×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Минималната работна заплата в Гърция ще бъде над 800 евро
  • Днес ни очаква дъжд и по-ниски температури
  • Израел удари покрайнините на Дамаск
  • Куба обвини САЩ, че подклаждат протести в страната
  • На следващи избори ПП-ДБ няма да съществува, убедна е Мая Манолова
  • Разпитват свидетели по делото за побой срещу прокурорския син
  • Червения пират се изправя пред съда, гледат мярката му за неотклонение
  • Кирил Десподов стана футболист на годината
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

12 начина жената да отмъсти на бившия


17 Септември 2020, Четвъртък, 22:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Ето кои са те:

Лъжи, предателство, унижения, изневери – дори и най-умните и най-красивите жени могат да се сблъскат с подобни неприятности в личния живот. Когато търсим начин да отмъстим на бившия за ужасното му поведение, преследваме няколко цели – да запазим имиджа си, да останем чисти пред закона и да не си спечелим опасен враг.

На какво мирише?
Да кажем, че бившият ви е изоставил по особено обиден начин и вие искате да му намекнете, че поведението му образно казано намирисва. За този намек ще ви трябват 1-2 сурови яйца и малко прясна риба, например скумрия. Или скариди. Напълнете със съдържанието на яйцето спринцовка и действайте! Можете да направите няколко инжекции в седалката му в колата, в меките мебели в дома му или в тапицерията на вратата. Няколко скариди или парченца сурова риба можете да набутате на скришни места из жилището му. Много скоро бившият ви ще се побърка от търсене на източника на отвратителната миризма – и на купувач за вмирисаната му кола.

„Мравки в гащите“
Бившият ви е изневерил? Или е направил нещо непростимо гадно? Окей, докато си събирате багажа, за да напуснете общото ви жилище, отбийте се за малко до чекмеджето с бельото на бившия. Поръсените с лют пипер гащи гарантирано ще го „развеселят“.

В името на закона
Мъж, който се е държал непочтено с партньорката си, най-вероятно е непочтен и в други сфери. Например, прави нарушения при паркиране. Чудесно – снимайте колата му и пратете снимката на КАТ. Да е паркирал правилно, като е толкова умен!

Да нахраним птичките
Винаги сте си мислили, че той обича колата си повече от вас? Чудесно, това ви дава страхотен коз в ръцете. Една шепа слънчогледови семки или смес за птици от зоомагазина, пръснати по предния капак и покрива на автомобила му – и мръсникът ще се умори да вика „къш“. Можете да заемете удобна наблюдателна позиция и да видите как той цъка с език над драскотините от нокти по боята.

Леко си напълнял
Бил е стиснат и груб и на всичкото отгоре ви е казвал, че сте дебела? А я да видим на кого изведнъж са му омалели всички панталони и ризи! Да, същите панталони и ризи, които сте отнесли на шивач, преди да се изпарите завинаги от живота на бившия.

Поздрави от Мадам
Той се е самоутвърждавал за ваша сметка и постоянно се е опитвал да ви унижи, понякога дори пред хора? Отплатете му се със същото – направете го за смях пред колегите му. Представете си, в разгара на работния ден, когато офисът е пълен и всички шефове са си по бюрата, бившият ви изведнъж получава пратка по куриер – голям портрет на дебела жена на 60-70 години, в игрива поза, по прозрачен пеньоар и с надпис от типа „На моя мечо с надежда за още страстни нощи! Довечера те очаква подарък!“.

Приемете, подпишете
Докато колегите на подлия ви бивш си обменят клюки за това, че той е любовник на престаряла еротоманка, можете да подлеете масло в огъня. Злепоставящите пратки на работното място ни дават възможността да проявим фантазията си. Например, пред очите на колегите ви, бившият може да получи някоя извратена секс-играчка или лекарство срещу импотентност. Ако успеете да наемете по-изобретателен и готов на всичко „куриер“, той ще превърне доставката в незабравим спектакъл. Можете дори да го помолите да направи видеозапис.

Стомашна феерия
Ако сте сигурни, че бившият ви любим е постъпил зле с вас и заслужава наказание, позволете си един детински номер. Добавете разхлабително в предпочитаната му напитка или в бурканчето с разтворимо кафе – и после можете да се настаните удобно и да гледате шоуто. Впрочем, за някои хора е дори полезно да се прочистят от шлаките.

Обаждане от „приятел“
Бившият може да е постъпил отвратително с вас и да се подсмихва доволно под мустак... В този момент ще е чудесно, ако някой се обади на началството му да напомни, че като бивш пациент на наркодиспансера той трябва да ходи редовно там да дава проби. И да не пропусне пак срещата на анонимните алкохолици!

Невидимият
Неприятно е, ако бившият ви, който ви е наранил жестоко, е ваш колега по работа или е в един поток в университета с вас. Най-добрият начин да го накарате да осъзнае колко е нищожен е да го игнорирате напълно. Дръжте се така, сякаш той не съществува. Не го поздравявайте, не го поглеждайте дори – и в никакъв случай не стигайте до упреци и сълзи! Той сигурно очаква да получи потвърждение на своята значимост, лишете го от това удоволствие.

Твърде много жени
Той цяла година ви е изневерявал с ваша приятелка зад гърба ви? Оставил ви е обляна в сълзи, а веднага след раздялата е завъртял любов с ново гадже? Лошите хора заслужават някой и друг мръсен номер. Купете си няколко сим-карти и засипете бившия с любовни и еротични есемеси. Новата му приятелка трябва да узнае все някак с какъв коцкар се е хванала.

Напомняне
Недъгава връзка, след края на която той дори е поискал да му върнете мизерните му подаръци – какво може да е по-отвратително? Една американка направила забавна изненада на стиснатия си бивш – програмирала редовен ежедневен паричен превод на негово име с уведомяване чрез съобщение за следващите 17 години. Всеки ден скъперникът получавал нищожни грошове с унизително съобщение. Вие можете да направите същото.

И за финал – консултирахме се с психолог, за да уточним дали си заслужава да отмъщаваме.
Когато се сблъскваме с трудна, стресова ситуация, която променя живота ни, реакцията ни се дели на няколко фази – шок (усещане, че светът е рухнал), отричане (не вярваме, че това ни се случва), депресия (цел спектър от чувства, от агресия до самобичуване) и накрая приемане. В депресивната фаза на много оскърбени жени им хрумва идеята да си отмъстят. Нека си зададем въпроса защо искаме да отмъщаваме? Хората казват „Искам на човека, който ме обиди, да му е също толкова зле, колкото и на мен, нека и той се поизмъчи“. Но това е илюзия – ако някой до вас си пореже пръста, вашият порязан пръст няма да започне да боли по-малко, нали? Хората, които са отмъщавали, после казват – мислех си, че ще ми олекне от това, но не ми олекна. Жената пак минава през всичките фази. Всяка мъст, всяко обмисляне и планиране на мъст ви кара да се фокусирате върху човека, който ви е обидил. А за да преживеете раздялата, трябва да се съсредоточите върху себе си. Дори и трескавото разкрасяване, отслабването и публикуването на резултатите в социалните мрежи пак са старания в името на бившия, а не в името на самите себе си – правите го, за да му покажете какво е изгубил. жена Замислете се защо това се е случило с вас, защо сте си избрали такъв мъж? Какви „тревожни сигнали“ сте пропуснали, за кои негови недостатъци сте си затваряли очите, какво да направите, за да не се повтори това? Преди да започнете война, замислете се дали не вредите на себе си. Освен това отмъщението е проява на внимание към бившия. Заслужил ли е подобни почести? Така рискувате вместо да му навредите, само да погалите самолюбието му, да го уверите, че е незабравим.
Вместо да фокусирате мислите си върху недостоен човек и да си губите времето, парите, нервите и самоуважението заради него, по-добре се съсредоточете върху себе си. Приемете болката от раздялата, изтърпете я, преживейте я. Най-доброто отмъщение ще е да преминете достойно това изпитание, да се развивате и да продължите напред, превръщайки всичко преживяно в ценен опит.


В категории: Лайфстайл


14
Коментара
Облаци по морето днес
Облаци по морето днес 19/03/2024, Вторник 09:05 0
Флагман.БГ Човек на Слави е съсипан след тази новина Човек на Слави е съсипан след тази новина 19/03/2024, Вторник 08:30 0
Флагман.БГ Каква е минималната заплата в Гърция Каква е минималната заплата в Гърция 19/03/2024, Вторник 08:11 0
14
Коментара по темата
14.
*********
25.06.2021 20:19:41
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
13.
RE-1
18.09.2020 10:59:21
0
0
След развода започват простотиите.Жената била като ураган: Идвала с духане и си отивала с къщата. (за съжаление)
12.
до11
18.09.2020 10:23:03
0
3
....Нали......
11.
Джони Рап Бог до 6
18.09.2020 09:52:28
0
0
Батеее хахаха ако го беше написал преди моя коментар щях да си спестя клавиатурния натиск хахахахаха
10.
ДО 9
18.09.2020 08:58:05
0
4
И да гледаш и да не гледаш,все тая......
Ганьо,че е комплексар спор няма,ама и жените не падат по-долу......Простащината е тотална,както за мъжете,така и за жените....
Дори да има свестни,те се броят на пръсти.....
Което е много жалко,за нацията ни....
9.
Гледам
18.09.2020 08:46:11
1
2
Тука само мъже пишат, явно ги интересува ...
А пък коментарите им - потрес.
Ганьо комплексар решава всичко с шамар.
8.
Болни женски мозъци
18.09.2020 08:41:55
0
2
Само болен женски козък ложе да измисли такива болни мисли!
7.
Офф
18.09.2020 08:41:49
0
1
Мноого тъпо.
6.
ПАТИЛАН
18.09.2020 08:33:02
0
5
Не говорете с лошо за бившите си.....
Нека и други се прецакат......хахахаха
5.
Джони Рап Бог
18.09.2020 07:22:06
3
2
Изкара ахахахаха
И кво отмъщение са ми правили бившите ми:
-Ще се наеба с всичките ти приятели вее, искам да се бориш за мен.
Аз:
-Ми еби са ма, да няма мен да ебът!?
Викам ей буцо проста, курвите всички ги търсят и взимат ама никой не ги харесва!!!
Сами се прайте на маймуни ей.....
4.
Джони Рап Бог
18.09.2020 07:21:53
3
1
Изкара ахахахаха
И кво отмъщение са ми правили бившите ми:
-Ще се наеба с всичките ти приятели вее, искам да се бориш за мен.
Аз:
-Ми еби са ма, да няма мен да ебът!?
Викам ей буцо проста, курвите всички ги търсят и взимат ама никой не ги харесва!!!
Сами се прайте на маймуни ей.....
3.
Отмъстителя 2
18.09.2020 06:46:46
1
1
Аз пък съм отмъщавал на 2 бивши със тарелки. По-голямо унижение за жена няма
хахахах
2.
Kiro
18.09.2020 02:18:00
2
0
А шамари ???
1.
ПУСНИ МУ
18.09.2020 00:39:05
1
4
Пусни и един куршум между веждите.....от упор ....на бившата/бившия.......
Това решава проблемите радикално..и .от раз........
Няма кой да се занимава..с..тинтири....минтири.....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Подариха й джип за 300 бона и забрави, че иска да се развежда Подариха й джип за 300 бона и забрави, че иска да се развежда Отварачката бе засечена да шофира огромен джип „Кадилак” и то чисто нов, чиято цена е някъде към 300 бона Човек на Слави е съсипан след тази новина Човек на Слави е съсипан след тази новина Борис Солитарийски буквално рухна след развода, той много страдал за проваления си брак и че не може да види детето си Ротацията под въпрос заради министър Тагарев, а електоратът на ПП-ДБ се стопил с 30 на сто Ротацията под въпрос заради министър Тагарев, а електоратът на ПП-ДБ се стопил с 30 на сто За какво да ходим на предсрочни избори, като картината ще е същата, пита социологът Петър Чолаков Каква е минималната заплата в Гърция Каква е минималната заплата в Гърция От 1 април става 800 евро  Маскиран обра заведение във Варна Маскиран обра заведение във Варна Откраднатите пари са около 1000 лева Върнаха книги на библиотека в Русе с 50 години закъснение Върнаха книги на библиотека в Русе с 50 години закъснение  Жената, която ги изпратила по пощата, пожелала анонимност. Тя признава, че постъпката й не е за пример и е написала извинение Изправят Червения пират пред съда Според съда обвиняемият е автор на множество електронни писма Ще има ли ротация? „Промяната“ и ГЕРБ преговорят за съдбата на сглобката до 12 часа Ще има ли ротация? „Промяната“ и ГЕРБ преговорят за съдбата на сглобката до 12 часа Очаква се отговор на въпроса ще има ли правителство или предстоят извънредни парламентарни избори Гавриил Ловченски и варненският владика в спор за патриарх, митрополит Николай развя бялото знаме Гавриил Ловченски и варненският владика в спор за патриарх, митрополит Николай развя бялото знаме Не желая да съм кандидат за патриаршеския престол, каза духовникът от града под тепетата Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. С вдигането на градусите започнаха да стягат българските плажове за новия сезон
Едва на 42 години почина спортна звезда Едва на 42 години почина спортна звезда Новината за смъртта на Константин Колцов беше съобщена първо от руския хокеен клуб Салават Юлаев Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ
Ути БЪЧВАРОВ Ути БЪЧВАРОВ Опелото на патриарх Неофит бе всичко, което той не беше - лицемерие, ужас и грехопадение Виц на деня Виц на деня - Как се казват кучетата ти?
- Калвин и Клайн.
- Ама това са имена на гащи.
- Да, де - кучетата са боксери...
Виц на деня Виц на деня Мъж към жена си:
- Ти мислиш повече за своите рокли, отколкото за мен!
- Разбира се. Без теб мога да се покажа навсякъде, но без рокля...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук „Днес — това е утрешният ден, за който така сме се вълнували вчера.“
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори