×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Протестът се пренесе пред храма „Св.Александър Невски”, отец Дионисий с молитва за „избавлениe от злото”


Протестът се пренесе пред храма „Св.Александър Невски”, отец Дионисий с молитва за „избавлениe от злото”
Отец Дионисий е главно действащо лице в четвъртото Велико народно въстание. В момента протестиращите са пред храма "Св.Ал.Невски"
03 Октомври 2020, Събота, 22:18 ч.
Автор: Флагман.БГ, снимки: Фейсбук на Иво Божков

Свещеникът, който живее с бившия служебен премиер Ренета Инджова, поведе множеството, полицията действа безупречно

 

Протестът от т.нар. Велико народно въстание се пренесе на площада пред „Св. Александър Невски”.

 Малко преди 22 часа Арман Бабикян от „Отровното трио” призова множеството да тръгнат към старата сграда на парламента, а след това и към катедралния храм. За разлика от 22 септември, когато полицията блокира улицата към доскорошната сграда на НС и катедралата, днес подходът бе много по-различен.

Униформените допуснаха спокойно протестиращите да стигнат до храма. Някои от тях влязоха в словесен спор с полицаите, искайки им сметка защо преди 10 дни са ги спирали, а днес ги пуснали. Служителите на МВР обаче действаха изключително професионално и въпреки провокацията до нагнетяване на напрежението не се стигна.

След достигането на множеството пред „Св.Александър Невски”, отец Дионисий отправи молитва за „избавление от злото”, явно визирайки премиера Бойко Борисов. Свещеникът участва дейно в антиправителствените демонстрации от първия ден. Общоизвестен факт е, че той живее с бившия служебен министър-председател Ренета Инджова, също деен участник в протестите.

Около 22:30 часа демонстрантите тръгнаха към "Орлов мост".  В 23 часа ядрото на протеста се пренесе на "Орлов мост", който бе затоврен за кратко. Няма информация за ескалиране на напрежението на друга точка в столицата. 

Гледайте на живо!

 


В категории: Политика


22
Коментара по темата
22.
До 21
04.10.2020 13:07:38
0
2
Голяма гордост: че прелюбодейства.!!!! Само доказва за какво лицемерие става въпрост като се прави на вярващ и добър християнин.
21.
До №1
04.10.2020 11:26:36
1
6
ББ чука жените на приятелите на РР!
Само от Мая Галева и Деса Радева се гнуси!
Питай Бобокови кой им чука жените!
20.
Замерване с кал и яйца
04.10.2020 11:18:45
2
10
Румен Радев взел накуп 132 бона от държавата, а Генерал Деси надава вой за пенсията му и баламосва народа
• Може ли президент, грубо нарушаващ конституцията, в която се е клел да говори за спазване на конституцията? Моят отговор е НЕ!
• Може ли президент, издигнат от руски шпионин и посочен като фигурант на престъпните групировки да говори за национално достойнство, липса на зависимости и да му се има доверие да състави компетентен и независим служебен кабинет и да проведе честни избори? Моят отговор е НЕ!
• Може ли президент, който за пет години не е дал едно интервю с журналисти от всички медии, без предварително да са подбрани и не е дал един отговор на неудобните му въпроси, който притиска БНТ със заплашителни писма и праща агитки биячи за физическа саморазправа с телевизията да говори за свобода на словото? Моят отговор е НЕ!
• Може ли президент, който има съветници от бившата ДС да говори от името на младите за скъсване с порочното и престъпно минало? Моят отговор е НЕ!
• Може ли президент, който поставя под съмнение евроатлантическата ориентация на България да претендира да бъде лидер в промяната към по-добро бъдеще на страната? Моят отговор е НЕ!
• Може ли президент, рушащ ежедневно от ден първи държавността в България да говори за законност и ред? Моят отговор е НЕ!
• Може ли човек, зарязал жена и две деца и помъкнал се с любовницата на поделението да говори за какъвто и да е морал? Моят отговор е НЕ!
• Може ли президент и главнокомандващ ВВС, уреждал любовницата си с държавен пост, държавна заплата и държавен апартамент да говори по темата мафия и корупция? Моят отговор е НЕ!
• Може ли президент, който по едно и също време и с един и същ речник като емблематичен сенчест милиардер мутра от прехода понастоящем в Дубай да говори за изритване на мутрите от България? Моят отговор е НЕ!
• Може ли президент, който прикрива автопроизшествията на баща си и жена си да говори за борба със злоупотребите във властта? Моят отговор е НЕ!
• Може ли президент, който лично е заподозрян в извършването на престъпления срещу републиката, а неговите съветници са разследвани за държавна измяна да иска оставката на главния прокурор, който го разследва? Моят отговор е НЕ!
• Може ли държавен глава, който организира противоконституционен преврат с явната подкрепа на мутри и престъпници от недалечното минало и настояще да говори за борба с мафията и престъпността? Моят отговор е НЕ!
• Може ли държавен глава, който за пет години мандат не доби никакъв международен авторитет и признание освен в Москва, не е поканен на нито един европейски или международен форум да бъде президент. Моят отговор е НЕ!
• Може ли президент, който поставя под съмнение здравните власти и националния оперативен щаб за борба с Ковид-19 и по този начин подлага на риск живота и здравето на собствения си народ да бъде въобще президент? Моят отговор е категорично НЕ!
19.
Роузи
04.10.2020 10:50:06
3
3
Религиите са злото. Лъжат и манипулират хората повече от 2000 г. Ние сме си виновни за всичко и си сърбаме попарата.
18.
я
04.10.2020 10:32:22
2
11
тоя поп вече е пълна карикатура както и ония трима глупаци всяка вечер хвърлят яйца сега доматите посвършиха или станаха по скъпи и крещят като изтерясали оставка та така ли вече не могат да изтраят пет месеца до редовните избори как десет години нямаше чак такива протести против правителството и нямаше такива борци за правда на площада а сега изведнъж в края на мандата се сетиха че всичко е неправилно и държавата ни лети към пропастта по ми идва на ум друга причина за всичко това като засягане на многооо интереси не че политиката на управляващите е идеална но не може да се отрече и че България стана по стабилна и съветвам противниците да престанат да манипулират хората с тези 50 лева на пенсионерите които Борисов каза че са помощ за тях докато има пандемия а иначе пенсиите се индексираха от 1 юли с 6.7 процента престанете господа социалисти и останали говеда да лъжете най безогледно
17.
Пародия
04.10.2020 07:12:35
3
12
Команъзи русофили и подкупени дебили ,попеее попе анатема имат сите русофилистични команъзки църкви 1920 или 23 0т русафилския патриарх Тихон московски. Ти първо изгони злото от душата си дето си писал доноси, после от църквата с митрополитите полковници начело с агент симеонов или симеон се ми е тая и тогава мрънка от сградата направена с руски пари кръстена Александър Невски щото на "православния Сандю" на шлема му у ермитажа се четат сурите от корана и бойко и шкембе войвода и волен както и симеонов са от вашето Да котило. Айде нема нужда ааа на ренета стои ли и добре масонската престилка и пергеля с мистрията
16.
....
04.10.2020 04:50:07
5
0
До Чичо ви Врътко Арабаджиев

Може да се пробваш да насъскаш мен срещу някой :) - ако си новороден считай доживот ще си останеш с пробите.

В родилния дом в окръжна болница 5 дни вода не ми дадоха да пия- ей тъй на инат ли, на бас ли или от олигофрения вероятно, че докторите не можеше да са постоянно и денонощно при пациентите.
Сега ще чакат вноски за здравно обслужване. И друг вирус ще дойде, но ние си имаме приятели ветеринари с хуманно отношение към пациентите от както се помним и хуманните да си гледат работата както трябва, че са за парлама.
За умрял пациент как ги насъсквате -с какви финансови бонуси и обещания за длъжности ги стимулирате професионално милосърдните, дето в отсъствието на докторите никой не знае какво правят и какви ги говорят на пациентите?
Си скубят веждите в дежурствата с пинсета пред огледалце и "чакай утре ще раждаш", че не знам за какво съм тук.
Ай малко да се стегнат и малко по-професионално, че и през 2020г са същите "пачи" навсякъде. Незнам някой венчан за държавната си работа да има! Такива смешки при важни събития ги крийте някъде- в цирк, в зоопарк- някъде...
15.
....
04.10.2020 04:09:43
4
0
До Чичо ви Врътко Арабаджиев

Ай стига глупости в дълги излияния.
Как тъй се получиха два свята?
Винаги е имало тия два свята.
Глагола "искам" след първите седем и тия дето вярват в него или тия дето угаждат? Смешки.
Всичко е генетично заложено.
Колкото и да му се иска на някой с копиране не става.
Защо не копират Пепеляшка и не се заровят в пепелта, ами ми пишете за отношенията между касти, слуги- някакви соли, пипери.
От както се помня ми говорят и чувам домашните на турски, на гръцки, на български и все ги разбирам.
Ами вие само за аварите по нашите земи не сте писали?
14.
...
04.10.2020 03:46:58
3
3
Антикомунист,
Къде има допирателна между някой президент и живота на Дионисий?
По-добре коментирай за богинята на лова- кога ще работи? Колко глигана ще отстреля? С тая африканска чума популацията на дивите свине доста трябва да се разреди.
13.
Чичо ви Врътко Арабаджиев
04.10.2020 01:39:39
0
4
Да, получиха се два свята, те се раздалечават и единият от тях е излишен. И все пак всичко това би могло да бъде и нормално (макар и жестоко, разбира се), ако в обществото имаше класи. Класите, погледнати отвътре са нещо като светове, които могат и да не се допират. Но при цялата си паралелност класите свързват обществото и са части на нещо цяло. Сега нямаме части на цяло, имаме просто различни светове, които се разбягват в различни посоки. Тоест, социалната структура на България не е точно класова, ние нямаме истински класи. При нас тази цялост липсва, има само осколки, отделни части и парчета, които летят в хаоса - като след експлозия.

Да , това са две Българии, две култури, които живеят на една и съща територия, но те просто си пречат. За сега те не успяват да намерят някакъв приемлив мотив за съвместно съществуване. Дори в едно кастово общество, каквото е индийското, кастите наистина не се допират, но имат механизми за общо съществуване. А нашите два свята просто не намират начин да живеят на едно и също място. Едната, малката група, аз наричам българяни. Те присъстват в българската територия с правата и морала, прилягащи фактически на агресор. Това е малко хищно племе, което е завладяло своята територия и няма никакво намерение да преживява в някакви компромисни форми с другите - арийци срещу дравиди, конкистадори срещу маи, османлии срещу гяури и пр. Тоест, имаме отношение между агресор и подчинените нему. Това са неприкрити форми на антагонизъм с невъзможност за каквато и да е търпимост извън условието за абсолютно и безусловно подчинение от страна на покорения етнос. Българяните могат ясно да бъдат описани като хора, тежко враждебни на всички останали, т.е на българите. Те са убедени, че са по-добрите, по-важните, те са хубавите, умните, енергичните, творческото начало - че са, всъщност, солта на Земята, но че Бог ги е наказал да се родят тук, а те могат да оправят Божията грешка като се легализират и другаде, оставяйки тук имотите си и своите управляващи. Това съсловие е тънката ципа на приемащите се за "първа ръка хора", които общо взето са пренесли всичко, което са могли на Запад. Връщат се тук само за да нагледат имотите си и тези, които им служат. Българи не са, но ако все пак успееш да ги уличиш в нещо българско, те се обиждат. Българяните започват колкото може по-рано да говорят с децата си на чужд език, българският е само за ниско-културно битово общуване, за разговор с прислугата - но не бива да се практикува публично пред хората. Иска им се децата им да не знаят български, за тях е чуждо всичко случило се в България през последните 150 години. Всъщност това са чужденци, които обаче нямат намерение да се връщат там, където са, а и истината е, че те нямат къде да се върнат. Техният генезис е тук, по нашите земи - това са хора тук, но от "отвъдното".

Останалото множество от хора всъщност е "долната класа", "простолюдието", "народецът" - които обитава низините на съвременната българска социална структура – една съвсем тънка ципа свръх богати българяни, второ - умираща, отчаяна, объркана средна класа, но все още много енергична и способна на политически прояви, и на трето място - увеличаващата се долна класа на България. Това е огромна маса - овълчен, отвратен, озлобен, дезинтересиран, политически отчужден народ, който може да бъде и опасен. Той е управляем и може да бъде запален, насъскан срещу цигани, турци, чужденци, включително и срещу самия себе си. На българите непрекъснато им се обяснява, че са нискокачествени, че са грешка на историята, че културата им не същества. В СУ"Климент Охридски" действа мощна академична школа, която доказва, че българската култура не съществува. Това се случва с добро финансиране и с добри позиции във върховете на родния културен живот. И това се доказва не просто на българите, а на децата им - че нашият културен проект не се е състоял, и че е просто една досадна грешка на Историята. Така двете Българии живеят не паралелно, а перпендикулярно и в точката на допир всеки заинтересован с минимални технологични умения може да предизвика тежък конфликт.
12.
антикомунист
04.10.2020 00:47:49
5
15
„Ще работя за...“ Спомняте ли си? Така започваше всяко негово изречение в кампания. „Ще работя за...“ Две години по-късно Румен Радев официално обяви, че няма да работи. „Аз съм в края на законодателния процес и не е моя работа да участвам в правенето на законите и взимането на решенията“, каза властелинът на нищото. Демек „Не ме чакайте да работя. Най-много да сложа някое вето накрая“. Само че за това ли гласуваха хората? За президент, който ще е само наблюдател на процеса и не желае никаква комуникация и съвместни действия с парламент и правителство? И как тогава „ще работи за...“, както щедро обещаваше преди две години? „Ще работя за...“, не означава ли да си част от процеса, да предлагаш, да дискутираш, да убеждаваш, да аргументираш позиции и да прокарваш идеи през законодателната и изпълнителната власт?
А нещата трябваше да бъдат други. Смел натовски генерал, свободно говорещ чужди езици, завършил военно обучение в САЩ, проевропеец и проатлантик. Това обещаваше кампанията. А сега заповядайте крайния резултат: презрян на Запад лобист за падане на санкциите срещу Русия заради анексирането на Крим, намиращ се в тотална външнополитическа изолация в рамките на ЕС и НАТО и открито лобиращ за покупката на ненатовските самолети „Грипен“ от ненатовската държава Швеция. Човек, подкрепил пакта за миграция от трибуната на ООН и отричащ същия този пакт у нас. Човек, подписал декларация за затварянето на мините ни в Катовице и отричащ същата тази декларация у нас.
11.
Антикомунист
04.10.2020 00:46:15
4
15
Това е един дърдорещ нещастник, нищо повече. Нагледахме се на дърдорещи, нищоправещи политици. Този не е по-различен от всички останали. По-опасен е, защото се опитва да гради илюзията, че уж е различен. Слаб политик, лесно манипулируем от неквалифициран персонал и лични обвързаности, тотално некомпетентен в политическите бездни. За България не е достатъчно да има „нормален“ президент, трябваше да има силен президент. Нормален у нас, означава нищожен, тъй като сме свикнали с нищожествата в политическата сфера. Имаше друг избор. И има друг избор. Но няма ум и сила, за да направи този избор. Няма нито сила, нито визия да води стадото.

Остатъкът от мандата му ще мине точно така, както и досега, в нищоправене и дърдорене на общоизвестни неща. Това е голямата загуба от този персонаж.
10.
...
04.10.2020 00:44:26
5
4
Но в интерес на истината когато Р.Инджова стана председател, тия по статистическите бюра пощуряха от измислици- "Ще идва на посещение- махайте саксиите с цветята от канцелариите. Р.Инджова не "обичала" цветя" и т.н.
Сергей Цветарски само цветя обича. Опаса ми цветята на пъпки :)
9.
1+2
04.10.2020 00:41:35
0
6
Не е трудно да се види, че нищо не излиза от този президент. Не го превръщайте в борец и флагман срещу „мутрите“, защото просто не е. Липсата му на политическа компетентност има опасност да го превърне в герой. Направо умирам от смях. Да приемаш политическите слабости на Радев за смелост е просто смешно. Радев е един много объркан „политик“. Някои от истините, които казва, са пропускливост от неразбиране. Той не е истински боец и никога няма да бъде.

Големият проблем, драги, е че очаквахме от Радев нещо силно, а той се оказа чехльо, не разбираш ли?! За ГЕРБ всички знаем всичко. ГЕРБ се подиграват на Радев и използват липсата му на политически умения, за да го правят смешен. От това враговете на ГЕРБ правят заключения, че Радев е герой. Това е политическата ситуация в момента. Е, аз не мисля, че Радев с дърдоренето си ще пречупи ГЕРБ.

Президентът няма стратегия и я кара по инерция.
8.
...
04.10.2020 00:39:07
5
0
И скоро това перде - М.Коцева се изказало в медиите, че предстоящите преброители не трябвало да бъдат от "репресивни структури".
Понеже тяхната не е от най-репресивната!
Да си провери първо дългогодишните заплатаджии дали не са репресивни?
Р.Инджова преди години се беше изказала също в медиите "Не забравяйте, че разполагам с много информация" когато заемаше длъжността председател на НСИ- идея нямам по какъв повод е било, но е много непрофесионално.
7.
...
04.10.2020 00:27:47
6
4
Да, те и служителители на "Жандармерия"-та са действали "изключително професионално" когато са придружавали "стресирания експерт" да проведе доброволни анкети!
Те са общи държавните средства- едни внасят-други ги харчат както им е щукне!
6.
...
04.10.2020 00:15:27
2
0
То, като се замисли човек и "Гершман" не предлагат такива "пердета" и такива "плътни щори".
5.
...
04.10.2020 00:08:45
3
1
Утре, отново може да са на запой- няма да й проблем, но в други ден ако, не е стрелял на запоя, то тогава ще е е заразил. Е, заради "такива експерти" са ограничителните мерки.
Останалите некомерсиални експерти си спазват ограничителните мерки за спазване на дистанция относно превенция още преди повече от 20 години.
"Са" тикаш по запои- после те уплашил кмета с пистолета- мене що не ме е уплашил кмета?
4.
...
03.10.2020 23:15:43
3
0
Обаче, "стресираната" свидетелка от запоя си остави задачите по държавна служба в работно време и по личния си телефон започна да търси друг кандидат за кмет за тая община, за да отмъсти на тоя пиян стрелец с тоя реквизит, дето го взел от Историческия музей.- факт, че си остави задачите и си получи държавната заплатка и си превиши n-пъти служебните права.

Като се знам какъв стрелец съм- оръжията ги държа далече от мене.
3.
...
03.10.2020 23:07:43
4
5
Фори Светулката с кого живее?
Моята бивша "главен експерт" толкова проста, че като чуе за Инджова или като види ножица и страх е хваща, понеже Илиян Янчев- кмета на една община преди години на един запой извадил револвер и стрелял срещу приятелката си М.Инджова/ години по-дърта от него/. "Главния експерт" и той бил на тоя запой и още страх носи.
2.
Гербераст
03.10.2020 22:48:59
18
22
НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛО Е ГРОБ.....ОСТАВКА
1.
Шишо
03.10.2020 22:33:22
12
10
Мен ма интирисува бибитков от греб с кой живее щото прилича на стар ерген
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Аутопсията на жената установила съчетана комбинирана травма, включително множество счупени ребра Защо се гаврят с тази тв легенда Защо се гаврят с тази тв легенда Мария Янакиева се ожали, че е станала жертва на арогантно поведение, подигравки и обиди от шеф на софийска ТЕЛК комисия
Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори