×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Социолог с тревожна прогноза за нови избори след вота през пролетта, задава се страшна криза


Социолог с тревожна прогноза за нови избори след вота през пролетта, задава се страшна криза
Социологът Димитър Ганев сподели, че не може да се ангажира с прогноза дали ГЕРБ или БСП ще са първа политическа сила, но намекна, че се задава страшна политическа краза
20 Октомври 2020, Вторник, 09:10 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Ако хората на Слави Трифонов удържат на думата си и не влязат в коалиция с партии от статуквото, ще има служебен кабинет след вота, каза Димитър Ганев

Тревожна прогноза за бъдещето направи в „Здравей, България“ по Нова телевизия социологът Димитър Ганев. 

Според него е голяма вероятността политическата криза да се задълбочи през тази пролет и след вота да не бъде съставено ново правителство. Слави Трифонов ще има решаващата дума и ако удържи на обещанието „Има такъв народ“ да не влиза в коалиция с партии от статуквото, страната ни ще бъде управлявана от служебен кабинет, а скоро след вота, ще последват нови избори. 

Той представи коментира данните от последното социологическо проучване на „Тренд", според което разликата между ГЕРБ и БСП е под 1%.

Изследването на общественото мнение е по поръчка на „24 часа”. Реализирани са 1008 интервюта с хора на възраст над 18 в дните между 3-ти и 10-ти октомври.

„Ако тези нагласи останат до момента, в който ще се проведат парламентарните избори, аз и моите колеги няма да се ангажираме с прогноза кой ще бъде първа политическа сила. Разликата е в рамките на статистическата грешка“, заяви социологът. 

„Има такъв народ“ ще реши в коя от двете посоки да наклони везните. Всеки може да види процентите и да смята“, добави той.

„Ако изключим варианта за коалиция между ГЕРБ и БСП, то за да има правителство след парламентарните избори ще трябват най-малко три партии. Възможно е тя да е между ГЕРБ, „Има такъв народ“ и „Демократична България“, както и между БСП с партиите на Слави и на Христо Иванов“, каза още Ганев. 
 




Ергенът бил смотаняк
Ергенът бил смотаняк 19/05/2024, Неделя 19:16 2
13
Коментара по темата
13.
Хм...
20.10.2020 18:34:23
2
0
Слави ще е четвърта сила, след ДПС, и ще вземе най-много 7%. ГЕРБ ще спечели изборите с малко пред БСП и няма да направи правителство. Ще настане пълна политическа каша и несгоди за българите поне 3-4 години. Това ще е резултата от действията на метежниците!
12.
май ще липсва
20.10.2020 14:33:32
2
7
По-интересно е къде в политичестката схема ще е Валерката :-)
11.
356
20.10.2020 12:44:38
3
3
за Славчо най много 5 процента главата си залагам къде ги правите тези проучвания не мога да разбера само им помпате мускулите сега те даже не са казали програмата си как може да гласуваш за някой дето не знаеш какво ще прави в този парламент както го бяха попитали какво ще правите в парламента той каза ами ще защитаваме невинните чалгарска простотия
10.
ДО 8 ДЕЖУРНИЯ ""ПЛЮНКАДЖИЯ""&q
20.10.2020 12:00:32
3
6
"""ИМА ТАКЪВ НАРОД """ЩЕ ГИ ОТВЕЕ ГЕРБ И БСП СА В ПРОЦЕС НА РАЗПАД !!!!!!!ТИКВАТА ИЗОБЩО НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА ПАРТИЯТА СЛЕД КАТО НЯМА ДА Е НА """КОКЪЛА""И ПЪЛНИ ""ЧЕКМЕДЖЕТО"""!!!!!!!!!!!!!!!!!ЩЕ СЕ ОТДАДЕ НА """БЛАЖЕННИ""СТАРИНИ !!!!!!!!!!!
9.
ТИКВОЦИЙ
20.10.2020 11:59:22
1
9
Народ от ТИКВИ,може да бъде управляван,единствено и само от ТИКВИ.....

ХАХАХАХАХА.....
8.
Браво
20.10.2020 11:08:45
3
13
Слави Трифонов, този човек е бил първа дружка с всеки втори от ънддърграуна. Личност с надменно поведение, себелюбец. Бог, да пази България. Амин?!
7.
hello
20.10.2020 11:04:27
1
1
ADMINA
6.
ДО 3 ХАХА ТИКВАТА ЦЯЛАТА В БЯЛО!!!!!!!!!!!!!!!!!
20.10.2020 11:02:57
2
6
ВСИЧКИ СЪУЧАСТНИЦИ КРАЙ НЕТО ВИНОВНИ !!!!!!!!!!!АЙ СИКТИР БЕ !!!!!!!!!!ОСТАВКА
5.
гтврхфгппхф
20.10.2020 10:59:34
2
11
Няма да има никаква криза. Само да се докопат до властта и така ще се коалират с всеки, който са отричали, в името на това да управляват държавните пари, че избирателите им ще бъдат в ступор.
4.
Емигрант
20.10.2020 10:44:09
2
10
Ае #1 спри със психарско то спамене ве!!
А относно по-темата. Като цяло ГЕРБ, БСП и ДПС не трябва да участват в следващия парламент. Ако народа пак избере ГЕРБ аз вече ще си счупя личната карта и ще остана само със задграничният ми паспорт, и без това живея в чужбина.
Ако това се случи, съдбата отново ще покаже, че българския народ си е останат тъп, прост, сляпо-вярващ и е на едно ниво със сегашния премиер- Бойко Методиев Борисов
3.
Огради и Паспорти ООД
20.10.2020 09:42:25
8
20
Най-важното е оп никога повече да не помиришат власт. Когато бойко управляваше без тях, всичко беше що годе добре. Но откакто тези алчняри станаха съуправляващи, нещата стигнаха дъното. По алчни и нагли и от доган и пеевски.
2.
Бат Бойко
20.10.2020 09:33:20
1
9
Местя
1.
ХАХА ""ИМА ТАКЪВ НАРОД """
20.10.2020 09:28:28
19
6
ИДВА СЪС СТРАШНА СИЛА ДО ИЗБОРИТЕ ЩЕ ""ИЗМЕТЕТЕ""ЦЯЛАТА КРАДЛИВА ПОЛИТИЧЕСКА СГАН !!!!!!!!!!!!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Цените на имотите у нас растат по няколко причини Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп На място са пристигнали няколко екипа на полицията, пожарната и Бърза помощ Ергенът бил смотаняк Ергенът бил смотаняк В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници Ако ще сменяте книжката задължително прочетете тази новина Ако ще сменяте книжката задължително прочетете тази новина Поради надграждане на електронните системи временно са затруднени част от процедурите - ускорена и бърза услуга - за издаване и замяна на свидетелство за управление на моторно превозно средство Мъртво пиян катастрофира с голфа си Мъртво пиян катастрофира с голфа си Полицаите се хванаха за главите 
Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче? Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Шеф Ангелов ще му е кум на сватбата с Камелия Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори