×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Шорти, тениска, джапанки: Oбщински полицай ли е този господин, лепящ стикери за неправилно паркиране в Бургас


Шорти, тениска, джапанки: Oбщински полицай ли е този господин, лепящ стикери за неправилно паркиране в Бургас
Бургазлията Димитър Рачев се пита така ли изглеждат действително Общинските полицаи на работа или става въпрос за поредната измама в центъра на морския град
27 Август 2020, Четвъртък, 14:57 ч.
Автор: Флагман.БГ, Снимки: Димитър РАЧЕВ

Едрият мъж се държал изключително грубо, на въпрос кой е заявил: „Аз съм някой, ти си никой!“

Мъж, който се представя за общински служител, лепи зелени стикери за неправилно паркирали коли в центъра на Бургас, алармира бургазлията Димитър Рачев, който е заснел т.нар.инспектор. От снимките, които изпрати Рачев на Флагман.бг става ясно, че въпросният мъж е с къса и раздърпана тениска, няма бадж или служебна карта, ходи с джапанки и къси гащи, носи черни очила и найлонова торбичка в ръката. 

Ровейки в телефона си той смутено разлепял зелените стикери по стъклата на паркирани автомобили, но извършвал това действие много смутено, сякаш прави нещо нередно, пише ни бдителният бургазлия. Според твърденията на очевидци инспекторът се държал изключително арогантно.

Ето го целия разказ на Димитър Рачев, който в прелюдията описва, че стопанисва търговски обект в центъра на Бургас, намиращ се на малка, тясна уличка, на която, като почти всички улици в ЦГЧ, има сериозни проблеми с паркирането, въпреки синята зона. Той уточнява, че от известно време насам върху стъклата на автомобилите „изникват“ ярко зелените лепенки за глоба от 50 лв.

На 25 август сутринта, около 10:50 часа, спрях автомобила си с надлежно включени аварийни светлини в центъра на Бургас, пред частния гараж на кооперацията, в която имам обект, за да извърша товаро-разтоварни дейности и да сваля майка ми, която е трудно подвижна. Задържах се не повече от 10 минути, като влизах и излизах, за което имам и свидетели. В един момент, открих ярко зелената лепенка на стъклото на автомобила си. Дотук - нищо необичайно. Въпреки че влизах и излизах непрекъснато, не забелязах кога се е озовала там. Междувременно мина кола на „синя зона“ и ги попитах кой лепи тези лепенки. Отговориха ми, че не са те, а служители на „Общинска полиция“. Като всеки човек, се подразних и въпреки че знам, че за товаро-разтоварни дейности, 10 минути не са наказуеми, си казах, че все пак спирането е в нарушение, качих се и потеглих. 

След около 100 метра, забелязах човек, който се движеше между спрелите автомобили, като ги оглеждаше и пишеше нещо в телефона си. Приближи се към един автомобил и сякаш правейки нещо нередно, залепи зелената лепенка и бързо подмина. Беше едър, с черни очила, облечен много небрежно – с къси шорти, тениска и джапанки, носеше черна торбичка - без никакви отличителни знаци, униформа, бадж или друго, което да го легитимира като служител на реда. И поведението, и облеклото му, ми се сториха странни, затова спрях и извадих телефона си, за да го снимам. 

Реакцията му беше мигновена и много груба: 

– „Мен ли снимаш бе, нямаш право, ти кой си?!“

Отговорих спокойно, че съм обикновен гражданин и че съм се заинтересувал от ситуацията и поведението му, и също бих искал да знам той, кой е и какво прави. На което получих още по-груб отговор: 

– „Аз съм някой, а ти си никой!“ Обърна ми гръб и продължи. 

Оказва се, че този „НЯКОЙ“ е служител на Общинска полиция. Не можех да повярвам. 

Това разказа бургазлията Димитър Рачев, който задава и няколко въпроса към Община Бургас, които Флагман.БГ също зададе на отговорните институции и очаква отговор. 

1. Защо служител на Общинска полиция изглежда по този начин?
2. Защо служител на Общинска полиция е анонимен и няма никакви отличителни знаци: облекло, бадж, служебна карта и т.н.?
3. Защо служител на Общинска полиция се прокрадва тайно, а не изпълнява задълженията си със съответната гордост и респект към институцията, която представлява? 
4. Редно ли е, служител на Общинска полиция да се държи по този начин с хората, в работното си време, докато изпълнява служебните си задължения?
5. Защо на въпросните бележки няма телефон за връзка и лице, или институция за контакт?
6. Къде отиват парите от глобите и за какво се използват? 
7. Кое налага съществуването на подобен род служители и подобна дейност, при наличието на екипите от ОП „Транспорт“ за контрол на „синя“ и „зелена“ зона, органите на КАТ и униформени служители на дирекция УКОРС / Общинска полиция/, които всички сме виждали?
8. Колко служители изпълняват тази дейност, като какви са назначени въпросните служители и на каква заплата?

Работи ли действително въпросният господин към Общинска полиция или става въпрос за поредния измамник, представящ се за общински служител – подобни примери не са малко и случаят няма да е нито първи, нито последен?

Флагман.БГ се свърза с Община Бургас, за да разбере истината.

Изненадващо, въпросният господин се оказа действително общински служител, който работи като контрольор към ОП "Транспорт" - длъжност, според която той може само да проверява на специално устройство дали паркираните автомобили имат платена такса за синя или зелена зона. От пресцентъра на Община Бургас казаха пред Флагман.БГ, че са запознати със случая и са извършили проверка. На човека от ОП "Транспорт", който се държал грубо с бургазлията Димитър Рачев, е направена забележка, наложена и е санкция за това, че е бил без жилетка, както и за това, че е влязъл в полемика с гражданина. Той е обяснил пред ръководството на общинското предприятие, че не е искал да бъде сниман и заради това се е изнервил и реагирал по този начин. 

От администрацията обаче отбелязаха, че контрольорите, какъвто е господинът от снимката, НЕ ПОСТАВЯТ стикерите за нарушение. Това се извършва от други служители на ОП "Транспорт". Гражданинът (Димитър Рачев) е бил в нарушение и затова е бил поставен стикерът, но не и от човека, който е сниман.  В този случай обаче остава мистерия защо въпросният контрольор е реагирал по описания начин, при положение, че не е бил той този, който е поставил бележката на стъклото на автомобила. 
 




Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
63
Коментара по темата
63.
Д. от Б-с
16.06.2021 12:57:59
0
1
Определено има нещо гнило в цялата работа. И аз получих поредна лепенка и то в 21:40 ч. в неделя! Прибирам се значи от шопинг с жената и детето, спирам до входа на кооперацията, слизам от колата за да им отворя входната врата, детето започва да реве, иска и тати (защото навън е тъмно и го е страх), взимам 2 торби пазар, качваме се на 2-рия етаж, оставям торбите в апартамента, измивам си ръцете, слизам и какво да гледам лепенка на стъклото от преди минута (не съм бил при колата максимум 5 мин). Може и съседа да ме дебне докато пуши на терасата, иначе не мога да си го обясня в неделя то в 21:40 ч. Случвало се е и друг път, но тога ва съм се бавил 7-8 мин да речем и е било през деня в работно време. Тогава ми се стори нормално въпреки, че пред входната врата на кооперацията ми често застават всякакви МПС-та, кой да разтоварва, кой да се свърши работа за 5 мин и се е случвало дори да се чудя как да изляза от входа с количката и детето в нея, като отпред се е спял някакъв си бус, да не говорим за наглите дето стоят по 10 мин на включен двигател и пъркат под балкона ми без катализатор. Както и да е ще си платя и тази глоба, но ми се струва, че наистина има нещо сбъркано в тази система имайки в предвид часа и деня на глобата. Също така мисля, че е редно да си слагат имената и подписи – този който съставя акта и съответно свидетел, т.е. това да се прави от поне 2-ма служители. Така ако има измама то тя ще трябва да се извърши от поне 2-ма служители. Не може Петкан, дето това му е работата, да даде на Драган малко зелени стикери (които нямат идентификационен номер за да разбереш от чии кочан са) и да го упълномощи да ги лепи от негово име защото се гони норматив. Кой нормален служител ходи по улиците със стикери в джоба си в 21:40 ч. в неделя?. Системата трябва да е електронна и след като се установи нарушението, нарушителя да получава известието за глобата със снимков матирал на МПС-то му в нарушение с лепнат стикер на него.
62.
Иванчо
03.09.2020 11:05:47
0
0
Стефан ли се казва този?
61.
Аз
29.08.2020 19:35:05
0
4
Щото онзи ушатия с големите уши от Маринка опъва процент от наложените глоби на укорс
60.
до 57,58
29.08.2020 17:11:32
0
0
Каква декларация видя,това си е чисто предположение с условно наклонение
59.
де да беше...до 55
29.08.2020 17:04:32
0
1
Възникват и други въпроси- ти на тъп ли се правиш или просто толкова ти е капацитета ?Какво твърдиш-- ---"Какво надавишаване?Той не поставя стикери. Откъде да ги вземе?"----казваш ти.Я да видим ,подалият сигнала защо се е провокирал да спре и започне да задава въпроси ----забелязах човек, който....и сякаш правейки нещо нередно,ЗАЛЕПИ ЗЕЛЕНАТА ЛЕПЕНКА и бързо подмина...."---. Относно превишаването---- "От администрацията обаче отбелязаха, че контрольорите, какъвто е господинът от снимката, НЕ ПОСТАВЯТ стикерите за нарушение"----ХАЙДЕ СЕГА АДМИНИСТРАЦИЯТА да прочетат внимателно сигнала и да ПОЛУЧАТ ОТГОВОР от служителя си ОТКЪДЕ Е ВЗЕЛ ЛЕПЕНКИТЕ ???Относно-какво прави на тротоара човека при положение,че не върви по него ,а се суети около автомобилите (КОИТО СА НЕЧИЯ ДВИЖИМА СОБСТВЕНОСТ)-да АБСОЛЮТНО ВАЖНО е ДА ЗНАМ,ЗАЩО и има ли ИЗОБЩО някаква основателна причина да обикаля,около моя,твоя или нечии автомобил.По тази причина законодателят е установил,КОЙ и КАК (в униформен вид) да извършва подобна дейност....p.s.като сме от "Пънчево" (обикновенни граждани за администрацията) не значи,че "ядем доматите с колците" (не можем да разсъждаваме).
58.
флагман
29.08.2020 15:42:37
0
0
Ваше задължение е да сезирате прокуратурата за декларацията в коментар №45 /А тяхна работа е да установят има ли извършено престъпление //Ако не го направите и вие попадате под ударите на НК!
57.
АЛО ОБЩИНАТА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
29.08.2020 15:34:22
0
0
ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ ДА ПРЕДПАЗИТЕ СЛУЖИТЕЛИТЕ СИ КОМЕНТАР 45 ТВЪРДИ ЦЕ Е ГОТОВ ДА ИЗВЪШИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ //при което следва ЗАТВОР///ДЕКЛАРАЦИЯТА НА ТОВА ЛИЦЕ В КОМЕНТАР №45 Е СЪЩО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ КОМЕНТАР!!!!!!!!!!!!!СЕЗИРАЙТЕ ВЕДНАГА ПРОКУРАТУРАТА
56.
до 54 БРАВО ТОЧЕН КОМЕНТАР
29.08.2020 15:25:25
0
0
САМО ЩЕ ДОБАВЯ ЧЕ ТОЗИ ЖАЛВАЩИЯ СЕ ВЪВ ФЛАГМАН Е АБСОЛЮТНА МУТРА !!!!!!!!!!!ЩЕ ДОБАВЯ ЧЕ ФЛАГМАН ОПРЕДЕЛЕНО ПОДКРЕПЯ МУТРИТЕ !!!!МУТРИТЕ СА АБСОЛЮТНО ТИП """ВОЙНСТВАЩА ПОСРЕДСТВЕНОСТ""ЗАЩОТО СА ИДИОТИ ///не разбиращи докъде е тяхното ПРАВО и къде нямат ПРАВО///!!!!!!!!!!!!!!МУТРАТА ИДИОТ ЖИВЕЕ С УСЕЩАНЕТО /тои НЕ ЗНАЕ И НЕ ИСКА ДА ЗНАЕ разчитаики """на правото на силата а не на силата на правото"""!!!!!!!!!!!!!!!!!СЪЩАТА ТАЗИ МУТРА Е НАПИСАЛА И №46 ИДР.ПОСТОВЕ СЪС ЗАПЛАШИТЕЛНО СЪДЪРЖАНИЕ ЗА НАСИЛИЕ НАД ДЛЪЖНОСТНИТЕ ЛИЦА ///общината е редно да сезира прокуратурата за да предпази служителите си от подобни МУТРИ///!!!!!!!!!
55.
до 54
29.08.2020 11:06:39
1
4
"Възниква въпросът,защо не е забелязал,кога са му поставили лепенката?"
Какво значение има всъщност?Попринцип почти никой не вижда когаса му я лепнали защото излизат извън колата и отиват някъде.
Какво надавишаване?Той не поставя стикери. Откъде да ги вземе? Не може да въвежда нарушения и в системата.
Това че облеклото ти сигнализира какво работиш има ли значение? Важно ли е да знаеш например докато си на тротоара какво работи човека пред теб? Не.
Мутра си е сигнализиращият "баровец"
на който първата му мисъл е "КОЙ ГО ТУРИ ДА МУ ГО ТУРЯ". Защото е посредствен.
54.
де да беше...до 53
29.08.2020 07:50:08
1
0
добре умнико -да поразсъждаваме, какво е станало ясно от статията.В кавичките са цитати от статията след тях,какво се ияснява.1---" На 25 август...открих ярко зелената лепенка на стъклото на автомобила си...си казах, че все пак спирането е в нарушение...."---,човекът осъзнава,че е сгафил и потегля.Възниква въпросът,защо не е забелязал,кога са му поставили лепенката? 2----"забелязах човек, който....и сякаш правейки нещо нередно,ЗАЛЕПИ ЗЕЛЕНАТА ЛЕПЕНКА и бързо подмина...."----дали наистина господинът прави нещо нередно???Все пак макар и анонимен се оказва общински служител,я да видим нататък в статията.3---"От администрацията обаче отбелязаха, че контрольорите, какъвто е господинът от снимката, НЕ ПОСТАВЯТ стикерите за нарушение"----опалянка,каква стана работата,ГОСПОДИНЪТ МАЙ СИ ПРЕВИШАВА ПРАВОМОЩИЯТА, и затова не желае да бъде сниман,докато го прави,а за КАМУФЛАЖ се е облякъл все едно отива на пазара за домати ,това изяснява и защо подалият сигнала не е забелязъл,как се е сдобил със зелената лепенка...........Мислителю,дотук със статията сега по твоя коментар.ОТНОСНО-какво работя и какво обявявам. Докато съм на работа и в работно време,всеки един човек,който ме погледне моментално разбира,какво работя и какво може да очаква от мен.Дали се крия??? Не АЗ НЕ СЪМ МИШКА за да се крия!!!ОТНОСНО-"4. Редно ли е човека докато работи...."-НАПЪЛНО РЕДНО Е,ЩОМ СИ Е ПРЕВИШИЛ ПРАВОМОЩИЯТА ДА ОТГОВОРИ НА,КАКВО ОСНОВАНИЕ ГО ПРАВИ.p.s.Мутра е този,който върши зулуми (нередности) и се старае да избегне отговорност за това (оставайки АНОНИМЕН)
53.
До 52
28.08.2020 20:06:35
2
1
1. Не носил жилетка, това дам у е проблема на сигнализиращият.
2,3 До колкото стана ясно в статията работата на служителя не налага контакт с гражданите. Той само снема информация за автомобилите. Няма нужда да се представя. Ти обявяваш ли навсякъде къде работиш? Не, а означава ли чесе криеш?Не.
4. Редно ли е човека докато работи да му се качва на главата някой, който си е бил в нарушение. Да го снима и занимава за нещо което той не е извършил, не знае за него и няма правомощия по въроса? Редно ли е? Работата му не е да забавлява и разговаря с нарушители за действията на други хора в организацията му.
Мутра е този който се мисли за голяма работа, а му е казано че не е. И почва да се гърчи по сайтове със сигнали.
52.
де да беше ...до 51
28.08.2020 17:14:10
2
3
де да беше само без жилетка.Човекът не отрича,че е спрял в нарушение,а коментира МАНТАЛИТЕТА на държавните и общински служители.ТЕЗИ НА,КОИТО ТОЙ и ДРУГИТЕ ГРАЖДАНИ ПЛАЩАТ ЗАПЛАТИТЕ.Прочети статията и ще разбереш,какво се има предвид -мутринско поведение...Цитат - "1. Защо служител на Общинска полиция изглежда по този начин?
2. Защо служител на Общинска полиция е анонимен и няма никакви отличителни знаци: облекло, бадж, служебна карта и т.н.?
3. Защо служител на Общинска полиция се прокрадва тайно, а не изпълнява задълженията си със съответната гордост и респект към институцията, която представлява?
4. Редно ли е, служител на Общинска полиция да се държи по този начин с хората, в работното си време, докато изпълнява служебните си задължения?"....p.s.келеш това е основната характеристика на мутрите -АНОНИМНОСТТА ,която им дава усещане за безнаказаност.
51.
до 50
28.08.2020 11:09:16
6
2
Не бил със жилетка голяма работа. Дори не е човека сложил фиша. Плюс това със или без жилетка като не е истински няма да ти излезе като задължение, какво се пениш? В случаят пенсията е в грешка и ще си плати глобата на колата. Единствената мутра е този паркирал неправилно.
50.
o'tempora o mores
28.08.2020 03:08:34
2
15
Така е драги зрители в МУТРОЛАНДИЯ -държавата на мутрите ,тези на държавна респективно и общинска хранилка се мислят за богомазани и над всякакви норми,правила и закони.КАКВО ЗНАЧИ -ЩЕ МУ БЪДЕ НАЛОЖЕНА САНКЦИЯ ??? Припомните си кое запали протестите-случая Росенец.Държавни СЛУЖИТЕЛИ-НСО облечени като туристи и нелегитимиращи се, извършват самоуправство!!!
49.
До 11
28.08.2020 00:44:31
1
11
Аз не съм нагъл бизнесмен, спрях пред дома си стъпил с две гуми на тротоара така, че да не преча на пътното платно а и да има поне 2м разстояние до сградата. Качвам на 10 месечното си дете лекарства и слизам след не повече от минута,и намирам такава бележка на стъклото. Обжалвах.Те решили, че съм виновен защото не ги интересувало причината.WTF нямам думи.
48.
Icooo
27.08.2020 21:10:57
2
8
Da go mahat toz ne si varshi rabotata kakto trqbva po cql den skatava stoi na carkvata kiril i metod ili po evrofutbollite shi go eba v mizernata chichka
47.
haha
27.08.2020 20:54:57
9
3
Само биячи тука, а ще се насерете от една плюнка... не се излагайте в интернет момчета,можете да излъжете само себе си ,че струвате нещо , но не и тези които ви познават "биячи" .
46.
Божията десница
27.08.2020 20:38:30
5
5
Начи тоя не са го били.Да вземе да разпита колко негови колеги са яли бой,и да се замисли (ако има поне малко акъл,в което се съмнявам впредвид службата,която изпълнява и действията му)дали си заслужава за мизерната заплатка да си рискува живота,здравето,и достойнството
45.
Др.Лектър
27.08.2020 20:33:22
3
8
Начи тоя ако се окаже, че е лепил стикери по Левски съм готов да го лежа!
44.
Бургазлия
27.08.2020 20:31:17
0
12
Знаем, че общинската хазна е празна,и че пращат подобни индивиди помислили се за най големите да се правят на велики,ама като издаваха разрешителни за строеж в нарушение на зут им беше хубаво
43.
Паламарката и Маняка До 40 и 41
27.08.2020 20:26:00
1
6
Братя заформихме класически генгбенг!А до сладкото пухкаво служителче-знаем, че четеш коментарите сладур-ще те изпапкаме да знаеш!
42.
До Мурти
27.08.2020 19:47:40
0
7
Знам кой си брат,ако го хванеш обади се изкам и аз да го любя страстно-и бонус, ще има клипчета в Интернет.За жалост няма да ги пуанат във Флагман,но ще им се любуват тайно!
41.
До 40
27.08.2020 19:42:46
3
8
Брат това само ако е празник,иначе толкова леко не трябва да му се разминава!Иначе няколкодневна брутална гавра за да може да помни цял живот как се е помислил за най големия хахахахахаха.Боя им е малко на тея народа се озвери много и тепърва предстоят бруталиите!Много са им насъбрали, и въобще не ги интерсува, дали общината няма пари и трябва да си пълни касичката
40.
ЗАКРИВАЙ!
27.08.2020 19:19:41
3
8
2 преки по надолу... Нож , гъз, крак, изчезвам..... ей така да си знаеш. Следващият път само докато чуеш стъпки зад теб и ще се изтървеш в гащите :)
39.
TT
27.08.2020 19:19:39
4
9
Този лепи и в двора на болницата, как се казва боклука??
38.
Отговор до въпрос 3
27.08.2020 18:45:00
4
21
Прокрадва се тайно,защото незнае откъде ще излезе някой психопат,мутра,дилър,пенсиониран военнен с оръжие на кило домашна,обикновен човечец на когото му е писнало от общинския рекет,и ще бъде бит дефлориран правена гавра с него в продължение на дни и седмици,и на накрая ще се пенсионира по болест,и ще изживвее остатъка от жалкия си живот в постоянен страх
37.
Мурти
27.08.2020 18:38:00
7
16
Живея в ЦГЧ,акого видя този, или някой друг да ми лепи стикери на колата,ще бъде много страстно оноден многократно
36.
Бонбона
27.08.2020 18:22:24
2
5
от общинското предприятие се надянал във вталената лятна спортна униформа и започнал да харчи стикерчета и да отваря работа на автомивките.
35.
до 33 ТОЗ СТРАНДЖАНСКИ КАЧУР!!!!!!!!!!!!!!
27.08.2020 17:49:26
1
7
ИЗОБЩО НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ПРАВИЛА !!!!ТОЙ ИСКА ДА СТАНЕ """неговата""РАБОТА!!!!!!!И ПОСЛЕ ТЪРСИ ""ВАРИАНТИ""ДА СЪ УПРАЙ!!!!ВАРИАНТА Е 50ЛЕВА НА КАСАТА В ОБЩИНАТА!!!ХА ЧЕСТИТУ КАЧУР
34.
до 31 ТИ МАЙ НЕ РАЗБИРАШ
27.08.2020 17:42:21
1
6
РЕДЪТ //ТЕХНОЛОГИЯТА НА САНКЦИОНИРАЩОТО ДЕЙСТВИЕ!!!А РЕДЪТ Е ПЪРВО ОБЩИНСКИЯ СЛУЖИТЕЛЯ ОБСЛУЖВАЩ РАЙОНА ПОДОВА СИГНАЛ ЗА НАРУШЕНИЕ НА ПРАВИЛНИКА /общинския/!!!СПОРЕД СЛУЧАЯ ДИСПЕЧЕРА ИЗПРАЩА ПАЯК :КОЛА СЪС СКОБИ ::ИЛИ ЕКИП ""ЗЕЛЕНИ ЛЕПЕНКИ""!!!!ТЕ ЗАСНЕМАТ НАРУШЕНИЕТО//при евентуалнажалба//И СЛАГАТ ОПИСАНА И ВЪВЕДЕНА В СИСТЕМАТА ЗЕЛЕНА ЛЕПЕНКА /глобата може да стои с години ако не ползвате общински услуги!!!НО ИЗСКАЧА АКО ИМАТЕ НУЖДА!!!!!!!!!!!!
33.
Джони Браво
27.08.2020 17:41:12
6
14
"надлежно влючени аварийни светлини" , за да заради магазина си???
Този Димитър Рачев явно не е чел Правилника кога и как се включват аварийни светлини.
32.
ДО 28 хаха ТОЗ ПЪК ????????????????
27.08.2020 17:31:41
3
14
ПАРКИРАНЕ Е КОГАТО СИ НАПУСНАЛ АВТОМОБИЛА А КОГАТО СИ В НЕГО Е СПИРАНЕ !!!И ДВА ЧАСА ДА СТОИШ В АВТОМОБИЛА В СИНЯ/ЗЕЛЕНА/ЗОНА НЕ ПЛАЩАШ //проблема е че е мното рядко човек да спре и седи с часове ////
31.
възмутен теляк до 2
27.08.2020 17:31:25
2
24
Митето е казал е тактично "едрият мъж", за да не каже "мъж с наднормено тегло". Та "едрият мъж" гледа да не се засече със собствениците на автомобили, също така и да не си личи по облеклото, че той лепи бележките, още повече, че няма и правомощия за това. Поздравления, за снимките и статията, Мите!
30.
до 27 Бургазлията от къде пода надолу!!!!!!!!!!!!!
27.08.2020 17:24:19
10
6
Бургазлии са дисциплинирани а такива СТРАНДЖАНСКИ КАЧУРИ ВСЕ ПРАВИЛАТА ИМ СА КРИВИ !!!!АЙ СИКТИР БЕ КАТО ПОП ЩЕ СИ ПЛАТИШ ГЛОБАТА ИНАЧЕ КАРАНЕ НА КОЛА ""НА СЪН""
29.
BG
27.08.2020 17:21:51
2
24
Това е група от трима олигофрени ,които изглеждат като пълни педали. Двама стоят като отцепки докато пишат на зелената бележка , третия фото-мими снима , и минавайки до автомобила с финес го лепи на стъклото и дим да ги няма .
28.
до 27
27.08.2020 17:18:22
6
5
Всъщоност :
"Трябва ли да заплащам, ако съм спрял в Синята зона, но не съм напусналавтомобила си ?

Да. Когато даден автомобил паркира на място в Синя зона е необходимо да се направи плащане, дори и водача да не е напуснал МПС."
Това е директно от сайта пише че и да стоиш в автомобилапак се плаща. Да не говорим да се разхожда извън него.
27.
Бургазлия
27.08.2020 17:01:51
7
14
Спрял за 10мин.пред гараж-позволено било, 30мин. синя зона са 50ст.! Плащаме 3 места /600лв./на месец и не можем да спрем на тях от такива -"само за малко". Като дойде служебният авт. ,трабва да спре на средата на платното и да мига с аварийни 10мин. ли?
26.
до 25
27.08.2020 16:50:17
13
14
Какъв рекет? Човека е спрял неправилно. Да ходи даси плаща глобата. Що за новина?
25.
Ха Ха
27.08.2020 16:38:59
3
26
Издърпали са му ухото и готово, рекета може да продължи !
Няма такава държава, няма такъв град!
Най големи данъци на 11място по заплати!
24.
Do 20.
27.08.2020 16:27:31
0
32
Я покажете тази общинска наредба, дето всеки по джапанки и синя тениска може да налага финансови санкции. Да не се окаже, че банковата сметка написана вътре е на чичо?
23.
Несрин Узун ДПС
27.08.2020 16:26:48
2
2
Това аз ли съм
22.
Рунчо Андреев
27.08.2020 16:24:57
1
25
Значи,униформата я имам същата,правя 20-30 стикера и почвам да лепя.Ако някой реши да заплати на място му правя 30% отспъка. А къде да се отчитам ще попитам господин Рунчев допълнително.
21.
Рунчо Андреев
27.08.2020 16:24:46
1
21
Значи,униформата я имам същата,правя 20-30 стикера и почвам да лепя.Ако някой реши да заплати на място му правя 30% отспъка. А къде да се отчитам ще попитам господин Рунчев допълнително.
20.
До18 няма ФИШ ГОСПОДИНЕ
27.08.2020 16:20:44
24
3
ПО ОБЩИНСКАТА НАРЕДБА ТИ СЛАГАТ ЛЕПЕНКА И КОГАТО ОТИДЕШ ДА ПЛАЩАШ ДАНЪЦИТЕ В ОБЩИНАТА ТИ ""ИЗСКАЧА""САНКЦИЯТА !!!!АКО НЕ СИ ЖИТЕЛ НА ОБЩИНАТА ТАЗИ САНКЦИЯ НЕ ВАЖИ!!!!!
19.
ДО 13 ТОЧНО
27.08.2020 16:15:09
2
8
С малко уточнение ГЛОБАТА Е ПО ОБЩИНСКА НАРЕДБА и няма нищо общо със ЗДвП ! КАСАЕ НЕПРАВОМЕРНО ПАРКИРАНЕ ВЪРХУ ЗЕЛЕНИ ПЛОЩИ ПРЕД ГАРАЖИ И Т.Н!
18.
:-)
27.08.2020 16:04:35
2
22
Щом в отговора се казва, че господина няма право да глобява, а ВЪВ ФИША ТАМ ИМА ПОЛЕ, С ИМЕНАТА НА ДЛЪЖНОСТНОТО ЛИЦЕ (ГЛОБЯВАЩИЯ)(!!!!) спокойно може да се изхвърли фишчето , а още повече, може да се съди господина/общината за съставяне на неистински документ/фиш от неопълномощено лице.
17.
киранчо
27.08.2020 16:03:38
1
5
Все още не може да се изкорени кювлийското поведение в някои бургазлии
16.
Кмете пак издънка.
27.08.2020 16:03:04
4
24
Има право да снима служебно лице на обществено място. Ако не иска да го снимат да си стои в къщи. Ако прави поразии по колите на хората пак ли не може да се снима.
15.
браво КМЕТЕ
27.08.2020 15:55:36
12
6
БРАВО РУНЧЕВ
14.
Кую
27.08.2020 15:55:04
1
10
Този е под прикритие...
13.
нпнднр
27.08.2020 15:42:42
14
12
до димитър рачев и "флагманци", които са големи разбирачи, но още не са се научили да напишат нещо без грешки и разбираемо. съгласно ЗДвП в зоните за платено паркиране е разрешен "престой" за качване и слизане на пътници и товаро разтоварни работи, но под условие - за определено време и В ПРИСЪСТВИЕ на водача! видно от написаното водача не е присъствал и следователно е нарушил нормата за престой и е бил в нарушение! служителя, който е снимал, не си гледа телефона, а върви и въвежда номерата на автомобилите в устройство, свързано във мрежа, за да установи кои са редовни и кои нарушители. допуснал е нарушение че е без светлоотразителна жилетка с надпис и служебна карта за длъжността му! флагман, докладвайте на Рунчев, че хората му повсеместно не носят жилетки, оправдавайки се че е топло и скоро ще стане някоя злополука с тях поради тази причина!
12.
Как пък не
27.08.2020 15:40:15
26
9
Нямаш право да го снимаш. Глобата е доста голяма ако ти пусне жалба към съответния държавен орган. Ако си имал подозрения е трябвало да набереш 112 и да подадеш сигнал , а не флагман. Флагман не е държавна институция. Спазвайте правилата и няма да ви глобяват. Но веднъж като се разминете и си мислите ,че все ще е така. Няма смисъл да протестирате против правителството, а изисквайте от институциите да си вършат работата. Но промяната започва от вас самите ,първо вие трябва да спрете да нарушавате правилата.
11.
браво на ОБЩИНАТА!!!!
27.08.2020 15:37:28
44
10
ТАКА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗА ДА БЪДАТ ОЗАПТЕНИ ВСИЧКИ НАГЛИ ""БИЗНЕСМЕНИ!!
10.
хаха до 6 ИДИОТ ЛИ СИ !!!!!!
27.08.2020 15:33:29
40
16
ТОЙ НЕ ГЛОБЯВА !!!ТОЙ САМО РЕГИСТРИРА НЕПРАВОМЕРНО ПАРКИРАНЕ ""!!!!!!!!!!!!А САНКЦИЯТА СЕ ЗАПЛАЩА НА КАСАТА В ОБЩИНАТА!!!!!!ТАКА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗА ВСИЧКИ ИДИОТИ КОИТО ПАРКИРАТ КЪДЕТО СИ ИСКАТ БЕЗ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С ПРАВИЛАТА
9.
Хахах
27.08.2020 15:31:21
7
14
Този наистина е смешен, в нарушени е, a ходи да се прави на важен пред други служители. Някоя изкуфяла пенсия ще е.
8.
Шам
27.08.2020 15:30:22
3
33
Бургас- града на шушляците
7.
ФАКТА ЧЕ СИ В НАРУШЕНИЕ!!!!!!!!
27.08.2020 15:26:40
46
15
И Е РЕДНО ДА БЪДЕШ САНКЦИОНИРАН НЕ СЕ ПРОМЕНЯ ОТ ТОВА КАК Е БИЛ ОБЛЕЧЕН ИЗГЛЕЖДАЛ ИЛИ СЕ ДЪРЖАЛ СЛУЖИТЕЛЯ.ОТИВАЙ НА КАСАТА И СИ ПЛАЩАЙ 50тоЛЕВА НЯМА ОТЪРВАНЕ ГОСПДИН ""БИЗНЕСМЕН""
6.
Хаха
27.08.2020 15:16:08
0
28
Въпросният Ицо е служител на ОП Транспорт - колтрольор синя и зелена зона ! А кой и какво право му дава да глобява за неправилно паркирали автомобили питайте в О.Б
5.
ДО ИДИОТА ПОРЪЧАЛ ""МУЗИКАТА""
27.08.2020 15:14:43
38
8
АБЕ ИДИОТ ОСНОВНИЯ ВЪПРОС Е ДАЛИ ПРАВОМЕРНО ТИ ГО Е ТУРИЛ!!!!!!!РАЗБИРАМ ЧЕ СЪВСЕМ ОСНАОВАТЕЛНО ТИ ГО Е ТУРИЛ!!!!!!!И СЕГА ТЪРСИМ ""ЛЕК ""ЗА БОЛКАТА ОТ ФЛАГМАН ХАХА!!!!!!!!!!!!И НА МЕН СА МИ ГО ТУРГАЛИ КАТО НЕ СИ ПАЗЯ ЗАДНИКА /основателно//!!!!спокойно пич от един път гей не се става!!!!!!!!!НЕ РиВИ ЧРЕЗ ФЛАГМАН А ОТИВАЙ ПРИ АДВОКАТ //ако считаш че е неправомерно ////ТУРГАНЕТО НА ЛЕПЕНКАТА
4.
Малкотърновския
27.08.2020 15:14:18
5
16
Прякора му е бивола.Старата школа, навремето беше охрана при Кристиян Коджуклиев(лека му пръст).
3.
Йордан Едрев
27.08.2020 15:04:35
6
9
"Едрият мъж се държал изключително грубо "
Тва ако е едър значи аз трябва съм Планината от Игра на Тронове.
2.
Йордан Едрев
27.08.2020 15:04:31
5
12
"Едрият мъж се държал изключително грубо "
Тва ако е едър значи аз трябва съм Планината от Игра на Тронове.
1.
ХАХАХАХАХХА
27.08.2020 15:01:20
0
34
КЪДЕ ЖИВЕЕМ ВЕ, вече ми е смешно, честно.... нито се ядосвам, нито нищо..
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори