×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Джендъри налазиха децата ни! Книжката "В като вагина" учи, че полът не е вроден, а го избираме


14 Октомври 2020, Сряда, 11:00 ч.
Автор: Флагман.бг

ЛГБТ движението е нещо безобидно и готино, пише в книжката

Джендър-пропагандата протяга все по-често ръце към българските деца. Съвсем скоро десетки фондации в страната ще започнат да разпространяват книжката "В като вагина", ще я споделят онлайн и ще я вкарват в училищата. За това предупреждава в социалната мрежа Кристиян Шкварек — представител на групата на Европейските консерватори и реформисти в България и кандидат за евродепутат от гражданската квота на ВМРО на последните избори за Европейски парламент, цитиран от Лупа. Бг. За броени часове публикацията има  близо 900 споделяния, а над 800 разтревожени за децата си родители са я споделили.

Покрай информация за нормални телесни промени и процеси се прокарват почти незабележимо и като “факти” политическите послания, че “не всички, които менструират, са жени и не всички, които не могат да менструират, са мъже. Тоест, полът не е вроден, а си го избираме, отбелязва патриотът-консерватор.

За да няма нищо неясно, авторките на книгата са обяснили на малолетната си аудитория: “Знаеш ли, че не всеки с матка и менструация се определя като жена. Това могат да бъдат транс мъже или интерсекс хора, или хора, които използват друг термин, за да се определят".  Тези отклонения от нормалното биологично развитие са детайлно обяснени на подрастващите.

Впрочем тази идея, изхвърляща с лекота биологията на боклука, е напълно в синхрон с широко прокламираните в последните години от активистите на трансджендърното движение (и ЛГБТ движението като цяло) идеи и концепции и е в основата на т.нар. джендърна идеология.

Проповядваната модерна концепция, която нарича жените “хора, които менструират”, принуди световно известната писателка Дж. К. Роулинг — “майката” на Хари Потър, да заяви, че това е обидно. Макар да направи това много възпитано, Роулинг веднага бе нападната от трансджендърите и заклеймена с дежурния им етикет "трансфоб". Борещите се за толерантност обсипаха писателката с нетолерантни обиди, сред които "долна кучка" беше най-мекото. Това не им стигна и те публикуваха фейк, че тя е починала.

Силно засегнатите от простата биологична реалност призоваха за бойкот на английската писателка и дори организира изгаряне на отпечатаните в милионни тиражи нейни книги — срамно действие, познато от практиката на средновековната Инквизиция и от най-черните години на фашистка Германия.

Кристиян Шкварек алармира и аз други политически послания, застъпени в новоиздадената детска книжка: ЛГБТ движението е нещо безобидно и готино, а не конкретна политическа идеология, базирана на апологетика на педофилията; Момичетата трябва да се включат от рано във феминисткото движение, защото продължават да са тежко репресирани. Нищо, че не е живяло по-привилегировано същество от съвременната, градска, бяла жена; Генерално приканване за ранно сексуално узряване.

Според Шкварек всичко това “вече е норма в редица заразени с прогресивизъм общества и ще стане норма и за вашите деца и внуци ,ако не намерите гръбнака да застанете открито и безпардонно срещу му”, предупреждава националистът.

Книгата “В като Вагина” се създава от Fine Acts, глобална платформа за социално-ангажирани креативни решения. Фондацията е с мисията да свързва артисти и активисти от гражданския сектор, за да работят по съвместни проекти в сферата на изкуството, които комуникират и промотират защитата на човешките права, и предизвикват промяна в обществените нагласи.

Нейни автори са Светла Баева и Рая Раева — активистки за човешки права, които стоят зад кампании и инициативи като “Паметни жени” – кампания за популяризиране на приноса на жените в българската история и “СуперЖените” – колекция от образователни карти за оцветяване.

Авторките на "безценното" помагало за сексуално образование ще разпространяват творбата си чрез партньорите на фондацията Loveguide.bg. Безплатен онлайн вариант ще бъде достъпен на сайта за всички, които нямат възможност да се снабдят с печатно копие, обясняват авторките на “В като Вагина”.

Случайно или не, поредният опит за насаждане на модерни социални теории сред подрастващите идва покрай последните напъни на Европейската комисия да принуди страната ни да ратифицира прословутата Истанбулска конвенция, която привидно е насочена за борба с насилието срещу жените, но под завоалирана форма брани мъжете и жените, които си въобразяват, че са от другия пол.




В категории: Животът


19
Коментара по темата
19.
Ужас
23.03.2021 22:01:42
0
2
На корицата негърка,арабка,бяла жена лесбийка с необръснати крака, инвалид .... иначе интерсекс така и не разбрах какво значи
18.
прокопи дренски
15.10.2020 22:35:10
2
5
западно влияние - упадък. Децата гледат много американски филми където върви пропаганда на всякакви изкукали мозъци така че и без тая книжка вече има достатъчно объркани деца дето си мислят че са еко джендъри от сатурн
17.
dfg
15.10.2020 08:01:12
4
4
Светла Баева я искам мъртва и насечена на парченца !
16.
Бареков
14.10.2020 22:10:45
1
6
Аман от либерасти!
15.
123124124
14.10.2020 21:46:05
1
7
Работата не е в това, че те са избрали да се определят като такива каквито не са, а в това, че си натрапват сбъркания начин на мислене на другите. Да си стоят кротко в техния ъгъл, да си се праскат отзад и да не занимават децата с глупости...
14.
фхппффн
14.10.2020 19:41:05
9
1
Мъжки, женски и среден пол. Той, тя и ТО. На мен не ми пречат. Всеки да се определя както си иска.
13.
Бат Пешо
14.10.2020 19:35:53
1
12
Гей пропагандата трябва да се забрани, който иска да е гей той си го чувства, не е нужно да се влияе на децата по този начин.
12.
Хе хе
14.10.2020 17:34:03
2
12
Няма как срещу природата. Или ще се затрият или тя ще ги затрие. Неестествените процеси не са толерирани от вселената. Да дерзаят ,колкото си искат .
11.
Баща
14.10.2020 14:18:34
2
15
А К като калашник?
10.
_nib_
14.10.2020 13:58:16
1
13
Коментар 6...Верно бе....
Спокойно мога да отида в пенсионното...да кажа че се чувствам на 67 години....и трябва да ми дадат тавана на пенсията.
9.
Тодор Нейчев
14.10.2020 13:48:59
3
21
Утрепки такива , няма да пипате децата , ще ви съдим , ако държавата спи , хората ще се вдигнем и ще я събудим има си и граждански арест не го забравяйте - извратеняци !
8.
BHK
14.10.2020 13:04:02
9
18
Сърдете се на Хаджигенов от БХК. Изобщо на цялото трио, дето с мръсотиите си, накараха европейския парламент да приеме ИК, и всякакви македонски мерзости спрямо България. Да ви плюя и на джендърските протести, че ни ги натресохте тези гадости, начело с чужденеца Бабикян.
7.
Аз
14.10.2020 12:47:31
5
30
ИЗВРАТЕНИ КОПЕЛЕТА.....ЗАТВОР ЗА ВАС,МАМИЦАТА ВИ ПЕДЕРАСТКА...ИЗРОДИ
6.
Така е
14.10.2020 12:42:17
3
22
Те и годините не са вродени, а си ги избираме. Никой не може да каже на човек, че е стар, ако се чувства млад. Това носи душевни страдания на хората, които се мислят за млади. Така че законът за педофилия трябва да не важи, ако един изглеждаш стар човек счита, че е на 10 години. Също така трябва да получава детски помощи, защото той е дете, нищо, че ходи с бастун и косите му са побелели
5.
тия
14.10.2020 12:08:39
5
34
от министерството на образованието са за разстрел,че допускат да се печата и разпространява,този бълвоч.....
4.
Чепът
14.10.2020 12:05:16
1
18
Аз избирам да имам чеп !
3.
BG
14.10.2020 12:03:54
1
17
hahahaha,
да И..ба вАщА ма..ма долна.
2.
А как е по света?
14.10.2020 11:52:41
6
53
Все повече нараства влиянието и опитите на разни болни хора да прокарат идеята, че болестта им не е страшна и, че трябва да е новото нормално. Това дава чудни резултати в либералните западни общества, много искам тези двете "писателки" да се пробват да прокарат идеята в Саудитска арабия или в Китай, да видим как ще ги приемат. Проблема не е в различните, тях винаги си ги е имало, проблема е в това, че 1-2% от болни хора в обществото се опитват да накарат 98% нормални здрави хора да се съобразяват с тях. Те не искат равенство, те искат превъзходство, което безкрайно ме отвращава. И факта, че се опитват да пречупят най-беззащитното звено в опществото а именно децата си е направо деяние за затвор. Целият този фарс, който се развива в момента е "прозореца на Овертон" в действие (почетете из нета какво е това). Ако не се вземат мерки навреме, после и да плачем е късно.
1.
ОТВРАТ!
14.10.2020 11:25:25
3
28
NO COMMENT
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Аутопсията на жената установила съчетана комбинирана травма, включително множество счупени ребра
Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори