×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • В 11 часа днес ще има пресконференция на Емил Кундев - финансово-счетоводен консултант към поморийския манастир "Свети Георги", очаквайте подробности
  • В 10:30 часа днес общинските съветници от БСП Чанко Мирчев и Станимир Баев ще дадат извънредна пресконференция, очаквайте подробности
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Няма смисъл от оставка на Борисов – това ще е загуба за цялата държава


Няма смисъл от оставка на Борисов – това ще е загуба за цялата държава
Мога спокойно да кажа, че все още съм независим, твърди Ангел Исаев
22 Октомври 2020, Четвъртък, 18:00 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ (снимка: Авторът)

Много пъти съм участвал на избори, но никъде не съм забелязал някой да контролира вота, казва първият „независим“ депутат в 44-ото НС

Ангел Исаев е на 48 г. Прочу се като първият нечленуващ в парламентарна група (независим - постарому) депутат в 44-ото Народно събрание. Бе изключен от групата на ДПС веднага след учредяването на тази легислатура през април 2017 г. От тогава до ден днешен той гласува твърдо в подкрепа на управляващата коалиция между ГЕРБ и „Обединени патриоти“.

- Г-н Исаев, Вие бяхте първият „независим“ депутат в това Народно събрание, но сега вече сте 16. Какво е Вашето обяснение, че станахте толкова много?

- Това е нормално. Статистиката показва, че в края на всеки парламент се отделят групи хора, които стават независими. В БСП се случиха доста трусове. Нормално е да има хора, които не харесват политиката на г-жа Нинова. В реда на нещата е те да се отделят и да погледнат в друга посока – по-вляво или в центъра, и да потърсят това, за което са дошли в парламента.

- Вие бяхте изключен от парламентарната група на ДПС в началото на този парламент. А в момента член ли сте на някоя партия – ДПС или може би ГЕРБ, които подкрепяте?

- Не, не съм член на нито една политическа партия в момента. Бях изключен от ПГ на ДПС, бях изключен от всички постове и партийни позиции там. В момента мога спокойно да кажа, че все още съм независим.

- Обаче ето, че парламентарните избори чукат на вратата и идва въпросът какви са Вашите политически планове в това отношение?

- В момента трудно бих ви отговорил на този въпрос, все още обмислям. Каквото и да ви кажа сега, няма да е на сто процента.

- От няколко месеца вече има протести срещу главния прокурор Иван Гешев и премиера Бойко Борисов с искане за оставки. Как гледате на тези демонстрации?

- Мога да кажа, че това е нормално. Ние сме една млада демократична държава – все пак в България демокрацията е от 30 години. Има хора, които не харесват политиката на сегашното правителство и са решили да протестират. Това показва, че в България демокрация има. Видях много млади и интелигентни хора с идеи, което доста ме впечатли. Одобрявам хората, които са излезли на протест, но там, за съжаление, бяха доста смесени. Имаше и хора, които, така да се каже, имаха някаква цел. Това, за жалост, развали идеите на тези млади, които бяха на протеста.

- Т.е. все пак симпатизирате на протестите?

- По принцип – да. Това е демокрацията, нормално е, не може всички на сто процента да одобряват управлението.

- Въпросът е, че се искат оставките на главния прокурор и на премиера Борисов. Това бихте ли го подкрепили?

- Не, няма смисъл от това. За премиера ще кажа, че това ще бъде загуба за цялата държава. Останаха три, четири или пет месеца (до изборите – б.а.). По-добре е да си изкарат мандата и след това вече - всеки има право на глас. Който не харесва партия ГЕРБ, няма да гласува за тях. Така че всички ще загубим от едни предсрочни избори.

- Опасенията са, че ГЕРБ могат да контролират по някакъв начин вота - затова се искат предсрочни избори. Как гледате на тази теза?

- Честно казано, това ме съмнява. Аз много пъти съм участвал на избори и никъде не съм забелязал някой да контролира вота. Това за мен е оправдание на губещи политически партии.

- Как Ви се вижда поведението на президента Румен Радев? Прав ли е в критиките си към Борисов и Гешев?

- Малко са пренасилени нещата. Не мога да говоря срещу президента, не бих го критикувал. Все пак е президент на всички български граждани.

- Като човек отвътре – съгласен ли сте с твърденията, че депутатът от ДПС Делян Пеевски е скрит втори премиер в държавата заедно с Бойко Борисов и е силен задкулисен фактор?

- О, не! Далеч съм от това нещо - г-н Пеевски да е втори премиер и т.н. Не знам откъде се появи това. Г-н Пеевски си има достатъчно бизнес, съмнява ме, а и няма как да стане това нещо. Не съм съгласен с тези твърдения.

- И не е вярно, че Пеевски контролира Иван Гешев?

- Не мога да кажа такова нещо, не съм го забелязал. Главният прокурор си е главен прокурор.

- Предполагам, че ще продължите да подкрепяте правителството на ГЕРБ и „Обединени патриоти“ до края на мандата...

- Аз бях един от малкото хора, които твърдяха, че тази коалиция ще си изкара мандата. Продължавам да твърдя, че свършиха доста неща. Да, имаха грешки, но - който не работи, той не греши. Да, можеше да се свършат и още неща, но, за съжаление, по различни причини това не се случи. Все пак доста бе направено.

- Въпросът е дали не се случи и една голяма корупция. Затова излязоха хората на протестите.

- За корупция винаги се говори, но какви са фактите - някой трябва да ги покаже. Ако е имало - понесени са наказания. Нали виждате колко министри бяха освободени от г-н Борисов само и само да няма напрежение.

- А очаквате ли ГЕРБ да бъде наказана на изборите?

- Най-вероятно ще има отцепници. Знаете, че г-н Цветан Цветанов направи партия, а все пак той бе фактор от самото създаване на ГЕРБ. Така че ще има отцепници със сигурност, но колко ще бъдат – времето ще покаже. Но тук мога да подчертая само едно – разликата между БСП и ГЕРБ е очевидна. Само за последните два месеца близо десет човека се отцепиха от БСП, докато в ГЕРБ все още има някаква сериозна и стабилна организация. Доколкото знам, само един човек напусна партията след отделянето на Цветанов. Но занапред – Божа работа!


В категории: Политика


Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
28
Коментара по темата
28.
Сикишев
23.10.2020 09:48:10
0
3
Този наля доста гласове на ДПС , удари джакпода и влезе в парламента.Цоцна държавна пара хареса му.Не правиш нищо ,а паричките са бол.Заплата бонуси рушвет с една дума пари валят отвсякъде.За нищо на света няма да се откаже от такъв доходоносен начин на живот. Сега ще в листата на ГЕРБ , защото ДПС го отсвириха (доносниците на ДС направиха голяма грешка като го отсвириха , но това си е техен проблем) .ГЕРБ знаят че ще загубят гласове и отчаяно имат нужда от гласоподаватели и ще го прикоткат при тях.Сега същите гласове които отидоха при ДПС преди 4 години ще се налеян в ГЕРБ ,защото при циганите 6-5 няма.При тях (циганите ) БОС-а каквото каже това става.А ДПС ще го духат малко.
27.
До 18
22.10.2020 22:09:28
1
9
Я си заври един мамул в зад.ика и си вземи автоинтервю!
26.
До 18
22.10.2020 22:09:22
0
8
Я си заври един мамул в зад.ика и си вземи автоинтервю!
25.
А бе
22.10.2020 22:04:54
0
8
От хамелеони,акъл не ща!
24.
Makak we
22.10.2020 20:42:49
0
7
Може да вземе още 20-40 милиарда заеми да не се сърдят прапрапрапрапрапрапрпа внуците че за тях не останало нищо за плащане
23.
Въпрос
22.10.2020 20:30:10
7
3
Защо го плюят зад гърба му или анонимно, свити зад компютъра, а като имат проблем са му първи приятели и търсят помощ?!
22.
Бачийски
22.10.2020 20:22:55
7
3
Ачката е пич,...
21.
Чичо Митко
22.10.2020 20:19:48
8
2
Къв що е не знам,но Единствен Исаев прие Протестиращите в Народното събрание и внесе техния закон.Адмирации
20.
Мартин
22.10.2020 20:17:36
14
4
Кауни,Ангел е стойностен човек над 500 работни места осигурява,направете го вие или лесно да плюем,но да градим не можем!
19.
напушена работа
22.10.2020 19:52:59
5
23
Тоя майтап ли си прави, ако Борисов незаменимият подадял оставка и щяло да бъде голяма загуба за държавата. Мне, аз даже ще вдигна банкет. А от такива дебилни изказвания се чудя как изобщо е съществувала държавата преди да се роди Борисов... Хайде спрете билките които пушите
18.
ДО ЖУРНАЛИСТИТЕ НА ФЛАГМАН!!!!!!!!!!!!
22.10.2020 19:50:18
19
2
""ФЛАГМАН КОГА ЩЕ НАПИШЕТЕ СТАТИЯ ЗА ПРАВАТА НА ГЕЙ ОБЩНОСТТА В БУРГАС!!!!!!!!!!!!!!!НИЕ СЪЩО СМЕ ХОРА И ИМАМЕ ПРАВА""!!!!!!!!!!!ЗАЩО НЕ ОТРАЗИХТЕ ПОСЛЕДНИЯТ НИ ФШАШ МОБ В ЦЕНТЪРА???????????????АЗ И МОЯТ ПРИЯТЕЛ ЖЕЛАЕМ ДА БЪДЕМ ПОКАНЕНИ ЗА ИНТЕРВЮ!!!!!!!!!!
17.
улица Тамара
22.10.2020 19:48:10
1
12
Ще е загуба за цялата галактика, че и оттатък. И колко трябва да си неграмотен, за да блокираш през 2020 година някого по ІР адрес?
16.
хаха АДМИНИСТРАТОРА
22.10.2020 19:42:00
24
1
ТРИЕШ АААААААААААААА!ОЩЕ ЕДНА ЖАЛБА ДО ТУК 10 БРОЯ!!!!!!!!!!! НАТОЧЕТЕ СИ ИМИКАЛИТЕ ЗА ОБЕСНЕНИЯ!!!!!!!!!!!!!!ВСЕКИ СИ НАМИРА МАЙСТОП.РА РАНО ИЛИ КЪСНО
15.
Гласувайте за Шайката ГЕРБ Дебили!
22.10.2020 19:34:01
13
16
Вече не се изненадвам защо сме на 117 място по Свобода на словото!
Браво мадоратори на Флегман.
От 12 коментара, ШЕСТ Изтрити!
14.
*********
22.10.2020 19:32:16
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
13.
m
22.10.2020 19:30:14
0
2
mnogo qsno,sqmo zawyr6en kreten ne bi go shwanal towa
12.
ЩО МИ БЛОКИРАШ КОМЕНТАРА ?????????????
22.10.2020 19:15:56
23
2
бе???????????
11.
*********
22.10.2020 19:15:49
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
10.
АЛО ПОДЛОГИ ЩО НЕ КАЖЕТЕ?????????????
22.10.2020 19:12:47
25
9
КО СТАВА В СОФИЯ СЪС СТУДЕНТИТЕ!!!!!!!!!!ТЕ ЩЕ ВИ НАМАЧКАТ МУТРИ!!!!!!!!!!!!!!ОСТАВКА
9.
*********
22.10.2020 19:00:13
0
11
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
8.
Българин
22.10.2020 18:49:45
0
22
ГЕРБав ибрикчия
7.
Sa4
22.10.2020 18:47:00
0
14
Nezavisim bil pleshiviq Kaun
6.
Алоооо
22.10.2020 18:46:18
0
29
Какъв спам??? Коментарът ми съдържаше линк към интервю с въпросния господин, който не знае къде се намира в парламента. Флагман най-големите подмазвачи на властта!!!
5.
Мижитурка
22.10.2020 18:32:41
0
17
Думата за такива като тоя е само една.....
4.
*********
22.10.2020 18:24:49
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
3.
*********
22.10.2020 18:24:46
0
16
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
2.
*********
22.10.2020 18:23:43
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
1.
*********
22.10.2020 18:07:44
1
11
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Гала отиде в подкаста на дъщеря си и призна, че е правила секс... Гала отиде в подкаста на дъщеря си и призна, че е правила секс... Не става ясно нито къде се е случило то, нито с кого, но подозренията, естествено, падат върху настоящата й половинка Стефан Как шеф Ангелов се завърна в кухнята на Хелс Китчън Как шеф Ангелов се завърна в кухнята на Хелс Китчън "Не ми се работи, не ми се готви, но това не е концерт пожелание. Важните сте вие. Затова продължаваме", заяви шефът Решават за извънредни мерки и обявяване на епидемия срещу коклюш Решават за извънредни мерки и обявяване на епидемия срещу коклюш Пик на заразените с коклюш се очаква в края на май Добра новина за столичани, метрото ще се разшири с още две станции в "Люлин" Добра новина за столичани, метрото ще се разшири с още две станции в "Люлин" "Метрополитен" обяви конкурс за строител на продължението към Околовръстния път Комисията "Митници" праща доклада си в прокуратурата, убедени са, че се доказало участието на Асен Василев Комисията "Митници" праща доклада си в прокуратурата, убедени са, че се доказало участието на Асен Василев Докладът е изпратен на прокуратурата  Красивата украинка Мария и най-голямата интригантка от "Ергенът" Криси останаха без рози Красивата украинка Мария и най-голямата интригантка от "Ергенът" Криси останаха без рози За сметка на това Екатерина получи две рози - една от срещата си с Алек и втора от вечерта на елиминациите Тя е любимка на шеф Ангелов, но снощи приключи с Хелс Китчън Тя е любимка на шеф Ангелов, но снощи приключи с Хелс Китчън За два месеца ти научи много. Симона, ти си детето чудо на Hells Kitchen. Ти изненада абсолютно всички, каза й шефа  Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето
„Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака 
Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Смяната на министрите, ясно показва, че има борба на различни интереси в остатъка от Сглобката Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори