×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Брутално видео! Бригадата на Стефан Културиста преби зверски Ради Дългия


15 Септември 2020, Вторник, 12:45 ч.
Автор: Флагман.БГ

Свидетели на уличния бой подали сигнал на тел. 112 и на мястото пристигнала полиция

Дългогодишната вражда между врачанските мутри Стефан Иванов-Стефан Културиста и Радослав Русинов-Ради Дългия подпали Вършец, научи агенция BulNews. Информацията беше потвърдена от областната дирекция на полицията в Монтана, пише BullNews.bg

В събота Ради Дългия отишъл в местната дискотека „Найттаун“, за да изясни за пореден път взаимоотношенията си със своя опонент. Още при влизането обаче той бил нападнат отзад от Стефан Културиста. Започнал бой, при който Ради Дългия пребил жестоко агресора.

Два дни по-късно Стефан Културиста събрал още 3 мутри и нападнали пред заложна къща в града Ради Дългия. Свидетели на уличния бой подали сигнал на тел. 112 и на мястото пристигнала полиция. Там униформените заварили в тежко състояние 42-годишния Ради Дългия с видими следи от удари по лицето и тялото.
Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група, извършен е оглед, като пострадалият е насочен за освидетелстване при съдебен лекар в МБАЛ "Д-р Стамен Илиев" в Монтана. Той отказал настаняване в болнично заведение.

Пред разследващите Ради Дългия посочил като извършители на побоя 47-годишния Стефан И., 38-годишния жител на Вършец Благовест Х., 36-годишния Николай С. от София и 31-годишния Димитър Л. от Монтана. От четиримата са снети обяснения и са задържани в полицейския арест за срок до 24 часа.

Скандалното е, че Благовест Х. е бил кандидат за кмет на Вършец, собственик е на дискотеката, а в момента е и общински съветник от "Воля". Николай С. пък притежава конкурентна верига заложни къщи. Димитър Л. е служител в негов обект в Монтана. От видеото личи, че местният политик е сред най-свирепите при нанасянето на ударите по падналия на земята мъж.

Ради Дългия и Стефан Културиста са популярни в Северозапада със своите дела. През юли 2013 година пак Стефан беше главен герой в масов бой във врачанския бар „Карамел“. Тогава заедно със Соката, Цофъра, Акулата и Крокодила нападнаха друга компания и ядоха здрав пердах.


В категории: Крими


16
Коментара
16
Коментара по темата
16.
Toko
25.09.2020 05:17:54
0
0
Тцтцтц на толкова много татуировки поне двама трябваше да отнесе а не да реве като дете. То моя син повече държи на бои от тоя паляк. С толкова мастило по тялото мислех че е поне 12 ти левел.
15.
Badr Hari
21.09.2020 12:27:38
0
0
Bahti smeshnite biqchi toq ko mojeshe malko da sa bii shteshe va obii ot boi sledvashtiq put she va prebiqt nqkvi lapeta
14.
c
16.09.2020 16:16:39
0
1
От Враца само такива смотаняци. Преди 3 години исках да си купя кола от един маняк там, вика ми да съм му пратил 2000 лв капаро и след това да сме се видели за колата след 1 месец че имал работа, ама капарото го иска от сега! Деба цървулите ви дебааа, такива сте и побойници - едно нищо.
13.
хах
16.09.2020 16:13:17
0
0
Тоя дебелия какво нарува все едно го израждат хаха, големия бандит а вика като жена. Поне да се беше защитил макар и срещу няколко човека , а не да падне и да квичи като глиган. А тия БИЯЧИТЕ - баси жените, то си личи че нищо не става от тях и 1-1 всичките ще си гълтат езика, а тоя плешивия къв го дърви там. Абе ваща мама врачанска!
12.
Непобедимия
15.09.2020 20:04:05
0
3
Кви са тея топ газари??!
БМБ- ето да ги вкара малко в пътя!Аман от такива примати!
11.
Попай Моряка
15.09.2020 19:17:05
2
4
Заболя ме корема от смях. Настроих се да гледам развинтени глави да се търкалят по земята, а то-котенца,какви биячи са това. ами то ученичките в гимназиите по здраво се млатят. Така става като няма казарма-гейчета.
10.
По-добре тихо, отколкото никога
15.09.2020 17:51:01
0
2
И двамата са малоумни - единият налитал на бой и се движи самоуверено после без дори един пистолет под ръка, ония пък му идват с голи ръце и без маски - гОЛЕМО отмъщение, нема що.
9.
!!!
15.09.2020 17:27:30
1
3
Да вземат да пребият някой малоумен журналист, та да спрете да ни занимавате с тази утайка!
8.
Георги Карчев
15.09.2020 17:17:33
2
5
Какво вика като жена този голям мъж голям смях като изплашено момиче голям резил те ако го изнасилваха нямаше да вика толкоз застани и си понеси боя жена нали си бияч дори не посегна а тези определено не могат да удрят ще си счупят ръце китки докато го удрят смешници пхахааахааа
7.
Георги Карчев
15.09.2020 17:17:26
1
8
Какво вика като жена този голям мъж голям смях като изплашено момиче голям резил те ако го изнасилваха нямаше да вика толкоз застани и си понеси боя жена нали си бияч дори не посегна а тези определено не могат да удрят ще си счупят ръце китки докато го удрят смешници пхахааахааа
6.
Drg
15.09.2020 16:47:22
2
8
Бая викаше тоя. Ама то така се прави де. Нямаше особено щети по него. А тиа културисти.....падна на земята и го ритат. Оня дето е отнесъл тупаника от падналия да му скочи 1 на 1 за реванш и така докато си начешат крастата. Каква чест има той към аверите си биткаджии. Отнесъл боя и търси сила в групата.
5.
Дунди
15.09.2020 16:07:34
1
16
Манееее, тия педали северозападни ебаси жените. Свалиха го и бой. Да бяха извикали още 10 човека, баси олигофрените безподобни. Дамите на северозапада. Влизаш 1 в 1 и като падне спираш. Пълни дунди. Сега ще се оправдават в съда и ще мънкат като дундите, които са. Голяма работа са, баси жените. Каква чест има в това да риташ паднал човек, и то толкова човека? Ама каква чест да има в една дунда. А те даже няколко дунди. Баси дундите хахахахаха. Ей затова не трябва да падаш - да хвърчат столове, камъни, ебал съм им майката на тия дунди. Ама вървят като мъже, щото са няколко човека. Дундата мяза на мъж, като е в компания. Северозападни дунди!
4.
Паднал човек не се рита
15.09.2020 14:51:30
1
19
Паднал човек не се рита.
Съборили го и го ритат?
След това падналият ще си отмъщава и все някой ще гушне букета при такива вражди
3.
Ей това е като виц
15.09.2020 14:49:05
1
17
Стефан... заедно със Соката, Цофъра, Акулата и Крокодила нападнаха друга компания и ядоха здрав пердах...
2.
възмутен теляк
15.09.2020 14:39:12
3
3
DMS: bliznachki_akal_more_glava_shamandura
1.
+447448853203
15.09.2020 14:35:43
6
5
До тея женички дет много се бият я ми се обадете да ва видя колко струвате
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Какво се случва с карнобатския земеделец, опитал да продаде дрога за 1 млн.лева на ченгета под прикритие Какво се случва с карнобатския земеделец, опитал да продаде дрога за 1 млн.лева на ченгета под прикритие Кирчо Делев остава в ареста  Войната в сянка между Израел и Иран излезе на показ. Какво следва? Войната в сянка между Израел и Иран излезе на показ. Какво следва? Атаката на Иран разпали страхове, че войната в Газа ще причини регионален хаос Иван от Камено се покая за тази катастрофа, отнела човешки живот в Айтос, получи 6 години затвор Иван от Камено се покая за тази катастрофа, отнела човешки живот в Айтос, получи 6 години затвор Присъдата му ще бъде намалена с 1/3 заради реда на протичане на съдебното производство  Бургазлия с екзотично предложение за Синята зона, старите собственици да паркират с приоритет Бургазлия с екзотично предложение за Синята зона, старите собственици да паркират с приоритет Не може новодомците да са по-привилегировани от нас, живущите в домовете си от 25 и повече години, казва гражданин с инициали Г.А. Мастит бизнесмен започва да строи град у нас - на около 3 км от пътя Бургас – Варна Мастит бизнесмен започва да строи град у нас - на около 3 км от пътя Бургас – Варна Комплекс от десетки еднофамилни жилищни сгради ще се появи съвсем скоро на това място  Ергенката Виктория със солидни връзки в БФС, организирала „Футболист на годината“ Ергенката Виктория със солидни връзки в БФС, организирала „Футболист на годината“ Чернокосата участничка в любовното шоу имала корави връзки в БФС, родителите й били сред най-уважаваните в спортните среди Летният сезон е пред провал заради недостиг на кадри Летният сезон е пред провал заради недостиг на кадри Работодателите чакат над 5-6 хиляди души от Узбекистан, но обработката на документите се бави Внимание: Хвърчат пачки по стотачки, ама фалшиви Внимание: Хвърчат пачки по стотачки, ама фалшиви Броят на спипаните ментета удари 17-годишен рекорд Под паркинга на ул."Ген. Гурко" има бомбоубежища, преработваме проекта за етажно съоръжение Под паркинга на ул."Ген. Гурко" има бомбоубежища, преработваме проекта за етажно съоръжение Приоритет в следващите месеци ще е строителство на такива съоръжения и в жк „Възраждане”, предстоят обществени обсъждания за предвидените терени, каза арх. Тихомир Райчев Главчев поиска смяната и на земеделския министър Главчев поиска смяната и на земеделския министър Кирил Вътев не се справял със служебните задължения
Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28 Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Спасени от огнената стихия са само две мечки Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Някои неща се случват в тялото ми и не успях да следвам графика, който исках, като не можеш - не можеш, споделя испанецът Почина тик ток сензация Почина тик ток сензация Тя докосна част от живота ви лично и част от живота ви чрез нейния огромен живот на друга платформа, каза майката на влиятелната знаменитост Джаки Коен Рот Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Ти си необикновена жена, каза й Алекс на сбогуване Той е причината Мара Отварачката да стане певица Той е причината Мара Отварачката да стане певица Признанието е от самата Мария  Журито го спъна за рекордна победа Журито го спъна за рекордна победа Зомбори пък отново направи страхотно изпълнение, като поп фурия DARA Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Според първоначалната информация от полицията общо 42 случая са регистрирани в Патра, Илия, Закинтос, Солун, Халкидики, Янина, Кардица, Лариса, островите Корфу, Родос и Крит Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Геополитическото обостряне допринася за тревожността на пазара, тъй като суровият петрол Brent регистрира най-голямото си покачване от месеци, надхвърляйки от 90 долара за барел Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Екстра Нина гневна на фолк елементи като Дебора 
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори