×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Доц. д-р Атанас Мангъров: Спокойно, близо сме до стадния имунитет


Доц. д-р Атанас Мангъров: Спокойно, близо сме до стадния имунитет
Според доц.д-р Мангъров тестовете, които правим в момента са излишни, защото само показвали, че има огнище на заразата
20 Октомври 2020, Вторник, 11:51 ч.
Автор: Флагман.бг

Скоро ще достигнем съкровените 70 % срещали се с вируса, твърди началникът на Детското отделение към Инфекциозната болница

Доц. д-р Атанас Мангъров, който е принципен противник на прилагането на строги противоепидемични мерки и настоява, че единственият начин да се справим с вируса, е да придобием стаден имунитет, не се притеснява от рекордния брой заболели от COVID-19 в днешния ден.

Според него над 1000-та заразени с коронавирус ни доближавали все повече до заветната цел – да достигнем 70 % на хора, срещали се с вируса.

1024 с коронавирус, 63 заразени в Бургас

„Защо правим хиляди тестове - за да видим какъв е процентът на заразените в едно огнище или да разберем колко са заразените в страната и оттам да правим прогнози за бъдещето? Ако е първото – тестовете са излишни, защото във всяко огнище процентът на заразените е висок и откриваме очевидното. Ако е второто – резултатите са оптимистични, защото ще достигнем съкровените 70 % срещали се с вируса, смята началникът на Детското отделение в Инфекциозна болница.

Д-р Елена Радева: Мангъров, при коронавируса няма стаден имунитет, има повторно заразяване!

Той отчита, че по данни на НСИ през миналата година 444 души са починали от инфекциозни заболявания.


В категории: COVID-19


56
Коментара
Флагман.БГ 2 май ще е неучебен в цялата страна 2 май ще е неучебен в цялата страна 20/04/2024, Събота 09:00 1
56
Коментара по темата
56.
Абе...
23.10.2020 12:11:51
0
2
Нямате представа какво се задава в целия свят. Скоро всички ще разберете.
55.
Христо Злобата
23.10.2020 00:40:03
1
2
До коментиращото ме адашче, с коментар №29... Предполагам, че мене питаш: "Още ли не си се запътил да си търсиш въже и камък,хайде по-екпедитивно,моля те! :)".... ЧЕ СИ И УЧТИВ, МОЛИШ МЕ...интелигентно момче си, тогава, НАПРАВО ДЖЕНТЪЛМЕН, ДАЛИ, А?!?!!! Ами да ти отговаря и аз ПОДОБАВАЩО И ВЪЛНУВАЩО НАЙ-ПОСЛЕ, ЧЕ НЕ МИ ОСТАНА ВРЕМЕ ДА ГО НАПРАВЯ ОТ МНОГО ТЪРСЕНЕ И ЛУТАНЕ!.....Намерих, да де, НАЙДОХ ПРЕВЪЗХОДНИ такива, но в последния момент се сетих, че ти първо трябва да ми покажеш как да го направвя, така че НЕПРЕМЕННО ТАКА ЩЕ СТАНЕ, КАКТО СИ ГО ИЗПРОСИ!!! На такава БЕЗПРЕДЕЛНА МЪКА ще си поради МАСОВАТА, ВНЕЗАПНА И ТВЪРДЕ ЕКСПЕДИТИВНА (а не както си написал съвсем "грамотно" екпедитивно) кончина на родата ти, БЛАГОДАРЕНИЕ ЕСТЕСТВЕНО НА COVID19 (БОГ ДА ГО ПОЖИВИ ТОЯ ВИРУС И ЗДРАВЕ ДА МУ ДАВА И ДА ГО УСИЛИ НА МАКС ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ, ДА! ЗА ДА ГИ ИЗЧИСТИ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ И ДА СЕ ПРЕКЪРШИ ЗЛОТО, ЗА ТВОЕ ДОБРО Е ВСИЧКО, В ТОВА ИСКАМ ДА ТЕ УБЕДЯ, НЕ ЗА ЗЛО!)!!! Та поради смъртта на най-близките до КАМЕННОТО ТИ СЪРЦЕ, заповядай при мен, за да не търсиш и ти като УЛАВ И ГЛАМАВ (в каквто ще се превърнеш съвсем скоро, ЛУДНИЦИТЕ ЩЕ СА НОВОТО ТИ МЕСТООБИТАНИЕ И ПОСТОЯНЕН АДРЕС) таааа.......намерил съм ти ПЕРФЕКТНИ въже и камък, ТА ДА МИ ПОКАЖЕШ веднъж завинаги КАК СЕ ПРАВИ и да знам за нататък, ОТКЪДЕ ЩЕ СЕ МЯТАШ или ПЪК В КАКВО ЩЕ СЕ МЯТАШ.....И Т.Н. И Т.Н. ЕКСПЕДИТИВНО ИДВАЙ, моля теееее! Нося ти подарък, АХ КАКЪВ ДЖЕНТЪЛМЕН СЪМ САМО И АЗ, няма само и ти я, ама ХА!....Дааааа, подаръци ще има,за всички от сърце......!!!!! Подаръкът ми е малко НЕСТАНДАРТЕН, но действа с математическа точност до безкрайността.... Казва се COVID19..... Заповядай, анонимно "адашче", ВИРУСА ВЕЧЕ ПОЧНА ДА ТЕ ТЪРСИ, РАЗВЪРЗАХ ГО И МУ КАЗАХ ДА ТЕ ГОНИ, ТИ ДА БЯГАШ, ТОЙ ДА ТЕ ГОНИ, ТИ ДА БЯГАШ, ТОЙ ДА ТЕ ГОНИ И НАКРАЯ КАТО СЕ ПОУМОРИШ И ТОЙ ЩЕ ТЕ СЪБОРИ НА ЗЕМЯТА, ЩЕ ТЕ СГЪРЧИ И ДОТАМ....ПОГРЕБЕНИЕ...ВАЛС....ТОЙ БЕШЕ МНОООГО ДОБЪР ЧОВЕК.....БЛА-БЛА-БЛА......И ХОП ИДВАШ ПРЕД ВРАТИТЕ НА АДА МИ! ЗАПОВЯДАЙ, ЧАКАМ ТЕ! НЯМА ОТТЪРВАНЕ ОТ МЕН, ЩОМ КАТО ТИ САМ, ПО СОБСТВЕНА ВОЛЯ СИ МЕ ПОТЪРСИЛ ДА СИ/ТИ ДИРЯ КАМЪК И ВЪЖЕ ЕКСПЕДИТИВНО....В крайна сметка може и да не ти потрябват.... Ясен ли съм? Сполай ти!.... Чакам те в ада....сам си го изпроси! СБОГОМ, ЛЮБОВ МОЯ "АДАШКА" НЕОБЯСНИМА...... П.С. 19-КАТА НЯМА ДА ПРЕСТАНЕ ДА ТЕ ГОНИ, ДОКАТО НЕ ТЕ НАСТИГНЕ И ТОГАВА...... ДА ТЕ СВЕТНА ЛИ НЕЩО???.....ПРИ НЕЯ УМОРА НЯМА, ПОВТАРЯМ Н-Я-М-А! АРЕ, СБОГОМ И БОГ ДА (НЕ) ТЕ ПРОСТИ!
54.
DJARO
21.10.2020 20:25:29
2
2
Докато не им преведат парите от СЗО на ГЕРБ ще увеличават всени ден бройката на заболели.......за да ревем пред света че сме много засегнати от вируса....да ни се помогне
53.
Само да уточня
21.10.2020 19:51:56
1
2
Че ми втръсна от опорката дали били починали ОТ или СЪС ковид. Ми и да приемем че СЪС ще трябва да приемем че ако бяха БЕЗ щяха да са живи.
52.
статистика
21.10.2020 16:16:46
1
0
Само да напомня на бройкаджиите, че "починали с коронавирус" и "починали от коронавирус" не са едно и също нещо.

Тоест сранвяването на числата от миналата година за "починали ОТ инфекциозни заболявания" не е редно да се сравняват с числата от тази година за "починали С коронавирус"
51.
Б. Г.
21.10.2020 14:44:59
1
2
Няма да чета на никой тук коментарите. Сигурен съм, че знаете всичко и сте най-умните на света.Предпочитам да е тайна за мен.
50.
Жокера
21.10.2020 01:46:37
4
1
А беее еййй куку как мангъров разбра и изледва коронна как биологично оръжие а тоз трол е платен мухлю работещ за бизнес институции мислете малко първо това не е грип и второ имунитет тук няма има гени това е биологична война от Иновия ред Чистка 333 и като ва гледам и чувам галилиео тъпотиии нищо незнаете Людуети тъпи нищоСлушайте си и блееейййте стадооооо стадооооо
49.
До истината
20.10.2020 23:58:02
5
5
Галилео с доказателства се е борил срещу догма. Мандъров се бори с догми срещу доказателствата. И с много манипулации също.
48.
истината
20.10.2020 21:48:42
7
8
Моля, повече уважение към хората, които мислят по различен начин! И Галилео Галилей е бил обвинен в неверно твърдение, но историята показа друга истина.
47.
Тоя
20.10.2020 19:52:48
8
7
вече съвсем се излага. „ Отчита“ че били миналата година умрели 444 от инфекциозни заболявания. А не го ли притеснява факта че тази година само от едно инфекциозно заболяване са умрели над 1000? А годината въобще не е свършила... И ковид тепърва ще прави бели...
46.
АДМИНИСТРАТОРА
20.10.2020 19:51:05
2
1
В КОМЕНТАР 45 СЕ ГОВОРИ ЗА ПОДГОТОВКА НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ РЕДНО Е ДА СЕЗИРАТЕ ПРОКУРАТУРАТА !!!!!!!!!!!АКО НЕ ГО СТОРИТЕ АЗ ЩЕ СИГНАЛИЗИРАМ ЧЕ НЕ ИЗПЪЛНЯВАТЕ ТОВА СИ ЗАДЪЛЖЕНИЕ ПО Н.К.
45.
Христо Злобата
20.10.2020 19:33:35
12
3
КороноТъпак, САМ СИ ПРИЗНАВАШ, ЧЕ СИ ТЪПАК.... Това е добре, посмирил си се малко.... Но ДАЛЕЧЕ не е достатъчно.... Не съм СТОЯНОВ, а СТОЙНОВ, разбра ли ме интернет-мишленце?!? И не съм Злабата, а ЗЛОБАТА.... И не е вярно, че не съм се заразил, НАПРОТИВ.... Нося вируса в себе си, за да заразявам такива като тебе.... Къде съм?!? Навсякъде и никъде.... Но за теб и цялата ти рода, НЕПРЕМЕННО ЩЕ ДОЙДА И ЩЕ ВИ ПРЕСЕЛЯ НА ЕДНО МЕСТЕНЦЕ, където е само тъмнина, ВЕЧНА, НЕПРОГЛЕДНА ТЪМНИНА, ПЛАЧ И СКЪРЦАНЕ СЪС ЗЪБИ!.... Казва се АД, "смели" ми, ТЪПАКО.... Разбра ли ме?! Ясен ли бях?! А, Вие всички останалите дето продъжавате да цъкате МИНУСИ под коментарите ми, само един единствен въпрос към Вас: Толкова ли много Ви се умира?!?.... Явно, ДА! Ами щом го искате, ТАКА ДА БЪДЕ! КОМЕНТИРАЛИТЕ ИНТЕРНЕТ АНОНИМНИ ПЛЪХЧЕТА ПОД НОМЕРА НА КОМЕНТАРИТЕ 21, 29 И 31, И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ, НАЦВЪКАЛИ МИ СМЕЛО МИНУСЧЕА....ЩЕ ВИ ПОСЕТЯ НЕПРЕМЕННО ЛИЧНО ВСИЧКИ ВИЕ МИНУСЧЕТА, ВАС И ВАШАТА ЦЯЛА РОДА КАЗАХ И НЕПРЕМЕННО ТАКА ЩЕ СТАНЕ, ЗАКЛЕВАМ СЕ В НЕБЕТО И В ДЪЛБИНИТЕ НА АДА ПОД НЕГО, КЪДЕТО ВИ ОЧАКВАМ ВСИЧКИ ВАС МИНУСЧЕТА ПРЕД ПОРТИТЕ МУ!!! СПОЛАЙТЕ И СЕ ОГЛЕЖДАЙТЕ ЗА МЕН, АЗ НЕ СЕ КРИЯ, МИШОЦИ АНОНИМНИ, ОТДОЛУ МИ Е КОМЕНТАРА ВЪВ ФЕЙСА, КОЙТО ИСКА ДА СЕ СРЕЩНЕМ, НЯМА НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ, НО ЗА ПОДАРЪК МУ НОСЯ COVID19, ЗА НЕГО И ЗА РОДАТА МУ.... КАКВОТО ИМАМ, ТОВА ДАВАМ....АКО НЕ ДРУГО, ПОНЕ НАИСТИНА ЩЕ ЗНАЕТЕ, ЧЕ Е ОТ СЪРЦЕ!!!
44.
Спортния
20.10.2020 16:26:34
2
3
Къде е Стоян Колев ?
43.
що блокираш???????????????????????
20.10.2020 16:24:16
3
3
КОМЕНТАРА
42.
ИСТИНАТА ПРОИЗТИЧА
20.10.2020 16:20:19
2
10
ИМЕНО ОТ РАЗЛИЧНИТЕ ВИСОКО НАУЧНИ МНЕНИЯ А НЕ ОТ ЛЪЖИТЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ И ТЪРГОВЦИТЕ ///и едните и другите са заинтересовани от внушаване на ЛЪЖИТЕ СИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!А ВИРУСА СИ СЪЩЕСТВУВА И НЯМА НАЧИН ЗА АБСОЛЮТНО ПРЕДПАЗВАНЕ ОТ НЕГО !!!!!!!!!МАНГЪРОВ ЗАСТЪПВА ТЕЗАТА ЧЕ СТАДНИЯ ИМУТИТЕТ ЩЕ ГО ПРЕВЪРНЕ В ПОНОСИМО ЗА ХОРАТА ЯВЛЕНИЕ С КОЕТО ЩЕ БЪДЪТ ПРИНУДЕНИ ДА ЖИВЕЯТ В БЪДЕЩЕ !!!!!!!!!!!!!!ДОРИ И ПРИ НАЛИЧИЕ НА ВАКСИНА НЯМА ДА Е ВЪЗМОЖНО ВАКСИНИРАНЕ НА ЦЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ–––––––––В МОМЕНТА ГОЛЯМ НЕДОСТИГ НА ПРОТИВОГРИПНИ ВАКСИНИ!!!!!
41.
истината
20.10.2020 15:56:23
7
17
В муждународен план няколко видни учени, също като Мангъров, призовават за премахване на повечето мерки срещу корона вируса и да се концентрират повече върху защитата на уязвимите групи от населението По този начин да се изгради "стадния имунитет." Това което говори Мангъров не го измисля той, а известни учени, които се занимават с научна работа върху вирусите от уневерситети в Оксфорд, Харвард и Стандфорд. Други изследователи и лекари също са се приссъединили към тях. Така че Мангъров не открива топлата вода, просто чете мненията в чуждата преса. Разбира се и те си имат опоненти.
40.
Мега стресиран от Ковид
20.10.2020 15:41:08
30
14
Тоя търгаш Мангъров, ако ми падне, ще го изсипя с една права лопата по врата! Освен заеманата длъжност в болница е собственик на частна лаборатория и фирма за доставка на различни видове лекарства и ваксини.В първите месеци на вируса в България март, април скачаше от телевизия в телевизия и разправяше как не трябвало да правим нищо, а само масово населението да се тества. Потриваше ръце и очакваше заявка за доставка на тестове към неговата фирма, след като върви и уж го играе кинтра на НОЩ, за да му затворят устата. Вирусът щял да си отиде юни месец и нямало да има следа от него. Но обезателно трябвало масово тестване на българското население.Явно след огромните злоупотреби в отделението, на което е шеф, прикрити незнайно как, на някой му щракна да не се занимават с тоя търгаш и лабораторията му, а и фирмата му са пратени в трета глуха.
39.
Пт
20.10.2020 15:34:18
4
25
Носете маски, пазете дистанция, хигиена и всичко ще е наред. Трябва да се научим, да живеем и да спрем да го отричаме. Нищо няма да ни стане, ако се пазим, напротив, ще запазим близките си и хората около нас!
38.
Яни
20.10.2020 15:27:57
23
16
Аве, тоя ненормалник няма ли да го арестуват вече? Волен го задържаха при пъреа проява, а тоя месеци наред системно прави някакви псевдонаучни внушения, с които мотивира хората да не спазват мерките за безопасност. Докога ще продължава това безобразие?
37.
ДО 30 ЗАИНТЕРЕСОВАНИЯ
20.10.2020 15:23:00
2
17
ЦЯЛ СВЯТ ГО ОТРЕКОХА ХЛОРОХИНА САМО НАШТЕ С """ОТКРИТИЕ ""ЧЕ ИМА ЕФЕКТ ХАХА!!!!!!!!!!ДА ИМА ЕФЕКТ ЗА ДЖОБА НА ЕДИН ОЛИГАРХ ДЕТО ""РЕКЛАМНО"" СЕ ИЗЛЕКУВА ЗА 3 ДНИ !!ПУНТА МАРА КАК ДА НАПРАВИМ ПАЧКА ОТ ГЛУПАВИЯ БЪЛГАРИН ХАХА
36.
Тин
20.10.2020 15:22:38
15
17
И аз до преди 5 дена не познавах хора с тази болест. Сега за 4 дена трима с фатален край, здрави, прави. Така, че имайте едно на ум са казали старите хора.
35.
Пръдлив
20.10.2020 15:21:47
9
8
Дали се предава с пръдня, че много пърдя и мирише зверски, но се чувствам като тарикат като прудна в магазина
34.
До33
20.10.2020 15:18:13
5
10
Ей сега ще те засипят с негативи, и аз имам близки и загубих близък приятел. Дано се оправят скоро.
33.
Трол
20.10.2020 15:15:32
5
19
Ако все още нямате пизнати болни-споко, скоро ще имате. Моите познати боледуват вече две седмици, един е в болница. Така, че умната. Бъдете отговорни.
32.
ядосан българин
20.10.2020 15:05:41
20
16
Мангърчето,нали щеше да си скъса дипломара,ако вируса не изчезне през юни?
Този ако ти каже добър ден,погледни небето за всеки случай.
Тотален смешник.
31.
ДО ХРИСТО ЗЛОБАТА !!!!!!!!!!!!!!!!!!
20.10.2020 14:50:26
10
10
ЕДИН ПЪЛЕН ИДИОТ !!!!!!!!!!!!!!НЯМА СПОР ЧЕ СИ НУЖЕН НА ОБЩЕСТВОТО КАТО ПЛЕВЕЛА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЗА ДА РАЗЛИЧАВАТ ХОРАТА ДОБРОТО ОТ ЗЛОТО ЛЪЖАТА ОТ ИСТИНАТА ПРОСТАКА ОТ УМНИЯ !!!!!!!!!!!!!РАЗБРА ЛИ ИДИОТО !!!!!!!!!!!!!!
30.
превенция
20.10.2020 14:36:27
7
14
не е сериозно да се успокояват хората при такава лавина от болни...ваксина няма да има скоро,единственото решение е ПРЕВЕНЦИЯ! излезе проучване на български учени, че хидроксихлорохин има ефект http://www.bta.bg/bg/c/OT/id/2296045
29.
Христо,
20.10.2020 14:31:02
9
12
Още ли не си се запътил да си търсиш въже и камък,хайде по-екпедитивно,моля те! :)
28.
Ротшилд
20.10.2020 14:24:07
22
16
Тоя през седмица си мени мнението, преди говореше, че трябвало да се правят повече тестове, сега не трябвало?!? Явно в частната му лабораторийка нещо не върви келепира. А има и фирма за доставка именно на тестове и ваксини против грип.
27.
До 26
20.10.2020 14:16:41
6
9
6 долара е цената, мандрата е огромна в световен мащаб.
26.
:) :) :)
20.10.2020 14:09:47
8
14
Онзи ден четох в едно сайтче, че фамозните PCR - тестове стрували на лабораториите по 10 лв./бр.???
Ако е вярно, какво се чудите ,че го плюят...
25.
Честито на психясалата сган
20.10.2020 14:08:00
10
16
След експертната среща на епидемиолози и инфекционисти е било взето решението маските да станат задължителни и на открити пространства. Това обяви здравният министър проф. Костадин Ангелов.
24.
Лелеее
20.10.2020 14:03:20
4
25
Много са ми интересни такива които казват,че няма болни, че е измислица и т. н и когато някой каже аз имам близки болни или аз съм болен и го засипват с червени палета хаха смях,няма такъв народ, няма такава сган.
23.
до гражданин
20.10.2020 14:01:18
3
6
Прочетете заповед № Р-37 от 26.02.2020 г. за създаване и отговорности на НОЩ. Логично е да събират информация и съвети от специалистите в тази област, в т.ч. и работещи с оперативни данни. За някои от тях чуваме, за други не, и това че д-р Мангъров не участва в тази дейност, а само в журналистическа, не означава, че всички останали не си вършат работата, която им е възложена. Това, че сме имали цивилни президенти, означава ли, че трябва да минат през висше военно училище за да бъдат "върховен главнокомандващ на въоръжените сили" - НЕ - имат си съветници. Та така..., гражданино
22.
Ма
20.10.2020 13:58:25
18
29
Мангъров е за затвора , до вчера викаше правят повече тестове затова има много болни 3% ся пак толкова тестове 25% процента ама тоя боклук ще го лекуват с връзки апък вие мишките ще го духате . Що не се зарази нарочно да си докаже теорията .
21.
До Христо
20.10.2020 13:54:46
12
19
Що не си вържеш един камък на врата и не се метнеш от моста да се отървеш от мъките,а и всички нас от себе си,олигофрен!
20.
КороноТъпак
20.10.2020 13:45:09
10
27
Този вирус е наистина доста опасен и то най-вече за психичното здраве ! И то дори преди да си го пипнал. Ето на Христо Стоянов (Злабата) какви психични щети е нанесъл а още дори не се е заразил ! Пазете се ! Избягвайте медиите и соц. мрежи.
19.
До 6
20.10.2020 13:35:28
13
31
Половината ми семейство е болно, включително 4 годишния ми племенник. А преди 2 месеца загубих много близък МЛАД човек от същата тази болест. Това, че ти нямаш познати болни, може само да те радва. При някой минава леко, почти без симптом но но при други нещата се развиват светкавично.
18.
Статистика
20.10.2020 13:34:29
9
20
"Той отчита, че по данни на НСИ през миналата година 444 души са починали от инфекциозни заболявания."
Такааа! Какво стана с онези, които твърдяха, че миналата година имало повече починали от грип, отколкото от коронавирус през 2020?
444 души от , забележете, инфекциозни ЗАБОЛЯВАНИЯ, не от един вирус!
А от март до днес имаме 1008 починали само от Ковид-19.
Ето ви статистика от устата на любимия ви д-р Мангъров за починалите от "обикновеното грипче". Макар че е ужасно да гледаш на хората като на числа в статистическите данни.
17.
Христо Злобата
20.10.2020 13:20:54
23
15
Трезвомислещ, и ти ИЗМАМНИКО КАТО "доц." МАНГЪРОВ, излез поне с името и Фейса си като си толкова смел да ме наричаш "психопат".... Скоро ти самият ще станеш НАИСТИНА ПСИХОПАТ, като най-скъпите ти хора на сърцичето ти се преселят в дълбините на ада от COVID19.....ПОРАДИ ТЕБЕ....ТИ ЩЕ СИ ПРИЧИНАТА за техните страдания.... Поне не се крий и им го кажи в предсмъртните им гърчове, но понеже си ИНТЕРНЕТ мишка, ЩЕ СЕ СКРИЕШ! Теб не те искам да умираш! ТИ НАИСТИНА ЩЕ СИ ПСИХОПАТ! ВСИЧКИ ЛУДНИЦИ ЩЕ СА ТВОЯТ НОВ ДОМ! Сам си го изпроси, ще те чакам И АЗ САМИЯТ в пъкъла, който е приготвен за такива като тебе ПРЕСМЕХУЛНИЦИ....КАЗАХ И ТАКА ЩЕ СТАНЕ, НЕПРЕМЕННО! ОБЕЩАВАМ ТИ И СЕ ЗАКЛЕВАМ В НЕБЕТО И АДА!
16.
Трезвомислещ
20.10.2020 13:12:10
10
22
Христо, такива психопати като теб, всяващи страх и паника са по-опасни от всички възможни вируси!
15.
Били
20.10.2020 13:11:41
1
4
Спокойноо, ще има и втора серия, с този не ми се получиха нещата.
14.
Христо Злобата
20.10.2020 13:08:17
37
10
Всичките Вие, които ми давате минуси на коментара, значи се съгласявате с това, което казва този ИЗМАМНИК..... Така, че и на ВАС ВСИЧКИТЕ С МИНУСИТЕ ВИ ПОЖЕЛАВАМ СЪЩОТО КАТО НА "ДОЦЕНТА" НЕ САМО НА ВАС, НО И НА ЦЕЛИТЕ ВИ РОДОВЕ!!!Можете преспокойно да продължавате да цъкате минуси, но това само ще влоши здравенцето Ви..... КАЗАХ И ТАКА ШЕ СТАНЕ!
13.
мангъров кукумицина
20.10.2020 13:05:24
13
19
ку ку ку ку
12.
T
20.10.2020 13:01:58
12
8
Staden immunitet shtql da pridobiel Maнгьря ot stadoto na ovcata Dolly she da e Cloniran
11.
Христо Злобата
20.10.2020 12:59:49
16
9
....ЗАБЛУЖДАВА
10.
Христо Злобата
20.10.2020 12:56:34
59
11
Пожелавам му ОТ ВСЕ СЪРЦЕ , ОТ ВСЕ УМ И ОТ ВСЕ ДУША да се срещне НА ТОЯ КУКУ, ЛИЧНО и той с вируса, НЕ САМО ТОЙ, но и цялата му рода, ДА, ЛИЧНО, но срещата им с 19-ката да е с ТОТАЛЕН ФАТАЛЕН КРАЙ за ВСИЧКИ тях!!! .... И ВЕДНЪЖ ДА СПРЕ ДА ЛЪЖЕ ГНУСНО И ЗАБЛУЖДАВА ИЗКУСНО НАИВНИЦИТЕ-УМНИЦИ-БЪЛГАРИ, които си мислят като него, че всичко е конспирация и вируса не е толкова опасен, а нарочно се преекспонира поради каквито и да е интереси, от когото и да е, където и да е и много лесно се изкарва на крак..... ОСЪЗНАЙТЕ се хора, И СЕ СЪБУДЕТЕ ОТ ЛЕТАРГИЧНИЯ СЪН, КОЙТО ВИ ЗБУЖДАВА смъртононо приспивно!!! НАВЪН ИМА ВИРУС, КОЙТО НАИСТИНА УБИВА, а дори и да се заразите само и го изкарате на крак, както тоя псевдоучен предполага..... COVID19 ще остави на имунната ви система такива ЖЕСТОКИ БЪДЕЩИ поражения, че е по-добре да не се бяхте раждали НИКОГА!!!! Една най-обикновена настинка в бъдеще, може да ви доведе пред портите на Свети Петър.... Затова ВЕЧЕ Е КРАЙНО ВРЕМЕ да вземете насериозно КОРОНАВИРУСА и се пазете да не ви хване, ЧЕ ИНАЧЕ ЩЕ ВИ СЕ РАЗКАЖЕ ИГРИЧКАТА..... КАЗАХ И НЕ СМЯТАМ ДА СЕ ПОВТАРЯМ, ВЕЧЕ!!! КОЙТО ЧУЛ И РАЗБРАЛ, ЧУЛ И РАЗБРАЛ.... Който не....... да му бере гайлето В АДА, В КОЙТО САМ ПОРАДИ ГЛУПОСТТА СИ, НЕДООЦЕНЯВАНЕТО И ГОРОДОСТТА СИ ЩЕ СЕ ОЗОВЕ!!!
9.
Респект, докторе
20.10.2020 12:41:16
26
44
Един от малкото неподвластни на калната и корумпирана система. Респект!! Само да не му причинят някой "нещастен случай", че от тази алчна сган всичко може да се очаква.
8.
Гражданин до 3
20.10.2020 12:39:29
24
33
Ами каква работа има тогава Мутафчийски да ни обеснява как да се пазим от вируса , все едно да отидеш за операция на корема при зъболекар ? Аз смятам че Мангъров си разбира от работата и всичките му изказвания са подкрепени с медицински факти а не с лажливи медиини съобщения и статистики
7.
От извора
20.10.2020 12:38:14
16
31
И една от лъжите е, че не се създавал имунитет. Повечето преболедували доктори из болниците лекуват без предпазни костюми.!!!!!!
6.
Пейчо
20.10.2020 12:37:24
34
28
Аз един човек не познавам който да е болен и починал от корона вирус , сигурно го има под някаква форма но е страшно пресилен за да държи хората стресирани и изплашени - лесно да се контролират , да не се събират на групи и протести , перфектната среда за управляващите и техните обслужващи медии
5.
Аз
20.10.2020 12:34:25
27
31
Спокойнооооо, най - близкия ми приятел почина на 28 БЕЗ предружаващи заболявания но, спокойноооооо, ще кажа на 2 годишното му дете да е спокойно, защото стаден имунитет това онова, ама спокоооойнооооо
4.
асен
20.10.2020 12:31:29
51
24
в коя лудница има места да го приберат тоя световни издания пишат че няма стаден имунитет и може да се заразяваш и два или повече пъти и не всички имат антитела които са за около 2 3 месеца и после пак наново тоя ковид болен на живо не е виждал и като умират толкова хора да се радваме че ще правим имунитет луд луд за връзване
3.
до 3
20.10.2020 12:29:51
32
26
Може би по същата причина, по която не е бил поканен на конференция на хирурзите, например където д-р Мутафчийски е бил???
2.
Гражданин
20.10.2020 12:14:00
29
53
Защо да е луд , след като на световно събрание на лекари и вирусолози в Гърция бе поканен само той , а господин Мутафчииски имаше възможност да премлясне и да си остане в къщи ?
1.
123
20.10.2020 12:07:25
66
37
ВЪРЖЕТЕ ГО ТОЯ ЛУД
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ Според непотвърдена информация в джипа са превозвани мигранти Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Сега отговорност за българската външна политика носи този, който не подписа указа, каза служебният премиер Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици
Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори