×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

България наистина се управлява по мафиотски модел, чийто изразител са ГЕРБ и сателитите й – явни и тайни


България наистина се управлява по мафиотски модел, чийто изразител са ГЕРБ и сателитите й – явни и тайни
Нова коалиция с ДПС? Едва ли това е големият въпрос пред БСП, казва Атанас Зафиров
20 Октомври 2020, Вторник, 09:44 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ, снимка: Авторът

Мандатът на Красимир Каракачанов като военен министър е едно голямо разочарование, смята новият зам.-председател на БСП

Атанас Зафиров е на 49 г., бивш областен водач на БСП в Бургас. В първия лидерски мандат на Корнелия Нинова бе избран за член на Изпълнителното бюро на „Позитано“ 20. В началото на втория се изкачи до зам.-председател на БСП с ресор коалиционна политика. В неделя бе избран от Националния съвет и за председател на партийния Съвет по отбрана. Г-н Зафиров отговори писмено на зададените въпроси.

- Г-н Зафиров, преди седмица Корнелия Нинова Ви предложи, а Националният съвет Ви избра за зам.-председател на БСП. Какво значи за Вас това?

- Обособяването на коалиционната политика в отделен ресор със заместник-председател на партията означава, че БСП е на нивото на историческата си отговорност към днешния момент - за смяната на пагубния модел на управление на страната и възстановяването на демокрацията и парламентаризма. Наясно сме, че това може да стане с обединените усилия на демократичния сектор в българското общество и сме готови да подадем ръка на всички, без, разбира се, да се преминават определени граници и да се сключват безпринципни коалиции, само в името на властта.

- Ресорът Ви е коалиционна политика. Големият въпрос е – бихте ли допуснали отново коалиция с ДПС, ако това се наложи?

- Едва ли това е големият въпрос пред БСП. Най-важен, според мен е въпросът – бихте ли допуснали безпринципни коалиции в името на властта. И тук отговорът е категорично „НЕ”.

- Имате ли обяснение как Доган и Пеевски получиха толкова голямо влияние във Висшия съдебен съвет и в прокуратурата? Или по-скоро това е мит?

- Не познавам нито господин Доган, нито господин Пеевски. Знам обаче, как функционира паралелната власт, превзетата държава – нищо не е такова, каквото изглежда, в обществото умишлено се моделират и проектират шаблони и митологеми, които не позволяват да се търсят виновниците за истинските проблеми и техните покровители. Знам също така, че от десет години тази паралелна власт си има държава и министър-председател в лицето на Бойко Борисов и единствената партия, която се бори системно с това, е БСП.

- За ДПС се говори, че владее в голяма степен и тайните служби, както и МВР. Каква е Вашата информация?

- Въпреки периодичните чистки и метли, в българските служби работят добри професионалисти и патриоти. Проблемът е в политическите ръководства и нездравия интерес на някои политици да решават партийни и лични проблеми с помощта на държавната репресивна машина. Мисля, че една от главните цели на следващото управление трябва бъде пълната деполитизация и поставянето на националния интерес на първо място в работата на сектор”Сигурност”.

- Какво е мнението Ви за протестите срещу премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев, които продължават над 100 дни? Участвал ли сте в тях?

- БСП има ясна и изчистена позиция в подкрепа на справедливите протести на българските граждани, оставка и предсрочни парламентарни избори. Аз бях още на първия ден на спонтанния протест пред Президентството, заедно с цялата ни парламентарна група, а в следващите дни съм се включвал според възможностите си и присъствието ми в София.

- Превзета ли е държавата на най-висше институционално ниво от мафиотски структури?

- Мафията е организирана форма на престъпност, способна да се намесва в развитието и нормалното функциониране на държавата и в личния живот на хората. Според тази квалификация и с оглед на реалното състояние на българската държава днес, модела на управление, разпределението на държавния ресурс, състоянието на гражданските свободи, свободата на словото и върховенството на закона, можем да заключим, че в България наистина има мафиотски модел на управление, чийто изразител е управляващата партия ГЕРБ и подкрепящите я сателити – явни и тайни.

- Днес (понеделник) излезе поредно социологическо изследване, което като че ли показва застопоряване на нагласите през последните седмици. Какъв очаквате да е следващият парламент?

- По-добър от сегашния, който стигна историческо дъно на неодобрение и копае надолу.

- Вчера бяхте избран за председател на Съвета по отбрана на БСП. В този контекст, как оценявате мандата на министъра Красимир Каракачанов? Ако го наследите, бихте ли върнали наборната служба, както настоява той?

- Оценявам го като едно голямо разочарование, решаване на въпроси на парче, безсмислено харчене на пари без ясна цел и оценка на реалните нужди на сектора и възможностите на държавата за това. На наследника на г-н Каракачанов бих препоръчал да заложи на военната експертиза, по-малко политическо говорене и повече изпълними цели. Връщането на наборната служба не е такава цел – всеки експерт в сектора ще го потвърди. Борбата за 1-2 процента допълнителен електорат не може да бъде оправдание за скъпоструващи и неефективни експерименти.


В категории: Политика


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
33
Коментара по темата
33.
ЗЕХИР
20.10.2020 21:39:36
2
1
Кога и какво си работил????? Най-голямата грешка на "прехода" е че нямаше кой да направи ЛУСТРАЦИЯ.
32.
ЩО МИ БЛОКИРАШ КОМЕНТАРА ?????????????
20.10.2020 19:23:37
0
0
ЩО БЕ
31.
ДО 30 ПЪЛНИЯ ИДИОТ!!!!!!!!!!
20.10.2020 19:21:07
2
6
КВО КАЗВАШ ЧЕ В ГЪРЦИЯ НЕ СЕ Е СТРОЯЛО И РАЗВИВАЛА !!!!!!!!!!!И ЧЕ АКО НЕ БЯХА КОМУНИСТИТЕ НИЩО НЯМАШЕ ДА СЕ ПОСТРОИ ЛИ БЕ ИДИОТ?????????????МА КАК МОЖЕ ДА ИМА ТАКИВА ИДИОТИ ЛЪЖЦИ ??????????????МИ В ГЪРЦИЯ ВСИЧКО Е ПО ДОБРЕ !!!ВЗЕМИ КАТО ПОКАЗАТЕЛ ПИНСИИТЕ ИМ 2000 ЕВРО /не лева//АБЕ ТИ НАС НА ИДИОТИ ЛИ ШИ НЪ ПРАИШ БЕ !!!!!!!!МИ ТОЙ САМИЯ ВИ """"ВОЖД ""БАЙ ТИ ТОШО ОТ НАЙ ВИСОКА ТРИБУНА ЗАЯВИ ЧЕ СОЦИАЛИЗаМА Е ЕДНО НЕДОНОСЧЕ !!!!!!!!НАГЛИ СТЕ ОЩЕ ДА СЕ ПОКАЗВАТЕ ЩОТО ПЪК КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ОТРОЧЕТА В МОМЕНТА ОКРАДОХА ДЕ ЩО ИМА!!!!!!!!!!!!
30.
Ivan GROZNI до 16- ти номер
20.10.2020 18:17:34
5
2
Да, естествено, че всеки нормално мислещ човек си го е задавал този въпрос и ДА разбира се, че отговора всеки ден е пред очите му. 31 години все още вървим по плочките и тротоарите строени от комунистите, още караме по техните пътища, докато новите се разпадат, административните сгради и цялата архитектура в градовете е строена и проектирана от тях, докато новите псевдосгради се рушат и постоянно се нуждаят от ремонти. Цялата енергийна система и енергетика или по-скоро основата и над 85% е от социализма ТЕЦове и АЕЦ, както и основните ВЕЦОВЕ, виждаме каква порнография са алтернативните източници на енергия, не могат една махала на село да захранят с ток. Най-големите предприятия остават тези строени през Социализма-ЛУКОЙЛ-Нефтохим, БУЛГАРГАЗ, ЧЕЛОПЕЧ, Аурубис-Пирдоп, Мини Марица- Изток, ТЕЦ Марица изток 2 , ТЕЦ Марица изток 1 АЕС и 3-Контурглоба, БРИКЕЛ, ВМЗ СОПОТ, АЕЦ КОЗЛОДУЙ, ЕВН, ЕНЕРГОПРО, ЧЕЗЗЗЗ, БТК /ВИВАКОМ/ И още поне 50 приватизирани или не, но построени през Социализма и супер печеливши и днес, АЕЦ БЕЛЕНЕ също е техен проект и поне 250 унищожени и разграбени, като Кремиковци, Ремотекс, Енергоремонт, ЗЗУ Стара Загора, Български Черноморски флот, авиокомпания Балкан и така нататък. ТАКА, ЧЕ ДА....замисляли сме се и виждаме какво и кой е построил и унищожил....Просто ако не бяха комунистите след 1944 година, щеше всичко да се разграби, нямаше нищо да се построи и щяхме да сме бананова република, без ток, без водна и инфраструктура, щяхте с менците да ходите за вода и да сме с газовите лампи, нещо като Еритрея или други африкански държави или малоазиатски!!!!!!!В най- добрия случай, щяхме да сме като Молдова или Албания....ама неблагодарниците това заслужавате ...
29.
БКП
20.10.2020 13:34:38
5
11
Ако загубим изборите, защото просто за нас гласуват много малко хора, ГЕРБ са манипулирали изборите.
28.
Бай Дечо до 27
20.10.2020 12:55:38
4
1
След един час тръгвам. Ако искаш да се чакаме на флората? Вземи си вазелин, а аз ще нося кап*ти. Няма как да ме сбъркаш, защото съм с розов бастун. Ще те чакам.
27.
ДО БАЙ ДЕЧО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
20.10.2020 12:42:39
4
1
""ДЕЧО СЛЕД МАЛКО МИ СВЪРШВА СМЯНАТА""!!!!!!!!!!!!!МОГА ЛИ ДА СЕ РАЗХОДЯ С ТЕБ ДО САРАФОВО???????????ЩЕ СПИРАМЕ ЛИ ДО ПРОСЛОВУТИАТА БАРАКА НА СОЛНИЦИТЕ?????????ИСКАМ ДА ИЗПУСНА НАПРЕЖЕНИЕТО!!!!!!!!!!!!ПИШИ ЩЕ ЧАКАМ!!!!!!!!!!!!БЕ
26.
КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
20.10.2020 12:33:41
27
9
БРАВО НА БСП ЧЕ КАЗА НА ВИСОК ГЛАС ГРОБ СА """МАФИЯ """ТОВА Е ВЯРНО !!!!!!!!!!!!!!!НО ГРОБ КАЗВАТ ЧЕ ВИЕ СТЕ КРАДЦИТЕ !!!!!И С ТОВА СЪМ СЪГЛАСЕН !!!!!!!!!!!!!!!ХАХА КВА СТАНА ТЯ ААААААААААААААА??????????????
25.
Хаха
20.10.2020 12:18:19
9
13
Комунисти...капиталисти....
Кви са тез глупости?
Всичките са един дол дренки.
Всеки краде колкото може повече.
Бай тиквун обаче никой не може да го мине. И някой от оксфорд професор да извикат и да му кажат открадни повече за 10 години...няма да може
24.
я
20.10.2020 12:15:22
8
11
по голяма мафия от комунистическата не съм виждал въпреки че сега вече сте социалисти за видните комунисти всичко беше достъпно и по време на социализма а хората се биеха за банани по Нова година после глад мизерия фалити на банки колко хора умряха като си загубиха парите от гръмналите банки при герб може и да има корупция но има и една стабилност и народа има пари въпреки че непрекъснато ревем че нямаме но такъв ни е манталитета защо след ограниченията за ковида всички в един глас ревнаха че няма какво да ядат пък като пуснаха Гърция 15 километра опашка това от нямане на пари ли е хич не сравнвайте вашите управления с това на герб щото не сте им на нивото
23.
Бай Дечо до 16
20.10.2020 12:12:00
28
11
И кой щеше да го направи всичкото това, бе мойто момче? Звучи прекрасно, но е НЕРЕАЛНО!! Племенцето ни е такова и това е реалността. А тя е, че минаха вече 30 години и става все по-зле!! Е да, поне банани колкото искаш, ама никой не им обръща вече внимание, децата пердашат по цял ден чипсове и ред бул и даже не могат да променят етикетите им!! Болни и неграмотни!! До всяко училище има по двама дилъра на дрога!! Ей това щеше да стане и преди, само че 50 години назад!! Това племе, чатала трябва да му е на врата!! Жалко, но факт!!
22.
Жеката
20.10.2020 11:56:02
7
18
Комунягите реват на умряло, усещат предварително как никой няма да гласува за тях. И пак ГЕРБ са им виновни.
21.
АЙДЕ.....АЙДЕ
20.10.2020 11:50:26
7
17
Комунягите не са виновни...нито която и да е друга партия и коалиция у Бегето......
мат,риала е кофти......матр,ияла......
Щото комунисти имаше (и сега ги има )
и в Унгария и Полша ...и бивша Чехословакия...и целия бивш Източен блок....
Ма къде са те.....къде сме ние....????
Но там имаше Унгарско въстание....Пражка пролет.....и прочее.....И СА ЕДИННИ като нации.....
Щото сме кофти материал,затова сме на този хал.....И професор Христов го каза.....
И е много прав......
Съюзниците е трябвало да ,,окупират,, България,а не ватниците,както в Гърция...
Тогава може би,щяхме да сме наравно с гърците.....Нейсе.....Такава ни била орисията.....
20.
baihui
20.10.2020 11:49:27
9
6
Да е*ба майката на всички комунисти и на техните врагове!
19.
АДМИНИСТРАТОРА ХА ТАКА!!!!!!!!!!!!!!!
20.10.2020 11:42:34
24
4
СМЕЛО И БЕЗОТГОВОРНО ПО 20–30 ОТРИЦАТЕЛЕН ВОТ В СЕКУНДА !!!!!!!!!!!АААААААА КАК НЯКОЙ НЯМА ДА Е В УНИСОН С ПЛАТЕНИТЕ ВИ СТАТИИ ААААААААА!!!!!!
18.
ДО 16 НЕОСПОРИМ ФАКТ!!!!!!!!!!!!
20.10.2020 11:36:11
5
7
ГЪРЦИЯ ЗНАЧИТЕЛНО ПО ИЗОСТАНАЛА ПРЕДИ 1944 г СЕГА И ДИШАМЕ ПРАХЪТ!!!!!!!!!!!!!!С 2000 ЕВРО ПЕНСИЯ //достатъчно убедителен показател///!!!!!!!!!!!!!И ВСИЧКО ТОВА БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОМоНИЗаМА И НАСЛЕДНИЦИТЕ ИМ """"МАФИОТИ–КЕЛИПИРДЖИИ"""ПРЪСНАТИ КАТО МЕТАСТАЗИ ИЗ ДЪРЖАВНОТО УПРАВЛЕНИЕ!!!!!!!!!!!!!!МИ ГРОБ Е ПЪЛЕН С ТАКИВА ""ДЕРИБЕИ""И""КАЛИНКИ""!!!!!!!!!!!!!!
17.
До Бай Дечо
20.10.2020 11:28:27
1
9
Бай Дечо, не забравяй че едно време си се криел за да те плющят, а сега съвсем свободно ти пръскат отверствието. Ако твоите любими комунисти те бяха разбрали че си педер*га, щеше да лежиш в Белене нали? Радвай се че си свободен и спокойно се отдай на мъжки ласки. И умната в бараката на солниците. Да не направиш белята на дърти години!
16.
До Бай Дечо
20.10.2020 11:13:44
6
22
Някога задавал ли си си въпроса, какво би било, ако БКП не бяха завзели властта през 1944 г.? Дали нямаше да се построи и направи много повече и много по-добре през всичките тези години? И дали българите нямаше да са много по-добре сега, без да бъдат ограбвани? Всички диктатори и диктатури строят, но това не значи, че други управления не биха строили по-добре.
15.
""""ИМА ТАКЪВ НАРОД""
20.10.2020 11:10:39
34
1
ИДВА СЪС СТРАШНА СИЛА И ЩЕ ИЗМЕТЕ ЦЯЛАТ ИЗМАМНА ""КЕЛИПИРДЖИИСКА!! СГАН
14.
AzotBurgas
20.10.2020 11:04:54
5
18
БСП е толкова алтернатива на ГЕРБ, колкото диарията е алтернатива на запека.
13.
Заблудата на БСП
20.10.2020 10:51:04
8
23
И да си прав, Наско какво от това! Хората вярно се наситиха на ГЕРБ и тук две мнения по въпроса няма. Но защо си мислиш, че искат точно ВАС. Ето тук е голямата заблуда. БСП НЕ Е алтернатива на ГЕРБ. И дай Боже повече никога, ама никога комунист да не се върне на власт, както и Бойко естествено! Нови хора трябват, Наско!! Не комунисти!
А на теб душичката ти познавам - единствената ти цел е да станеш военен министър! После край! Един човек дето само с политика се занимава и с нищо друго е некадърник. Запомни го това! Още не си бил на власт, а самочувствието ти в Бургас е по-голямо и от на Бойко!
Здрав да си все пак!
12.
Бай Дечо
20.10.2020 10:48:27
39
17
Айде само да не бъркаме БСП С БКП!! Защото едните построиха съвременна България- язовири, пътища, електропреносна мрежа, жилища и т.н, а другите са част от безхаберното заграбване и разрушаване на всичко това!!! И за по-удобно са разпределени на няколко бандитски групи, наречени партии, за да разпознават електората и да дават УЖ алтернатива! Резултатът е очеваден, 30 години крадене, схеми, болести, глад и мизерия!! И всичко това кръстено с възвишеното име ДЕМОКРАЦИЯ! Наврете си я на най- дълбокото място!!!
11.
Сив кардинал
20.10.2020 10:47:51
1
10
БСП говори за мафия:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
10.
Абе Зафир-Келипир
20.10.2020 10:42:07
2
34
Кой създаде групировките бе, кой фалира държавата всеки път като управлява? Чие дело са Лукановата зима, Виденовата зима, Техноимоекс, Гоцев, Маджо, Маргините, Румен Петков-главътъ, Орешарското-Станишевото управление предложило Пеевски за шеф на ДАНС?
СКРИЙ СЕ БЕ КЛОУН!
9.
МИ ТЕ ТЕЗИ ХИТРЕЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!
20.10.2020 10:36:29
10
2
СА СИ НАЗНАЧИЛИ КАСКЕТ ЗА ДА ГИ ПАЗИ!!!!!!!!!!
8.
ДО 6 АЛТЕРНАТИВАТА Е??????????????????????????????
20.10.2020 10:32:24
7
4
"""БАЙ СТАВРИ""!!!!!!!!!!!МИ ТЕ ТЕЗИ ХИТРЕЦИ///хитреца няма нищо общо с УМНИЯ –спазващ ЗАКОНИТЕ в които се съдържа и морала!!!!!!!!!!////////ТА ТЕЗИ ХИТРЕЦИ ПРОВАЛИХА СЪДЕБНАТА РЕФОРМА 2015г ЗА ДА МОГЪТ БЕЗНАКАЗАНО ДА ПЪЛНЯТ """ЧЕКМЕДЖЕТА""!!!!!!!!!!!!!
7.
АДМИНИСТРАТОРА
20.10.2020 10:26:03
26
3
""КОЙТО ПЛАЩА ПОРЪЧВА МУЗИКАТА"""ГОЛЯМА ШИЗОФРЕНИЯ ВИ ГОНИ ХАХА
6.
златорог
20.10.2020 10:21:50
4
15
Не мога да си обясня и до сега подобни хора - учил, изучил се, явно има мозък в главата си и станал комунист...Е това ми е пълна енигма.Това го пиша за по-младите, които ще го прочетат и ще продължа: " Никога не слагайте интелекта на човек на първо място, защото обикновено ще сгрешите! В случая имаме духовна обремененост изразена в алчност и обвита в популизъм - колкото и шантаво да звучи..." Най- лошото обаче е това, че за сега като че ли нямаме алтернатива !!!
5.
ДО 4 ТИ ИДИОТ ЛИ СИ ИЛИ ДА!!!!!!!!!!!!!!!
20.10.2020 10:11:56
4
11
КВО Е ТВА ""дано спечелите""!!!!!!!!!!!!!!!!!!НИЩО НЯМА ДА СПЕЧЕЛИ ПАРТИЯТА НА МИЛИОНЕРИТЕ!!!!!!!!!!!! И САМО С ДРУГИТЕ ""КЕЛИПИРДЖИИ""ОТ ДПС МОГЪТ ПАК ДА ЗАХАПЯТ"""" КОКЪЛА""
4.
уууу
20.10.2020 10:06:06
8
12
Ами айде дано спечелите изборите че да ви видим по кой модел ще управлявате като всичките сте продажници и не ставате само знаете да се плюете един на друг а резултат няма!!!
3.
Vini
20.10.2020 10:05:43
8
24
Този е голям мизерник.
2.
""""ИМА ТАКЪВ НАРОД""
20.10.2020 10:05:13
40
3
ИДВА СЪС СТРАШНА СИЛА И ЩЕ ИЗМЕТЕ ЦЯЛАТ ИЗМАМНА ""КЕЛИПИРДЖИИСКА!! СГАН
1.
ЧИБА МЪРШО!!!!!!!!!!!!!!!
20.10.2020 09:54:47
8
23
ХАХА КО ГО УВЪРТАШ БЕ ""КЕЛИПИРДЖИЯ""И НЕ КАЖЕШ ЧЕ НЯМА КАК БЕЗ ДПС ДА СТЕ НА ВЛАСТ!!!!!!!!!!АЙ СИКТИР БЕ ИЗМАМНИЦИ !!!!!!!!!ДОЛУ БСП
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори