×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Минималната работна заплата в Гърция ще бъде над 800 евро
  • Днес ни очаква дъжд и по-ниски температури
  • Израел удари покрайнините на Дамаск
  • Куба обвини САЩ, че подклаждат протести в страната
  • На следващи избори ПП-ДБ няма да съществува, убедна е Мая Манолова
  • Разпитват свидетели по делото за побой срещу прокурорския син
  • Червения пират се изправя пред съда, гледат мярката му за неотклонение
  • Кирил Десподов стана футболист на годината
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Коя е зодията на вашата връзка и какво означава за отношенията ви


Коя е зодията на вашата връзка и какво означава за отношенията ви
Източник: Една.бг
23 Септември 2020, Сряда, 18:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Вашата първа среща може да покаже доминиращата тема на съвместния ви живот

Всичко има знак в астрологията. Хора, създания, държави – дори Емпайър Стейт Билдинг. Същото може да се каже и за отношенията.

Всяка връзка се ражда под един от 12-те зодиакални знака и това би могло да каже много за вашия любовен живот, минало, настояще и бъдеще.

Към настоящия момент вие и вашият партньор вероятно знаете вашата астрологична съвместимост въз основа на това къде и кога сте били родени. Но какво ще кажете за рождения ден на вашата романтична връзка?

Вашата първа среща може да покаже доминиращата тема на съвместния ви живот. Ето какъв е зодиакалният знак на вашата връзка според датата на първата ви среща и какво казва той за любовния ви живот:

Връзка под знака на Овен
Първа среща: 21 март - 19 април

Вие двамата имате навика да се състезавате помежду си. Тази връзка е свързана със закачливи битки, но ако можете да се обедините, за да се борите за една кауза, ще откриете, че най-интимните ви моменти са по-добри. Това е бързо развиваща се връзка с нагорещени моменти понякога. Забавянето и охлаждането на страстите е добра идея. Никога няма да ви е скучно заедно, но това може да изгори бързо, освен ако не развиете търпението си.

Връзка под знака на Телец
Първа среща: 20 април - 20 май

Парите имат значение във връзката под знака на Телеца, така че разделянето на сметката (или не) на първата среща ще разкрие много за бъдещето на вашата любов. Заедно можете да спечелите или спестите много пари или дори да съберете големи средства за забележителна кауза. Ако ценностите ви съвпадат, бихте могли да инвестирате и двамата по равно. В най-лошия случай обаче начинът, по който поне един от вас цени парите, може да доведе до връзка, в която отчитате разходите (особено ако заживеете заедно) до стотинка.

Връзка под знака на Близнаци
Първа среща: 21 май - 20 юни

Във връзката, възникнала под знака на Близнаци, има много разговори и общуване, но трябва периодично да си напомняте, че съществувате и под шията. Намирането на най-дълбоките емоции и най-силните сексуални връзки може да бъде трудно, тъй като тази връзка се гради предимно на флирта и шегите. Вероятно имате свой личен език или сте си измислили интересни прякори. Близнаците владеят думите, така че и двамата знаете как да говорите мръснишки, когато искате да се захванете със съществената част.

Връзка под знака на Рак
Първа среща: 21 юни - 22 юли

Тази връзка е силно емоционална и изключително чувствителна. Семейството е всичко за поне един от вас: голяма част от връзката ви ще зависи от начина, по който се разбирате с родителите, братята и сестрите и приятелите си. Скоро може да откриете, че приоритетите ви ще се прехвърлят към разговори за бъдещето, включително за живеене заедно, минаване по сватбената пътека, може би дори създаване на собствено семейство. Въпреки че може да изглежда твърде прибързано за един от вас, знайте, че има голяма вероятност тази връзка да продължи цял живот, така че ѝ дайте реален шанс.

Връзка под знака на Лъв
Първа среща: 23 юли - 22 август

Вие сте много привлекателна двойка и изглеждате страхотно на партита или събития. Какво обаче се случва зад затворени врати, може да бъде различен въпрос. Ако единият от вас се опита да бъде крал или кралица, докато другият се чувства като придворен, ще има проблеми.

Връзка под знака на Дева
Първа среща: 23 август - 22 септември

Двамата сте се събрали под знака на Дева, която регулира диетата и фитнеса, здравето и благополучието. И двамата сте чудесни в предлагането на помощ, когато някой има нужда, но внимавайте за безкрайното търсене на недостатъци и грешки. Тази връзка трябва да включва работа, домакинство, взаимни фитнес сесии или градинарство, за да се чувствате добре. Всички тези неща определено биха могли да ви сближат. Ако някога се пренесете заедно, със сигурност апартаментът ви ще бъде идеално чист и подреден.

Връзка под знака на Везни
Първа среща: 23 септември - 22 октомври

Това или ще бъде връзка с грандиозно бъдеще, или наистина дълга вражда. Везните управляват както любовта, така и войната, така че всичко зависи от това как двамата балансирате кантара заедно. Това е мечтано партньорство, основано на равенство, ако и двамата работите за връзката си. Ако някой от вас някога наруши законите на любовта, може да се нуждаете от адвокат на бързо набиране.

Връзка под знака на Скорпион
Първа среща: 23 октомври - 21 ноември

Това е интензивно физическа връзка. Вероятно е много трудно да държите ръцете си далеч един от друг, а сексът е един от стълбовете на вашата връзка. Ако останете заедно, бизнес, паричната или благотворителната страна на вашата любов ще отнеме все повече време и енергия. Вие сте силова двойка в създаването, но не забравяйте, че скорпионите могат да жилят, така че бъдете много внимателни.

Връзка под знака на Стрелец
Първа среща: 22 ноември - 21 декември

Един от вас (или и двамата) е пътешествал много или е с друг културен произход. Кой има нужда от ваканция или Discovery Channel, когато вие двамата сте наоколо? Вие се образовате взаимно чрез различните си истории и преживявания. Не сте двойка, която обича да си стои вкъщи, и трябва да излизате сред природата или извън града възможно най-често. Лесно бихте могли да се преместите в друг регион или държава.

Връзка под знака на Козирог
Първа среща: 22 декември - 19 януари

Тази връзка се гради върху вашите индивидуални и взаимни успехи. Ако нещо попречи на това, тогава връзката може и да не успее, защото партньорствата на Козирозите се основават върху постижения и амбиция. Не е достатъчно двамата просто да лежите в леглото, да ядете пуканки и да се излежавате в пижамата си. Поне един от вас ще бъде фокусиран върху кариерата си, а традиционните семейни въпроси могат да бъдат на заден план, заради повишение или работа.

Връзка под знака на Водолей
Първа среща: 20 януари - 18 февруари

Това е лека и лесна връзка: вие сте колкото приятели, толкова и партньори, защото приятелството е изключително важно и за двама ви. Не би било изненада, ако се запознаете чрез общи приятели или чрез група (Водолеят управлява отбори, клубове, благотворителни организации, групи). И двамата сте наистина добри в обединяването на хората, но не и в емоциите и дълбоката страст.

Връзка под знака на Риби
Първа среща: 19 февруари - 20 март

И двамата сте много добри в общуването без думи и сексът е дълбоко интуитивен. Освен това сте по-чувствителни, когато сте заедно. Чувството на емоционална уязвимост може да бъде проблем, освен ако и двамата не се научите да контролирате чувствата си. Връзката може да се почувства като ваканция от реалния свят, всичко е свещи и романтика, а музиката ви обединява. Само не забравяйте да платите наема навреме и ще сте златни.


В категории: Хороскоп


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо този журналист от бТВ се скара с колежка, за да защити Гонзо Защо този журналист от бТВ се скара с колежка, за да защити Гонзо Според Златимир Йочев Гонзо си станал честно шеф на БФС НАП Бургас възстанови над 3 млн. лв. надвнесен данък на близо 5 000 бургазлии, ползвали данъчни облекчения НАП Бургас възстанови над 3 млн. лв. надвнесен данък на близо 5 000 бургазлии, ползвали данъчни облекчения От приходната агенция напомнят: ползваме данъчно облекчение за деца с подаване на годишна данъчна декларация до 30 април Геро от Капките много се е разхубавил, смята Гала Геро от Капките много се е разхубавил, смята Гала “Много сладък Геро, много го обичам. Геро, целувки!”, поздрави го тя от екрана Тази фолкаджийка се счита за много умна Тази фолкаджийка се счита за много умна Няма как да се откажа от певческата си кариера, обяви Мария  Христо Иванов преди последния кръг от преговори: Към момента няма съгласие за кабинет Христо Иванов преди последния кръг от преговори: Към момента няма съгласие за кабинет Кой ще отстъпи за Тагарев, е загадката 450 пешеходци от Бургас глобени с по 20 лева за неправилно пресичане 450 пешеходци от Бургас глобени с по 20 лева за неправилно пресичане Полицаите ще патрулират на пешеходни пътеки до средата на април, изтъкна началникът на сектор „Пътна полиция” при ОДМВР – Бургас Пламен Николов Тази учителка допусна голям гаф в "Стани богат" Тази учителка допусна голям гаф в "Стани богат" Все още офциално годината на основаването на България е 861-ва, изцепи се Росица Йовчева  Пенсионира се обичана старша медицинска сестра от УМБАЛ-Бургас Пенсионира се обичана старша медицинска сестра от УМБАЛ-Бургас Младите да знаят, че за тази професия са необходими човеколюбие, сила и огромна отговорност да се грижиш за другия, казва Нина Андонова Дънди в “Dancing Stars” без гащи, Валери Григоров му дал своите Дънди в “Dancing Stars” без гащи, Валери Григоров му дал своите Бяхме Мечо и Клечо, а сега с Елена сме индийска храна и разстройство, сподели актьорът. Тя е индийската храна, а аз съм по-разстроеният, добавя той Живели сме в лъжа, вижте бруталните престъпления през соца Живели сме в лъжа, вижте бруталните престъпления през соца Имало е случаи на ужасни провинения, но не се е знаело, заради елемента на срам, жертвата се мести в друг град и се потулва
Едва на 42 години почина спортна звезда Едва на 42 години почина спортна звезда Новината за смъртта на Константин Колцов беше съобщена първо от руския хокеен клуб Салават Юлаев Овенът може да си увеличи доходите, а Лъвът да внимава с авантюрите! Овенът може да си увеличи доходите, а Лъвът да внимава с авантюрите! Хороскоп за деня – 19 март 2024, вторник Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март
Ути БЪЧВАРОВ Ути БЪЧВАРОВ Опелото на патриарх Неофит бе всичко, което той не беше - лицемерие, ужас и грехопадение Виц на деня Виц на деня - Как се казват кучетата ти?
- Калвин и Клайн.
- Ама това са имена на гащи.
- Да, де - кучетата са боксери...
Виц на деня Виц на деня Мъж към жена си:
- Ти мислиш повече за своите рокли, отколкото за мен!
- Разбира се. Без теб мога да се покажа навсякъде, но без рокля...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук „Днес — това е утрешният ден, за който така сме се вълнували вчера.“
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори