×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Любовна мъка вкара Даяна Ханджиева във „Фермата”


27 Септември 2020, Неделя, 17:20 ч.
Автор: Флагман

Актрисата отрича да е спала с Ники Илиев

Даяна Ханджиева стана популярна с една от главните роли в сериала „Скъпи наследници”. Свързваха името й с режисьора Ники Илиев, с това не певеца Орлин Павлов, но истината е, че актрисата още не може напълно да забрави бившия си приятел Кристиян. Обещаващият баскетболист живе в САЩ и играе в местен отбор, а разстоянието и различните му възгледи за живота го разделили с участничката във „Фермата”.

След разлъката с бившия 27-годишната хубавица се оказала изправена на житейски кръстопът. Неотдавна кариерата и личният й живот вървели по вода, но след „Скъпи наследници” предложенията за нови роли секнали, а любовната й връзка се разпаднала. За да се справи с несполуките, усмихнатата брюнетка започнала да търси корена на проблемите. Тя решила, че трябва да преоткрие себе си и да се промени -  да загърби голямото си его, желанието за контрол и страхът от промени. Точно тогава продуцентите на предаването „Фермата” се свързали с нея и Даяна с охота приела да участва.

Селският живот не я притеснявал изобщо, а и се надявала, че ще открие нови приятели, защо не и нова любов. Още със старта на риалити формата илюзионистът и общински съветник от Габрово – Йордан Белев, успя да спечели симпатиите на Ханджиева. Макар че е сериозно обвързан и дори сгоден, фокусникът често търси вниманието на актрисата, тя също не е безразлична към него. Докъде ще стигнат отношенията им обаче, зрителите тепърва ще разберат.

Преди да влезе във „Фермата” Даяна сподели, че раздялата с баскетболиста Кристиян е била повратен момент в живота й. Допреди няколко месеца звездата от „Скъпи наследници” отскачаше често до САЩ, където бившият й играе в колежански отбор. Разстоянието и несигурността обаче довели до безвъзвратен край на отношенията им. Актрисата останала без роли, без сериозна работа и без любов. „Очаквах, че на тази възраст ще съм постигнала много повече - че ще съм омъжена и ще имам големи успехи в кариерата си. Вместо това имам чувството, че съм стигнала доникъде", оплака се Ханджиева пред останалите участници във „Фермата” навръх рождения си ден.

Преди две години усилено се шушукаше, че актрисата има връзка с Ники Илиев. С него си партнираха в сериала „Скъпи наследници” и това породи доста клюки по техен адрес. Някои дори обвиниха Даяна, че е причина за развода на режисьора и Саня Илиева. Слуховете обаче бяха попарани, след като красавицата показа гаджето си Кристиян. „Не съм спала с Ники! Само колеги и приятели сме!”, категорична е риалити звездата. Техни колеги обаче се кълнат, че са ги виждали да се целуват на публично място.
Интересна подробност е, че Ханджиева не е завършила НАТФИЗ. Тя следва „Реклама” в Нов български университет. Известно време е  работила по специалността си, но не й харесало, защото се налагало да стои в офис от 9 до 17 часа. Казва, че актьорската професия винаги я е привличала, но не се решила да кандидатства в НАТФИЗ от страх, че няма да успее да пробие в арт средите.

За ролята в „Скъпи наследници”, която я направи известна, я избрали без да има диплома за актриса, без да е известен фотомодел или манекенка и без да има никакви връзки в индустрията. Когато ѝ съобщили, че ще се снима като лекарката Катерина в поредицата, Даяна не можела повярва.

„Смятах, че не съм се справила на кастинга и затова заминах за САЩ. Когато ми звъннаха да проверят дали бих се върнала в България, обещаха, че ако нещо се провали, ще ми купят обратен билет, така че рискувах. Непрофесионална актриса в главна роля! От телевизията не са били много съгласни, защото съм непозната. Знаех, че голяма част от актьорите ме подценяват точно защото не съм завършила НАТФИЗ, а им е писнало непрофесионалисти да им взимат ролите. Разбирам ги, но случаят не бе такъв”, споделяла е брюнетката с ослепителна усмивка.

Даяна няколко пъти е била на студентска бригада с САЩ и точно там се запознала с бившия си Кристиян. В Америка актрисата работила какво ли не, за да се издържа – разнасяла пици, даже танцувала в нощен клуб. „Може би тук трябва да уточня, че съм била дрехи и нямаше пилони. Все още има едно закостеняло мислене, че танцьорка в нощен клуб задължително означава да се въртиш полугола, а това не е така”, споделяла е Ханджиева.

Що се отнася до предпочитанията й към мъжете, актрисата казва, че ги харесва по-високи. „Харесвам предимно синеоки и зеленооки мъже, макар че най-голямата ми любов беше с тъмни очи. И да са по-високи от мен! В крайна сметка обаче не мисля, че има някакви задължителни характеристики. Важно е просто да ми харесва като характер - да ми е леко с него, да не ме товари с излишни глупости, да не ми се сърди”, твърди звездата от „Фермата”.

Тя се надява след края на формата кариерата й да тръгне нагоре и отново да започнат да я търсят за роли. Театърът не я привлича, но киното силно я вълнува и и искрено вярва, че големият й пробив тепърва предстои.


В категории: Лайфстайл


2
Коментара
2
Коментара по темата
2.
Селският живот не я притеснявал изобщо
27.09.2020 19:42:43
0
3
Ако е вярно, значи може да се задоми на село. Има много корави селски момчета, които биха я взели, но пък живота на село не е това, което си мисли че е. Става се рано за кърска работа, ще пита мъжа си дали може да отиде до града с приятелка, ще пердаши лук и чесън вечер и ако не уважава мъжа си ще яде и кютек. Ама като гледам каква е симпатяга надали ще и хареса. Сигурно го е казала от любезност.
А забравих да кажа че зимата сутрин, по голяма нужда на двора си е приключение. Накрая се забърсваш с нарязани вестници забити на ръждив пирон... но пък поне клечиш както японците го правят, за здравословно изхождане
1.
Бачо Серачо
27.09.2020 19:03:17
0
2
И аз се надявах да пръдна ма се насрах
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори