×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургаската легенда Мустафа Чаушев в гневно писмо до Боил Банов: Защо моята пенсия остава 212 лева?!


Бургаската легенда Мустафа Чаушев в гневно писмо до Боил Банов: Защо моята пенсия остава 212 лева?!
Мустафа Чаушев пита не заслужава ли достойна пенсия като артист на 77 години, единствен в страната с „диамантена плоча” зад гърба си
30 Август 2020, Неделя, 21:20 ч.
Автор: Флагман.Бг

Продал съм милиони плочи и съм прославил България, заявява естрадната легенда

Бургаската естрадна легедна Мустафа Чаушев написа гневно писмо до министъра на културата Боил Банов, в което пита не заслужава ли достойна пенсия като артист на 77 години, единствен в страната с „диамантена плоча” зад гърба си. Певецът е възмутен, че за пореден път се уреждат едни и същи представители на музикалната гилдия, а той е забравен и неглижиран.

Този път камъчето на раздора става сумата от пет стотака, която според проект, внесен в Министерството на кулурата, ще получава всеки участник в „Златният Орфей”, който до момента не е имал пенсия. Чаушев се чувства ощетен и пита с какво е по-различен от много останали свои колеги, чийто трудов стаж е изгорял в архивите на „Концертна дирекция”.
„Години наред чакахме да получим пенсия, с която да посрещнем минималните си нужди. Това не се случи по ред причини, една от които е, че архвите на Концертна дирекция са изгорели и не може да бъде доказан стажът на всеки един изпълнител. Много мои колеги си отидоха обидени от този свят, някои от които – в унизително финансово състояние. В годините бяхме обвинявани, че хленчиме, бяхме иронизирани, подигравани, а ние всъщност търсехме това, което ни се полага по закон. „Новото двайсет” в случая с пенсиите тази година е, че ще се присъждат на артисти, които са взели участие в програмата на фестивала „Златният Орфей”. Недоумявам и нямам подходящи думи, с които да изразя възмущението си и своето разочарование.

Аз съм на 77 години. Дал съм на България не само едни от най-хубавите песни, прославил съм я в чужбина - СССР, Куба, Европа, Турция и много други държави. Аз съм първият носител на диамантена плоча за високи продажби на албума „Мъко моя”. Носител съм на златна и платинена плоча.

С цялото ми уважение към колегите, които са пели на „Златния орфей”, бих искал да кажа, че аз не бях допуснат до него заради произхода си, но през това време пътувах и бях солист на Московския мюзикхол и три месеца закривах програмата. Няколко месеца работих с Ленинградската филхармония, 5 години в СССР и България с голямата Лили Иванова. С радио оркестъра с диригент Вили Казасян работихме повече от 3 месеца в чужбина заедно с Мими Иванова и Катя Филипова. Пял съм в Куба с Йорданка Христова. Та, питам се, аз с какво не заслужавам да получа пенсия, след като имам толкова богата история зад гърба си?! Написал съм името си със златни букви в българската музика, но реално не заслужавам поради една приумица пенсията, която съм заслужил с огромен труд през тези над 55 години активна кариера.

Да изнесеш хиляди концерти у нас и в чужбина, да получиш първа награда на фестивала „Песни за Варна”,  първа награда на „Бургас, морето и неговите трудови хора”, първа награда от „Пирин фолк”, да бъдеш солист на Московския мюзикхол, да гостуваш с радио оркестъра на БНР в СССР повече от 3 месеца, да продаваш милиони плочи, издадени от „Балкантон”, да бъдеш почетен гражданин на 3 града – Бургас, Шумен и Орхангази за културен принос между двете държави Българя и Турция и накрая какво?! Взех минимална пенсия от 115 лева, която после стана 150, а сега е 212”, възмутен е изпълнителят на „Злато мое”.

Той обяснява, че зад успеха му се крие доста труд, а целта на усилията му била да популяризира българската култура у нас и в чужбина. В „борбата” участвали всички колеги от неговото поколение. Повече от 10 години настоявали за достойно възнаграждение за положения дългогодишен труд. Първоначално спряганата сума от Културното министерство била обявена на 700 лева. Без никакви пояснения станало ясно, че на творците ще се отпускат 500 лева, с които ще трябва да оцеляват по време на рецесия и извънредна епидемична обстановка, когато участията на сцената са значително редуцирани.  Мустафа Чаушев намира решението на министър Банов за обидно и крайно неуважително. Той е убеден, че всички изпълнители със солиден стаж зад гърба си трябва да получават достойна сума, с която да могат да погасяват най-наложащите си разходи, писа "Уикенд" .


В категории: Бургас


54
Коментара по темата
54.
133
02.09.2020 06:32:39
1
2
Мустафа Чаушев не е бургазлия.
53.
Странджанска зурла
01.09.2020 22:16:21
0
1
ТОЗ КЪДЕ ПЕЕШЕ В БАЛКАНЧЕТО ИЛИ В ПРИМОРЕЦ НЕ МОГА ДА СЕ СЕТЯ
52.
Тодор
31.08.2020 22:33:16
0
3
Стоп!!! Мустафа Чаушев е шуменец! Звездата му изгрява на абитуриентския му бал, когато взема микрофона и пее с оркестъра!
51.
Шопендар
31.08.2020 20:22:54
4
7
Изгорени архиви,откраднати архиви,наводнени архиви,време е с тези последни гаври на комунистите да се занимае прокуратурата,защото изгоряха пенсиите и трудовият стаж на хиляди Българи,моят стаж също.
50.
срам
31.08.2020 19:05:17
4
8
Като чета и ме хваща срам...до там ли я докарахме....до там..
49.
До №39
31.08.2020 17:56:35
2
4
Ти си човек със сексуални отклонения. Вероятно страдаш от полова немощ и затова си така агресивен. Никога не си имал интимен контакт с жена, а само с мъже, като при това винаги си бил пасивния. Затова страдаш от комплекс за малоценност и си озлобен от живота. Мразиш това, което си, както мразиш всички останали хора. В детството не си получавал любов, а майка ти те е комплексирала, повтаряйки ти, че не ставаш за нищо. Баща ти те е насилвал многократно. Сега продължаваш да живееш с властната си майка, нямаш доходи, нито приятели. Гордееш се от написаното, но когато краткотрайният му ефект отмине, пак ще страдаш неутешимо.
48.
ДА
31.08.2020 17:02:55
5
14
Ми щото толкова си внасял бе пич. Баси нахалното племе...
47.
До турчеещия циганин
31.08.2020 16:59:07
4
13
Както вече написах - Мангал, турците са си в Турция! Не говорят български и не пишат на кирилица. Ти си обикновен циганин които е прел исляма. Вас турчеещите цигани с български паспорти турците ви мразят повече и от кюрдите.
46.
Един българин
31.08.2020 15:11:30
7
15
Колкото си певец, толкова ти е и пенсията!
45.
До #33 Турчин
31.08.2020 15:07:31
3
14
Цял ферман си написал, керата! Много злоба има в думите ти и заслужаваш всички да ти серът в устенцата! Ти си нищо повече от мазен гьотферен, който се прави на турчин. Марш в анадола да те правят ханъм-ефинди и да ядеш бяло сладко докато се подуеш като бременна свиня!
44.
Чаушев, що не пита БСП и ДПС?
31.08.2020 15:05:49
5
11
При тях да не ти беше 2 000 долара пенсията? Поредният червен ушотръскач и превилигерован хитрец, задаващ въпроси, не на когото трябва. Кой ли го активира точно сега барабар с Черепови и Радкови мафиоти и платени протестъри?
43.
Войводата
31.08.2020 15:02:59
6
16
А къде има апартамент Чаушев? На пъпа на Бургас! Ха сега да не реве, като улав ходжа от минаре. Като му е малко, иде в Туркия, да му дадат голяма пенсия агите! Не стига, че не може да пее, ами иска и голяма пенсия! Нахален фес!
42.
*********
31.08.2020 12:01:56
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
41.
.
31.08.2020 11:49:38
2
4
За да се увеличат пенсиите,трябва да се увеличи ДОО до 30 %,както бе до 1997г.С това ще се увеличи обемът на пенсионния фонд и съответно, размерът на пенсиите.ТРЯБВА ВОЛЯ за промяна на съответните закони и под-законни актове. Всички приказки за увеличаване производителността на труда,с цел повишаване заплащането на труда,без внедряване на нови технологии за производство са АЛА-БАЛА, водещи до по-голяма експлоатация на живия труд.
"ЧОВЕК СЕ РАЖДА,ЗА ДА СЕ БОРИ - РОБЪТ ЗА СВОБОДА, СВОБОДНИЯТ - ЗА СЪВЪРШЕНСТВО" - ЯНЕ САНДАНСКИ!
40.
Знам това-онова
31.08.2020 11:42:53
2
26
Чаушев, хайде да видим кой можеше да шета по света,да пее на турски ,в Балкантон да записва с предимство и да не се притеснява от редовите милиционери.Отговора е ясен: който е драснал едно-две подписчета за сътрудничество с вербуващия офицер.Е ми от там искай пенсия,бе чоджум.
39.
Турчин
31.08.2020 11:19:04
12
12
До До турчина10:55:04 и До До 32 10:51:35; Вие се погледнахте в огледалото днес и решихте,че всички хора по света са като вас, лумпенчета,мързеливи, недоучени, мразещи,ненавиждащи,злобни...не, просто светът се крепи на уважението и любовта и взаимното уважение.Ех тези черти не са присъщи на българина.Той е единственния в чийто народностно съзнание съществува мисълта "Я не сакам я да съм добре, я сакам Вуте да е зле". Мангали сте вие, с това което показахте на Европа през последните години ви определи като "кенефа на Европа" не го казвам аз, казват го в Европа. Дадохте на Европа само жива плът, к**варство, мафия, кражби, злом, убиства,лентяйство-Европа се видя в ужас от вас и наричате мен "мангал" .Мангали сте вие,които не се свините да продавате честта и плътта на вашите майки,сестри,дъщери,снахи из Европа за жълти стотинки и се перчите,че сте европейци. Няма в света нито една подобна държава, подобен народ като вас да продава плътта на своите близки и да се храни от това. Първо защитете честта си, научете се да печелите с честен труд и не винете другите, защото всички пропищяха от вас и много лошо ви очаква. Седнете и помислете за бъдещето си,след около 15-20 години всяко трето българско семейство ще има за зет или снаха от народностите които днес наричате "МАНГАЛ". А след 50 години изчезвате. В Германия и другите западни страни децата ви говорат по-вече турски и немски,испански,английски,италиански и т.н. отколкото български. Бог няма тояга да наказва народите за извършениет злини и престъпления през годините, просто те споделят съдбата на племената живяли в Садом и Гоморе. Това ви чака.Не злобейте.Това ви чака рано или късно и при всички случаи преди да се случи това което си мечтаете и желаете да се случи на Турция и турците.Толкова злоба в едно същество не е нормално явление, това е за назидание и пример за другите народи, какво е това злобно, коварно, малко ,дребно,вредно,грабливо,лениво,лъжливо,продажно, безбожно, свирепо, кръвожадно, безмилостно същество наречено българин, който коли собственния си народ както турчин не го е клал и който винаги се крие зад фустата на Русия и Европа и чака удобният момент да забие ножа в гърба на съседа си. Ако не сте съгластни прочетете историята си роби мои.
38.
До 32
31.08.2020 11:17:03
6
14
Като не ти харесва тук, връща се в Анадола бе, рязан. Никой не е ДЛЪЖЕН да те харесва.
37.
До турчина
31.08.2020 10:55:04
6
30
Мангал, турците са си в Турция! Не говорят български и не пишат на кирилица. Ти си обикновен циганин които е прел исляма. Вас турчеещите цигани с български паспорти турците ви мразят повече и от кюрдите.
36.
До 32
31.08.2020 10:51:35
5
16
А българите в Турция не успяли да избягат на почит ли са, какво получават, доколко е дадено правото да се наричат българи? Друг е въпроса доколко си турчин, щото намерените кръстове в турски гробове са много...Истинските турци са си заминали веднага след освобождението, останали са мелезите и помрачени, че са турци. Даали е имало турчин със сини очи незнам...
Но иначе несправедливостите нямат край
35.
999
31.08.2020 10:39:37
1
17
много ти са и не се излагайте вие певците защото по онова време вие прибирахте много пари и не мислихте само си живуркахте , по-добре се скрийй Мустафа!!!!
34.
уууу
31.08.2020 10:36:03
0
17
Щото си ял пил цял живот на готово по кръчмите пачките сте си ги прибирали , сега ми яжте дедовия да сте помислили малко !!!
33.
Турчин
31.08.2020 10:26:58
31
3
"С цялото ми уважение към колегите, които са пели на „Златния орфей”, бих искал да кажа, че аз не бях допуснат до него заради произхода си." Ето тук се крие причината господин Чаушев. През далечната 2001 год. в едно шуменско село бях свидетел на разговор между Осман Дуралиев(двукратен бронзов медалист от олипиадите) и офицерът от бившата Държавна сигурност ,който го е пазил тогава "да не избяга". Той лично попита Осман Дуралиев колко пенсия получава. Не е кориоз, Осман Дуралиев получаваше около 67 ЕВРО а изедникът който го е пазил тогава, палачът на моя народ, убиецът на 18 годишно дете и мирни граждане получаваше 310 ЕВРО пенсия. В България да си турчин е все едно да си негър в САЩ преди 150 години-роб без права.Защо се чудите господин Чаушев? Това е България за турците, това са нашите съседи българите. Вече нищо не ме учудва. Ако не вярвате прочетете коментарите под тази новина. Всички Ви псуват и мразят.Това е истината. За това когато се прави нова Конституция трябва да внимаваме много и да си спечелим ПРАВОТО НА ЧОВЕК В НОРМАЛНА ДЕМОКРАТИЧНА,ПРАВОВА,СОЦИАЛНА,СВЕTСКА ДЪРЖАВА.КОЯТО НЯМА СОБСТВЕН ЕЗИК, РЕЛИГИЯ И Е ЕДНАКВА ЗА ВСИЧКИТЕ СИ ЧЕДА-ОСОБЕННО ЗА ТУРЦИТЕ.
32.
.
31.08.2020 09:35:00
0
1
За да се увеличат пенсиите, е нужна промяна в КСО, като се увеличат внасяните осигуровки до 30% ДОО,така както беше преди 1997г.От тогава, за един и същи труд ,чрез намаляването на ДОО, се постигна "увеличаване" на заплатите ,за сметка на ДОО.Това веднага се отрази върху обема на паричната маса разпределяна за пенсии, в посока на ниски пенсии и невъзможност за увеличаване на пенсиите. Приказките за увеличаване на заплащането на труда,чрез увеличена производителност на труда са АЛА-БАЛА, до момента ,когато високото заплащане на труда принуди работодателите да предпочитат внедряването на високопроизводителни технологии за производство, пред пред робската експлоатация на живия, евтин труд.Високопроизводителните технологии са носители на високо заплащане на труда и ниска,конкурентна цена на предлаганите стоки и услуги.ТРЯБВА ВОЛЯ, за промяна на необходимите закони и подзаконови актове.
"Човек се ражда, за да се бори: робът за свобода,а свободният - за съвършенство!" - ЯНЕ САНДАНСКИ.
31.
Nikola
31.08.2020 09:18:49
0
19
Mnogo, mnogo nahalni Chaushevi, Toi, jena, dashterq! A vsichki naemi ot magazini ????? Kade sa deklarirani. Nagli da stoi na 200lv. Ne vsqka vecher da visqt na Kotvata s onaq gnusna rusa upravitelka. Chaushev vechno nacupen po ulicite!
30.
Рамазан
31.08.2020 08:55:44
4
35
55 години ядене и пиене, от софра на софра... Парички под масата, хонорарчета на черно, укриване на данъци... И в крайна сметка претенции... Като опреш и до памперси вече и жив да го оплачеш... Заслужават си всеки му своето... Кога яде кюфтета не рева...
29.
*********
31.08.2020 08:49:18
3
15
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
28.
Фаушев
31.08.2020 08:28:31
6
2
Бургазлия? Пенсия ?
27.
*********
31.08.2020 08:13:45
8
11
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
26.
пенсията зависи от внасяните осигуровки
31.08.2020 08:03:43
4
32
Пенсията зависи от внесените осигуровки. От нищо друго. ниската пенсия значи осигуряване на малка сума. Пенсията се определя по реда на КСО, и редът е ясен. Пенсията не зависи от това дали си изпял песни, и дали си имал концерти а каква сума си внасял ежемвесечно като осигуровки, в продължение на десетки години като осигуровки. Нима другите професии са второстепенна категория,че за тях пенсията е по каналния ред-по правилата на КСО? Другите хора-лекари,учители, счетоводители, адвокати, строители, шлосери-пенсията им зависи от осигуровките и стажа. Това зависи и за певците. Когато е имал концерт, и е получавал хонорар една трета от сумата като самоосигуряващо се лице е бил длъжен сам да внася като осигуровка. Дали го е правил-това е вписано в осигурителната му книжка за самоосигуряващо се лице. Самоосигуряващия се сам си внася осигуровките.
Не може после да хлренчиш -пях песни, защо ми е малка пенсията. Отговорът е в осигурителната книжка и разпореждането за отпускане на пенсията-там си пише какви осигуровки са внасяни.
25.
Абориген
31.08.2020 07:34:33
4
48
Колко много мъдрост има в народните приказки и поговорки? Зимата ще ядеш това,което си събрал и спестил през лятото!
Някога,когато бащите ни работеха за 120-150 лв.на месец ,певци и артисти опъваха солидни хонорари ,ядяха и пиеха на корем,дуеха перки и нямаха стигане. За разврата и връзките им с тогавашния управленски елит изобщо не говорим.
А сега? Сега май идва зиматааа...
24.
Тan
31.08.2020 07:28:30
2
33
До 23, много правилно! Цял живот внасяме пълни осигуровки, те укриваха Сега реват. Еее затова батака в държавата е голям.
23.
роби
31.08.2020 07:04:14
3
49
Когато Мустафата взимаше на вечер 400 лв от концерт, внасяше ли осигуровки? А от мен от 200 лв заплата ми внасяха 30% ДОО!
22.
Интересно
31.08.2020 02:05:29
3
28
Нищо лично към този певец, сигурен ли е че не може да се докаже стаж?Или за това трябва да се докажат и приходи който той не иска да декларира?
Авторските му възнаграждения от песните и албумите колко му са? Изяви нямал ли е след 1989та?Чета че е имал и стаж в чужда държава. В Русия нямали констатиран стаж следователно? Има повече липсваща информация от колкото налична. Попринцип при иск за помощ е обратното.
21.
*********
31.08.2020 01:03:52
13
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
20.
Миша
30.08.2020 23:59:23
2
23
Като е работил в СССР, оттам няма ли пенсия...?
19.
Абдал бин Балдър Калдър ибн Рахад
30.08.2020 22:59:12
14
40
212 лв. са социална пенсия.Даже и тази пенсия не заслужаваш.Тези пари са взети от някой който не си взема цялата пенсия , защото има таван на пенсиите. Целувай дисагите на Боил Банов ,че получаваш социална пенсия.
18.
Xaxo
30.08.2020 22:52:12
13
37
Да ве, точно Мустафата е прославил България по света.Най-много в Турция да са го чували.
17.
Хамза
30.08.2020 22:49:09
8
33
Га,яде кифтетата не рева уа.
16.
Бой Кот Борисов
30.08.2020 22:47:50
23
23
Всички музиканти са ощетени заради простотии с осигуровките им. През соца някой така е решил и след това изгоря и някакъв архив. Мустафа Чаушев е прославил България по света и му е все тая за миризливите подаяния на държавата, но въпросът е принципен. Виждате как халиф Бой коАбдал Борис ага хвърля пари от джипката, но за други неща се скрънзи щото ще му намалеят милиардите
15.
*********
30.08.2020 22:46:08
7
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
14.
*********
30.08.2020 22:27:05
4
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
13.
Dubai
30.08.2020 22:22:01
6
42
Защото на всички наши майки и бащи пенсиите са по толкова благодарение на някои събития и хора от изминали години!
Не мисля, че си заслужил повече от тях.
Уважавам труда ти, но не мисля, че имаш право да говориш на тази тема, да пееш ДА!
12.
до 9
30.08.2020 22:15:58
4
20
Точно и ясно!
11.
Ставри
30.08.2020 22:13:34
8
21
Гоу бак анадола.......от Джинку
10.
Бургазлия
30.08.2020 22:13:34
5
52
Пенсията се определя от това,което си плащал като данък през годините когато си работил!Затова не се сърди на никой,а на работодателитети!!!!!
Ако беше плащал сума върху това което получаваш на месец щеше да вземеш тавана на пенсиите!
Затова,че хората ти харесват песните няма спор,нобзатова,че не си плащал данъци както другите хора се сърди на себе си!Вземахте си хонорарите и се правихте на велики,сега не се оплаквайте!
9.
Данъчен
30.08.2020 22:09:20
10
87
Егати наглият индивид, а за тези 55 години, колко хонорара са декларирани, като приход ? Колко данък, въпросният певец е платил за получения доход, та сега на дърти години, Народа да му плаща пенсия и
и той да си позволява да държи сметка на когото и да било ? Цялата естрада си живяха цял живот, весело и безгрижно ,пяха, пиха и се ...... веселиха, прибираха пачки и сега Народът им е длъжен да им плаща пенсията. Голямата работа, че той бил пял и ни прославял в Уганда и Судан, ами да беше станал тракторист към някое ТКЗС и щеше да има пенсия. Докато не бъде декларирано всичко, което въпросният изпълнигел е спечелил за 55 години и не плати данък за своя приход........никаква пенсия. Има ред и той важи за всички.
8.
Муси хазарта58685
30.08.2020 21:51:24
6
54
А за хазартните ти наклонности какво ще кажеш? За тях откъде вземаш пари?
7.
най
30.08.2020 21:49:19
9
70
Защо ти е малка пенсията ли?
Защото си внасял много малки осигуровки, та точно затова ти е малка- а като си създал диамантена плоча, какво е постъпило в НОИ?
Пенсиите се определят категорично върху това, колко ти са били възнагражденията през годините и колко осигуровки са били начислени , а не от славата, която си имал, иначе е безспорно- голям е Мустафа Чаушев и всички му се радваме, ама законът е такъв...
6.
Xaxo
30.08.2020 21:48:23
8
101
По един чувал пари взима всеки месец от наеми (цялата редица с/у Билата в бившето кино Родина.И пак реве за 200лв от държавата....Не те е срам ве, дъртак.Данък за наемите плащаш ли а?
Или пак ще кажеш : ама те магазините на жената не са мои.
5.
Abdullah Ocalan
30.08.2020 21:47:13
11
6
Ne e Demir ma Halil e
4.
Попай Моряка
30.08.2020 21:41:19
10
17
Не си Мустафа- Демир си !
3.
Бургазлия
30.08.2020 21:40:04
10
39
Не го познавам,но често го срещам в Бургас. Изглежда винаги нцупен и недоволен от нещо. Никакво излъчване на артист.Апък в Турция как да отиде,нали го стреляха там?
2.
Ахмед Доган
30.08.2020 21:39:54
21
27
Защото си Мустафа а не Митко
1.
*********
30.08.2020 21:23:38
35
16
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Сега отговорност за българската външна политика носи този, който не подписа указа, каза служебният премиер Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple”
Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори