×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Овните и разгаданите тайни на характера им


24 Септември 2020, Четвъртък, 16:18 ч.
Автор: Флагман.бг

Вижте тайните им черти на характера

Овните, както и всички осанали представители на зодиака имат своите тайни черти на характера, които едва ли ще разкрият пред вас, ако не сте част от най-близкия им кръг от хора. Затова ние ги събрахме за вас:

1. Овенът е роден лидер и винаги поема отговорност за действията си
Когато работите в екип, лесно ще забележите кой от неговите членове е зодия Овен. Той ще се открои с инициативност и небрежен шефски маниер. Не се ядосвайте, ако ви изглежда сякаш иска да командва всички. Просто искрено вярва, че само и единствено той може да свърши дадена работа по-добре от останалите.

2. Овенът е безстрашен пред лицето на опасността
Слабостта е непознато чувства за него. Дори да има вътрешни колебания, никога няма да го покаже, защото преди всичко е горд и смел. Когато нещата станат напечени, не очаквайте от Овена да се разплаче и избяга. Той ще понесе всички удари, ще се бие докрай, само и само да постигне своето. Е, като се прибере у дома може и да пусне някоя сълза, но на бойното поле ще е истински гладиатор.

3. Овенът е непредсказуем и спонтанен
Във всяка компания трябва да има поне по един Овен. Така групичката ще бъде винаги на гребена на вълната, а купонът и нестандартните забавления са гарантирани. „Последният ергенски запой“ за тази банда ще бъде една обикновена съботна вечер.

4. Овенът иска винаги да става на неговото
Това е най-независимата зодия, която не обича да й казват какво и как трябва да прави. Ето защо тя често е определяна за черната овца. Със сигурност „Ахат“ са се вдъхновили от някой Овен за създаването на култовия си хит.

5. Овенът е прям и няма време за мелодрами
Овните може да са всичко друго, но не и лицемери. Ако не ви харесват или не са съгласни с вас, със сигурност ще го разберете. „Какво, по дяволите, си направила с косата си?“ е реплика, от която трябва да се научите да не се обиждате, ако имате приятел Овен. Но поне ще знаете, че няма да се възхищава на новата ви рокля, а зад гърба ви всъщност да говори колко зле ви стои.

6. Овенът е верен до гроб
Знаете ли каква е разликата между приятел и истински приятел? Приятелят би ви помогнал да пренесете багаж, а истинският приятел – труп. Ако имате приятел Овен, той определено е от истинските. Бъдете сигурни, че няма да ви изостави, дори и да се наложи да превозвате кокаин през границата. Но дано все пак не ви се наложи.

7. Овенът винаги има мнение по дадена тема
Овните обичат да бъдат информирани и държат да демонстрират тази своя осведоменост с подчертано лично мнение по всеки един въпрос. И няма да позволят на никой да им затвори устата. Така, че е безсмислено да спорите с тях. Те ще държат на своето до последно и яростно ще защитават позициите си, дори да са разбрали в хода на разговора, че са сгрешили.

8. Овенът може да бъде най-милото същество на света и …. най-големият ви кошмар
Овните не инициират конфликти и ако се държите добре с тях, те ще ви отвърнат с необходимото уважение и добро отношение. Но ако ги предадете или им забодете нож в гърба, се пригответе за отмъщение, на чийто сценарий би завидял и самият Дейвид Линч.

9. Овенът обича конкуренцията
Нищо не може да мотивира един Овен така, както силната конкуренция. Те не познават чувства като завист и неприязън, а се стремят да бъдат по-добри от всеки, който се опита да ги засенчи. Затова се уверете, че сте дошли с най-големия си арсенал, защото Овенът определено няма да се предаде лесно и ще извади всички тайни оръжия, за да докаже, че той е най-добрият и можещият.

10. Овенът притежава нежна душа
На пръв поглед силни и непоклатими, Овните носят нежни и раними сърца под дебелата си броня. Тъй като са изключително емоционални, те лесно се оставят на гнева или тъгата да ги завладее и понякога са им нужни дни, дори седмици, докато влязат отново в релси.

11. На Овена му липсва търпение
Овните винаги бързат за някъде и не понасят, когато някой се опитва да ги забави. Тяхната натура е неспокойна и ако вие не можете да издържите на темпото им, веднага ще бъдете заменени с някой, който може.

12. Овенът е царят на компанията
Ако често излизате с шумни и весели компании, определено имате приятел, който е зодия Овен. Овните са забавни, смели и щури и тяхното присъствие е гаранция за запомнящ се луд купон.

13. Овенът мрази скучната и рутинна работа
Неспокойният нрав на Овена гарантира трудности при справянето със занимания, които са машинални и изискващи серии повторения. Затова рядко ще срещнете представител на тази зодия в някой завод или кол-център.

14. Овенът е сприхав и трудно владее гнева си
Ако един Овен е ядосан, то бъдете сигурни, че всички в радиус от 100 метра ще са наясно с това. Никак не го бива в прикриването на гнева и псевдоним като Ейяфятлайокутъл много би му подхождал, стига да можете да го произнесете без греша.

15. Овенът е амбициозен
Той чертае големи планове за своето бъдеще и няма просто да седи и да чака успехът да почука на вратата му. Овенът е решителен и упорит и постави ли си веднъж някаква цел, нищо не може да застане на пътя му.

16. Овенът обича риска
Овните искат да печелят на всяка цена и няма да се поколебаят да поемат риск, водени от инстинкта си за успех. Ако видите двама души в казино да играят на рулетка, трябва да знаете, че този, който смело залага всичко, е стопроцентов Овен.

17. Овенът е оптимист
Овенът няма време да се тръшка за отминали провали и загуби. Той просто знае, че понякога се случват лоши неща и тревогата няма да му помогне с абсолютно нищо. Вместо това избира да се фокусира върху радостта от победите и се вдъхновява за постигането на нови.

18. Овенът избягва негативните и скептични хора
Овните кипят от енергия и свежи идеи и наистина се дразнят, когато някой, който е станал с дупето нагоре, прави всичко възможно да убие техния ентусиазъм. Затова предпочитат компанията на позитивни хора, готови да опитат всичко и постепенно се дистанцират от песимистите, които ги дърпат надолу.

19. Овенът умее да вдъхновява
Нестихващият оптимизъм на Овните се превръща в неизчерпаем източник на вдъхновение за хората около тях. Амбицията им е заразна и в никакъв случай не позволява на посредствеността да завладее живота им.

20. Овенът е краен в любовта
Когато Овните се влюбят, любовта им е толкова силна, че им отвява главата, заедно с рогата (като се надявам вторите изобщо да не се завръщат отново). Но главата все ще им потрябва в един момент. Те са отдадени напълно на своя партньор и умеят да наситят връзката с интензивност, която я поддържа вълнуваща за дълго време.

21. Овенът е изключително щедър и грижовен
Колкото и да не ви се вярва, Овенът наистина може да ви очарова с деликатност и такт. Въпреки сприхавия си нрав за любимите си хора той би дал всичко само и за само да ги направи щастливи!

Източник: Woman.bg




Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас 6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас Ето кои са те  5 отблъскващи грешки по време на целувка 5 отблъскващи грешки по време на целувка Обърнете най-голямо внимание на лошия дъх Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Медици масово отказват да й поставя повече филъри в устните заради опасността от некроза Най-големите скандалджии в зодиака Най-големите скандалджии в зодиака Скандалите и свадите с тези зодии са вързани в кърпа Рецепта за агнешко с кисело мляко Рецепта за агнешко с кисело мляко Един от шедьоврите на българската кухня Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) От близко заведение са съдействали, за да бъде върната акулата обратно в морето Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Тревожността е бич на нашето време и психолозите обръщат все повече внимание на преодоляването ѝ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ 37-годишният бургазлия бе спипан с дрогата миналото лято до блок 13 в комплекса Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Цънцарова вече не се справя добре със задачите си  Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Екатерина отглежда дъщеря си след загубата на татко й - ливанеца Абдул Гани. Той бил банкер и тъкмо на него двете жени дължат охолния си живот
Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Разкриха какво ще включва менюто им Бунт в "Икеа" и "Метро" Бунт в "Икеа" и "Метро" Германският синдикат "Ферди" (verdi) започна общонационална стачка в секторите на търговията на дребно и едро в Германия Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Тя отишла на консултация при гинеколог, който след обстоен преглед ѝ казал, че биологично те не може да се нарича жена Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Египтянинът изкара седем сезона в Ливърпул и за това време успя да спечели Шампионската лига, Световното клубно първенство, ФА Къп, Суперкупите на Европа и Англия, две Купи на лигата, както и Висшата лига Американските войски се изтеглят от Африка Американските войски се изтеглят от Африка Нигер заменя западните сили в страната с руски Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Европейската централна банка ще намали лихвените проценти през юни Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Виетнамката често пропускала обяда или вечерята и ги заменяла с любимата си сладка напитка Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Мрежата от около 300 души е работила с 20-процентна комисиона и е прехвърляла бебета от интензивните отделения на държавни към частни болници
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори