други коремни хирурзи сложени да работят това от, което най-малко разбират! От Март го плюете човека. М*сирки, колкото и да го плюете и да се опитвате го дискредитирате Мангъров няма да стане вашата.
8.
Народния съд
24.10.2020 22:34:53
42
20
Тоя дърт продажник народа ще го оправи скоро съвсем скоро . Да се знае и другите мангъровци Слави , Тошко ,Първанова , Радев да им благодарите после на тях .
7.
До Бойко
24.10.2020 22:32:35
18
19
Остави тоя калпав материял да се прочисти по естествен път и на пролет БСП няма да я има като партия щото електората ще е отнесен. Мангъровците не маска а скафандри ще носят скоро от страх ,довчера се питаха познаваш ли някой болен ся ще се питат имаш ли познат здрав .
6.
Браво
24.10.2020 22:30:46
49
22
Браво Флагман
Много добър магериал, макар и малко закъснял
5.
Мутафчиев
24.10.2020 22:28:34
26
10
Скоро мангъров ще ми яде плешивата глава без корона .
4.
Мутафчиев
24.10.2020 22:28:27
28
8
Скоро мангъров ще ми яде плешивата глава без корона .
3.
Мангъров, е.и ги!
24.10.2020 22:27:55
11
30
Свинекомплекса в атакааааа :-))))
2.
Отговор
24.10.2020 22:26:17
36
22
Мангъровците са същите дето си избират комунистите тридесет години и гласуват за такива като Бареков,Слави и Догани . Просто казано ,прост народ българина си обича да го поема без смазка и така по лесно вини другите за неуспехите си .Бог да пази България .
1.
Брееей
24.10.2020 22:22:19
15
44
След СКАТ и другия рупор на ОП(ограда и паспорти) се изходи по адрес на Мангъров!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции
Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори