Очаква ни слънчев петък
Прогноза за времето - 14 август, петък
Времето днес ще бъде предимно слънчево. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, но само на отделни места в планинските райони от страната ще превали краткотрайно.
Ще духа слаб, в източните райони - до умерен вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са предимно между 30° и 35°. Атмосферното налягане ще се понижи и ще бъде малко по-ниско от средното за месеца.
По Черноморието ще бъде предимно слънчево. След обяд ще има временни увеличения на облачността, но ще остане без валежи. Ще духа до умерен вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са 27° - 29°, малко по-високи от температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2 - 3 бала.
Над планините ще бъде предимно слънчево. След обяд над масивите в Западна и Централна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще превали краткотрайно.
Ще духа умерен, по високите и открити части - до силен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 23°, на 2000 метра - около 18°.
Салах и Ливърпул на ръба на раздяла – Арне Слот го замрази, а клубът посочи наследник
Петкова към ПП-ДБ: Вие провалихте ПВУ, ние поправихме всичко за 11 месеца!
Студенти по медицина към БДУ се включиха в семинара на Националния алианс на хора с редки болести
Малък самолет падна върху кола на натоварена магистрала във Флорида
Парламентът решава съдбата на кабинета „Желязков“ утре - дебатите приключиха
В столицата се блокира центъра на 10 декември - забранява се престой, паркиране и движение заради антиправителствения протест
МЗ обяви програма за подкрепа на специалистите по здравни грижи: ще стигнат ли обещаните 1550 евро?
Още едно момиче почина след тежката катастрофа между Мартен и Сандрово край Русе
Томас Маркъл след ампутация: „Искам да видя дъщеря си още веднъж, преди да умра“
Асен Василев към премиера: Подай оставка, правителството ти краде бъдещето на българите
Италианската кухня получи статут на световно културно наследство от ЮНЕСКО
Изпитана рецепта за кроасани, приготвени с нежно маслено тесто
