×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Обединени патриоти: Полицаите да стрелят при цигански нападения срещу тях


Обединени патриоти: Полицаите да стрелят при цигански нападения срещу тях
"Протестите ще отшумят, правителството ще оцелее или няма да оцелее, протестиращите ще се приберат по домовете си удовлетворени или отчаяни, но тежките етнически проблеми в българското общество ще останат"
17 Юли 2020, Петък, 13:01 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ (снимка-архив: Авторът)

"Мургавите" били бранени от ДПС и "правозащитни" организации

„Обединени патриоти“ поискаха полицаите да стрелят при цигански нападения срещу тях. Лидерът на НФСБ Валери Симеонов излезе с декларация от името на парламентарната група.

„Докато хиляди хора протестират на „жълтите павета“, осъществявайки своето конституционно право на мнение и на протест, решавайки глобалните въпроси за държавността и демокрацията, реалният живот поднесе поредния „дребен и незначителен“ случай на брутална гавра със служители на реда от озверяла тълпа цигани в Кюстендил! Протестите ще отшумят, правителството ще оцелее или няма да оцелее, протестиращите ще се приберат по домовете си удовлетворени или отчаяни, но тежките етнически проблеми в българското общество ще останат“, заяви Симеонов.

Той каза още: „За какво става дума? Вчера - малко след 11 часа, в ромския кв. "Изток" са пребити трима служители на районното управление на МВР и служебното им куче. Полицаите, които са посетили адрес в квартала за осъществяване на процесуално-следствени действия, били нападнати от обитателите на къщата с ножове, секири и метални пръти.

В 21 век, 2020 г. - с ножове, секири и метални пръти!

На запад от Балканите такова нападение се счита за терористичен акт. В България е ежедневие, с което обществото е свикнало дотолкова, че го приема за стандартен „битов инцидент“.

Това е пореден случай на нападение над полицаи при изпълнение на служебните им задължения. Списъкът на такива нападения е отчайващо дълъг. Преди Кюстендил такива фрапантни случаи на цигански нападения над полицейски екипи станаха на 15 май тази година в Провадия – екипът пристигнал по сигнал за силна музика през нощта е нападнат от пияните цигани с брадви, на 21 април в Пловдив, в Шекер махала - когато са нападнати и пребити с камъни и дървени прътове двама полицаи след подаден сигнал за отвлечено момиче. Преди това имахме нападение над полицейски екипи в гр. Куклен на Великден, в кв. „Надежда“ в гр. Сливен и на много други места – все след опит да се спре чалга терорът над гражданите от развилнели се пияни цигански компании. Нападателите не изпитват никакъв респект пред закона и пазителите на закона. И това не е случайно. Мургавите нападатели са с чувство за безнаказаност, защото от една страна – знаят, че ще бъдат защитени от адвокатите на безбройните „правозащитни“ организации (които днес виждаме в челните редици на протеста да скандират за свобода и демокрация и срещу „мутрите“ във властта), както и че имат политическата защита на ДПС – псевдоетническата партия, която е изгубила доверието на турския етнос и се преориентира към купуване на цигански гласове.

ПГ „Обединени патриоти“ остро осъжда поредното нападение над полицаи по време и по повод изпълняване на служебните им задължения и настоява държавните институции, политическите партии и всички политици, включително президентът Радев, да осъдят агресията на маргинализирани престъпни индивиди и групи, а институциите да приложат спрямо всеки участник в това насилие и подобните на него цялата строгост на закона! Мекушавите действия на правоохранителните и правораздавателните институции, поддаващи се на натиска на „кривозащитни“ организации и щедро спонсорирани НПО, превърнаха тези т.н. „инциденти“ (а всъщност изключително опасни за реда в държавата) в епидемия. На тормоз, заплахи, побои и директни нападения със смъртоносни оръжия бяха и са подложени лекари, спешни медици, горски, полицаи, социални работници, общински служители, журналисти… Случаите са десетки – и говорим само за тази година и за тези, попаднали в медиите.

Време е българските институции, българските политици и политически партии, да преодолеят страха си от прилагането на закона в пълния му обем, време е министърът на МВР да обяви публично и да разпореди, че по закон българските полицаи имат право на самозащита, включително употреба на огнестрелно оръжие, когато са нападнати със заплашващи живота им средства. Време е съдебната система да определя справедливи наказания за извършителите на подобни покушения над държавността, живота и здравето на българските граждани.

Никой не е и не може да бъде по-голям от закона! Независимо от неговия етнически, социален, сексуален, материален, НПО или друг статус. Законност и правосъдие за всеки!

Утре се навършват 183 години от рождението на най-великия българин Васил Левски. Да си спомним неговите думи, които звучат актуално и днес: „В нашата България не ще бъде така, както е сега в Турско! В нея всички народи ще живеят под едни чисти и свети закони... и за турчина и за евреина и пр., каквито и да са, за всички еднакво ще е! Така ще е в наша България!“

Да живее България!“


 


В категории: Политика


16
Коментара
16
Коментара по темата
16.
Само полицаите?
18.07.2020 09:54:34
0
0
А обикновените граждани не могат да се защитят в собствените си домове от нападение, независимо от етноса на нападателя??? Алкохолните напитки не нападат самостоятелно, те винаги са големи групи и принципно са въоръжени по-добре от ченгетата! Та Валерката да пробва, някой нов модел локум, с този ще отвържат ръцете на и без това малоумната групировка МВР, за да стрелят по всичко и по всеки! Не забравяйт, всеки с по-изразен тен, в тъмното, може да мине за въоръжена алкохолна напитка!
15.
УЖ
17.07.2020 20:32:19
1
4
щеше да ги затваряте у гета, уж щеше да ги интегрирате , УЖ щеше евтанзия ли ,ко още УЖ обещавахте ,ма като налапахте кокала и влязохте в схемите за крадене и обърнахте държавата на кенеф ,забравихте УЖ. обещаното

МУТРИ ВЪН
14.
Нема да стане
17.07.2020 17:59:56
5
6
Някой да каже на Валери, че номера с циганите няма да мине този път.
13.
бургазлия
17.07.2020 16:46:46
0
8
Към № 2:роми се нарича едно от племенатга им.Самите "роми"помежду си се наричат цигани/превод от гръцки-недосегаем523.На цигански "ром"значи мъж.
12.
Бургазлия
17.07.2020 15:57:40
2
21
Закона за полицията трябва да е ,като в САЩ. Полицаят трябва да е защитен от закона , като вади оръжие. Не може всеки бандит да има право да му посяга , а той да не може да използва оръжието си. Нали затова го има или е за красота ?
11.
Бургазлия
17.07.2020 15:57:36
3
16
Закона за полицията трябва да е ,като в САЩ. Полицаят трябва да е защитен от закона , като вади оръжие. Не може всеки бандит да има право да му посяга , а той да не може да използва оръжието си. Нали затова го има или е за красота ?
10.
Валеркааа
17.07.2020 14:39:19
5
17
ГКПП тоалетните чакат инспекция.
9.
винпром Черкезкьой
17.07.2020 14:23:05
13
17
Oбединените Мафиоти като паднат тия дни от власт ЩЕ бъдат ОБЕДНЕЛИТЕ Мутриоти
8.
Сикишев
17.07.2020 13:41:37
10
20
Съгласен , но да се стреля при всички нападение не само при циганските.И да изчезне думичката "ЦИГАНСКИ" Нападението си е нападение.
7.
много са забавни
17.07.2020 13:37:10
6
23
досега си мълчахме , а от днеска по вссички въпроси взехме да се изказваме да видят хората че сме тука
6.
флойд
17.07.2020 13:35:56
4
32
АБЕ НЕВИДЯХ ЕДИН ЦИГАНИН НА ПРОТЕСТИТЕ.
ТЕ СА ДОВОЛНИ И ПРЕ ДОВОЛНИ ЗАЩОТО ПОЛИТИКАТА Е ТАКАВА ЩЕ ВСИЧКО ИМ УГАЖДА.
ТИ СИ ЦИГАНИН ДОЛЕН И НАТУРАЛЕН
5.
Ф
17.07.2020 13:29:12
3
27
В Щатите може да се стреля по всеки нападащ полицаи. Което си е насилие и полицейска държава. Но има дисциплина.
4.
uff
17.07.2020 13:26:13
14
27
Я да видим още какво ще измислите пред народ още, че да не падне правителството. Моля първо действия и после приказки! Винаги когато опре ножа и почваме да предлагаме какво ли не, утре очаквайте и пенсиите да станат едва ли не 1000 ЕУРО.
3.
Boo
17.07.2020 13:25:21
18
13
Останалите не мургави, можем ли да нападаме полицаи спокойно, без да стрелят по нас???
2.
1.
17.07.2020 13:23:36
37
8
Не е ли прието да се казва ромски ,а не цигански ,което звучи по обидно г-н ,,депутат,,??????
1.
Шино
17.07.2020 13:22:13
1
20
Разбира се!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори