×
Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Накратко
  • Черноморец победи с 4:0 Верея, излезе на второ място в Югоизточната В група
  • В неделя са изборите в с.Изворище. Кандидатът е един - Емине Сербез, издигната от ДПС
  • Борисов: Няма да се въвеждат нови ограничителни мерки заради пандемията
  • 34% от управителите на хотели у нас отчитат ръст на приходите през август
  • Откриха телата на всички загинали в самолетната катастрофа в Украйна
  • Путин предлага на САЩ споразумение с взаимни гаранции за ненамеса в изборите
  • Атентаторът в Париж атакувал заради повторното публикуване на карикатурите на пророка Мохамед
  • 54 с Covid-19 в Румъния починаха за денонощие
НА ЖИВО

Неприятен обрат! Заради протестите в Росенец оставихме 1,6 дка на Доган


Неприятен обрат! Заради протестите в Росенец оставихме 1,6 дка на Доган
Протестиращите – около 50 на брой, продължаваха да скандират край монитора, изнесен пред зала „Бойчо Брънзов“
28 Юли 2020, Вторник, 12:35 ч.
Автор: Флагман.БГ

Общинският съвет с единодушие отмени решението си от 28 април – с цел да стихне недоволството и в ущърб на всички граждани

С 45 гласа „За“, 1 „Против“, 1 „Въздържал се“ и един негласувал, Общинският съвет на Бургас отмени предизвикалото огромен национален скандал решение от 28 април т.г. Искането за отмяна на това решение бе внесено вчера от председателя на ОбС-Бургас Севдалина Турманова. Така обаче Общината ще пропусне да получи по проект на ПУДООС десетки милиони левове за подобряване на инфраструктурата – прокарване на водоснабдяване и канализация на над 40 курортни обекта, благоустрояване на охранително-санитарната часта на Нефтобазата и цялостно подобряване на условията на живот в Рибарското селище. Това стана, след като общинският съветник от ПП СЕК Константин Бачийски и присъединилият се към него на по-късен етап – Димитър Найденов – колега от ПП Демократична България, предупредиха, че с решението от 28 април местният парламент с мнозинство на ГЕРБ на практика е облагодетелствал Ахмед Доган. 

С това решение се отстъпваше, според тях, общинска улица, която да премине към имота, представляващ летния сарай на Сокола.

В залата току-що обаче думата взе зам.-кметът по строителството инж. Чанка Коралска, която направи потресаващ доклад в историята на скандала. Цялото й изказване Флагман.бг ще публикува след малко. Оказва се, че с отмяната на решението на Общинския съвет от 28 април, което предизвика серия от протести около сарая заради това, че хората нямали достъп до плажната ивица, сега не само пропускаме да получим сериозно финансиране по ПУДООС за облагородяването на целия парк Росенец, а и оставяме в ръцете на Доган 1600 кв. м. Тази площ е била отнета от частната фирма, на която се води имотът, за да може да се изработи новият ПУП и да се обособи алтернативен път до брега с паркинг за 50 места. Оказва се също, че преди започналото разработване на ПУП-а през 2018 г. с решение на Общинския съвет, член на който е бил и Константин Бачийски, Общината изобщо не е притежавала каквато и да било собствена земя на Отманли. Недвижимите имоти там са били на фирми и предприятия, които след това са били приватизирани, както и на частни лица. 

Константин Бачийски смяташе, че няма да има проблем да се отмени само частта за улицата, водеща към брега с малкото плажче, но това се оказа невъзможно, предвид сложността на нормативната база при изработването на тази докладна. 

В крайна сметка се разбра, под напора и на скандиращите отвън привърженици на Константин Бачийски, че Община Бургас е загубила, при това много. 

До гласуването, в което против беше Йордан Георгиев от БСП, въздържал се – Павел Маринов от БСП и Христо Панайотов, който не гласува, се стигна след час и половина дебати. Цитиран беше и класикът Джон Стайнбек от повестта му „За мишките и хората“. Изводът бе, че за съжаление българската действителност се е превърнала във фалшиви събития с фалшиви герои. 

Очаквайте след малко пълното изказване на инж. Чанка Коралска, с което се слага точка на оказалата се абсолютно безсмислена битка за осигуряване на достъп до плажа на Доган в Отманли!
 


В категории: Бургас


70
Коментара
70
Коментара по темата
70.
до 69 ТЕ НЕ ИГРАЯТ СРЕЩУ!!!
31.07.2020 12:15:56
0
0
А В ЛИЧНА ИЗГОДА//пълнят ""чекмеджета""///А ТАКАВА ИГРА ВИНАГИ ЕСРЕЩУ ОБЩЕСТВЕНИЯ ИНТЕРЕС!!!!!!!МУТРИ ВЪН
69.
Защо играете срещу народа?
30.07.2020 06:56:03
0
5
Ако наистина оставим оставихме 1,6 дка на Доган, то няма да са виновни протестиращите, а виновна ще е въпросната Чанка и цялата администрация на кмета, които ни играят театър от самото начало на протеста. На всички ни е ясно, че някои хора са от тъмната страна отдавна
68.
До 54
29.07.2020 09:18:32
0
2
Хората си плащат и ток и вода.Някои от тях си имат и постоянен и настоящ адрес там ,като в личните карти им писано с.о Рибарско селище.Почти цялата водопроводна мрежа е подменена с нова ,като например на ул Консервна с личните средства на живущите там.Друг е въпроса,че цялта тази загриженост е заридаи една шепа ,които се имат за богоибрани та.Позволявайки си да администрират селището заграбвайки и раздавайки места на хора нямащи нищо общо с риболова.Я се заинтересувайте ,къде отиват отпадните води на тази дупка наречена Морски сговор?дса ви открехна ли ,директно в канала,дори и яма нямат.Защо заграбиха пътя?На кого се отчитат?Битката е да си опрвят кръчмата за да си върви даллавера
67.
Хаха
28.07.2020 20:57:00
3
4
До54 хе хе много си прост и глупав че даже не знаеш че в рибарското селище от много години се плаща и ток и вода и даже се издават лични карти с местоживеене Рибарско селище.
66.
Орлю
28.07.2020 20:18:48
6
2
му не требе канализация ,он си е свикнал на двора ,на теферич у дупката .на него му т ребе спокойствие ,затуй не иска кибици наоколо .пак ви го тури .ашколсун
65.
Сеир
28.07.2020 19:12:53
2
15
И каква стана тя? Подаръкът не бил подарък, ми бил замяна. И общината давала по-малко, отколкото щяла да получи. Имам един стар Опел, подарявам го срещу нов.
64.
Кошмар
28.07.2020 18:39:22
17
9
Кошмарно е как човека с бялата риза , която не е сменяна никога се възползва да си вдига рейтинга с неща , които само вредят . Много бързо забравихте за обещанията му , които не се реализираха за Равнец , въпреки , че кметът направи всичко за да се реализира това , което ризата искаше. И дойде и “правосъдния министър “ с отнети адвокатски права , който е дясна ръка на човека , който лично е подарил парк росенец на Лукойл и на Доган ( генерал Атанас Атанасов ). А сега това , което написах всичко , които ги защитавате влезте и прочетете това , което написах дали е вярно.
63.
Minava6t
28.07.2020 18:36:52
6
2
Zlobata, omrazata glupostta i poshlostta shte Vi pogubi kato narod i darzhava. Tolkova glupost, omraza i zloba v edno choveshko sashtestvo e svetovno izklyuchenie, prisashto i sreshtashto se samo i edonstvenno v bulgarina. Eto vi i dokazatelstvoto. Znachi, TURCHİNA A. Doğan e imal da vzema 1600 M2 . A go plyuhte tolkova mnogo. Omrazata glupostta i zlobata vi kam saseda i blizhniya shte Vi pogubi kato darzhava i natsiya. Day Bozhe da e PO-SKORO.
62.
смЕх
28.07.2020 18:26:14
1
14
Цитирам: но това се оказа невъзможно, предвид сложността на нормативната база при изработването на тази докладна.

Хайде сега този, дето я е написал тази докладна така - да обясни защо и да си подаде оставката, за да не го търсят "платени протестанти".
61.
смЕх
28.07.2020 18:26:07
0
11
Цитирам: но това се оказа невъзможно, предвид сложността на нормативната база при изработването на тази докладна.

Хайде сега този, дето я е написал тази докладна така - да обясни защо и да си подаде оставката, за да не го търсят "платени протестанти".
60.
наблюдателен
28.07.2020 16:39:32
4
30
При изготвяне на ПУП-ПРЗ на който и да е частен имот е предвидено по ЗУТ, обособяване на улици за дъстъп до имота. Законодателя е предвидил и безвъзмездно до 25% очуждавене от имота за улици, която с влизане в сила на ПУП-ПРЗ стават общинска собственост, чл.205 от ЗУТ. Колкото до проекта за канализация и пречиствателна станция можеше служебно да изготви нов инвестиционен проект, да бъде приет дори и на извънредна сесия, без да отпада съществуващата въпросна улица водеща до плажа, граничещ с частния имот. Общината да кандидатства по програмата за изграждане/доизграждане на канализационна мрежа и ПСОВ за агломерации между 2 000 до 10 000 екв. ж. ,която се финнсира на 100% от ПУДООС и е в ресора на зам.министър Николова. Повече от евтин популизъм е твърдението, че ще загубят гражданите и рибарите, при положение, че общината можеше да преработи възможно най-бързо проекта, и кандидатсва в МОСВ. Сега просто отмениха едно решение под напълно разбираемия натиск от обеществото и с това решение сочат, че лишават Ченгене скеле и Лесопарка от развитие което е абсолютно не е обосновано твърдение.
59.
Silas
28.07.2020 16:23:44
2
9
До 56,Работя в собствената си фирма от 1999 година.Един лев не съм получил даром от никой а,си ги изкрвам с двете си ръце.За това имам правото да изкажа мнение ,дали ви харесва ми е все тая.Дето се казва не може да ми вдигнете хляба на високо защото той си зависи от само мен.
58.
Хората не са глупави!
28.07.2020 16:15:30
5
26
Не правете хората на глупави, защото не са! Всичк о в. държавата се прави само ако някой власт имащ има полза. Всички врътки с тази канализация е заради имота на Доган! Никой не се интересува от рибарите! Ако им пукаше нямаше да вкарат решението за канализацията с тази на пътя в една докладна и то в последния момент! Не Бачийски е виновен за това!
57.
Кажете моля
28.07.2020 16:03:34
1
25
Я кажете, някой някога купувал ли си е прясна риба от "рибарите" на Ченгенето??
56.
До 55
28.07.2020 16:01:50
1
17
Тия на някой друг. Вас общинските чиновници дето "нямате нищо общо с ГЕРБ" ви знаем.
55.
Silas
28.07.2020 15:56:40
15
4
До 30,нямам нищо общо с ГЕРБ а, и не това е важното.Пропилява се една добра възможност.Как пък от започнахте да разбирате от всичко.За това сме на този хал,защото всеки е компетентен по всички въпроси.
54.
Хе хе
28.07.2020 15:35:36
0
15
Има обрат само за частниците.Я да видим сега кои са собствениците в Рибарското селище Чия е земята там и защо не са озаконени? Плащат ли данъци, ток, вода? Там също да се разследва.
53.
Вярно!
28.07.2020 15:21:55
1
28
Неприятен обрат за тези, които са взели пари за да уредят няколко частни интереса. Сега трябва да ги връщат.
52.
До Иван
28.07.2020 15:19:31
2
18
Тамън ще ги видим тия ,,рибари". Защото такова нещо на Ченгенето няма.Там има вече само чобани, които риба са виждали в магазина
51.
*********
28.07.2020 15:15:57
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
50.
Да България
28.07.2020 15:13:23
3
34
Лъжете, че в Росенец има почивни бази на предприятия. БИЛИ са почивни бази, сега са летни вили на ДС ченгетата, които приватизираха предприятията. Вълканов, дето приватизира Минстрой и е ортак на Доган и той има там имение. И още знайни и незнайни ДС отрепки. Изолирали са се там като мишоци. И понеже винаги всичко са получавали наготово, сега искат държавата с парите на гражданите си да им строи канализация и пътища, като дори им подаряват и земя. Единственото по-нагло нещо от тази ДС сган са администрацията и армия от герберски калинки, която ги обслужва.
49.
Пак манипулации
28.07.2020 15:04:40
1
17
Щом канализацията ще облагодетелства и Доган, да се откаже от замяна и да дари тази земя без да иска улицата! Все пак ще му прокарат безплатно канализация с европари!
48.
Bingo
28.07.2020 14:51:51
3
20
Явно в тази държава нищо не се прави, ако няма лична изгода за Доган. В 21 век да се молиш за канализация е срамно. Иначе да се бием в гърдите колко чисто било морето щото нямало кътче без пречиствателна станция според думите на Баце Чекмеджето сме първи. Явно това кътче сте го пропуснали. Призовавам рибарите да не се настройват срещу хората търсещи справедливост, а да отстояват правата си пред кмета и администрацията с достойнство.
47.
Аз
28.07.2020 14:49:04
0
18
Хахах, флагманите и те приседнаха на Доктора. Дано парите са си заслужавали!
46.
Smith
28.07.2020 14:48:10
4
20
Тук се сещам за един приятел, дето си купи iRobot.
Много съм доволен, вика. Първия ден. Пускаш го и си излизаш. Прави си каквото си иска, чисти и като се върнеш, всичко облизано.
Така беше, докато кучето му не направи един ден белята, щото беше закъснял да го изведе.
Вика, докато не го размазал из целия апартамент, не се спрял.
Та, тъй и с общаците на ГЕРБ/лъжепатриоти. Не се спират. Лъжат, мажат, размазват...
45.
Marinero
28.07.2020 14:46:51
1
17
Обикновенния гражданин трябва да е доволен, че с неговите пари няма да се облагородяват имоти на олигарси. Средствата в ПУДООС, това са всички еко такси и глоби драни от наш гръб. След като са такива баровци в Росенец да си оправят инфраструктурата за тяхна сметка.
44.
х
28.07.2020 14:46:34
0
10
Спокойно, в Стоятията на лисицов пише, че решението се гласува по идея на ББ. Никой не ви е виновен.
43.
Меди Доганов
28.07.2020 14:45:18
0
12
Утре влизам с Гешев в общината и ви почвам по домова книга!!! Треперете, гербери.
42.
Меди Доганов
28.07.2020 14:44:07
0
7
Утре влизам с Гешев в общината и ви почвам по домова книга!!! Треперете, гербери.
41.
Бургазлия
28.07.2020 14:38:20
26
8
Жалко за рибарското селище ! Това беше добър шанс за развитие, който за съжаление пропадна... Но да благодарим на всички заинтерисовани участници за шоуто. Има ли някой който още не е наясно от къде тръгва приказката за дявола и българският казан... Хайде сега всички както си подхожда а и е модерно последно време, марш на улицата с плакати и радостни възгласи "Коцето Бачийски президент !!!
40.
До 38
28.07.2020 14:32:41
5
0
Ами самопредложи се за гл архитект! Всички на теб разчитаме!!!
39.
Браво!
28.07.2020 14:30:56
26
10
Хайде честито улични.мишоци! ХОДЕТЕ НА ПЛАЖ И СИ РАЗБИВАЙТЕ КОЛИТЕ! ЗА НЕСВЕДУЩИТЕ; ТЕЗИ 1600 КВ М СЕ ОТЧУЖДАВАТ В ПОЛЗА НА ОБЩИНАТА ЗА ИНФРАСТРУКТУРА!!! СТАНДАРТНА ПРОЦЕДУРА ЗА ВСЯКА СГРАДА В ДЪЖАВАТА! ВСЕКИ КОЙТО Е ЧЕЛ ЗУТ ПО НЯКАКВА ПРИЧИНА ГО ЗНАЕ! ПО ВАЖНО Е ОБАЧЕ ДА РАЗВЯВАМЕ ФЛАГЧЕТА И ДА СЕ ПЕНИМ ПО МЕДИИТЕ! КОЦЕ И КОМПАНИЯ! БЛАГОДАРИМ ТИ СЪРДЕЧНО! СЪЩО И НА ЖИВАКА ТАБАКОВ!!!! ОТ РИБАРИТЕ!!!!!!
38.
на мене ми се струва
28.07.2020 14:30:25
2
20
че г-н кметът незабавно трябва дя уволни тази Чанка ,дето или и спала,или...мълчала по някакви причини и сега-изведнъж-бум!-загубили гражданите.Ами гражданите те търпят там,за да внимаваш да не загубят,а не след дъжд качулка-обяснения без логика.
37.
Меди Доганов
28.07.2020 14:30:14
3
6
Моето не се губи, споко.
36.
МУТРИ ВЪН
28.07.2020 14:26:43
4
23
ПОБЕДА !!!!!!!!ВСЕКИ ДЕН ЩЕ Е ТАКА ДОКАТО ИЗЧИСТИМ КОЧИНАТА
35.
Нов 9-ти Септември
28.07.2020 14:25:10
2
6
И както се очаква след тази дата НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ!!!!!
34.
Smith
28.07.2020 14:22:47
2
32
ГЕРБ и лъжепатриотите лъжат, мажат и размазват, както обикновено. Всеки средно грамотен човек може да отвори kais.cadastre.bg и да види, че имот 07079.831.94 е публична държавна собственост и подарената на Доган улица с номер 07079.831.131 води до него. Не е небоходимо да му подаряват земята и да изсипят милиони на данъкоплатците, че да строят нов бутафорен път, който ще се разпадне няколко месеца след откриването!
33.
ДО 29 ТИ СИ ПОЗОР БЕ!!!!!!!!!!
28.07.2020 14:15:48
3
13
ИБРИКЧИЯ НА ДОГАН !!!!!!!!!ВЕРОЯТНО МУ ЦЕЛУВАШ И ГЪЗА ДА ТИ ЕВА.......!!!!!!!!!! МАФИЯТА ВЪН!!!
32.
Marinero
28.07.2020 14:09:29
1
31
Ето ги новите опорки на герп. Гражданите били сме били загубили. Скоро вие ще загубите абсолютната власт в която сте се окопали като диви прасета, и това най - много ви плаши.
31.
*********
28.07.2020 14:08:46
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
30.
do silas
28.07.2020 14:07:32
3
21
споко гербере, темата е комплексна и не е за първосигнални гербери. начина, по който са тръгнали да кандидатстват е сгрешен. в последния момент вкараха пътя.. така че тъпите опорки на севда няма да минат
29.
Silas
28.07.2020 14:02:31
41
17
Христо Иванов и Бачийски си начесаха крастата,направиха си полит мероприятие а,вие духайте супата.Хората там от години чакат този проект.За да разбереш това се иска ум а,не лозунги.Да им е честито на бругазлии.Пинокио дойде от София и те като овце тръгнаха след него.Сега Бачийски е длъжен да им обясни защо го направи.
28.
до Асас чанка РиВЕ
28.07.2020 14:02:07
2
29
Че ГРАЖДАНИТЕ ОТРЯЗАХА ЕДИН КОРУПЦИОНЕН ""ПАРИЧЕН ПОТОК""!!!!!!!!!!!!!КЪМ ""НАШТЕ""ХОРА !!!!!!!!!!!!!ЧРЕЗ ""НАШТЕ""ФИРМИ //и парички пълнещи разни ""ЧЕКМЕДЖЕТА""!!!!!!!!!!!!МАФИЯТА ВЪН!!!!!!!
27.
ХАЙДЕ КОЧанка
28.07.2020 13:54:24
2
29
Да дава ОБЕСНЕНИЯ ЗАЩО НАРОДА Е ВИНОВЕН!!!!!!!!!!!!!!!народа им е виновен за коруционните ПРАВИЛА В КОЧИНАТА!!!!!!!!!!!!!!КАКВО Е ТОВА ПУДОС ????????????///да раздава НАШИТЕ //от хазната//ПАРИ ЗА ЧАСТНИТЕ ИНТЕРЕСИ НА ДОГАН ????????????А ЗА ОБЩЕСТВЕНИ ИНТЕРЕСИ НЕ МОЖЕ????????????И ТОВА АКО ТЕ Е ПОЛИТИЧЕСКА КОРУПЦИЯ –КАКВО Е ???????МАФИЯТА ВЪН!
26.
Асас
28.07.2020 13:54:10
2
49
Така .Доган остана без частната си улица това е добре.
Няма да се оправи канализацията на баровците с вили на Отманли и това е добре дано с тези пари да оправят осветлението , улиците и тротоарите на обикновените хора във Възраждане ,ама надали.
Няколко фирми , които се бяха наточили да опънат едни милиони ще останат на сухо и това не е голяма драма.
С две думи спестихме едни милиони на данъкоплатците и това е добра новина.
25.
Шоуто на Герб
28.07.2020 13:53:15
4
27
Всички гледахме скеча на общинските съветници от ГЕРП със сламени е шапки от плажа по команда на геерал Бойко Борисов. Това днес е епизод пореден. Ай махайте се вече, хората не пасат трева!
24.
Bingo
28.07.2020 13:48:59
4
58
Ако кмета наистина желае да направи канализация на селището не виждам какъв е проблема. Става въпрос за три улички, ако една Община като Бургас не може да си позволи да направи канализация на три улички без да угоди на Доган то явно сме сбъркали с кмета който сме избрали. Чанка трябва да бъде подведена под отговорност за това, че си е позволила да обвързва проект за 500 милиона с подводен камък като улицата на Доган. Сега се опитват да прехвърлят вината на Бачийски, но хората знаят кой е истинския виновник за ситуацията.
23.
мехмед
28.07.2020 13:44:24
10
3
Гледайте си работата там това е наше всичко на бати Ахмет е !!!
22.
Драган
28.07.2020 13:32:13
1
37
До Иван: Кои сте вие от Ченгене, имате ли там адресна регистрация, плащате ли там такса смет и данък сгради?
21.
А така! И кой е виновен? Народа ли?
28.07.2020 13:31:44
2
40
Хайде сега като пропускаме да получим сериозно финансиране по ПУДООС за облагородяването на целия парк Росенец и оставяме в ръцете на Доган 1600 кв. м въпросната Чанка да бъде призована в съда и дава обяснения как се е стигнало до това положение. Не са виновни хората, че показаха корупция на най-високо ниво в общината, а че са взели такива решения, с които са обвързали проекта с чужда собственост, която не е трябвало да участва в този проект. Според има хора, които трябва да трият наровете поне 10-15 години
20.
Колю
28.07.2020 13:23:17
4
38
Проста карнобатска гугутка! Че и нагла-продължава да лъже! Ей за това, ще си отидете вашта леля измамна!
19.
Калин
28.07.2020 13:21:13
48
13
Този Бачийски си прави пиар акция за сметка на един проект който 30г.го чакат живеещите на Ченгене Скелеb
18.
бургазлийка
28.07.2020 13:20:51
1
26
Ами явно сме ги избрали там, за да спят, а не да гледат кое е от полза за бургазлии. И това не е единствен случай! Продажници заспали!
17.
Брей
28.07.2020 13:19:03
1
42
Значи да вземем от имота на Доган и да си направим нов път. Да дадем сумати пари за нов път. При положение, че пътят, който се намира там е наш. Общинските м*сирки ридаят. Щяха да хванат парата ако там правиха нов път.
16.
Иван
28.07.2020 13:13:43
55
10
Ние от Ченгене скеле утре сме пред общината за протест, а Бачийски ще го чакат жителите на Равнец и Ченгене скеле
15.
!!!
28.07.2020 13:12:56
4
49
Чакай, че не схващам как връщането на улица в държавни ръце, ще спре финансирането от няква програма??? Или да се върнем на една реч на доган... " разберете, че аз разпределям порциите в държавата".
14.
Анонимен
28.07.2020 13:10:38
1
49
Тоест с решението от днес ще пропуснем да облагородим парк " Росенец" ....до голяма част, от който нямаме достъп? Чанка Коралска добре знаем колко струва ама вече наистина започва да достига нови низини.
13.
вълчо ч.
28.07.2020 13:10:10
5
47
Поздравления за Константин Бачийски!д.николов и ч.коралска отдавна сме ги разбрали какво представляват-колкото повече се обясняват,по-смешни стават.Иначе статията е в типичния стил на флагман $$$ !
12.
5
28.07.2020 13:06:04
2
40
Интересно е колко месеца ще повтарят новата опорка, че пари за Росенец няма заради Бачийски. Кога ли всички дружно ще забравим какво точно се случи????
11.
*********
28.07.2020 13:02:18
2
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
10.
Питащ
28.07.2020 13:01:59
5
55
Чакайте, че не разбрах. Начи даваме на Почетния преЦедател един път, по който само той да ходи на плажа и да си тури ограда.
Пък взимаме 1.6 дка от частната му собственост, която никога не е била общинска? Да правим нов път, за да изсипем там едни пари за наши фирми?
Страшна загуба, няма що! Чанке, съвсем за прости ли ни вземаш?
9.
tr
28.07.2020 12:58:33
6
53
е сега ще ни рекитирате ли ве? ако не му дадем пътя няма да развием цялото отманли щото чанка коралска и било сложно да се оправя със закона... нали години наред обяснявахте какви сте професионалисти?? какво стана.. и се опитвате да изкарате бачийски виновен за тази нагласена от вас схема
8.
Гражданин
28.07.2020 12:57:59
13
51
Какво общо има частната улица на Доган с канализацията на рибарско селище? Браво ма Гн Бачийски!
7.
Пламен
28.07.2020 12:55:18
4
68
И сега да поясним - на Доган му остават 1.6 дка полянка, а на българите път до плажа. Сега Чанка вместо групости да каже,кога ще премахне незаконната бариера там и поне веднъж в живота си ще си свърши работат, за която и плащаме?
6.
НРБ
28.07.2020 12:53:21
1
38
Трепане само и връщане на заграбената от частниците земя на народа.
5.
Реалист
28.07.2020 12:52:12
3
58
Флагман отдавна знаех, че сте подлоги, ама чак пък толкова надупени...
4.
Пламен
28.07.2020 12:51:31
3
36
Хаха! Нали разбрахе, че точно заради такива манипулативни заглавия и внушения хората почваха да не ви четат. До кога ще я карате така.
3.
Пламен
28.07.2020 12:51:26
5
40
Хаха! Нали разбрахе, че точно заради такива манипулативни заглавия и внушения хората почваха да не ви четат. До кога ще я карате така.
2.
Гражданин
28.07.2020 12:51:02
11
53
Какво общо има частната улица на Доган с канализацията на рибарско селище? Браво ма Гн Бачийски!
1.
Запозната
28.07.2020 12:46:20
23
25
Хайде стига с тия гръмки заглавия и създаване на напрежение! Това е толкова сложна юридическа тематика, че едва ли хората могат да я раазберат! Ама , важното е да се гърми! И заради амбициите на няколко псевдополитици се жертва промяната на Рибарското селище! Всеки иска 5 минути слава, е някои си я получиха! За повече идва ли ще имат сили!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Помните ли Велимира, която преди години избяга от родителите си? Арестуваха я заради кражби Помните ли Велимира, която преди години избяга от родителите си? Арестуваха я заради кражби

27-годишната бургазлийка вече е с богато криминално досие

Докато всички спят: Топ 3 правила за тих секс Докато всички спят: Топ 3 правила за тих секс

Вижте ги:

Какво е да имаш връзка с емоционална личност Какво е да имаш връзка с емоционална личност

За тези хора романтиката е нещо съществено

Кои физиономии и мимики издават, че харесваме някого Кои физиономии и мимики издават, че харесваме някого

Вижте какво показва проучване

4 зодии, на които е трудно да устоите 4 зодии, на които е трудно да устоите

Ето кои са те

Скулптори-номади изваяха Пегас и загадъчна дама на плажа в Бургас Скулптори-номади изваяха Пегас и загадъчна дама на плажа в Бургас

Шедьоврите от пясък са дело на англичанина Пол Хогард и съпругата му Реми Гийрц, които преди седмица изваяха красива русалка

 

Млад красавец стимулирал Венета Райкова за новата й книга Млад красавец стимулирал Венета Райкова за новата й книга

Мистериозният любовник толкова е завъртял главата на Венета, че тя дори му посвещава корицата на осмата си книга

 

7 неоспорими истини за Везните 7 неоспорими истини за Везните

Везните са изключително лоялни

Бургаски дрифтър връхлетя с БМВ-то си в насрещното в Пловдив, разби се в бус Бургаски дрифтър връхлетя с БМВ-то си в насрещното в Пловдив, разби се в бус

20-годишен водач на БМВ-то с бургаска регистрация  "палил" гуми  по бул "Цар Борис Трети Обединител" и започнал последователно преминаване от лента в лента, но изтървал колата и влязъл в насрещното

 

Пловдив с най-евтини горива, дизел и бензин на места - под 1,70 Пловдив с най-евтини горива, дизел и бензин на места - под 1,70

Днес общият индекс на намаление за трите масови артикула по бензиностанциите е 8,659 стотинки за литър

Трима загинаха в пожар в научен център на Huawei Трима загинаха в пожар в научен център на Huawei

Твърди се, че в сградата се разработват проекти за 5-G технологии

Почина единствената съпруга на Джеймс Бонд Почина единствената съпруга на Джеймс Бонд

Дъщерята на актрисата Рейчъл Стърлинг уточни, че майка ѝ е издъхнала от рак, който бил диагностициран през март

 

Под натиск: Премиерът на Ливан подаде оставка Под натиск: Премиерът на Ливан подаде оставка

В същото време той подчерта необходимостта да се реализира инициативата на Франция за стабилизиране на ситуацията в Ливан

 

Ново огнище на зараза в кланица с български работници в Германия Ново огнище на зараза в кланица с български работници в Германия

До този момент поне 26-ма са идентифицираните с вируса

Ужасна трагедия! 25 души загинаха при катастрофа на военен самолет край Харков Ужасна трагедия! 25 души загинаха при катастрофа на военен самолет край Харков

На борда имало общо 27 души - седемчленен екипаж и 20 кадети от академията на ВВС

Задържаха 7 души за нападението на "Шарли ебдо" Задържаха 7 души за нападението на "Шарли ебдо"

Единият заподозрян е арестуван на една от близките метростанции до редакцията и е 33-годишен алжирец

Мечка свали дрон, който я снимал (ВИДЕО) Мечка свали дрон, който я снимал (ВИДЕО)

Кадрите показват как мечка, ядейки риба на брега, в един момент забелязва дрона и със скок се опитва да го удари с лапата си

Протести в Марсилия след затварянето на търговските обекти заради коронавируса Протести в Марсилия след затварянето на търговските обекти заради коронавируса

Протестиращите, както и властите на втория по големина френски град, заплашват и със съдебни дела

Арестуван застреля полицай в лондонски участък Арестуван застреля полицай в лондонски участък

Извършителят е задържан

Джихадист кла с мачете четирима души край старата редакция на „Шарли Ебдо“ Джихадист кла с мачете четирима души край старата редакция на „Шарли Ебдо“

Състоянието на двама от ранените е критично, нападателят е арестуван

Святлана Цихановска, кандидат-президент на Беларус Святлана Цихановска, кандидат-президент на Беларус Днес Лукашенко просто излезе в пенсия, единственият лидер съм аз. Виц на деня Виц на деня Една Баба, дето лее куршум, викаше:
- Куршумът, бабе, лекува всичко!
Дон Вито Корлеоне изгради империя на това лечение. Права е бабата!
Виц на деня Виц на деня Жена се прибира с 12 бутилки вино, 2 бутилки уиски, 1 водка и 2 хляба. Мъжът ѝ:
- Гости ли ще имаме?
- Не!
- А защо ни е толкова хляб?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Връзката трябва да е 50 на 50. Той ми купува кола - аз я кара
Маркетинг Екип
Анна Добрева

Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter

Затвори