×
Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Накратко
  • България е седма в ЕС по свиване на строителството през август
  • Техническа грешка парализира търговията на Euronext
  • Галъп: 30% от българите са ползвали туристическа услуга през лятото
  • 15 страни от ЕС: Блокът се нуждае от стратегия за битка с дезинформацията за 5G
  • Бюджетът на НЗОК ще е над 5 млрд. лв. през 2021 г.
  • Служителите на МВР се вдигат нa протест от 21 октомври
  • Днес почитаме Св.Иван Рилски
  • 14 млрд. лв. спестени за втора пенсия
  • 30 хил. фермери са получили средства за компенсиране на щети заради коронавируса
  • Скоро ще има още един граничен пункт между България и Гърция - Рудозем-Кстанти
НА ЖИВО

Дами, внимавайте: Ето 10 неща, с които вбесяваме мъжете


08 Септември 2020, Вторник, 21:40 ч.
Автор: Флагман.бг

Мъжете не обичат да чакат, но понякога им се налага

Мъжът седи с изкривено от гняв лице, а нежната му съпруга пърха насреща с мигли и изобщо не разбира какво го е вбесило така. С поведението си, което намират за абсолютно нормално, жените често са в състояние да извадят половинките си от равновесие. Причината за много скандали е фактът, че по някои въпроси представителите на двата пола имат противоположни позиции, всяка от които изобщо неразбрана от отсрещната страна. Реакциите в дадени ситуации също са различни и съвсем обтягат отношенията. И някак си като по калъп голяма част от дамите имат едни и същи навици, с които успяват истински да вбесят мъжете. Събрахме 10-те най-дразнещи неща в поведението на жените, които докарват половинките им до истински бяс.

Лице, намазано с тежък грим
Уважаеми дами, не прекалявайте с четките и помадите. Тежкият грим е само за сцена или снимки. Когато лицето ви прилича на маска, а мъжът срещу вас ви каже, че сте хубава, бъдете сигурна, че лъже. Мъжете не обичат напластяването на гримове. Плътният слой фондьотен им действа отблъскващо, а обилно нанесеното червило в никакъв случай не ги предразполага към целувки. Първата мисъл, която минава през главата им, е как това ярко нещо ще се размаже по тяхната физиономия. Ако все още не познават добре жената, неминуемо си казват: "Кой знае какво ще видя, като свали дебелия слой грим". "На какво си се направила, приличаш на клоун", пък е обръщението към дългогодишната партньорка в живота, развихрила се с макияжа.

Дългото и безсмислено пазаруване 
За почти всички мъже пазаруването е безразсъдно хвърляне на пари, освен когато става въпрос за техника, автомобили и екстри за любимата кола. Непонятно им е защо по дяволите, в и без това претъпкания гардероб трябва да се напъхат още ненужни парцалки. Абсурдно им звучи твърдението на жените им, че новите обувки са много по-различни от тези, които са взели преди месец или миналата година, при положение че и двата чифта са кафяви и изглеждат абсолютно еднакви. Никой мъж не може да разбере и защо купуването на храна, дрехи и обувки отнема часове, вместо работата да се свърши само за петнайсетина минути. Точно това пък е голямата радост на 90% от жените. Разходката по магазините със или без определена цел може да продължи и цял ден. Задължително трябва да се огледа навсякъде, защото в някой ъгъл сигурно са изложени по-хубави ботуши от вече набелязаните. Още една чанта никога не е излишна или лошото настроение може да бъде оправено поне с нова блузка. На детето му трябват маратонки, ама я да видя това палтенце дали ще ми стане. Всички тези причини са достатъчно основателни, за да бъдат обиколени молът или търговската улица поне три пъти. За компания в такова приключение може да издържи само друга жена. Мъжете обикновено правят своя избор още в първия бутик и след това намират повод бързичко да се спасят от предстоящото мъчение. Така си спестяват и опитите да бъдат превърнати в съветници. И без това е безполезно да дават мнението си, защото половинките им рядко ще се съобразят с него и ще вземат това, което са си наумили.

Хитро прехвърляне на отговорности 
Прехвърлянето на отговорността е идеалният начин жената да си осигури виновник в случай на провал. Винаги се опитва да манипулира половинката си, все едно наистина се интересува от мнението му за хотела, в който ще почиват например. Така ще излезе невинна и още по-важното е - ще има на кого да крещи, ако стаята не е достатъчно голяма, персоналът е намръщен и в ресторанта храната е стара. Повечето мъже са наясно в какъв капан падат и всячески се опитват да се отскубнат от него. Най-хитрият ход, с който могат да си осигурят спокойствие, е да убедят половинката си, че тя трябва да взема важните решения като - как да е обзаведен апартаментът, къде да отидат на екскурзия и в кое училище да учат децата. При това положение няма да чуят упреци, че стените са боядисани в ужасен цвят, плочките в банята не са толкова качествени, колкото онези, които тя е искала, и училището можеше да е по-елитно.

Внимание по време на мач 
Жената винаги напомня за себе си точно когато мъжът иска усамотение и спокойствие, за да се отдаде на любимо занимание. По време на най-оспорвания футболен мач съпругата решава, че трябва да пусне прахосмукачката, да избърше праха от телевизора или да прати децата да поиграят с баща си. В този момент по друг канал върви любимият сериал и тя настоява да го гледа или на всяка цена трябва да разкаже какво се е случило предишния ден. Отчаяният опит да се гледа мачът с приятели в някое заведение е предварително обречен на провал. Някак си подсъзнателно жените усещат кога е най-напрегнатият момент във футболния двубой и точно тогава започват атаката по телефона.

Демонстрация на финансово надмощие 
Няма нищо по-унизително за един мъж от непрестанната демонстрация на финансово надмощие от страна на половинката му. Независимо от равнопоставянето на половете и все по-нарастващия стремеж на жените да се издигат в кариерата, представителите на силния пол не се чувстват добре, ако жените им носят повече пари вкъщи. Това се отнася и за най-широко скроените типове. Дори когато с гордост се хвалят пред приятели с кариерата на жена си, вътрешно се раздират от ярост, че не са успели да постигнат повече от нея.

Прецакване на любимия му пуловер
"Какво си направила с пуловера ми?" Всеки трети мъж е изпадал в подобна безпомощна ситуация, обличайки новата си дреха, която незанайно защо му стига до над пъпа, а ръкавите са малко под лактите. Отсреща съпругата вдига рамене, оправдавайки се, че в бързината е напъхала в пералнята вълнената блуза с останалото пране и ги е пуснала на висок градус. Измъква се и с обвинението, че той не си е сложил пуловера при отделените дрехи, които се почистват на специална програма. Стават грешки, но защо се случва все с неща от мъжкия гардероб? Нейните блузи никога не са боядисани от червена тениска например. Пуловерите и жилетките продължават да изглеждат все едно са току-що купени от магазина. Роклите никога не залепват за ютията. В повечето случаи става въпрос наистина за недоглеждане. Но това е и един от най-изпитаните методи жената да отмъсти на съпруга си след някоя караница. Още по-доволна се чувства, ако съсипаната дреха е подарък от свекървата.

Вечните закъснения
Мъжете са обречени да чакат. Колкото и време да има една жена, за да отиде на среща, то все се оказва недостатъчно. Таксито е закъсняло или дълго е чакала трамвая. В последния момент се е оказало, че има дупка на чорапогащника, не е намерила в шкафа същия цвят и е трябвало да смени целия тоалет. В работата са я задържали, часовникът изостава и едва е намерила къде да паркира колата си. Представителите на силния пол знаят наизуст всички тези извинения. И всеки път не могат да си намерят място от яд, че отново са вързани да чакат. Най-ефикасният начин веднъж завинаги да откажете любимата от навика да закъснява е като дадете добър урок. Организирайте си специално събитие, за което тя ще е положила много усилия, за да изглежда неотразима. Предупредете я да бъде точна на срещата, а вие си тръгнете пет минути след уговорения час. Ще отнесете огромен скандал, но на нея ще бъде като обеца на ухото за много дълго време.

Сравненията с Джордж Клуни 
Сравняването с други мъже е един от любимите методи на жените, когато нападат половинките си. Съпрузите на приятелките носят повече пари, помагат вкъщи, извеждат децата на разходка и т.н. реплики, хвърлени директно в лицето на "мързеливеца" вкъщи. Още по-дразнещо е, когато гледат със зяпнали уста любимия си холивудски актьор в някой романтичен филм. Положението става направо нетърпимо в моментите, в които завистливо въздишат при целувките му с екранната партньорка. Със съпруга на колежката някак по-лесно може човек да се съревновава, но 
 
Безкрайни телефонни разговори
"И какво друго? Наистина? Аууу, ужас!" Това са думите, които могат да докарат един мъж до нервен срив. Адреналинът му малко по малко се покачва, след като поне трийсет минути слуша жена си да ги повтаря, говорейки по телефона с приятелка. Представителките на нежния пол имат уникалното умение да водят безкрайно дълги и безсмислени разговори помежду си. Информация, която според техните половинки може да бъде обменена само с две изречения, те някак си успяват да разтеглят до безкрай. Още по-дразнещото е, че блажено са опънали снага на дивана и изглеждат толкова вглъбени в това, което чуват от другата страна на слушалката, че сякаш светът около тях не съществува. Точно този разговор е изключително важен и приготвянето на обяда, ваденето на риза за благоверния или тръгването за важна среща могат да почакат неопределено време. Друг редовен номер е по време на интимна вечеря да звънне приятелка. Следват минимум 40 минути, в които мъжът изчита цялото меню, оглежда в детайли всички останали клиенти, обръща няколко чаши почти на екс и дори приключва с десерта. Невинното оправдание от другата страна е: "Скъпи, знаеш ли от кога не съм я чувала. Ох, така се зарадвах, колко неща имаше да ми разказва". Може и ядосано да се тросне: "Как не разбираш, в момента тя има такива сериозни проблеми и се нуждае от съвет". А през цялото време съпругът е слушал как двете дружки са се кахърили заради некадърен фризьор или колко скъпо е станало месото в магазина.

Бъркането в чинията му
Не е ясно защо, след като сте поръчвали от едно и също меню в ресторанта, тя всеки път рови в чинията ви. Жените имат непреодолимото желание да опитат от всичко, което видят. Мъжете обаче държат да ометат цялото си ястие, непокътнато от чужди ръце. Намеците, както и директните обяснения, че не е приятно да се бърка в чуждото ядене, не помагат. Могат единствено да разстроят представителките на нежния пол, но не и да ги откажат от досадния навик. Още по-странното е, че когато им предложите да си поръчат сладкиш или картофки, те категорично заявяват, че предпочитат нещо друго. Броени минути по-късно обаче настървено атакуват вашите чинии. Единственото избавление е да поръчвате винаги по два броя от това, което сте си избрали, и да излизате от бензиностанцията с два шоколада. 


В категории: Лайфстайл


2
Коментара
Млад левент гушка Алисия
Млад левент гушка Алисия 20/10/2020, Вторник 18:37 4
2
Коментара по темата
2.
11
09.09.2020 01:23:01
0
4
Оглушките, когато дойде време за секс
1.
Асенчо
08.09.2020 22:52:44
0
6
Регистрациите в социалните мрежи.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Наложиха доживотен затвор на жестокия убиец Алекси от карнобатското село Церковски Наложиха доживотен затвор на жестокия убиец Алекси от карнобатското село Церковски

Рецидивистът Алекси Стоянов е зад решетките от март тази година

Най-лошите неща, които не бива да казвате в леглото Най-лошите неща, които не бива да казвате в леглото

По време на секс или след секс хората са склонни да казват куп неща, някои от които крайно неуместни

6 знака, че бившият ви вече има нова връзка 6 знака, че бившият ви вече има нова връзка

Кoгaтo чoвeк имa нoвa връзкa, нe иcкa дa притecнявa пoлoвинкaтa cи затова изтрива всички снимки от миналото

Как всяка зодия реагира в неудобна ситуация Как всяка зодия реагира в неудобна ситуация

Едни реагират непредсказуемо, други запазват хладнокръвие

Язовир „Камчия“ продължава бързо да спада въпреки дъждовния октомври Язовир „Камчия“ продължава бързо да спада въпреки дъждовния октомври

Притоците все пак започнали да се съживяват, което е радостна новина и дава надежда

Обвинените за рекет и лихварство ромски барони остават в ареста Обвинените за рекет и лихварство ромски барони остават в ареста

Определението е окончателно и не подлежи на обжалване

Удар на полицията! Трима дилъри са арестувани по време на сделка с амфетамин Удар на полицията! Трима дилъри са арестувани по време на сделка с амфетамин

Доставчикът на наркотика също е задържан

Късо съединение подпали хотел и къща във Варна Късо съединение подпали хотел и къща във Варна

Няма пострадали хора в огнените инциденти, само материални щети

Бургазлийка събу панталоните на US водещ Бургазлийка събу панталоните на US водещ

26-годишната Мария Бакалов се появи и в шоуто на Джими Кимъл

Рич от "Дързост и красота": От ЦРУ ми казаха кога свършва пандемията Рич от "Дързост и красота": От ЦРУ ми казаха кога свършва пандемията

Звездата сподели още, че е огорчен от решението на продуцентите да намерят друг актьор за емблематичната му роля

Експериментално заразяват здрави хора с коронавирус Експериментално заразяват здрави хора с коронавирус

Този подход е рисков, но според защитниците му може да даде резултати доста по-бързо от стандартните изследвания

Затягат мерките на пазара в Одрин, заради българи без маски Затягат мерките на пазара в Одрин, заради българи без маски

Много наши сънародници ходят там на пазар

Шарапова си купи ранчо в Калифорния Шарапова си купи ранчо в Калифорния Рускинята платила 8,6 млн. долара за имението Психопатът, изнасилил и разчленил журналистка, се опита да избяга от затвора Психопатът, изнасилил и разчленил журналистка, се опита да избяга от затвора Минута мълчание в Европарламента за убития учител Минута мълчание в Европарламента за убития учител Самюел Пати беше ликвидиран от радикален ислямист, защото в час показал карикатури на пророка Мохамед на 13-годишните си ученици Затягат мерките в Румъния заради COVID-19, затварят училища и театри Затягат мерките в Румъния заради COVID-19, затварят училища и театри

 В Букурещ ще се учи онлайн, а маските са задължителни вече и на открито

Султанът на Бруней или как живее монарх, който печели по $104 в секунда Султанът на Бруней или как живее монарх, който печели по $104 в секунда

 Резиденцията му има 1788 стаи, 257 бани, 18 асансьора, 44 стълбища, пет басейна, климатизирани конюшни за 200 коня и джамия за 1500 вярващи

Руската ваксина срещу COVID-19 се оказа препарат за животни! Руската ваксина срещу COVID-19 се оказа препарат за животни!

Тя е от типа за животни, които колят - не е страшно, че ще умре, главното е да не разнася заразата, казва руският учен Aлeкcaндър Кудрявцeв

 

Националист спечели президентските избори в Северен Кипър Националист спечели президентските избори в Северен Кипър

Кипър е разделен от 1974 г., когато Турция нахлу в северната част след военен преврат

Шведският подход към COVID-19 е катастрофа Шведският подход към COVID-19 е катастрофа

Вместо да признаят грешките си, властите в Стокхолм превратно рекламират своя модел на други страни

 

Кубрат Пулев Кубрат Пулев Подкрепям хората, които не са глупаци, не са се примирили и вярват, че могат да живеят по-добре Виц на деня Виц на деня - Тате, кое е най-тъпото нещо, което си правил на младини?
Бащата го погледна, въздъхна тежко и замълча...
Виц на деня Виц на деня -Между блондинки:
- Муцка, ти спала ли с някой културист?
- Да!
- И как е?
- Представи си, че върху тебе пада гардероб, а от вратата му стърчи малко ключе...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Автомобилите учат мъжете, че жените въобще не са най-капризните същества на света
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева

Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter

Затвори