×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Цветан Цветанов не иска коалиция с ГЕРБ, оттеглил се не заради скандала с апартаментите


Цветан Цветанов не иска коалиция с ГЕРБ, оттеглил се не заради скандала с апартаментите
Не съм аз този, който е снимал лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, заяви Цветан Цветанов. Няма как да е мъж, добави той
25 Септември 2020, Петък, 09:40 ч.
Автор: Флагман.Бг

При всички положения щях да напусна партията, каза той

Невъзможна е коалиция на „Републиканци за България“ с ГЕРБ с лидер Бойко Борисов. Това каза в „Здравей, България“ по Нова телевизия Цветан Цветанов. Той сподели, че не само скандала с апартаментите е причината да се оттегли от управляващата партия. 

"С това ръководство на ГЕРБ е невъзможно да направим коалиция. Ще се явим на изборите самостоятелно. Сигурен съм, че ще прескочихм прага за влизане в парламента", подчерта той.

„Убеден съм, че при всички положения щях да напусна ГЕРБ. Това, което видях по време на Европейската кампания, ми даде мотивите да отида при Борисов и да му кажа, че ако не се върнем в периода, в който бяхме в началото, аз напускам”, сподели лидерът на бъдещата партия „Републиканци за България”.

„Аз не смятам, че съм нарушил закона и съм направил нещо нередно, но когато се създаде тази ситуация, единственият разумен вариант беше да се оттегля. Колкото по-нависоко си, колкото по-независим си, естествено, ще се търсят повече компрометиращи факти и сюжети, които да те дискредитират”, добави той.

Според него са преминати граници, а той е бил буфер, който е понасял много негативи от решенията на един човек.

„Когато съм имал възможност да давам съответната обратна гледна точка, аз съм получавал подкрепа от тези, които в момента не смеят да изразят различно мнение. ДПС бяха обслужвани с всички горски в цялата страна, защото никой не ги защитаваше, освен мен или колегите по места“, заяви бившият втори в ГЕРБ. 

„Попитайте господин Порожанов, това беше първият ни сблъсък. Той имаше един списък, а Борисов лично му беше разпоредил да се види с Карадъйъ и да изчистят всички неща, свързани с горските. Този списък спрях да бъде реализиран. Това нещо колегите го знаят”, сподели Цветанов. 

Той разкри, че се е противопоставял срещу обслужването на политически интереси на опозиционна партия.

За него политиката е кауза, такава е и новият му политически проект. Цветанов призна, че в миналото е допускал грешки, които няма да допусне да се случват отново. 

"Аз не съм предал ГЕРБ, просто тази партия се отказа от всички ценности. Това според вас предателство ли е? Не е, предателство е, ако останеш и продължиш да правиш нещо, което е против твоето усещане и съществуване на политическата сцена", каза той.

Бившият заместник-председател на ГЕРБ отхвърли всякакви обвинения относно снимките от спалнята на премиера Борисов. Според него тезите на управляващата партия са антикризисна мярка.

„Това са толкова несъстоятелни тези. При всички положения не мога да бъда аз, не може да бъде и мъж. За да снимаш човек, който спи, трябва да имаш достъп до спалнята му. Няма как при премиера това да бъде мъж. Влизането във вилата, в която пребивават президентът и премиерът, и достъпа до по-личните пространства, се охранява от НСО”, каза той. 

Според него отговорът на въпроса кой снима премиера трябва да дойде или от самия него, или от разследващите.

„Бях против на влизането на определени хора в предизборните листи на партията, защото смятах, че те нямат необходимият обществен имидж. Лидерът решава кои да влязат в тях. Аз винаги съм защитавал местните структури, които са давали предложения“, уверява бившит вътрешен министър.

През 2017 г. настоявах Харизанов да не е в листите, защото не може такъв човек да представлява партията, добави той.

„Извинявам се за репликата „няма кой да ме накаже“, но тя бе взета от контекста на цялостното ми участие в този тежък момент. Аз съм бил всеотдаен и винаги съм работил за кауза“, заяви Цветанов.


В категории: Политика


17
Коментара по темата
17.
Не беее, не го изритаха! Хахаа
25.09.2020 13:14:55
0
11
Той си тръгна защото даде "червен картон" на Русия и САЩ, и световните господари му скроиха шапка! Хахаха.
Един възпитаник на помощно училище, какво да измисли! Хахаа.
Първият път парите бяха на заем от родителите на жена му(нищо че са пълни сиромаси, ама за 6 апартамента имаха хаха). Наглостта пинякога граничи с простотия.
16.
Българин
25.09.2020 12:22:45
0
6
Всички сте гадини,до вчера си лизахте задниците,днес големи политицистанахте!
Всички лицемери сте за Белене!
Гадини!
15.
ДО АДМИНИСТРАТОРА !!!!!!!!!!!!!!!!
25.09.2020 12:22:27
24
2
ПАК ТУРИ 30 ОТРИЦАТЕЛНИ ВОТА НА КОМЕНТАР №? !!!!!!!!!!!!!ЩО БЕ НЕ Е ЛИ ВЯРНО ЗА БРОЯ НА СТАТИИТЕ ??????????????МЕРИШЕ ТА СЕ НЕ ТРАЕ ЖЪЛТО КАФЕВИ НАПРАВО ЛАЙНЯНИ. СТЕ
14.
Хлебарки
25.09.2020 12:15:52
4
8
До вчера гербаджийските тролчета го защитаваха в коментарите си, днес вече го плюят. Типично за евтините жалки човеченца.
13.
я
25.09.2020 12:15:02
0
12
цветанов що ръсиш глупости сега докато беше в герб нямаше несъгласие с тяхната политика като те изгониха запя друга песен ако не беше борисов ти още щеше да си си един незнаен физкултурник така че да се обърнеш срещу всички които те направиха политик е много долно що преди да те изгонят не казо че искаш да напуснеш защото има разминаване с водената политика и не си съгласен сега се сети че преди година не ти е харесвало айде стига с тия български номера
12.
Не сме те забравили
25.09.2020 12:00:41
0
15
Човекът с 6-те апартамента,първо да влезе в парламента,пък тогава да говори с кой щял да прави коалиция.
11.
Този цървул
25.09.2020 11:50:25
1
13
е типичен демократ-бивш комунист, десар,лъжец,крадец,измамник и абсолютен малоумен кретен!
10.
Отвратен
25.09.2020 11:36:57
0
12
Цецко:
“Аз не смятам, че съм нарушил закона и съм направил нещо нередно, но когато се създаде тази ситуация, единственият разумен вариант беше да се оттегля. Колкото по-нависоко си, колкото по-независим си, естествено, ще се търсят повече компрометиращи факти и сюжети, които да те дискредитират.”
Цецкооо, вие народните представители, т.е. Народните предатели, това правите най-добре! Незаконното да го направите законно, НО САМО ЗА ВАС И ВАШАТА ОБЛАГА. Защо никой друг в БГ не може да си купи апартамент на цени, които Вие политиците си купувате? Как става този номер аааа? Също така защо не им кажеш за срещите със бизнесмени от различни отрасли и какво по-точно си искал от тях? Рекет, Цецо, рекет това правише ти. Обаче Бочето колкото и да е прост е научил нещо умно от мутрите, а т.е. Да праща някоя лимонада като теб да събира парите а той да стои “сух вън от водата”! Дано един ден всички да получите справедливо наказание заради вашите лъжи и кражби.
9.
Бургас
25.09.2020 11:09:48
0
13
Боклуци!!!
8.
уууу
25.09.2020 10:48:56
0
17
Следващия с обещанията ужяс !!!!
7.
Някои са по-прости, но не го знаят
25.09.2020 10:31:19
18
9
Може да е всякакъв, но поне изказът му не е като на Борисов, който си призна че е прост, но за да не изглежда тъп, каза че и ние сме прости
6.
Евтини номера
25.09.2020 10:17:53
13
9
Щом е с брада, значи вече е друг човек и затова ще гласувам за него.
5.
Бойко Чао!
25.09.2020 10:16:13
21
28
Когато напусна ГЕРБ, беше умърлушен.
Сега е усмихнат и щастлив. Това е доказателство, че си е подсигурил партията. Бойко сигурно се чуди как е станало така, но пък е лесно да се проследи с кои хора е контактувал в САЩ и посолството и колко често е отскачал до отзад големият океан. Цветанов със сигурност е извървял дълъг път и от неопитен политик се е превърнал в сериозен такъв. Без значение кой от коя партия е, всички са маскари... Но пък му вярвам, че много от направените грешки няма да ги допусне отново, защото поне се опитва да мисли, за разлика от Борисов, който е ден да мине - друг да дойде. Та Бойко си прави все едни и същи грешки, защото егото му пречи да си направи анализ и да открие проблемите. Според него, проблеми няма... все другите са му виновни. Между другото феновете на Герб са им втълпили, че ако Герб не е власт ще ни спрат финансирането от ЕС и ще загубим благословията на САЩ. Да им кажа, че ако Цветанов смени Борисов нищо няма да се промени в международен план. Тези, които подкрепяха Борисов са прехвърлили подкрепата си на Цветанов и всичко ще си е по старому, с тази разлика че ще се лишим от лица като Биков, Дончев, Дариткова и други. Това пък от само себе си не е загуба. А най-важното е че ще пенсионираме Борисов. Преди си мислех, че Цветанов ще го пази, но май ще има реваншизъм, защото Цецо явно е доста обиден и мачкан преди да си тръгне. Та ако успее да вкара Бойко в затвора ще се затвърди сериозно в политиката и като нищо може да направи поне 5-10 години в голямата политика
4.
Флагман предложете
25.09.2020 10:02:48
4
15
Начитателите си статията!Служител от НСО:Борисов сам си кани госпожите по негово искане не се записват
3.
Пиночет
25.09.2020 10:00:34
2
23
Мрасно ченге,гнида долна кои заблождаваш бе,сасипахте държавата и още изкаш да крадещ разтрел трябва за такива гнусни педали
2.
ХАХАХА УЙДУРМА!!!!!!!!!!!!!!
25.09.2020 09:53:32
36
19
ЗА ИМА НЯМА МЕСЕЦ 10 СТАТИИ ЗА ЦВЕТАНОВ ХАХАХА МЕРИШЕ ТАСЕ НЕ ТРАЕ !!!!!!КАКТО НЯМА БИВШ МИЛИЦИОНЕР ТАКА НЯМА И БИВШ ГЕРБЕРАСТ!!!!!!
1.
Дядо Йоцо
25.09.2020 09:48:20
5
26
На това му се казва Гьон сурат - то до ушите олепано в л***на, но имало ценности!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Синоптиците бият тревога заради интензивни дъждове и сняг, възможни са наводнения Синоптиците бият тревога заради интензивни дъждове и сняг, възможни са наводнения В шест области е обявен жълт код за опасно време  6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него 6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него Интелигентните жени са привлечени от мъже, които имат ясни цели и се стремят да ги постигнат с упоритост и решителност Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Текат анкети с граждани за това къде и как да се построят такива съоръжения, особено в жк „Възраждане”, каза Пламен Димитров, управител на ОП "Транспорт" Това са най-добрите кулинари сред зодиите Това са най-добрите кулинари сред зодиите Ето кои са те  Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Вижте рецептата 10 знака, които показват, че в дома ни е натрупана отрицателна енергия 10 знака, които показват, че в дома ни е натрупана отрицателна енергия Ако усетим, че чувството на хармония и баланс е изчезнало от дома ни, трябва да вземем мерки Разследват българи за източване на социални обезщетения в Нидерландия Разследват българи за източване на социални обезщетения в Нидерландия Според доклади става дума за организирана схема Колко често трябва да чистим хладилника? А четката за зъби? Колко често трябва да чистим хладилника? А четката за зъби? Минаването с прахосмукачка и кърпа за прах съвсем не изчерпва битката с мръсотията и бактериите у дома Haд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac. Haй-зaceгнaти ceĸтopи: тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Haд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac. Haй-зaceгнaти ceĸтopи: тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Ha втopo мяcтo в нeгaтивнaтa cтaтиcтиĸa ce нapeждaт Финaнcoви зacтpaxoвaтeлни дeйнocти Лили Иванова хвърли око на ресторант „Кралско село“, превръща го в културен център Saloon Li Лили Иванова хвърли око на ресторант „Кралско село“, превръща го в културен център Saloon Li Фондацията на певицата е изпратила искане до зам.-кмета на Бургас да вземе апетитния терен в Морската градина под наем за 10 години
Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Хамидин Моктар Кан завършва висше икономическо образование у нас - в УНСС Гърция въвежда 6-дневна работна седмица Гърция въвежда 6-дневна работна седмица В същото време на служителите ще се изплащат допълнително 40% от дневното им възнаграждение за шестия ден, а ако е празник – 115% ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран Причината е атаката с дронове срещу Израел Потопът ли започна? Дубай е под водата Потопът ли започна? Дубай е под водата Стотици пътници са блокирани на летището в емирството заради пороите Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти  Полицията разгони протестиращи Джо Байдън бил умствено пригоден за президент Джо Байдън бил умствено пригоден за президент  Президентът няма никакви увреждания, заяви главният прокурор на САЩ Мерик Гарланд  пред подкомисията по бюджета Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар  Милиардерът предупредил Володимир Зеленски, че опитът да си върне Крим ще доведе до масова смърт Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28 Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Спасени от огнената стихия са само две мечки
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори