×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Добра новина за рибарите и жителите на Приморско – почистват устието на река Дяволска


Добра новина за рибарите и жителите на Приморско – почистват устието на река Дяволска
Качествено и устойчиво решаваме възникналите проблеми в нашата община, обяви кметът Димитър Германов
09 Октомври 2020, Петък, 12:30 ч.
Автор: Флагман.БГ

Кметът Димитър Германов благодари на институциите, които съдействаха за разрешаването на дългогодишен проблем за местните

Кметът на Приморско д-р Димитър Германов обяви, че един от наболелите проблеми за рибарите е решен. Той публикува в профила си в социалните мрежи снимки от цялостното почистване на устието на река Дяволска, за което настояваха морските вълци.

Ето какво написа Димитър Германов:

„Мотивиращ старт на деня! Усилията се увенчават с успех и резултатите говорят сами за себе си!

След проведени тежки разговори, интензивен диалог с отговорните органи и продължителни усилия, след преодоляване на редица предизвикателства от всякакъв характер, спазвайки законите на държавата, но и с мисъл за поминъка на наши съграждани, успяхме да разрешим дългогодишен проблем.

Запушеното устие на река Дяволска беше предпоставка за наводнение при обилен валеж, за увреждане на заобикалящата среда, както и затрудняване на нормалното излизане на лодките на рибарите ни. В координация с областния управител и представителите на другите отговорни и ангажирани институции, успяхме да намерим правилното трайно и устойчиво административно решение.

Подчертавам и не трябва да забравяме, че решаването на проблеми от представителите на местната власт става в пълен синхрон и в изпълнение на административните срокове и законови задължения. Макар и на мен да ми се искаше сега и веднага да дадем решение, макар темата да се превърна в удобна дъвка за редица общественици и макар факта, че я търкаляха с ясното съзнание, че за трайно решаване на проблема беше необходимо време, а не само популистко говорене, аз провеждам последователна политика за качествено и устойчиво решаване на възникналите проблеми в нашата община. Опитът ми сочи, че това е правилният и законов път за вземане на управленски решения.

В координация на общинската администрация с Областна администрация, РДПБЗН Бургас, РС ПБЗН Приморско, РИОСВ и Басейнова дирекция, работим по отпушването на устието на  река Дяволска.

Специални благодарности на областния управител Вълчо Чолаков и всички отговорни институции!“




В категории: Приморско


Флагман.БГ 5 неща, които мъжете искат силно 5 неща, които мъжете искат силно 04/05/2024, Събота 22:00 0
17
Коментара по темата
17.
Аз
22.10.2020 22:46:08
0
0
Нека сега някой мине с лодка устието. Няма да се махнете вече непотребни сте вече на Приморско
16.
До Гечев
16.10.2020 11:42:37
1
2
Не се излагайте да ни обясняваш как 10 г доказвате че пристанищети било общинско и как бавно става. Нали тези от които зависят документално нещата са от вашата партия. Ти нас за малоумни ли ни имаш. Нямате никакво желание за пристанище поради други причини с приморския Радев на поста кмет.
15.
Шеки
13.10.2020 14:20:57
0
5
Те изринаха от администрацията, ама оставиха чуждите от Бургас царево и производни,а и цигани оставиха за цвят и мирис, некадърници.
14.
Ханс
13.10.2020 10:59:23
0
6
Институциите това институциите онова какво се оправдава кмета. Кога ще изринете и затлачването в администрацията. Много безполезен нанос има и от град станахме село.
13.
Аз
12.10.2020 22:05:33
2
4
Другия път да изберете кмет от Ямбол супер са там
12.
Гранд хотел
12.10.2020 19:23:21
1
4
Много щях да се радвам да бяхте избрали Василев за кмет. Така щяхте да я забатачите, че за 4 години щяхте да се изселите всички от това голямо село. И после с кеф щяхме да дойдем да ви изкупим за без пари и къщички те, както ви изкупихме и земите.
11.
Руснака
12.10.2020 19:01:39
1
2
Лиим при Ирка и де да пиками .
10.
Валя
12.10.2020 14:27:41
0
3
Фотев престани да пикаеш в храстите срещу лятното кино ,хората вървят по тротуара и те гледат срамота.
9.
Здравко
10.10.2020 18:56:25
0
4
Устието го отпуши Батко с права лопата,,,,добре че нямаше крива, че целия плаж щеше да изкопае. А кмета с това багерче нищо не свърши. От кога ви казвам че батко е супермен. Той носи цялата община на плещите си.
8.
Местен
10.10.2020 18:40:03
7
4
Браво на Германов, за разлика от всички други дърдорковци само той ни помогна. Благодарим
7.
Аз
10.10.2020 14:49:13
0
4
Уау каква новина, какви приказки, какви политики, хората отидоха на други планети, ние тука с едно устие направихме световна сензация, и един човек с костюм прави политика с него. Да си го кажем честно, той знае, че рибарите не гласуваха за него и така им го върна. Хубаво го вижте що за човек е, хахахаха в статията що глупости напудрени се пишат
6.
Ваня
10.10.2020 13:35:23
5
1
Кмете защо не ползваш услугите на ЕкоКат .Този багер от къде го докара .
5.
Гонзото
10.10.2020 11:34:21
5
1
Кмете имай са на варда ,устието пак ще се запушва ,другия път по бързо действай.Или пък направи като сега ,да ти се молят и ти най накрая да решиш проблема и да изкараш чак политически дивиденти .Колко струва машиносмяната.
4.
любка
09.10.2020 20:09:12
3
5
браво на кмета!вчера двама граничари. ме спряха на разклона на летището.и двамата ги оправих. ако ме разбирате!
3.
До N1
09.10.2020 20:06:21
3
6
За такива като теб има психодиспансер . Вземи отиди да се лекуваш.... П. П. Вземи и идола си - Върбата, да прегледат и него.
2.
Дааа
09.10.2020 17:51:08
0
2
Трябва да се почистят всички водоеми и езера като на пример езеро вая и мандра от недобросъвесни рибари и да се правят сулидти глоби на рибари който замърсяват водните басейни и природа кмета на бургас да помисри за този голям проблем
1.
Янко Томов
09.10.2020 14:17:50
5
9
Нарочно се бавиха за да ескалира проблема и кмета да се появи като спасител на бял кон .На кой е багера и колко струва.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Две огромни видеостени излъчваха службата на живо, за да може всеки присъстващ да стане свидетел на службата На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop Πъpвoнaчaлнaтa ĸoнцeпция зa cтpoитeлcтвo нa Cлънчeв бpяг, ĸaĸтo и нa Злaтни пяcъци e cгpaдитe дa бъдaт нe пo-виcoĸи oт тpи eтaжa Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Очакването, че служителите ще бъдат на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, оказва голям натиск върху работниците Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите На свят ден Господ прибра композитора, който организираше Международния младежки театрален фестивал "Бургаски Изгреви" Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог По думите му "каквото наредят началниците отвън, това ще стане“ след изборите Ракът ни отне обичана учителка Ракът ни отне обичана учителка Радка Тодорова се бореше с онкологично заболяване - мозъчен тумор Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Инцидентът е между 3 леки коли Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Бургас възстановява една стара традиция - да празнува Летен Никулден  Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Изследователите оцениха пет основни характеристики на личността на собствениците на кучета от различни породи, наричани още "Големите пет"
Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева  Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше лицемерие и сляпо партийно послушание Тази скандална реклама взриви социалните мрежи Тази скандална реклама взриви социалните мрежи В тв клипа три млади жени се наслаждават на вкуса му, като едната прави двусмислено изказване със сексуален подтекст Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Чоткин вдига сватба с Полина Педофил ли е Кевин Спейси Педофил ли е Кевин Спейси Поемам пълна отговорност за миналото си. Но не мога и няма да поема отговорност или да се извинявам на всеки, който е измислял неща за мен или е преувеличавал Болната Михнева сама на Великден Болната Михнева сама на Великден За празника Чапа излиза от хосписа, в който живеят с журналистката Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Христина чака момче от новия си годеник Карлос през октомври Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори