×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Митинг-концерт на Орлов мост вдига нов голям бунт срещу властта днес, разбърква трафика в София


Митинг-концерт на Орлов мост вдига нов голям бунт срещу властта днес, разбърква трафика в София
Тази сутрин започна строежът на сцената, събитието е планирано за 16 ч.
27 Септември 2020, Неделя, 11:24 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ (снимка: Авторът)

Можещи хора в България има и те не се казват Бойко Методиев Борисов или ПКП, категорични са организаторите

Голям протестен митинг-концерт има амбициите да събере десетки хиляди на Орлов мост днес. Строежът на сцената започна тази сутрин, видя репортер на „Флагман“.

Митинг-концертът е под надслов „Бъдеще за младите, бъдеще за България”. Това е събитието, което ще обедини и подкрепи младите хора на България за по-добро бъдеще, съобщават организаторите във „Фейсбук“.

“На 27.09 ще бъдем заедно с всички артисти, предприемачи, общественици, интелектуалци и активни граждани, които са лицето на България пред света и които не се страхуват да застанат с лицата си срещу безобразното управление на страната. Хората, които оставят позитивната следа след себе си, които са светлият пример за своите сънародници и съмишленици. Хора, които са успешни въпреки държавата. За активно гражданско общество, за граждански контрол и общонационално обединение в името на бъдещето на България!

Поканете всички ваши близки и приятели тази неделя 27.09 от 16.00ч на Орлов мост!

Целта на събитието е да съберем поне 3.5% от всички Българи (65% от всички граждани на България заявяват, че подкрепят протестите) Заедно на едно място, в един ден и да покажем мащаба на готовността да отстояваме демократичните ценности и европейско бъдеще на България.

Времето вече е на младите и с присъствието си на митинга-концерт заедно ще кажем “Да” на промяната, която толкова силно очакваме от 1989 г. насам. С нас ще са знакови рок-групи, рапъри и изпълнители от различни поколения.

30 години преход стигат! Време е да влезем в 21-ви век. Заедно. Обединени като нация!
Оставка, а след нея модернизация на държавата, която е възможна, защото можещи хора в България има и те не се казват Бойко Методиев Борисов или ПКП!”

ПКП е съкращение на вулгарното определение, което премиерът Борисов използва за председателя на парламента Цвета Караянчева в тайно записан негов разговор. Министър-председателят нарече Караянчева „проста кърджалийска п**ка“.

Организаторите на митинга събират дарения на сайта bg.helpkarma.com.

Там събитието е анонсирано така: „Българският народ е казал, че който пее, зло не мисли. Е, ние искаме да създадем възможност да пеем заедно в името на по-доброто бъдеще на младите хора в България. На 27.09.2020 неделя, на сцената ще се качат знакови личности на България от различни поколения – интелектуалци, музиканти, общественици, учени, предприемачи. Хора, които през годините успешно са се справяли по-скоро малко "на въпреки системата" и на принципа "направи си сам".

Знаем, че такива хора в България има достатъчно, познаваме много от тях, за други сме чели и слушали. Смятаме, че е време да дадем възможност за изява и на тях.

Вярваме, че турболентната в световен мащаб 2020-та година, е шансът на образованите, одухотворени и инициативни личности да вземат в свои ръце бъдещето си. Още повече – да послужат за пример и вдъхновение на младите хора и да им вдъхнат вяра, че можем тук и сега да успеем.

Екипът ни има подкрепата на знакови музиканти, артисти, интелектуалци, общественици и предприемачи да участват в концерт под надслов „Бъдеще за младите – бъдеще за България“, който ще се проведе на 27.09.2020 на Орлов мост.

Артистите, с които говорим към момента, са съгласни да участват в събитието на принципа „про-боно“. Но има и значителни разходи покрай цялостната логистика и техническо осигуряване на концерта и въпреки че имаме няколко публично известни спонсора, имаме нужда от допълнителна финансова подкрепа, която се надяваме да получим от гражданското общество във и извън България.

Средствата е необходимо да бъдат събрани, за да обезпечим разплащанията по техническото осигуряване и провеждане на събитието.

Всички средства, които останат налични след покриване на всички разходи по концерта на звездите, ще бъдат използвани за подкрепа на Български артисти и организирането и провеждането на лятната академия за супер постижения Hi!Achievers през 2021 година.

Нека бъдем примерът, който другите да следват!”

От Центъра за градска мобилност съобщават, че обичайните маршрути на обществения транспорт ще бъдат променени заради митинг-концерта.

От 07:30 до 15:00 часа се забранява влизането на всички пътни превозни средства по бул. „Цариградско шосе” между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” и бул. „П. К. Яворов”. В този интервал ще се пропускат коли на обществения транспорт.

 От 15:00 до 24:00 часа на 27.09.2020 г.: се забранява влизането:

  • по бул. „Цариградско шосе” между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” и бул. „П. К. Яворов”,

  • по бул. „Цар Освободител” между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” и бул. „Васил Левски”;

  • по  бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” между ул. „Ген. Гурко” и ул. „Оборище”.

В тези часове се променят маршрутите на следните линии на обществения транспорт:

Автобусни линии 76, 204 и 604 в посока съответно ж.к. „Младост-4“, ж.к. „Дружба-2“ и гара „Искър“: по маршрутите до кръстовище бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ - бул. „Драган Цанков“, надясно по бул. „Драган Цанков“, наляво по  бул. „Пейо К. Яворов“, надясно по бул. „Цариградско шосе“ и по маршрутите си, двупосочно.

Автобусна линия № 72 в посока автостанция „Гео Милев“: от ж.к. „Западен парк“ по маршрута до кръстовище бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ - бул. „Драган Цанков“, надясно по бул. „Драган Цанков“, наляво по  бул. „Пейо К. Яворов“, по бул. „Михай Еминеску“,  бул. „Ситняково“ и след кръстовище бул. „Ситняково“ - ул. „Оборище“ направо по бул. „Ситняково“ по маршрута, двупосочно.

Автобусна линия 94 (в посока СУ „Климент Охридски“): маршрутът се скъсява до ул. „Ген. Йосиф В. Гурко“.

Автобусни линии 280 и 505 в посока съответно СУ „Климент Охридски“ и пл. “Орлов мост”се скъсяват до Площад на авиацията.

Електробусни линии 84 и 184 (в посока ул. „Ген. Йосиф В. Гурко“): маршрутите се скъсяват до Площад на авиацията.

Тролейбусни линии 4 и 11 в посока съответно ж.к. „Хаджи Димитър“ и пл. „Сточна гара“ се скъсяват до Площад на авиацията.

Тролейбусна линия № 4 в посока ж.к. Дружба-2: от ж.к. „Хаджи Димитър“ по маршрута до кръстовище ул. „Оборище“ - бул. „Васил Левски“, надясно по бул. „Васил Левски“ и надясно по бул. „Княз Александър Дондуков“ по маршрута до ж.к. „Хаджи Димитър“.

Тролейбусна линия № 11 в посока ж.к. Дружба-1: от пл. „Сточна гара“ по маршрута до пл. „Васил Левски“, двупосочно.

Тролейбусни линии 5 и 8 в посока съответно:надлез „Надежда“и ж.к. „Борово“ - се скъсяват до Площад на авиацията.

Тролейбусни линии № 5 и 8 в посока от  ж.к. „Младост-2“ и от УМБАЛ „Св. Ана“ по маршрутите до кръстовище бул. „Васил Левски“ - бул. „Патриарх Евтимий“ - ул. „Граф Игнатиев“ (кино Одеон), наляво по бул. „Патриарх Евтимий“ и обратно по маршрутите.

Автобусни линии  9 и 75 ще въртят на Военна академиия.

Автобусна линия 213 ще бъдe отклонена по бул. "Мадрид", бул. "Ситняково" и по бул. "Цариградско шосе", и по маршрута си двупосочно.


 


В категории: Политика


9
Коментара по темата
9.
оня с коня
27.09.2020 14:04:36
6
12
Няма лошо... Генератори да си вземете, защото за разлика от Дайнов, аз утре съм на работа и смятам по някое време да ви спра тока.
8.
до 3
27.09.2020 12:54:51
9
6
Цар далеко, бог високо е казал народа. С молби работата няма да стане.
7.
k
27.09.2020 12:50:27
14
17
banda bezdelni klouni bez byde6te na koito nqkoi wse im e kriw
6.
бивш симпатизант на нфсб
27.09.2020 12:42:07
27
22
и как спечелиха герб с подправяне на изборни книжа и заплахи по малките населени места
5.
до 4
27.09.2020 12:40:42
33
25
каквато и да скачате заминавате си хората не ви искат далаверите и държавната хранилка свършиха колкото и да не ви се иска това е самата истина царството ви свърши
4.
5-6 хиляди утрепки
27.09.2020 12:14:24
27
35
Десетки хиляди хахахааа. За ГЕРБ гласуваха 1 200 000. Айде фостатата на платените протестъри. Абе защо напоследък се натъквам на хора които говорят за комунузма, за равенство и заводи, а всъщност никога не са работили, пият и се друсат често и живеят на гърба на родителите си?
Дали са смахнати тези "социалисти и политикани"?
3.
1
27.09.2020 12:08:31
17
11
Бъдеще за България с правилата, наредбите, заповедите и моралните ценности на нашите сънародници изповядващи ПРАВОСЛАВИЕТО НА НАШИЯ БОГ ГОСПОД ИСУС ХРИСТОС!
НЕКА НЕ СЕ ДЕЛИМ НА МЛАДИ И СТАРИ А НА ИСКРЕНИ, ЗНАЕЩИ МОЖЕЩИ ВЕРНИ И ОБИЧАЩИ ПРАВОСЛАВНА БЪЛГАРИЯ!
БОГ ДА БЛАГОСЛОВИ ДНЕШНИЯ КОНЦЕРТ НА ДРУГАТА БЪЛГАРИЯ!
33cb2
2.
Лудия
27.09.2020 11:54:03
15
10
Да ги попилеем
1.
митко
27.09.2020 11:47:15
17
35
ами като са решили да се веселят да го направят но това че са подкрепени от 60 и повече процента не съм много съгласен то се видя на третото велико ннародно въстание ако не бяха дошли автобусите на бсп тримата глупаци щяха да клюмат като клепоухи магарета пред шепа протестиращи начело с йоло денев и дошли за безплатна бира и сеир
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори