×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Елена Йончева и Радан Кънев нарушиха Конституцията - пак плямпат за Истанбулска конвенция


Елена Йончева и Радан Кънев нарушиха Конституцията - пак плямпат за Истанбулска конвенция
Да се вярва, че има 32 пола, и че брак между еднополови е нещо реално, е корупция на самите думи, смята д-р Любомир Канов от КОД
06 Октомври 2020, Вторник, 19:27 ч.
Автор: Веселин Василев

Хората искат реформи, борба с корупцията, върховенство на закона, тези двамата обаче си знаят тяхното – роми, гейове, конвенции

Евродепутатите Елена Йончева и Радан Кънев са съчинили скандална Резолюция на Комисията по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи (LIBE) на Европейския парламент, в която се опитват покрай еуфорията на протестите у нас да пробутат най-ретроградните постулати на крайния либерализъм.

Хората искат реформи, борба с корупцията, върховенство на закона, Йончева и Кънев обаче си знаят тяхното – роми, гейове, малцинства. Както казва българският народ: вари го, печи го – на гайда мирише!

Пет от общо 25-те точки на тази т.нар. Резолюция касаят основно Истанбулската конвенция, правата на гей общностите, защита на несъществуващото т.нар. македонско малцинство, защита на ромската общност и недопускане на полиция в ромските гета, както и чуждото финансиране на НПО-тата, съобщава Епицентър.Бг.

Както е известно, Обединени патриоти поискаха строг контрол върху средствата, които неправителствените организации получават от чужбина. Това предизвика неистов вой сред грантаджиите, тъй като много от тях са на хранилка при зловещия Сорос и получават пари, за да извършват антидържавна дейност, маскирана като защита на човешки права.

В т.17 от Резолюцията авторите Йончева и Кънев настоява българските власти да ратифицират Истанбулската конвенция, въпреки решението на Конституционния съд, и да признаят еднополовите бракове. Според тях съдът взел това решение под въздействието на "широко разпространена кампания за дезинформация и клевета, негативно медийно отразяване по темата от няколко медии с предполагаеми връзки към правителствени и опозиционни партии".

Това твърдение, разбира се, е лъжа – медиите разкриха подмолната същност на Истанбулската конвенция, която под маската на загриженост към жените, прокарва джендър-идеология. Срещу нея се изправи и Българската православна църква. Тя призова Народното събрание да не я ратифицира, тъй като с нея се въвеждат понятия, противоречащи на нашата православна вяра, национални традиции и правна система и отваря вратите към морален разпад! А анализаторът д-р Николай Михайлов много сполучливо я определи като куфар с двойно дъно.

Резолюцията настоява  властта да направи необходимото,  за да позволи ратифицирането на Истанбулската конвенция и да въведе колкото се може повече елементи от нея в българското законодателство.
 
Срещу Резолюцията са гласували Емил Радев от ГЕРБ и Ангел Джамбазки от ВМРО. Останалите български евродепутати нямат отношение към текста.


В категории: Политика


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
18
Коментара по темата
18.
Черноморски
05.01.2021 18:39:14
0
0
Флагман май се е превърнал в трибуна на патриоти-националисти, които патриотично ще изпаднат от следващия парламент. Или най-малкото няма да имат вече думата в управлението на страната. Като роптаете срещу посочените двама евродепутати, мед наливате в кацата на Бойко Борисов. Залагате на бита карта!
17.
Стела
10.10.2020 17:18:22
1
1
Господин Василев,конвенцията е 47 страници.Да бяхте я прочели,вместо да се позовавате на интерпретациите на Епицентър.Пишете откровени лъжи!
16.
Началника на КАТ
08.10.2020 20:15:40
1
0
Ох, Елена, ох, Йончева. Нищо няма да и направя. Само ще е разтривам.
15.
Хм
07.10.2020 11:47:53
3
4
Авторът на тази посредствена “статия” се е боядисал в нюанс “меднорусо”:))) за какви джендъри дрънка този?
14.
Чичо
07.10.2020 10:15:52
1
1
„пол“ означава социално изградени роли, поведения, дейности и характеристики, които определено общество смята за подходящи за жените и за мъжете, чл3, т.3 от Истанбулската конвенция
13.
хер Флик
07.10.2020 05:19:26
6
5
Василев, поне да я бяхте прочели тази Истанбулска конвенция - десетина страници е, а после се изказвайте по въпроса.
Изсипали сте куп глупости! И спрете с конспиративните теории, адски смешен сте. Даже тъпите хороскопи, които пускате сутрин, са по-смислени от писанията Ви. Да са живи и здрави Иван Колев и Лъчезар Лисицов, че ви отсрамват...
12.
КТБ
07.10.2020 01:09:10
1
9
Елена МилиЙончева за парата продава си душата!ЕП да не я бави,а да я прати да отговаря за пране на пари!Приказките и лакардиите на Елена,не изтриват фактите с прането на пари!Корумпирана и лакома е Елена МилиЙончева!
11.
хнврпх
06.10.2020 23:03:33
16
3
Елуна Йончева е много смел политик и първа имаше смелостта да заговори за къщата в Испания на наш Боко.
10.
истината
06.10.2020 22:46:34
9
5
Истанбулска конвенция - Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие е подписана от 45 държави, като първо е подписана от Турция, не е подписана от Русия. България остава остава единствената държава на Балканския полуостров, която не е ратифицирала конвенцията.
9.
Гошо
06.10.2020 22:35:28
11
5
Ееех, г-н Василев. Ще си останете стабилно закотвен в миналото и никога няма да надскочите собственото си тесногръдие. Жалко, понеже съм чел много стойностни ваши материали, но за съжаление напоследък здраво ви е ударила "конспиративната" болест. То не бяха сороси, ротшилдове, билгейтси и прочее архи-злодеи, които са виновни за всички нещастия, които се изсипват върху #kletamaikabalgaria... Само те са причината - нищо общо няма фактът, че 95% от населението се състои от невежа, ксенофобска паплач, до такава степен, че умните и свестни хора се чувстват като чужденци в собствената си страна...
Вече и вие сте една от причините всичко читаво да се изнася по най-бързия начин по места, където може да бъдеш различне колкото си искаш и никой примат с интелктуален дефицит не те съди.
8.
ЗА
06.10.2020 22:15:28
1
1
ЗА Истанбулската конвенция и ЗА третия пол. ЗА трите пола - ТОЙ, ТЯ, ТО.
7.
Като не знаят процедурите
06.10.2020 21:14:33
0
10
платените вместо да изпишат вежди на протестерите,им извадиха очичкити и им резнаха змийските езичета!!!

Сред общо 36-те поправки, които целят силно да смекчат острия тон срещу правителството в документа, евродепутатката Мецола предлага текст, в който очевидно визира съветниците на президента Пламен Узунов и Илия Милушев.

Той е със следното съдържание:

"Двама съветници на държавния глава са замесени в криминални действия, а и са били обвинени в незаконно събиране и съхраняване на документи с държавен печат за класифицирана информация, получени незаконно от Държавната агенция "Разузнаване", както и в участие в криминална конспирация с цел търговия с влияние, като например даване на българско гражданство на руски гражданин".
6.
Моето име не е всжно
06.10.2020 20:54:16
19
8
Ей “умите”! Ако бяхте наистина умни, щеше да сте наясно, че думата “джендър” е английскс и означава “Пол”.
Така е, трети пол няма, но има съжителство между еднополови двойки и е време дс го приемете, като еднополовите двойки приемат вас “нормалните” да се натискате и ебете къде очи ви видят.
5.
Е ха
06.10.2020 20:42:43
1
10
За това трябва да се плаща добре, нали
4.
Мефаил
06.10.2020 20:30:58
6
11
К'во да чакаш от Рада дълбоката ?!
3.
Мефаил
06.10.2020 20:30:55
5
13
К'во да чакаш от Рада дълбоката ?!
2.
1111
06.10.2020 20:04:52
3
13
За агнешката главичка е ясно но СерГей защо се е въздържал
1.
Стани
06.10.2020 19:45:30
3
21
Тази, ужасно злобна жена, не постигнала нищо в живота, този път прекали и си вкара авто гол
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори