×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тодор Батков разказа как е бил изнудван от феновете на "Левски"


Тодор Батков разказа как е бил изнудван от феновете на "Левски"
Снимка: Архив на Флагман.бг
01 Септември 2020, Вторник, 12:19 ч.
Автор: Флагман.бг

Влезли сме в Шампионската лига. Празник е. Играем с Барса, в един момент 30-40 младежи си вдигат фланелките и отдолу свастики, разкри Батков

 

Бившият собственик на Левски - Тодор Батков, бе гост в БТВ. Адвокатът кометира последните събития на "Герена" и думите на изпълнителния директор Павел Колев, че клубът е бил "дундуркан".

"Не е приятна ситуацията в Левски. Големият проблем стои и ескалира. Безпаричието и кризата може да доведе до много лоши неща. На фона на тези скандали, които стават публично достояние... Хората трябва да са като юмрук, а не да си изясняват отношенията по медиите. Несходство в характерите предполагам е причината за скандалите", започна Батков. 

"Ситуацията в Левски е толкова тежка, че неща, които са установени през годините, трябва да се променят. Платена любов от публиката към настоящия момент не е удачна". 

"Аз ще ви припомня два случая. Европейският поход на Левски. Играем със Сиони, водим 1:0, ще вкараме и втори гол. Но изведнъж "Герена" се превръща в Сталинград. За 15-17 години такава бомбена атака не съм преживявал", каза още Батков.

"Влезли сме в Шампионската лига. Празник е. Играем с Барса, в един момент 30-40 младежи си вдигат фланелките и отдолу свастики. На равно поле. В резултат на това, тогавашният президент на Левски "кляка", почват се разговори. "Какво искате?", "Това ли?". След време: "Шефе, хайде да вдигнем цените на Сектор "Б" с левче, но да ни го даваш. "Не искаме полиция, ще се самоохраняване, клубът ще ни плаща". Понеже аз не приемам някой да говори така, както сега си позволяват, леко ме принудиха", каза още той.

"Престижът на Левски, чистотата и образът на клуба означава много повече. Не искам да взимам страна. Първо да спрат да се изявяват пред медиите за глупости. Тези хора трябва да помогнат в този тежък момент, а не да си разменят епитети".

"През годините сме платили безумни пари за глоби, абсолютни излишни, бомби, димки и канонади. Всичко беше официално. Първо се даваше на база на договор на дейност на някаква структура. Не помня каква, фенска. След като им помогнахме да си формират охранителна фирма, за дейността на тази фирма се плащаше за всеки мач, фактури. Източван е силно казано, защото при Баждеков не минава този номер. Той беше на чекмеджето. При него този номер не минаваше. Всичко беше договорено и се изпълняваше редица години. От там нататък, след като са влизали парите, как са усвоявани, това не е проблем на клуба, но не може да продължава по този начин", продължи Батков.

"Какво по-нормално от това, клубът да прибира печалбата на фенски стоки. По времето на Божков и преди него, това беше приоритет на фенските организации. Къде го има това? Нито в Барселона, нито Реал (Мадрид). Това е едно много сериозно перо в приходите. По мое време им се даваше някакви количества, те дължаха отчет, клубът получаваше някаква печалба", каза още той.

Батков порица начина, по който са били харчени пари в последните години в клуба, като заяви, че за по-малко от година са усвоени 24 милиона лева, щатовете са били "раздути", а заплатите на футболистите не са отговаряли на тяхното представяне на терена.

"Клубът продължава да е изключително много във финансова криза. Дундуркане е силно казано за Левски. Не допусках сътресения и правех всичко възможно. Но в периода на г-н Божков, всички тези хора, включително и Павел Колев, прекалиха с харченето", добави той.

"Вземете Насиру Мохамед, който имат 10 минути. Те не могат да се отърват от него. По-важно е клубът да оцелее. Тити не е бил в моето полезрение през 2004 година. Все пак ние бяхме морални победители, защото ги бихме тогава. Ние сме си виновни. Тогава беше и позорната загуба от Родопа. Бяха други времена", заяви още той.

"Тити беше един от организаторите на юбилея. Феновете направиха много. Те направиха Организация с нестопанска цел, включиха се много хора. Събраха се много пари под формата на дарения, дойде Лацио. Не бих казал, че парите се разходваха прозрачно, но клубът няма нищо общо. Хората, които изнесоха юбилея са едно момче и едно момиче - Христо и Ина. Имаше дупка от 200 000 лева в организацията, която трябваше да бъде ликвидирана, след като е изпълнена целта си. Тогава Ина и Христо ядоха бой. Те тогава не се появиха. 200 000 лева от Папазов бяха някакъв депозит от жена му, за който аз не съм молил. Той дойде. Имаше поредния проблем - трябваше да плащаме транш за Сержиньо Грийн. Трябваше да платим 100 000 евро. Той каза: "Аз ще говоря с жена ми. Има един депозит, ще ги изтегли". И след един час донесе парите. Каза, че са от депозит на жена му. Върнах му ги".

"Имал съм невероятни проблеми. Бил съм пет пъти шампион с Левски. Мили левскари, загърбете проблемите, излъчвайте оптимизъм - любов към клуба. Не се разправяйте пред медиите", завърши Батков.


В категории: Спорт


2
Коментара
Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
2
Коментара по темата
2.
Трябва твърда ръка. Сираков дали може да ги стегне
01.09.2020 16:05:08
0
5
Те пуснали феновете да си въртят далавери в клуба и се чудят що няма пари. Ми те така правеха навремето в държавните предприятия когато ги източваха. Слагаха хора на входа и изхода и точенето вървеше яко. Спрете им кранчето на феновете и нека са истински фенове, а не платени. Ако им спрат далаверите много от тях може да станат платени фенове на други отбори, къде ще има възможност да въртят игри. Никакъв футбол не тги интересува, а пари да получават на гърба на уж любимият си отбор
1.
ЕЙ БОГУ
01.09.2020 12:37:29
1
4
Само пари ми искат...само ме изнудват....Аман......
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Народното събрание остава без председател? Бият дузпата на Росен Желязков в последния работен ден Народното събрание остава без председател? Бият дузпата на Росен Желязков в последния работен ден ПП-ДБ и БСП му показаха "червен картон" Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК
Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори