×
Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Накратко
НА ЖИВО

Либерали напъват за узаконяване на педофилията, сексуалното влечение към деца било естествено


25 Септември 2020, Петък, 08:13 ч.

Натрапват ни „транс-възрастови“ хора - деца, пленени в тяло на възрастен

Всеки социален процес започва с инцидентни прояви, преминава през постепенна консолидация, за да завърши с подмяна на установения ред. Затова е ключово да провиждаме още от птичи поглед „червените нишки“ на зараждащи се социални процеси, които иначе се губят в голямата картина на живота. Именно такава червена нишка са набиращите скорост опити за нормализация на педофилията, пише "Труд". 

От близо две десетилетия от определени прогресистки и либерални среди се чуват откъслечни гласове в тази посока. Постепенно обаче отделните гласове се превръщат в хор. На 17 август 2011 г. в Балтимор, САЩ се състоя „научен“ симпозиум на тема: „Педофилия, хора със сексуално влечение към деца и дефинирането на психическите разстройства“.

Основен докладчик е Фред Бърлин от клиниката в Университета „Джонс Хопкинс“, основана от Джон Мъни, гуруто на съвременната лисенковщина - джендър-идеологията, според която полът не е биологично детерминиран, а въпрос на личен избор.

Самият Мъни, освен със смяната на пола на деца, е известен и с активното си застъпничество за премахване на възрастовите ограничения за сексуални контакти.

„Педофилията е нормална сексуална ориентация” – из бръщолевенията на един екстремен либераст

Въпросният симпозиум е организиран от B4U-ACT - неправителствена организация, чиято официално обявена мисия е да подпомага психологически педофилите и тяхното приемане в обществото.

Алгоритъмът, който следват тези среди, за да постигнат целта си за нормализация на педофилията, е аналогичен на този, по който мина трансджендъризма. Първо, искат педофилията да бъде извадена от каталога на психичните разстройства и обявена за нормална сексуална ориентация.

Сменят езика и терминологията - вече не говорят за педофилия, а за „хора със сексуално влечение към деца“, обозначавани с английската абревиатура MAP (minor-attracted person), и за „педосексуална ориентация“, внушавайки, че тя е нещо равнозначно на хетеро- и хомосексуалната.

Веднъж приравнена на сексуална ориентация, педофилията би попаднала под закрилата на анти-дискриминационното законодателство, а оттам до пълната u легализация пътят е кратък. В тази посока през последните години започнаха все по-системно да се появяват статии, застъпнически групи и публични акции. Ето отделни примери.

Някога авторитетният, но дискредитирал се през последните години като флагман на прогресистка и либерална пропаганда New York Times, публикува на 5 октомври 2014 г. програмната статия „Педафилията: разстройство, но не престъпление“. В нея авторката Марго Каплан загрижено разграничава педофилите на „добродетелни“, които въпреки влечението си не са посягали на деца, и такива, които на практика злоупотребяват сексуално с малолетни.

И след това изплюва камъчето - Конгресът на САЩ трябвало да преосмисли изключването на педофилията от анти-дискриминационната защита, която имат лицата с ментални разстройства в областта на здравните грижи, образованието и заетостта. Сексуалното влечение към деца е обявено за вродено и естествено, и в този смисъл неосъдително, стига да не е свързано с реално посегателство.

Същите тези развива и някоя си Мириам Хейн в публична реч на TedX конференцията „Бъдещи общества“, състояла се на 5 май 2018 г. в Университета във Вюртцбург, Германия.

Преди броени седмици пък, през август, един от корпоративните гиганти в производството на детски играчки Hasbro, пусна в продажба детска кукла, която под поличката, в интимната област има копче, при чието натискане куклата издава сладострастни звуци. Тоест, създаване у децата от най-ранна възраст на разбиране, че подобни манипулации носят удоволствие, а след това и приемане за нормално възрастният да прави това с детето.

Скандалът, който предизвика този перверзен артикул, все пак принуди корпоративните хищници да изтеглят куклата от магазините, но това беше просто поредната „китайска капка“.

Пак сега избухна и скандалът с филма Cuties („Сладурани“) на френската режисьорка от сенегалски произход Маймуна Дукуре. В него 11-годишни момиченца са представени в предизвикателни облекла, танцуват идиотския танц с открит сексуален подтекст „туъркинг“, отправят съблазнителни погледи към полицаи и пр.

Опитите на либералните защитници на лентата, наградена на филмовите фестивали Sundance и в Берлин, да твърдят, че посланието било насочено срещу ранната сексуализация на децата са толкова нелепи, колкото да обясняваш, че една филмова сцена на секс с деца е послание срещу детската порнография. Възмущението от този филм в САЩ е огромно и се разраства. Онлайн платформата Netflix, която го популяризира, е подложена на унищожителни критики, а няколко милиона души вече анулираха абонаментите си.

По линия на трансджендъризма започна да се въвежда и понятието „транс-възрастови“ хора, които били деца, пленени в тяло на възрастен. Трябвало да се защитава правото им „да бъдат каквито са“. Не е нужно да си делфийския оракул, за да се предвиди, че веднъж прието „транс-възрастните“ да бъдат третирани като деца, да ходят на детска градина заедно с истинските дечица и пр., логично е след това да бъде поставен въпроса, че е нормално тези хора също да имат сексуално влечение към деца.

Какво стои зад всичко това? Транснационалният елит - онази група от ултра-богати и овластени няколко хиляди души, наречени от известния американски политолог Дейвид Роткопф „суперкласата“ - има една стратегическа цел.

Това е формирането на глобален пазар без административни и политически ограничения, в който гражданите са трансформирани в консуматори, а социално-класовите противоречия, конфликти и напрежения са притъпени и префокусирани от икономическите си основания върху други, безопасни за интересите на глобалния елит. За да се случи всичко това е необходима гигантска трансформация.

Първо, анихилиране или поне дълбочинно ерозиране на основните институции и общности, които са импрегнирани на ценностно и процедурно ниво срещу този процес - националната държава, религията и семейството. И, второ, тотална подмяна на фундаментите на човешката личност чрез размиване и релативизиране на пола и расата.

Преведено от езика на тези аналитични обобщения, „прекрасният нов свят“, към който ни тласкат изглежда така. Управлението се изважда от демократичния контрол на гражданите, който се осъществява чрез конституционните механизми на националната държава и се съсредоточава в наднационални институции, чиито ръководители се селектират от елита (Световната банка, Европейската комисия, Световната търговска организация и пр.).

Религията, като ценностен фундамент на голяма част от съвременните общества, е изкоренена от публичността, а светското начало в управлението е подменено с агресивен атеизъм. Икономическите макро-противоречия са подменени от безбройните микро-конфликти на идентичности - джендърни и расови.

Традиционното мъжко и женско начало, като носители на волята за социална борба и оттам способността за организирана съпротива на установения нов социален ред, са притъпени чрез феминизацията на мъжете и стигматизирането на „белия хетеросексуален мъж“, като образ на потисничеството, а при жените - чрез демонизиране и изкореняване на традиционни социални роли, които съвременната жена свободно избира и чрез агресивно нахлуване в женското пространство на трансджендъризма - мъже, които си въобразяват, че са жени.

Семейната институция е лишена от своя изконен контрол върху ценностите и възпитанието на поколенията и трансформирана от изконния за човешката цивилизация съюз между мъж и жена в юридическа процедура, в която може да встъпи всеки и всичко. В този свят, лишен от ценностите, институциите и взаимовръзките, на които се опира демокрацията, властта на суперкласата ще бъде безпрекословна и неограничена.

Но той не е от Бога даден, а сътворен от сатанински умове. Затова съпротивата срещу силите, които се опитват да го натрапят на човечеството, е интелектуален и политически императив. Нищо повече и нищо по-малко! 


В категории: Политика


13
Коментара по темата
13.
00
25.09.2020 15:04:45
0
4
то да земат да узаконят и изнасилванията
естествено е мъж да има влечение към жените
12.
...
25.09.2020 13:22:12
1
4
Дано по-скоро се намери начин всички тези извращения да спрат, ако трябва и с насилие, иначе какво - всеки може да изнасилва и извращава деца и това е нормално. Ако това са им евроатлантическите ценности - мерси, да си ги държат, не ги щем!
11.
Бог
25.09.2020 12:12:22
3
6
Да ги накаже от ковид 19 всичките да умрат мамка им чумата да ги тръшне дано спин рак да ги фане и да си отидат изроди
10.
До Гошо
25.09.2020 12:05:38
1
7
Същото може да се каже и за будистите, либералите, атеистите... ако има достоверна статистика за това. Просто хората с IQ над 80 са малцинство.
Вярата в Христос не е привилегия само за хора с висок интелект. И така е справедливо.
Христос не дойде само за умните, образованите, богатите и високопоставените. Напротив, точно мнозинството от богатите, високопоставените, образованите и мъдрите за времето си насъскаха тълпата и го осъдиха на смърт.
9.
Гошо
25.09.2020 10:16:21
13
5
Господин Василев, напънете се и го научете този английски най-накрая. Така ще може да проверявате оригиналите на подобни малоумни бъртвежи и да видите що за глупости сте "препечатали".
Не ви е за първи път да прокарвате консервативна, християнска пропаганда пред първосигнално реагиращите, блеещи читатели с интелектуален дефицит. Не случайно масовият консервативен християнин е с IQ под 80...
8.
Време е за четвърти райх
25.09.2020 10:14:06
1
10
Искат да кажат че ако имаш педофилски помисли, но не правиш нищо със деца е окей. Не е така понеже тези неща винаги ескалират и чувствата взимат превес рано или късно. Може да подтискаш желанието си 10-15-20 години но рано или късно ще направиш нещо и точно в това е проблема. Вземете примерно серийните убийци които са изпитвали желаните да убиват още от тинейджъри, дори по-рано от това, още като деца. Подтискат желанията си с години наред но накрая нещата ВИНАГИ ескалират. С педофилията е същото, емоциите винаги надделяват и точно затова такива хора са опасни. Това е все едно да насоча зареден пистолет към някой който искам да убия и да се сдържам в продължение на години. Няма как да подтискаш емоциите си цял живот.
7.
юберашунгмахен
25.09.2020 10:00:43
1
4
богатите искат свобода защото се смятат за богоизбрани, нещо като царстването, в момента единствено ги спират законите които са фундамента на едно цивилизовано общество , законите са мислени от десетки векове още от времето на римската империя, и са измислени точно затова защото тогавашните летописи ясно са показвали че ако царя и неговите феодали си правят каквото си искат ,народа деградира и много лесно става съюзник на нов цар, това го пише и известния политолог философ Николо Макиавели от епохата на ренесанса
Хората се раждат с вградени настройки на морал и ценности една от най-важните ценности на всеки индивид е защита на поколението , това е генетично заложено във всеки един бозайник на планетата, котки,кучета, диви хищници, всички пазят своето поколение
Това което искат богатите е тотална свобода , те искат да няма закони за тях и тъй като характерна черта на човека е да се извращава от пари и власт ,те искат да узаконят тези извращения, най вероятно ще успеят, в момента вече можем да наблюдаваме началото на деградацията на цивилизацията от тук нататък сме само назад, но когато хората подивеят ще одират живи богатите както е било през всички векове
Деградиралия човек няма морал и ценности и се превръща в хищник
6.
Когато човекът изгуби вярата в Бог
25.09.2020 09:44:12
3
16
Когато няма вяра в Христос и няма мярка кое е добро и кое зло, всеки си търси "правата", както му се иска като ги обявява за свободи.
Бог е обявил хомосексуализма, травестизма и всички подобни извращения за противоестествени и "мерзост". Но хората отхвърлиха Бог и ето накъде вървим.
Разбира се, не казвам, че такива хора трябва да бъдат бити, тормозени и т.н. - те са за съжаление, защото са увредени. Но не бива да се отива в другата крайност и да наричаме нередното "новото нормално" - не, не е!
5.
Чичо беше прав. Чичо на кой ни остави :(
25.09.2020 09:32:04
1
20
Напълно съм съгласен, нека легализират педофилията стига заедно със нея да направят и убийството на педофил легално.
Вече си представям как Петък вечер след работа пийвам бира разхождам се и разстрелвам педофили по улиците за развлечение.
4.
Мръсна измет
25.09.2020 09:01:29
2
16
Пола не бил биологичен, колко глупав трябва да си за да слушаш подобни простотии и да повярваш в тях. Такива изроди които лансират подобни простотии трябва да бъдат затрити час по скоро. Хората с пари да организират събирания с които да се твърди обратното
3.
не либерал
25.09.2020 08:43:17
2
21
А то по тяхната логика и убийства, изнасилвания побоищата, грабежи са естествено влечение и всички трябва да са оправдани.
2.
Гери
25.09.2020 08:31:49
2
20
Живи да изгорят! Да не закачат децата ни!
1.
Тошко
25.09.2020 08:27:21
4
22
Те така и педерастията узакониха.
До 1980 г. хомосексуализма е фигурирал в книгите по психология като заболяване. Тежко психическо заболяване. После либерастите се събират и гей лобитата им казват да почнат кампании легализирането. Виждаме резултатът днес.
Сега по същия път ще легализират педофилията.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Светлана Гущерова крие, че е бременна Защо Светлана Гущерова крие, че е бременна

Бившата плеймейтка  не говори за предстоящото раждане от страх

Добра новина: COVID-19 е опасен, но вече не е толкова смъртоносен Добра новина: COVID-19 е опасен, но вече не е толкова смъртоносен

Не бързайте да се заразявате с коронавирус, зове проф. Александрова от БАН

Бившата база на „Комфорт” стана гнездо на проститутки и несретници Бившата база на „Комфорт” стана гнездо на проститутки и несретници

Жриците от Старата поща явно са се прехвърлили на нов адрес

3 недостатъка, от които не трябва да се срамувате 3 недостатъка, от които не трябва да се срамувате

Никога не забравайте, че никой на този свят не е напълно съвършен

Николета Маданска и Венелин Петков заживяха заедно Николета Маданска и Венелин Петков заживяха заедно

Журналистите свиха гнездо в луксозен палат в полите на Витоша

 

Сорен Хайрабедян: Ето как коронавирусът попада в организма ни Сорен Хайрабедян: Ето как коронавирусът попада в организма ни

Професорът коментира още, че не винаги ПСР тестът може да хване вируса

Който взима втора пенсия, получава с 10% по-ниска държавна, а не с 20% Който взима втора пенсия, получава с 10% по-ниска държавна, а не с 20%

Около 200 хил. жени могат да прехвърлят парите си от частните пенсионни фондове в НОИ

Жената на Део не слиза от ринга Жената на Део не слиза от ринга

Екзотичната хубавица изтърпя яко хейт заради натрупаните килограми

През пролетта тестват бг ваксина срещу COVID-19 върху мишки През пролетта тестват бг ваксина срещу COVID-19 върху мишки

БАН готова с прототипа на родното лекарство до края на годината

Проф. Кантарджиев: Водата за уста и содата убиват вирусите Проф. Кантарджиев: Водата за уста и содата убиват вирусите

Заведенията на закрито са най-рисковите места за зараза, градският транспорт е по-сигурен, заяви паразитолог № 1

Медузите влизат в менюто на бъдещето Медузите влизат в менюто на бъдещето

Те ще заместят обичайните морски дарове

Китайско чудо: Автомобилът им достига 508 км/ч Китайско чудо: Автомобилът им достига 508 км/ч

SSC Tuatara, с цена от $1,9 млн., постави нов световен рекорд

Обама: Тръмп се провали тотално в COVID кризата Обама: Тръмп се провали тотално в COVID кризата

Осем месеца след началото на пандемията новите случаи чупят още рекорди, заяви екс президентът на предизборен митинг в подкрепа на Байдън

Извънредното положение във Франция до 16 февруари Извънредното положение във Франция до 16 февруари

Страната отчете рекорден брой на новите случаи на коронавирус

Властите в Северна Корея: Пазете се от жълтия прах от Китай, носи коронавирус Властите в Северна Корея: Пазете се от жълтия прах от Китай, носи коронавирус

Предупреждението е било отправено в четвъртък от органа на компартията "Родон синмун"

И кметът на Истанбул с положителен тест за коронавирус И кметът на Истанбул с положителен тест за коронавирус

Екрем Имамоглу е приет в болница и е започнало лечението му

Световен шампион ограбен вкъщи от трима с пистолети Световен шампион ограбен вкъщи от трима с пистолети

Лука Тони преживя кошмарни мигове между 19,30 и 21,20 ч. в четвъртък вечерта

Със съвест срещу Ковид-19: В Япония маските не са задължителни, но 95% ги носят Със съвест срещу Ковид-19: В Япония маските не са задължителни, но 95% ги носят

Разказ от първо лице на сънародничката ни Юлияна Антонова – Мурата как Япония "озаптява" коронакризата

10-те семейства, които управляват света и животите ни 10-те семейства, които управляват света и животите ни

Всички те си приличат по едно нещо - социалният им статус и позицията им в обществото са обгърнати в мистерия

Недостижима: Гърция пак води в туристическа класация за Европа Недостижима: Гърция пак води в туристическа класация за Европа

Курортите от южната ни съседка са водещи на континента

Живко Табаков Живко Табаков Математици откриха ново уравнение:
Не + 50€ = Да
Виц на деня Виц на деня Пиян звъни на входната врата. От домофона се обажда женски глас: - Кой е? Пияният: - Извинете, мъжът ви вкъщи ли е? Жената: - Не. Пияният: - А може ли да слезете да видите дали съм аз?

Виц на деня Виц на деня Лежат в леглото мъж и жена. Телефонът звъни. Вдига жената: - Да, скъпи. Добре, разбира се, не се притеснявай! - и затваря. Мъжът в леглото: - Кой беше? - Съпругът ми. Каза, че ще закъснее. Играе карти... с теб!

Статус във фейсбук Статус във фейсбук Лошото поведение е като спуканата гума - не можеш да стигнеш много далеч, ако не я смениш
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева

Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter

Затвори