×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ГЕРБ и ОП с решение - да си довършат мандата с "огромен ремонт на кабинета"


16 Юли 2020, Четвъртък, 09:52 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

Борисов познавал лицата на протеста - щели да катастрофират държавата

Коалицията запазва своята стабилност до завършване на мандата. Това обяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов след заседанието на Коалиционния съвет на ГЕРБ и „Обединени патриоти“. Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов пък каза: "Служебно правителство - абсурд!" 

И заяви, че ще има "огромен ремонт на кабинета". 

На брифинга след сбирката на Коалиционния съвет в Министерски съвет Валери Симеонов каза: "Обединихме се около няколко решения. Първото е, че коалицията запазва своята стабилност и в този състав ще продължи управлението на държавата до завършването на мандата - до пролетта следващата година. Решихме, че най-сериозният въпрос, който трябва да решим, предстои в началото на следващата седмица - обсъждането и отхвърлянето на искането за вот на недоверие, внесен от БСП. По въпроса за всякакви кадрови промени в кабинета взехме единодушно решение да се занимаваме с евентуални промени в състава след преодоляването на вота на недоверие в Народното събрание. Така че консолидирани сме за отхвърляне на вота в Народното събрание, след това ще обсъждаме кадрови промени евентуално, приемане, искане на оставки и всякакви други въпроси, свързани със състава на изпълнителната власт."

Вицепремиерът Красимир Каракачанов от ВМРО бе лаконичен: "Вотът няма да мине, но промени ще има". 

Междувременно в парламента стана ясно, че дебатите по вота ще са в понеделник от 9 ч. Гласуването по него пък ще бъде поне 24 часа след края му, както е по правило. Т.е. то ще е най-рано във вторник, но практиката е да не се прави веднага. Т.е. възможно е и да е в сряда. 

Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов обяви на брифинга днес: "България е правова държава и ние се движим по правила". 

По повод оставките на тримата министри Владислав Горанов, Младен Маринов, Емил Караниколов, той каза, че те също са участвали на Коалиционния съвет днес. Премиерът ги похвали за дейността им. 

Той обясни, че провокациите на протеста са дирижирани. 

"Всичко това, с много добре подбрана тактика в обществото - (министрите) се привързват към Делян Пеевски и ДПС. С, разбира се, много любезното съдействие на хора от т.нар. градска десница, които според вчерашните есемеси и разговори, които прочетох, се управляват през "Фейсбук". Защото ми беше странно - единия ден тичат на "Росенец", после се прибират, на другия ден тичат пред МВР - бързо се прибират, на другия ден тичат на хотел "Берлин", пият кафе и си отиват. И проблемът за тях е приключил. Христо Иванов ми написал - "чакам документите на "Лукойл". Аз ще ти ги дам, уважаеми Христо, документите на "Лукойл", но като вицепремиер, след това като министър на правосъдието (не на кое да е министерство), защо не отиде да ги прочетеш, да ги вземеш? Що не внесе този въпрос на оперативно заседание на Министерски съвет", попита премиерът. 

По думите му, заради евтина политика, която се прави в момента, партиите от управлението ще се мобилизират за преодоляване на вота на недоверие. 

"Защото най-гротескното е, че партия като БСП може да иска вот на недоверие. И като им видях и мотивите, те са просто изсмукани от пръстите...", коментира Бойко Борисов. 

От 70 години БСП не пипнали водопроводната мрежа в Перник. А сега вкарали и тази тема във вота срещу правителството. 

След това премиерът пак мина на тема коронавируса Covid-19. Според него обществото пренебрегва проблема, като прави събирания (явно визира митингите срещу властта).

"Като гледам лицата на протеста - познавам ги всичките, не си представям и държавата да се управлява от такива хора. Тя ще катастрофира мигновено. Убеден съм. Защото те са управлявали - ние сме ги видели какво могат. Ноември, декември, януари и февруари ще бъде тежка социална и икономическа криза", посочи Борисов. И повтори тезата си, че не е по силата на една партия или коалиция да преведе държавата през това "бурно море". 

Нужна била консолидация на цялата нация, а не разделение при идващата криза. 

"Служебно правителство - абсурд! Тогава ще се подмени протеста с наш протест. Защото на този президент - незрял, или как го нарекоха... фигурант, на който Шиши му реди кабинета, но нямаше протест! Христо Иванов не излезе да каже кой е Шиши и как нареди на Радев служебното правителство, а излезе и сочи моите министри, които са постигнали безкрайно добри резултати. Защо нема протест - как Шиши нареди... и зависимостта на Радев от Пеевски, който му редил кабинета. Нямаше въпрос към него от Христо Иванов. Не чух поне аз", ядоса се Борисов. 

Не стана ясно защо премиерът смята, че президентът е зависим от Делян Пеевски и той му е редил служебното правителство. 

ГЕРБ и "Обединени патриоти" (ОП) се скарали заради идеята за доброволните отряди в МВР. 

По този повод Бойко Борисов заяви: "Стана ясно, че трябва да си мерим приказките - и ние, и те, когато се обвиняваме. Защото идва... пак казвам, ще обмислим, ще направим огромен ремонт на кабинета. Ако имаме политическа класа, днес трябва да мислим какво ще правим тогава - ноември, декември, януари, февруари. В чии ръце ще гръмне кризата - даже няма значение, ще пострада народът, ще пострадат огромни маси. И го казвам с цялата си любов към хората, към държавата си. Няма никакво значение, да не би да е голямо удоволствие да си премиер?"

Борисов попита: "Кой от тези на площада е по-опитен от нас, по-знаещ, по-можещ? Ето сега - най-голямата партия в Европа... ми започва срещата."

Вчера на премиера му се обадил бившият президент Георги Първанов, който му бил идеологически противник.

Не стана ясно какво са си говорили двамата. 

Борисов обаче обясни, че правителството имало пълна подкрепа от Европа и САЩ. Доказателство за това било решението да ни приемат в чакалнята на Еврозоната и в Банковия съюз. 

Премиерът се извини публично на ОП, че не ги е уведомил предварително за оставките на тримата министри, поискани снощи. 

Протестиращите партии пък трябвало да кажат как смятат да се мине през кризата. 

 


В категории: Политика


Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
44
Коментара по темата
44.
келипир - патриот
16.07.2020 15:48:25
0
5
Повръща ми се от "патриоти"
43.
народа
16.07.2020 13:48:39
2
10
аз гласувах за теб , но сега мие жал да те гледам как се гърчиш а колкото до кризата за вас е много добре ние да му мислим както винаги, но и с това не можеш да ни уплашиш
42.
лоша новина за троловете на Герб
16.07.2020 13:24:01
2
10
На троловете на Герб скоро ще им спрат финансирането и надали Цвъки ще ги наеме, щото са повредени в главите
41.
Мишки
16.07.2020 12:47:57
1
12
ония двамата зад тебе да си дойдат в кабеларката там им е мястото да лая по те тебе
40.
Страх ли ви е от реванш, мерзавци?
16.07.2020 12:45:51
4
14
Довечера ще сме повече! Няма да са мирни мисля протестите! То бива наглост, дебелокожие, простотия...Тикво проста, ще те свалим!!!Недей после да плачеш че имало насилие- сам го провокираш!
39.
Нове
16.07.2020 12:23:48
4
13
Тапирите явно са решили следващите 20 години да ги прекарат по съдилища, арести и затвори , още 10 дена протести и в следващия парламент досегашните управляващи плюс шута Магарешки и ДПС ще имат общо по-малко от 60 депутати..., а Валерко тепърва ще разбере дали Божков ще се връща с белезници или ще се върне да ходи на свиждане на Валерко и Боку на Векилски .., защото винкела е със софийски адрес..
38.
Аз и брат ми
16.07.2020 11:53:29
4
16
Мутрата АУТ!
37.
Гарантирано от Хунтата ГЕРБ
16.07.2020 11:44:02
5
22
Тоя Тъп Индивид борисоФ погази всички закони и Конституцията на Република България,
но не само това, той нарушаваше постоянно и Всемирните Закони.
По ирония на Съдбата сега ще понесе последствията на нарушеното от него и Златно правило: "Не прави на другите това, което не искаш на теб да ти се случи"
Той съсипа много човешки съдби и прогони милиони млади хора от България.
Всички страдания, лишения и нещастия, които той причини на изстрадалия Български народ, сега ще се стоварят на тъпата му кратуна
36.
бургазлия
16.07.2020 11:39:28
7
22
Тези боклуци вместо да си отидат с мир поживо-поздраво заедно с подлогата си Гешев, май плачат да бъдат изметени окончателно и политически и недай си Боже и физически от народа. С такива съветници като железен наш Валерко, друг изход от властта май нямат. После другите им били провокатори.
35.
Плажове казваш
16.07.2020 11:39:12
5
10
Ми защото не подскача радетелю за справедливост когато бившият кмет подари всички апетитни терени на местните ни олигарси или когато нефтозавода беше продаден за 100 милиона при оферта на Марк Рич от милиард и половина или Плама Плевен или парите които открадна Портито покрай Нефтохимик или тогава не ти се подскачаше лумпен
34.
Az
16.07.2020 11:36:21
3
26
НЯМА ДА СТАНЕ ВАШАТА СХЕМА.....ИЗРОДИ НЕНАЯДНИ...ВСИЧКИ В ЗАТВОРА
33.
Ангелкова дъ бест
16.07.2020 11:29:29
1
17
Шшшш, да не вземеш да резнеш зелката на Ангелкова, че тя е страотен министър. Винагиш идва на плажа да на види как сме, що сме. Обеща ни много раоти, каза че и колело ши ни купи, ма друг път
32.
Www
16.07.2020 11:25:35
3
17
ОСТАВКА !!!
31.
Chepa
16.07.2020 11:24:07
29
9
Браво Бойко! Велик си. Мачкай боклука. С теб сме
30.
До приятел
16.07.2020 11:22:03
12
4
Аз идоли си нямам за да бъда фен и съдейки по коментара ти глупендера си ти както много от писачите които повечето от глупост или от личен интерес искат да върнат анархията в държавата
29.
За друго не стават
16.07.2020 11:21:35
2
22
Валери открива тоалетни.
28.
Nostradamus
16.07.2020 11:09:59
7
21
Аут си бе Мутро!
Не разбра ли!
Каквито Шменти и лъжи да използваш, ти си труп,
всякакъв!
27.
LSFC
16.07.2020 11:02:10
8
26
ОСТАВКА
26.
N+++
16.07.2020 11:01:46
5
22
Всички държави в южна Европа минаха през военни режими- Турция, Испания, Италия, Гърция...
Не е късно и тук това да стане- даже е необходимо, за да има дисциплина, нулева корупция, двоен стандарт и прозрачно изразходване на средствата- това което сега го няма, но лошото е че Евросъюза няма да одобри подобно нещо!
25.
#Крадливичукундури
16.07.2020 11:01:41
6
26
Не ремонт а, а бесилки за всички продажни, крадливи и самозабревили се народни изедници. Това заболяване не се ремонтира и не се лекува.......Казах......Да бяха мисли, когато крадоха.......сега ще си платят с лихвите и таксите.
24.
музикант
16.07.2020 11:00:34
5
25
Поздравявам всички от коалицията с песента-Пътнико свиден ,пътнико млад!
Пътя хващайте некадърници,дано Божков ви уреди с имотче в Дубай,иначе ще има пандиз!
23.
Bingo
16.07.2020 10:58:29
7
28
Искренно благодаря на ОП, че изнудиха Бойко да се откаже от оставките това ще изкара още повече хора на улицата и този път ще бъдете изринати с камъни както заслужавате. Благодаря и на Гешев за мечешката услуга да вкара въоръжени милиционери в президентството с което предизвика бунтовете. Това което сами си направихте и най-големите ви врагове не успяха. Бой по каскета, Бой по Тиквуна протежето на Тодор Живков. Както свърши Живков така ще свършиш и ти, че и по-зле.
22.
До 26
16.07.2020 10:57:38
6
22
Ти глупак ли си ? И коя точно пристъпност е размачкал Гешев ? На Бойко задника е размачкал ! А на тези които си изброил иронично, Борисов им раздаде плажовете на концесии за 20 години. Ама какво да обяснявам на човек фен на Гешев. Глупендер с липсващ мозък, вместо него телевизор !
21.
Боклуци
16.07.2020 10:55:24
6
25
Тази сган е готова на всичко да открадне и последната стотинка преди да се махнат.
20.
нени
16.07.2020 10:54:37
17
11
Вижте, и аз не желая това правителство и политиката му, но добре е да си зададем въпроса- кой, къде и каква ще е алтернативата?
Не ви ли се струва, че тази алтернатива е по-шарена от всякога? Липсва, може би личност или личности, които наистина са честни, почтени и готови да работят на ползу роду!
Мина отдавна времето, когато "юпитата" дойдоха на власт с царя и побъркаха народа...
Сега, при тази обстановка много трудно ще се появят хора, наистина достойни, които мислят не за себе си, а за благоденствието на всички, които имаха лошия късмет да останат тук!
19.
така така
16.07.2020 10:54:17
5
20
ДО ВИ ЖДА НЕ
18.
Мирослав
16.07.2020 10:48:04
7
34
Тази вечер ще ври и кипи в София.
17.
Оставка мутрииииии
16.07.2020 10:43:47
5
25
До довечера, ще има 3 катарзиса на мутрите... От остава ме да крадем, до разпни го!
16.
ГЕНЕРАЛ АУГУСТО ПИНОЧЕТ
16.07.2020 10:41:09
8
29
КАКВИ КОАЛИЦИИ КАКВИ МАНДАТИ...КАКВИ 5 ЛЕВА ве......

СВИКВАНЕ НА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ ТОТАЛНА ПРОМЯНА НА КОНСТИТУЦИЯТА.....ДА ИДВАТ ТАНКОВЕТЕ И ВОЕННИТЕ ДА СЪСТАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО,ДОМИНИРАНО ОТ ТЯХ.....
ЗА ГОДИНА..ДВЕ...ВСИЧКО ЩЕ СИ ДОЙДЕ НА МЯСТОТО.......

ИНАЧЕ НЯМА ОПРАВЯНЕ........
ДРУГОТО Е ...ПУНТА МАРА......МИЖИ ДА ТЕ ЛАЖЕМ
15.
Оставка
16.07.2020 10:39:25
20
23
Нов кабинет ни трябва на нас-с премиер Божков,министри-Арабаджиев,Стайков,Бобокови,Банев,Галеви,Маджо...да ни плашат и бият малоумни мутрета,децата ни да ги превръщат в трудови и секс робини...За толкова години преход за първи път някой мачка реално престъпността а на нас не ни харесва,искаме си беззаконието и анархията за да "мутреем" и крадем кой от къде какво може,напред народе и оставка
14.
до пролета
16.07.2020 10:36:44
4
28
Трябва да сте по затворите.
13.
real
16.07.2020 10:29:05
5
20
има още кръв за смучене кърлежите не се итказват оставка и нови избори това е спасението на българия и българския народ
12.
Гражданин
16.07.2020 10:29:01
6
37
Неее Вън никакъв мандат , не ви искаме повече , ограбихте евро фондовете , такива дългово оставихте на децата и внуците ни , изсякохте гората , раздадохте селата на концесии - да изнесът златото от земята , вие сте държавни предатели - ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ЗА ВАС СЛУГИ НА АГАТА !!!
11.
real
16.07.2020 10:28:59
4
21
има още кръв за смучене кърлежите не се итказват оставка и нови избори това е спасението на българия и българския народ
10.
Гражданка
16.07.2020 10:28:27
7
45
Борисов ,Българския народ не ви иска и ден повече , какъв ти мандат? Бива бива толкова наглост ..какво сте се струпали 240 депутата айде пръскайте гърнето,искаме хора който управляват справедливо макс 20 30 души стига ограбване ! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ
9.
Ей
16.07.2020 10:28:02
9
28
Вотът на недоверие още не се е състоял и вие знаете че няма да издържи,няма да се приеме казвате???
Предатели,завъртяхте гъзовете,вядяхме ви какви предатели сте!
Бойко си е Бойко,никой не може да го махне! Бойко е Държавата и Закона!
При всичко това снамки,записи,никой няма да го разследва! Срам за всички,срам!!!
8.
....
16.07.2020 10:22:35
3
28
Агония ...
7.
Neznam
16.07.2020 10:21:11
8
6
Оставете ги тези кестени ! Кажете къде в Бургас се продават рибки за Аквариум от години не съм копувал ! Сега главно се продава храна и т.н. по ЗООМагазините ! Пръц ! Чао ! Очаквам дислайкове ! ТРЪЦ , ЖЖЖЖЖМРЪЦ ! хахах !
6.
ОСТАВКА!
16.07.2020 10:15:39
8
39
Опитват се за последно да откраднат какво могат. ОСТАВКА!!!
5.
КороноТъпак
16.07.2020 10:12:46
5
38
Мирчо Кришан и Краставицата ! Кой друг ако не съм аз Бойко, може да ви управлява ? Кой друг ако не аз Бойко, мога да ви прекарам през зимата ? Кой друг ако не аз Бойко мога да ви предпазя от икономическата криза ? Между многото заплахи, бяхме обвинени и народа за несправяне с Ковид заразата ! Той толкова направил ама хората не вЕрвали ! НАГЪЛ, УМОПОБЪРКАН, ДИКТАТОР, ГОТОВ ДА ЛЕЕ КРЪВ !
4.
Страхил
16.07.2020 10:09:26
46
8
БРАВО.Така трябва.Българският народ е с вас!!
3.
69
16.07.2020 10:04:04
10
53
Тоз Боко хич не е наред с главата. Живее си в неговия свят и хич не му дреме. Шизофрения си е това. Което в крайна сметка е нормално за зодия Близнаци.
2.
бивш симпатизант на нфсб
16.07.2020 10:00:37
13
59
ще протестираме докато не получим оставките на Гешев и Борисов никакво отстъпване
1.
флегмуси
16.07.2020 10:00:28
5
49
какво ще правите без крадящата и подкрепяща ви структура до сега??
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори