×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Борисов да не хвърля оставка, а да започне импийчмънт на президента*


Борисов да не хвърля оставка, а да започне импийчмънт на президента*
Т.нар. Отровно трио удари дъното вчера - понесе ковчег към Министерски съвет. "Готови са на всичко, за да предизвикат ексцесии, а са една шепа хора", гневи се Георги Марков
06 Август 2020, Четвъртък, 13:30 ч.
Автор: Георги МАРКОВ*

"Умниците" на Борисов да му кажат, че държавният глава извършва пуч и държавна измяна и ГЕРБ е длъжна да използва конституционното си право чрез 60 депутати да внесе десет подред искания за импийчмънт на държавния глава

 

Изумен съм от вчерашното изявление на премиера Борисов, че е притеснен, че е разединител на нацията.

"Умниците" около него да му кажа следното - първо, министър-председателят няма конституционно задължение да бъде СЪЕДИНИТЕЛ НА НАЦИЯТА. Не желая българският премиер да ме съединява с Бабикян, Миникян и Сечикян.

Второ, президентът трябва да олицетворява единството на нацията, но не е в състояние да го направи, защото е излязъл извън рамките на президент и обяви, че олицетворява единството само на малка група хора, които ги нарече почтени срещу милиони непочтени.

Трето, "умниците" да обяснят на Борисов, че в България няма политическа криза, защото сме парламентарна държава, а парламентът има парламентарно мнозинство, което подкрепя правителството.

"Умниците" да кажат на Борисов, че в България няма правителствената криза, тъй като, както се и видя, кабинетът, който е еманация на парламента, има парламентарен гръб. "Умниците" около Борисов да му кажат, че в България няма икономическа криза, защото ако имаше, поне щеше да има симптоми на национална стачка от синдикатите, каквито няма.

"Умниците" на Борисов да му кажат, че държавният глава извършва пуч и държавна измяна и ГЕРБ е длъжна да използва конституционното си право чрез 60 депутати да внесе десет подред искания за импийчмънт на държавния глава и да покани на пленарните заседания на парламента посланиците на всички страни-членки на ЕС да чуят що за президент имаме.

Правителството има конституционно задължение да осъществява вътрешната и външна политика на страната и го прави успешно. Трети сме по растеж в Европа. Вкарахме Македония в НАТО, направихме най-доброто европредседателство в историята на континента, събирайки в София 34 министър-председатели и държавни глави от Стария континент. Борисов създаде за пръв път в историята Балканска четворка за осигуряване на инфраструктурни проекти.

"Умниците" около Борисов да му кажат, че няма протест, който да е с общонационален характер. Хората не са на улицата, а само малка група от хора от няколко хиляди души само в София. Никой не е избиран със 100% и никого няма да бъде избиран със 100% никъде в Европа.

Приятелката му Меркел пердаши и удря с водни струи демонстрантите в Берлин и си гледа кефа и си управлява. "Умниците" около Борисов да му кажат, че министърът на вътрешните работи моментално трябва да спре да нарушава Конституцията и конституционното право на софиянци да се придвижват по чл. 35 от основния закон.

В България нито има земетресение, нито има национално бедствие, нито е дошъл на посещение Доналд Тръмп, за да се затваря бул. "Цариградско шосе" и да се пречи на милиони софиянци да използват конституционното си право на придвижване. Тези, които протестират, са длъжни по Конституция да не нарушават основните права на останалата част от гражданите. "Цариградско шосе" трябва да бъде отворено, както и другите кръстовища. А тези които са с палатките, щом видят десетките хиляди автомобили, ще има да бягат от "Орлов мост" до Подуенската гара.

"Умниците" около Борисов трябва да му кажат, че никой в ГЕРБ не е починал, слава Богу, нито физически, нито политически, за да се държат на вчерашното заседание в София като на панихида. Така ли ще се отива на предсрочни избори - с наведени глави и оклюмали активисти?

Въпросът за липсата на парламент по време на предстоящата криза не е само свързан с бюджета и с други закони, а е изключително важно и психилогически по време на предстоящата чума институционалната криза да не засяга основния орган в държавата.

Да му кажат "умниците" на Бойко, които изгониха Цветанов, че сме парламентарна, а не президентска република, поради което няма да правим кеф на държавния глава, който очевидно не става за президент, да хвърляме кърпата месеци преди изборите. Кой ще ни вярва вече, че ще управляваме, кой ще ни слуша, като ходим по страната? На кого трябва да угодим? На тези които ни избраха, 1 млн. и 100 хиляди души, или на платените протестъри, членовете на НПО-тата и хората на засегнатите от правосъдието олигарси?

Томислав Дончев трябва да разпусне Съвета за развитие на гражданското общество. Заиграването на ГЕРБ с НПО-тата, слагането във властта на никакви юристи като Христо Иванов и Мая Манолова за омбудсман беше фатална грешка. Е, айде стига толкова грешки! ГЕРБ ще се затрие като партия, ако Борисов подаде оставка.

Невъзможно е друг да стане премиер в рамките на този парламент и аз не бих гласувал за такова нещо. ГЕРБ няма право да хвърля страната в национална трагедия, а трябва да се опита да я спаси. Националната трагедия ще лежи върху съвестта на държавния глава. Борисов трябва да знае, и това му го казвам аз, човекът, който е бил депутат във Великото народно събрание, участвал е в първата редица на победата на СДС в 36-ото Народно събрание от 13 октомври и е бил 25 години негов приятел, от които 9 години конституционен съдия

*Георги Марков е депутат от ГЕРБ, бивш конституционен съдия. Заглавието е на Флагман.бг


В категории: Политика


Лихвите тръгнаха нагоре
Лихвите тръгнаха нагоре 26/04/2024, Петък 13:41 0
82
Коментара по темата
82.
Меди Доганов
09.08.2020 14:19:51
0
0
Споко бе Жорка, колко пъти да обяснявам, че ако тиквата подаде оставка, ще го разкарвам с пранги по арестите като панаирджийска мечка? Казал съм му го лично, той за това в момента се е отдал до уши от страх и се крие от народната любов като наритана мастия.
81.
Юрист
08.08.2020 09:12:21
2
6
Скоро ще мечтае за тази възможност да подаде оставка. Аз също предпочитам варианта с Народен Съд. Агентите на ДС може и да са пропуснали уроците по управление на. ние на масите, поне Марков е! Идва деня, в който и чужбината няма да го спаси.
80.
бам бам
08.08.2020 08:53:27
8
7
Безработни и лузъри си позволяват да говорят от името на народа. Аз не искам никой да говори от мое име, има избори, където се решават тези неща. Имаме законно избран парламент и правителство. Метежници платени. Без идеи без водачи, без програма, какво искат не е ясно. Ощи приказки и нищо друго. Кой ще дойде на мястото на Борисов, Станишев забравиха ли, че се целуваше с Доган. А Радев- агент на ПУтин.
79.
До. 61
07.08.2020 01:14:42
5
1
То се вижда кой е селянина. Едно му липсва на Бургас. Култура на населението.Комплексар от село взел да нарича другите селяни.Щеше да е смешно ако не беше жалко. А и няма нужда с оправдания, че града станал такъв защото виждаш ли дошли от Ямбол и Сливен. Сами сте си достатъчни. Един съвет научи се как се общува с хора. Не всички са неандерталци като теб. Култура ти трябва и едни пропуснати 7 години.
78.
Един човек
06.08.2020 21:07:48
11
17
Всички разбраха, че протестите са платени в основата си и аз съм сигурен в това, има хора които протестират истински но тях няма да ги коментирам, това е тяхно право и браво за гражданската им позиция.
Във войната винаги има поне две страни и ако приемем, че това е война и от едната страна са управляващите а от другата страна кой е защото аз немогат да разбера и в същото време никой не може да ме убеди, че народа в България е излязал на протест. Та въпроса ми е кой стои зад тези простести? Моля не опитвайте да ми напишете, че е мнозинството от народа в България.
77.
Марио
06.08.2020 20:47:32
7
23
Много точни приказки евала за труда!
Аз си спомням много неща от преди, спомням си и Виденовата зима, така че не благодаря!
76.
Ей таа жорка
06.08.2020 20:10:58
11
11
Цял живот разсъждава като доносник

Аре,бегай ,бе

Бастун
75.
Ко рече...
06.08.2020 18:58:25
18
8
... "На кого трябва да угодим? На тези които ни избраха, 1 млн. и 100 хиляди души" ...Марков,Марков,колкото оценяването на коментарите тук ( давам +,а същевременно отчита и минус) е реално,толкова е реален и вотът ви.Баце това си го знае затова , и гледа гледа като препикано мушкато и не смее да предприеме нищо от изброените глупости,които предлагаш.Борисов има мантилитет за оцеляване и много добре усеща,че КРИТИЧНАТА МАСА от избирателите все още и наблюдава и не си е изразила мнението.By the way,той веднъж повярва в приказките за "голямата" народна любов към ГЕРБ и сие,довери им се и......ПОЛУЧИ ОТРЕЗВЯВАЩ ШАМАР (цигански- с опакото на ръката) на президентските избори.Както се вижда на Бойко победителя (на всички избори) още му му държи влага и си има едно наум.......
74.
До 40
06.08.2020 18:56:13
14
10
Толкова ли ти стига, за да си щастлив?? Една заличка и две спирки? 2020 е и не е нормално да ви радват асфалтирани улици и спирки...хората летят в космоса за удовошствие вече,а ние ще се радваме на асфалт (и то какъв!)
73.
бля бля
06.08.2020 18:29:58
16
23
А този до Радев виждате ли го, Александър Маринов. Провалил се политик и върл комарджия. Да ни са "честити" новите управляващи.
72.
Шшшш
06.08.2020 18:29:17
20
20
Гробарите по-тихичко ако обичате...каквото повикало такова се обадило...а премиерът-пожарникар само за уронване на президентската 7нституция заслужава затвор..да не говорим за всичко останало...Гробари, разберете и приемете че сме повече от вас и вашата свърши...по-добре отчаяно обръщайте палачинката че видов ден идва..цялата жалка администрацийка ще си ходи...наред с жалките подобия на полицайчета...идваме за вас! Напред с Г-н Радев !!!
#БъдетеСмели!
Venceremos!
71.
_nib_
06.08.2020 18:27:00
22
25
Оставка на това недоразумение президентчето.
70.
Шшшш
06.08.2020 18:24:43
7
20
Гробарите по-тихичко ако обичате...каквото повикало такова се обадило...а премиерът-пожарникар само за уронване на президентската 7нституция заслужава затвор..да не говорим за всичко останало...Гробари, разберете и приемете че сме повече от вас и вашата свърши...по-добре отчаяно обръщайте палачинката че видов ден идва..цялата жалка администрацийка ще си ходи...наред с жалките подобия на полицайчета...идваме за вас! Бапред с Гн Радев и #БъдетрСмели!
Venceremos!
69.
До Марков
06.08.2020 18:23:35
3
13
Нека да пробват импийчмънт-а
68.
00
06.08.2020 18:17:31
10
11
президента наистина прави доста нарушения
затова не напуска поста си да прави партия, защото сега го пази само това че има имунитет, и затова иска предсрочни избори защото ако не е БСП на власт, той ще е подсъдим
67.
До Иван 46
06.08.2020 18:09:37
6
10
Иване, Иванее... всички ли гъзоблизци на Радев са прости като теб? Да ти обясня: докато четеш статията, коментарите, или пишеш коментар или гласуваш, минава време. През това време други хора също четат, пишат и дават оценки. Щом гласуваш, този вот просто се ъпдейтва и отчита новите гласове, които са дадени в промеждутъка на твоите действия. Понимаешь? Не мисла...
66.
Маша без мечока
06.08.2020 17:56:09
2
12
Тоз навремето ДС го внедри в СДС да доносничи. После го изпрати в Мадрид да доведе доброзорно царя за премиер, че Костов отказваше да им се подчинява. Последно пращаха телеграми чрез него до ББ че вече е дал достатъчно и е време да си почине. Наложи се Баце да се мята на джипа и да обикаля страната като шофьор на министри за да демонстрира, че още може да владее положението. Сега на агент Николай импийчмънт му се привидял. Ами направете го. Нека да видим какво ще стане!
65.
Koko
06.08.2020 17:46:10
1
4
Окей Блумър
64.
Боклук
06.08.2020 17:45:36
4
17
Георги Марков- един от многото ПОМИЯРИ в герб.
63.
Сисо
06.08.2020 17:42:12
0
11
Ех марков сякаш вий сте вън от това а кой марков създаде тези НПО а марков вий като водихте по площадите протестите на сдс навремето биха ли ви че сега искате кръв,марков умните около боце липсват ама затова пък склеротици много около него,срам за прехода сте ваше вмирисано тъмно височество
62.
До 55
06.08.2020 17:29:29
5
4
Абе ОЛИГОФРЕН някъде да си видял да споменавам БСП. Айде взимай си 5-те лева надник от ГЕРБ-Бургас за троленето и отивай да люпиш семки на плажа. Болен нещастник.
61.
До 40
06.08.2020 17:17:43
8
8
тъп селяндур не се обаждай и не казвай какво имаме или нямаме в Бургас. Залата излезе колкото стадион с олимпийски размери, да не говорим колко тулупски фирмички се облажниха покрай нея. А по смотани спирки за тази скъпа цена никога е нямало- и вали и духа ииииии...... Копай си доматите и не се обаждай
60.
кодиак
06.08.2020 17:00:17
9
3
Значи искам да попитам, Президента от БСП ли е или не е ?
И другият ми въпрос е, Харесвате ли Иван Костов?
.....Примерно
59.
Koko
06.08.2020 16:49:50
16
14
Умниците на борисов няма какво да му казват щото мирише когато си наакан усещаш миризмата на те е страх да свалиш гащите от срам - затова ги трае тия протестиращи щото меркел и боце са различни идиният е с пълни гащи чак до джобовете и ръцете му са там изцапани и вързани освен да се прави на шут друго нему остава
58.
До 56
06.08.2020 16:43:51
8
14
Истината е че ВСИЧКО построи бай ти Тошо, а всичките които си изброил още не могат да го откраднат!! Защото едно е да строиш както трябва и ЗАЩОТО трябва, а друго е имитираш дейност за да можеш да КРАДЕШ!!
57.
ko
06.08.2020 16:39:10
10
11
Президентът трябвало “да олицетворява единството на нацията“, казва авторът на статията. Ами той знае ли какво е думата “олицетворявам“, това е да си символ. До вчера лъгаха и използваха опорката, че президента трябвало да бъде “обединител на нацията“, което КС им каза, че никъде не пише такова нещо в Конституцията, сега нова опорка измислиха да баламосват хората, като отвличат вниманието към единствения си опонент, вместо към проблемите на страната. Проблемът не е празидента, той даже не използва цялата си власт, за да се противопостави, може би и него го е страх, не знам. Но да не се спазват законте, да не важат за всички еднакво, това не е истинска демокрация, а фасада на едно тоталитарно управление от миналото, с фасадата, че уж сме свропейци и демократи. Пълен фалш, младите хора ходят в другите европейски страни и виждат истинската демокрация, затова и стачкуват.
56.
Истината
06.08.2020 16:36:28
16
20
Двама човека преобразиха България и построиха пътища, сгради, паркове, детски градини, инфраструктура, градоустройство, канализации, съвременни технологии и обновиха страшно много неща - това са Бай Тошо и Бойко. Нито крадеца Костов, нито тъпия цар, нито шимейла Виденов ,нито Станишев направиха нещо. Това е истината, това са фактите. И да ревете и да не ревете, това е положението, то се вижда с просто око всичко.
55.
до 54
06.08.2020 16:31:57
17
33
Чакай малко бе кретен, ако нямаше спирки щеше да ревеш защо нямало, сега пък били прекалено хубави и скъпи и ни викали града на спирките. Викаш ако бяха Бсп щяха да са хубави спирките и безплатни а? По времето на Бсп нямаше нито една спирка, хората стояха прави като кучета а от покривите течеше вода. То няма угодия за вас миндили долни.
54.
До 40
06.08.2020 16:21:04
27
31
Чудно ми е в останала част на Европа като си нямат ГЕРБ как така се возят на нови автобуси и имат спортни зали. Толкова сте заблудени в краденето си. А тази спортна зала не е много за пример, защото от 35 млн. стана 75 млн. лв. то така и баба може. Да не говорим за спирките по 60 000 лв. бройката. В София за некви спирки по 3000 лв. вдигнаха супер панаир, а за нашите по 60 000 няма и дума. Айде взимайте си спирките и се махайте вече че взеха да ни базикат че Бургас бил града на спирките.
53.
gdfndg
06.08.2020 16:19:12
28
22
Този ли ще дава акъл, дето се пребоядисва 3 пъти, беше в СДС, после в РЗС, сега в ГЕРБ.
52.
До 51
06.08.2020 16:17:44
28
18
А за снимката на Тиквата и Божков прегърнати, какво ще кажеш ПОЛИТИЧЕСКИ АНАЛИЗАТОРЕ?? Нея как я тълкуваш?!! Всичките до един сте прости като главният ЗЕЛЕНЧУК!!
51.
доо 44
06.08.2020 16:04:05
19
32
Да бе Борисов бил с Доган, те се заплашваха няколко пъти тъпан. Доган вика за Бойко "тоя тъпак", а Бойко вика за Доган ли е Сокол ли е ще му оскубя перата. Точно Бсп са с Доган, управляваха в коалиция заедно със Станишев и се целуваха с Доган. То се видя на протестите пред сараите нямаше нито един от Бсп ,който да застане. на страната на протестиращите. Нямаше нито един коментар срещу Доган и сараите от някой от Бсп. То бива бива ама да сте толкова слепи и глупави.
50.
...
06.08.2020 16:01:22
17
28
ЕВАЛА! Статията е много много вярна и правдата в нея трябва да възтържествува...а не шепа протестърчета без капка и грам мозък да ги оставяме да саботират държавата...много точно е описано всичко и е супер вярно.
49.
Моряка
06.08.2020 15:51:52
14
30
Ама вие сте много интересни ...! Борисов е ясен, кажете за Радев .Или той е чист като сълза?
48.
Бай Дечо
06.08.2020 15:50:25
26
16
Абе аз предполагах, че ще мрънкат тези ДОКАЗАНИ КРАДЦИ като си тръгват, ама те голям рев удариха бе!!! И то не за друго, ами да не се "дестабилизирала" държавата!!! Даже мармота, дето завива шоколада в целофан, се опули като чу това!!
47.
777
06.08.2020 15:46:50
23
35
Прав е Георги Марков.
100-200 продажни за пари лешпери, които бълват обиди и лъжи ще искат оставка на правителството. Тоягата да играе за вас.
46.
Иван
06.08.2020 15:45:16
14
13
ИНТЕРЕСНО ГЛАСУВАШ С МИНУС,А ОТЧИТА НЯКОЛКО ПЛЮСА КОЛКО ВИ ПЛАТИХА ЗА ТОВА ОТ ГЕРБ.ОСТАВКА СЪД ЗАТВОР КОНФИСКАЦИЯ ДО 10 КОЛЯНО.
45.
Оставка
06.08.2020 15:39:12
20
24
Не са една шепа хора цяла България е с тях
44.
Бургазлия
06.08.2020 15:39:05
15
21
Борисов е слуга на доган глупаци !!!
43.
Моряка
06.08.2020 15:25:05
4
6
Ами посочи ми моля ,с кое от написаното от мен не си съгласен......кое не е верно.
Марков го остави!
42.
нвн
06.08.2020 15:14:55
13
12
Ооо, дантеления Жорко се изходи по въпроса. А бе чедо недодялано, мълчи си и си кютай че си знаеш ос....я г.з.
41.
Моряка
06.08.2020 15:07:40
18
25
Марков е прав, онзи със зелените чорапи Радев иска цялата власт за себе си.Без парламент с негово правителство без контрол от съда и прокуратурата........мисли се за цар мишока!
40.
До 38
06.08.2020 15:04:22
16
17
Осъзнаваш ли, колко си жалък и как продължаваш да се излагаш??? Добре, че са тия същите по които плюеш, че да имате чисто нови автобуси в Бургас. Скоро ще имате и нова спортна зала. То ъкъл се иска малко. Живота не се върти около Адидас, татуировки и фитнес зали. Излез малко от село и виж нормалните хора как живеят.
39.
Оставка на Президента
06.08.2020 15:00:10
19
30
ИМПИЙЧМЪНТ!
ОСТАВКА И НА ПЛАТЕНИТЕ ЛУЗЪРИ НА ОРЛОВ МОСТ С БИРИТЕ И КЕБАПЧЕТАТА, ДА ХВАЩАТ ЛОПАТАТА!!!!
38.
До 37
06.08.2020 14:55:20
17
18
А ве селянино откъди пода, ако беше от Бургас, щеше да знаеш откъде идва това ВЕ!!!!
Ето още една причина ГЕРБ дето докара такива боклуци като теб в Бургас да си ходят, ОСТАВКА ВЕ БОКЛУЦИ!
37.
До 34
06.08.2020 14:51:40
9
4
А ве.... Ще говориш на някой твой съселянин. Неграмотник. Това А ВЕ в кое село и в кой клас го учи????
36.
Marinero
06.08.2020 14:48:36
4
32
По принцип съм съгласен с Марков, но при следните допълнителни условия
Борисов да не хвърля оставка а да пришпори Гешев да разследва и разколачи Пеевски за КТБ, Доган за хасиендите и ТЕЦ Варна, Домусчиев за БМФ, Герги Гергов за Пловдивския панаир и дупката във Варна, Цветанов за апартамента от Артекс, Артекс за небостъргача, Пацо за терасата, Станишев за Братко и батко, Гинка върбакова за Чез, Златев за картела с горивата ................. и поетапна ревизия на цялата приватизация. Тогава Бибитко може и да иляди ако иска на този пост и алал да му е чекмеджето.
35.
Тибетски леяр
06.08.2020 14:41:33
6
26
Защо ли ямболския патриот не пуска кокала защо ли онзи дето е като торба Била с розовите бузки и той не пуска кокала защото след това те ще бъдат пак в драките и това за тях е края
34.
Do 24
06.08.2020 14:32:09
35
19
А ве платено гербаджийско мекере, аз само преписах коментар 16 и вмъкнах, няколко истини за мутрата.
Да видиш, че опорката ти е по-актуална за Барба Ганьос.
33.
Sss
06.08.2020 14:30:47
44
27
АВТОРА НА СТАТИЯТА Е ПОРЪЧКОВА И ПРОДАЖНА ГЕРБАВА ПОДЛОГА....
32.
До 27
06.08.2020 14:29:25
6
33
Приятел, ако перифразирам Хайтов, да изгоним Борисов е едно, да изгоним простащината - друго, а трето и четвърто е какво ще правим след това, за да вървим нагоре.
31.
Аз
06.08.2020 14:28:38
47
30
ТУЛУПА И ВСИЧКИ ГНУСНИ,ГЕРБЕРАСТКИ МАФИОТИ В ЗАТВОРА ДО ЖИВОТ....БОКЛУЦИ
30.
Георги Марков
06.08.2020 14:27:09
26
13
Президент.
29.
Хамлет
06.08.2020 14:25:13
6
29
Според едните - ГЕРБ трябва да си ходят, според другите - трябва да останат.
И едните и другите обявяват противниците си за ненормални, а себе си за нормални.
Аз пък се чудя от кои съм? Защото не харесвам ГЕРБ, но не харесвам и тези против тях - особено Радев.
Излиза, че или съм двойно нормален, или двойно ненормален, или нещо друго, шизофренично.
Както е казал бай ви Ганьо:
"На маймуни ни обърнахте, да ви вземе дявола с маскари…"
28.
Bat Pesho
06.08.2020 14:23:39
42
25
Този от къде изпълзя пак тъкмо беше замлъкнал 2 седмици и ей го пак ръси глупости. А на тебе няма ли кой да ти каже, че при една процедура на импийчмант ще изринем парламента до основи и господ няма да ви спаси тогава. Най обичам да ритам бивши доносници и агенти на ДС особенно на Шесто Управление. Такива същества като този трябваше още 1989 да бъдат наредени на стената и разстреляни за да не се стига сега до това положение.
27.
Борисов - вън!
06.08.2020 14:22:57
47
26
Колкото по-скоро изгоним Борисов и простащината му от властта, толкова по-бързо ще започнем да вървим нагоре
26.
До 22
06.08.2020 14:22:36
3
16
Бухохооохохохохохохохохохох. :D
Разби ги, евала.
25.
divane
06.08.2020 14:21:54
46
23
Искам да питам автора на статията няма ли малко чувство на чест и достойнство и как се прибира вечер при семейството си.
как може да вярва на отявлен и доказан лъжец
как може да му е промит до толкова мозъка че да вярва на пропагандата на ГЕРБ
момче погледи до 10 г на зад всичко е една пълна лъжа и измама, докато такива като теб ги подкрепят те станаха милиардери, и най-лошото погледнато отстрани ръководителите на герб се подиграват на привържениците му
при бай тошо беше така сега пак върнахем се 30 г назад
24.
до 18
06.08.2020 14:13:00
16
32
За да видиш ,какво е свършено трябва да си отвориш очите и да си обективен.Платените тролове са в палатките на кръстовищата.Нали не си мислиш,че някой ще търпи негови служители да не идват на работа толкова дни.А начината ви на писане и обидите ,които ръсиш говорят достатъчно за вас.....
23.
Страх го е Марков
06.08.2020 14:11:24
33
22
Че ще изгуби позициите си като част от управлението и кражбите му ще намалеят. Апък той без кражби не може дасв прехранва, горкия
22.
*********
06.08.2020 14:08:56
4
13
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
21.
Много точно
06.08.2020 14:08:40
13
40
да покани на пленарните заседания на парламента посланиците на всички страни-членки на ЕС да чуят що за президент имаме!

Ей това искам да се случи!
20.
Отровните трима глупаци
06.08.2020 14:08:24
19
16
Черепахата се кефи при чаршафите, Бочето се тресе от страх а екзалтираната мишинка Румбата,понеже е свикнал само да изпълнява ,слуша ли слуша перчемлийката Курнелка!
Нико добро не ни чака!
19.
YungBuffett
06.08.2020 13:59:49
32
30
Гоше стига бе, айде спри се с тези крайно пристрастни представяния на малкото положителни неща от трагичното управление на Бойкича. Бахти селективните нагляри ей, скатавайте се.. Няма нужда от пристрастни разбори, освен ако не си окалян герберджия
18.
ОСТАВКА ГРОБАДЖИЙСКИ К*РВИ!
06.08.2020 13:58:23
54
40
Срам за народа е че имаме такъв министър председател като Барба Ганьос, излиза в София тех-парк да крещи и да обижда заедно с другите платени тролове. Неговата на работа не е да ходи по платени седянки на крадци, явно не знае какви са му задълженията като министър председател. Нищо не е свършил досега, нищо. Само яде безплатно и плюе по другите и си пълни нощното шкафче с крадени пари от народа.
17.
Кьосев
06.08.2020 13:54:56
36
24
Тъкмо щеше да даде по 50 лева към пенсията и......сега ще вземе да даде оставка Гърция връща по 8000 евро на пенсионерите си!-ама друго си е по 50 лева!)
16.
Импийчмънт
06.08.2020 13:54:44
40
72
Срам за народа е че имаме такъв президент като Радев, излиза на улицата да крещи и да обижда заедно с другите платени тролове. Неговата на работа не е да ходи по митинги, явно не знае какви са му задълженията като президент. Нищо не е свършил досега, нищо. Само яде безплатно и плюе по другите.
15.
За "протестърите"
06.08.2020 13:54:21
31
50
"По снимки от медиите правят си софри, алкохол, скари, използват дворовете на живущите там по нужда, смърди всичко и самото блокиране, нарушават правата на всичките."

Ае това не са протестиращи хора, това са шепа платени викачи, които едва ли не изразяват недоволството на Народа.....да ама не! Ама то ще им писне на нормалните хора накрая....
14.
До 10
06.08.2020 13:53:47
36
33
Кои сте тия нормалните???Тези,които бият хората по площадите,или тези от администрацията,нищоправещите хрантутници,или от тези,които лапкат от поръчките за “наши хора”???Едно време и аз гласувах за Бойко да се махне Станишевия съсел,но се уляха Герб в симбиоза с ДПС.Идеята е да се прекрати злоупотребата с власт,срастването на прокуратура с олигархията,а не,че някой няма,какво да яде.
13.
До 11
06.08.2020 13:53:11
9
33
А ти си цирей в задника на Радеф!
12.
Тъпан
06.08.2020 13:50:27
35
20
Агент Николай:"Не желая българският премиер да ме съединява с Бабикян, Миникян и Сечикян. "
Сигурно и те не желаят да ги рпишиват с предател, очернил стотици животи.... Кой иска да си има работа с предател.... Ааааа да, българските турци, кланят се на тоя, който ги е предавал, че говорят на турски - Ахмед Доган, с него могат ли да те съшият?
11.
Мазник ДС
06.08.2020 13:47:07
53
48
Марков е гнойна пъпка. ДС. агент. Скрий се доносник алчен.
10.
Точка
06.08.2020 13:46:12
53
72
НИкаква оставка ,всички нормални сме за това правителство ! Искате ли да излезем и ние да ни видите ?Инпийчмънт за президента!!!
9.
Уууу@ааауууу
06.08.2020 13:44:49
41
42
Флегмании, от толкова вувузели към властта една свестна статия не може да напишете
8.
Дернев
06.08.2020 13:42:08
15
25
Звучи добре за една наистина демократична държава. Но при нас всичко е побългарено.
7.
Страхил
06.08.2020 13:40:24
43
58
Резидентът на Московия трябва да си ходи вече!ИМПИЙЧМЪНТ!
6.
точно така
06.08.2020 13:39:55
34
63
с малки изключения съм напълно съгласен!
5.
Адмирации за позицията!
06.08.2020 13:39:17
58
80
Браво г-н Марков!
Изцяло обективен анализ на случващото се. "Който кове ковчег, сам пада в него". Стара АРМЕНСКА поговорка!
4.
Лост
06.08.2020 13:35:08
26
14
А Параван Секишян да искаш?
3.
Лост
06.08.2020 13:34:58
35
10
А Параван Секишян да искаш?
2.
Смях пропаганда
06.08.2020 13:34:54
54
36
Хаха по линия на рекламите на ефбет ли пишете тези пасквили
1.
Бай ставри
06.08.2020 13:34:09
64
54
Агент на ДС да дава акъл....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение Симона показа защо е откритието на риалити форматите Симона показа защо е откритието на риалити форматите Хоби готвачката се самоиронизира по забавен начин Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Вижте каква е програмата Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев Единият от тях беше в сектор „Земеделие”, а другият - с миньорите и енергетиците от Мини „Марица Изток” и Бобов дол, каза служебният премиер  Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Нямаше никакви индикации, че мястото е опасно, казва шофьорът Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални  Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Всеки желаещ ще може да дари хранителни продукти С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на  водопровода в с. Русокастро С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на водопровода в с. Русокастро Днес бе направена символична първа копка, строителството ще продължи 360 дни
Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори