×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Христо Иванов ходил скришно при Борисов да му каже колко го обича заради поста на министър


Христо Иванов ходил скришно при Борисов да му каже колко го обича заради поста на министър
От ГЕРБ с ДПС не сме правили коалиция никога и никога няма да правим, отсече Бойко Борисов
05 Август 2020, Сряда, 12:55 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА

Дава ли си сметка лидерът на "Да, България", че връща на власт тези, срещу които се бори, попита риторично министър-председателят

Сега неблагодарни хора - единят го направихме омбудсман (Мая Манолова, б. а.), другият го направихме министър (Христо Иванов, б. а.). Румяна Бъчварова може да Ви каже как доведе скришно Христо Иванов, за да ми каже колко ме обича заради постовете си, а Вежди ще Ви каже за скулптора (Велислав Минеков, б. а.). Това обяви премиерът Бойко Борисов по време на спешната национална конференция на ГЕРБ в София. Министър-председателят призова елита на ГЕРБ да не отговаря на събралите се отпред протестиращи. „Не отговаряйте на провокациите, те това целят – да Ви нападнат, да се сбиете и после да кажат – ето, вижте какви са ГЕРБ. Демократичните хора не ходят да плашат бебета и деца, а те това направиха пред къщата на Фандъкова, след това пред моята. Нека да видим акъла на демократите в кавички, ако демокрацията са бесилки и черни знамена, такава вече имахме и много хора си я спомнят. Член на моето семейство по същия начин е убит. Моля Ви, не се поддавайте на провокациите“, призова Бойко Борисов.

Премиерът обяви, че заедно с коалиционните партньори продължават да обмислят вариантите. „Ние сме за единство на нацията, каквото и да ни струва, то е най-важно, защото предстоят тежки месеци . Никога не съм Ви подвел и затова ГЕРБ винаги е печелела изборите. Ние сме партия, която е управлявана от народа. Един ден повече не трябва да стоим в управлението, ако хората не ни искат по никакъв начин“, каза Борисов.

Бойко Борисов: Готов съм по всяко време да си тръгна, водя разговори с коалиционните партньори

„Не желая по никакъв начин държавата да бъде разединена и да бъда разединител. Имаме коалиционно споразумение, под което пише, че трябва да изкараме мандата. Убеден съм, че след като нарушихме комфорта на толкова много контрабандисти и олигарси. От ГЕРБ с ДПС не сме правили коалиция никога и никога няма да правим. Конгресът е приел такова решение. Нашите приемливи партньори са тези, които са днес с нас. Не знам дали Христо Иванов си дава сметка, че връща точно тези хора на власт, срещу които се бори. Аз си давам сметка и ГЕРБ като партия няма да допусне тези коалиции. Аз обичам хората и обичам да са добре. 20-30 платени провокатори скандират, но не питат къде са тези 100 млн. лв., изчезнали при служебното правителство на Радев с министър Пламен Узунов“, каза Бойко Борисов.

„Искам да предупредя тези, които правят провокациите, да не ги правят, защото всеки има право да изрази своята воля. В София Тех Парк е най-явно само за 10 години какви промени се направиха – от едни казарми виждате най-мощния суперкомпютър на Балканите. Какво друго биха могли да ни покажат нашите опоненти – алтернатива на това. Какво направихме с нашите коалиционни партньори – ВМРО, НФСБ и СДС през тези години. Да повтарям, че морето ни е най-чистото, да изброявам магистралите. Да, сега могат да ги блокират, а преди нас нямаше как, защото ги нямаше. Сега могат да спират метрото, което го има“, изброи премиерът.

„Много пъти съм говорил за нашите успехи и това, което сме направили. Видимо е и се ползва от хората. Най-важно е, че когато беше финансовата криза, ние успяхме да запазим държавата и да вдигнем БВП с милиарди на година. Винаги сме били в тройката по БВП в Европа. Финансираме най-малък външен дълг“, добави той.

По повод протестите срещу главния прокурор Бойко Борисов обяви: „Не моят подпис стои под указа на президента Радев, а неговия за избора на главен прокурор на България в лицето на Иван Гешев. Нашата грешка е, че не предложихме кандидат“, каза министър-председателят.

„11 пъти подред сме печелили избори. Три пъти със служебно правителство и последният пак беше на президента Радев. Наслагва се тема, че ни е страх от служебното правителство. Точно обратното. Да, ние не вярваме на Радев, че ще са честни почтени, но ето какъв ни е проблемът“, каза Борисов и изброи –  „без Народно събрание не може да се обявява извънредно положение, ако пандемията се разрасне, не може да се теглят заеми, ако икономиката се срива. Без Народно събрание няма да могат да се покрият плащанията към хората. Без Народно събрание не могат да бъдат променени данъчните закони, няма как да се увеличат парите за обезщетения за безработица, няма как да има промяна в мярката 60-40. Без Народното събрание хора, които ще се пенсионират догодина, ще бъдат ощетени. Без Народно събрание няма да има бюджет.“


В категории: Политика


Завръща ли се Нана
Завръща ли се Нана 26/04/2024, Петък 17:41 0
27
Коментара по темата
27.
Много те обичат... има хляб още
05.08.2020 21:04:03
0
3
Тя и "простата п*тка от Кърджали" те обича заради постовете, иначе не би стояла при теб след обидите, които и нанесе
26.
Тъпаци
05.08.2020 18:07:36
5
8
За мен Борисов трябва веднага да подаде оставка. За 2 години ще ви се разкаже играта, под вещото ръководство на Слави, Мая, Корнелия и сие. С такъв кеф ще гледам всички крадци и измамници как осмукват тая държава.
25.
ГЪРБачите
05.08.2020 17:02:50
6
9
Герб изгърбиха цялата държата! Най-големите и мързеливи бандити са събрани в партията им! Да се хвалиш с Техно Паркове и магистрали, които народа изплаща с нечовешки труд, а ти си откраднал 50% от парите, е като да се хвалиш с огромните имения и скъпи коли на гербаджийските членове. Защо не направи една обиколка сред именията на гербаджиите, да ни се хвали с именията, които си построиха по тяхно време? Истинските политици се хвалят с размера на минималната заплата и пенсия, с минималните доплащания или липсата на такива при лекар, държавна агенция и прочие, с продължителността на живота, с ниските цени в магазините и така нататък. Не чухме бандитите от Герб да говорят на тази тема, камо ли да се хвалят
24.
до 24
05.08.2020 15:42:56
6
10
Ние навремето бяхме по човечни към комунистите.Вие сте истрещели бе деца!Кой ругаете?Българи като Вас.Вие ли сте най прави по площадите?Осъзнайте се бе хора!Приемете инакомислещите!Нека се уважаваме един друг.Ако не сме единни,сплотени и себеуважаващи,ще ни грабят и тероризират по мургавите ни сънародници.А политически ще изчезнем.Тази демокрация създаде това бетерско поколение.Чалга, американски филми и мутренски идеали.Срамувам се ,че съм българин като ви гледам по автобуси,по пътя като водачи.На какво сте се превърнали-във Форумни герои ли?Жална и майка на Бг с такова поколение.И малкото свестни деца ще избягат.Какво искате, какво предлагате,как и кой ще го направи.Оставка,а после?И вие не знаете.Шепа олигарси и платени медии и протестъри ви водят за носа.
23.
До 23
05.08.2020 15:27:01
3
6
Ма ти верно ли!? Кажи, че се бъзикаш.
22.
----
05.08.2020 15:03:22
9
13
Христо Иванов си дава много добре сметка кои връща на власт. Въпросът е тез които връща какво са му обещали? Такива като него -гладни въшки са готови на всичко..
21.
до №20
05.08.2020 14:57:55
18
13
Ако не бяха ГЕРБ и тези заплати нямаше да имаме , защото БСП не бяха вдигали заплати 4 г, а сега всяка година има увеличени , макар може и малко.
20.
маргинал /по Б. Б./
05.08.2020 14:43:17
11
17
Ако каскета имаше топки, щеше да прибере всички тия 4000 цървула. Заради тях сме на това дередже.
19.
ggjnvccbbmm
05.08.2020 14:28:06
20
29
Вижте магистралите, вижте метрото...бля, бля, бля. Едно и също. Абе за 11 години знаете ли другите държави какво правят, чудеса. Тук две линии на кръст в София и две магистрали още недостроени, то чудо на чудесата, брееей. Ами доходите на населението? Вече дишаме прахта на румънците, а бяхме на едно ниво. И това всичко е така, защото няма истинска съдебна реформа и има високо ниво на корупция по високите етажи на властта, парите от данъците ни и от ЕС потъват в офшорните сметки на шепа съмнителни бизнесмени.
18.
Ехооо
05.08.2020 14:22:53
23
21
Абе тоя кмет за коя Враца говори, че я направил икономически център?!! Да няма 2 Враци бе?! Щото оня ден минах оттам, ами тя обстановката е като във " Войната на таралежите"!!! Нищо не се е променило....
17.
vvhn vbbn
05.08.2020 14:21:35
22
26
Ох, не ви ли омръзна този лъжец и ниско интелигентен човек да ви лъже, да плямпа до болка познатите си елементарни речи. Чудя се, толкова ли в ГЕРБ не се намери един интелигентен човек да го смени, всички ли са толкова умствено ограничени или просто са страхливи.
16.
Танте Меркел
05.08.2020 14:00:02
26
23
Ох, какво да го правя вече този булгарише Толуп, просто не знам?!! Цял свят го разбра, че е тъп като галош!! Май ще завъртя кранчето и до месец ще му се изпразни чекмедженцето!! А простата кърджалийска п.тка директно се връща да дои овцете!! Я, я натюрлих...
15.
Зрител
05.08.2020 13:53:01
24
24
Ужас!Само нехранимайковци и крадци на тая сбирка.ОСТАВКА БОКЛУЦИ .
14.
Ценоразпис на протеста.
05.08.2020 13:51:32
28
42
1."Викове Оставка със знаме в ръка (50 лв.) "
2. "Викове Оставка и замерване с яца, домати и др. (80 лв.)"
3." Викове Оставка и провокация с полицията (100 лв.)"
4. "Опъване на палатка и блокиране на кръстовища (200 лв. на ден) + осигуряване на палатки и шатри. "
5." Гладна стачка (300 лв. на ден, до като има сили и не дойде линейка)

Спонсор на мероприятията г-н Божков Дубайския!
13.
хахахаха
05.08.2020 13:49:46
19
36
О, боже, колко са жалки! Кърджалийската проста п...а ръкопляска в несвяс, радва се на господаря си! Каквато и да я нарича, тя ще го обича и ще го боготвори! Хора без достойнство! Изкомандвани като стадо да му запълнят обедната почивка, да му поракопляскат, да му оправят настроението, че само "ОСТАВКА" чува напоследък и омраза от хората. Изпя си монолога и им наби канчетата и си тръгна! Струваше ли си за половин-един час да ги юрка от цяла България?
Като го гледам колко е унил,провесил нос...скоро ще е краят им! Колкото и сами да се самонавиват колко са велики!
А за флагман.....без думи! Слугинаж, слугинаж, слугинаж
12.
Съспенс
05.08.2020 13:48:20
12
19
Ще стане интересно когато Христо Иванов каже как е ходил тайно при Борисов да му каже, че го обича!
11.
Слънчо
05.08.2020 13:45:43
19
25
Обърнете внимание, че повечето са сложили слънчеви очила, да не се разпознае кои са. Запомнете ги! Това са крадците на България,! Ортаците на доган.
10.
Фермера
05.08.2020 13:45:08
7
21
Коалиционния партньор Флагман пак прави сюнети на зеленчука
9.
Ами
05.08.2020 13:45:02
8
19
има избори бе четящ кавал (номер 1). Гласувай, само с четене няма да стане. Какво значи народа не те иска?
8.
Хахаха
05.08.2020 13:43:55
27
14
Ако това са 4000 души, значи всяка вечер на протестите са по 60000!!
7.
Хахаха
05.08.2020 13:42:15
24
24
От сайта яко бият минуси, за тези, които срещу грабежите на странта. Нормално, ако дойде свястно правителство, ще трябва да закриваме сайта.
6.
Непротестиращ
05.08.2020 13:39:09
27
38
За сега само ГЕРБ заслужава да му се гласува доверие. Ай на бас кой ще спечели на следващите избори.
5.
.
05.08.2020 13:36:23
31
23
Хахаха, хайде сега мутрата да ги целуне всички по бузките и челцето, Каква идилия, сборище на крадци и еничари.
4.
BG
05.08.2020 13:32:47
33
33
хахахахаха,
Абе вие от ГЕРБ съвсем изтрещяхте, всъщност с какви пари я направихте тази сбирка , 4000 хил.човека - бах мааму,
и какво решавате там на тази сбирка, какво толкова имате за обсъждане, Аааа сетих се това е като онази песен
'' Батальона се събира, за последен път''
3.
Х. Иванов
05.08.2020 13:19:56
10
22
И не само Христо Иванов,ние да не сме опитни мишки,че да си играете с народа и да си играете с тяхната съдба! За какво беше всичко това изкарвате записи,изкарвате незаконните сделки,казвате долу мутрите,ама ходите да им целувате ръка! Всичките сте за затвор!
2.
Да бе да
05.08.2020 13:19:16
48
31
Христо Иванов като ги видя какви боклуци са си подаде оставката като министър без да му я искат. Друг такъв случай има ли в България?
1.
Четящ
05.08.2020 13:16:51
50
45
Ама народа не те иска бе гайда,какво значи ние сме управлявани от народа????
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Ръководството на ФОЗЗГ, които са и инициатори на проявата, поднесоха на дечицата питка за здраве, великденски яйца и лакомства Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Игра главна роля в приетата радушно от критиката военна драма „Син от друга майка“ Преди лятото: Ремонтират ключови пътни отсечки в Бургаско Преди лятото: Ремонтират ключови пътни отсечки в Бургаско Към момента са установени компрометираните участъци и Областно пътно управление е изготвило допълнително задание по договора с „Автомагистрали“ ЕАД за аварийно изкърпване на проблемните участъци на територията на област Бургас Завръща ли се Нана Завръща ли се Нана Тя ще повдигне завесата на личния си живот в Америка и ще разкрие пред зрителите интересни подробности за себе си Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Най-засегнати от заболяването са децата Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Младежите разиграха импровизиран съдебен процес Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение Симона показа защо е откритието на риалити форматите Симона показа защо е откритието на риалити форматите Хоби готвачката се самоиронизира по забавен начин Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Вижте каква е програмата Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване
Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори