×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Елегантният блок 8 на комплекс „Перла“ в ж.к „Зорница“ е във финален етап на изпълнение


Елегантният блок 8 на комплекс „Перла“ в ж.к „Зорница“ е във финален етап на изпълнение
„Перла 8“ е най-новият и модерен блок, който допълва уютната среда в комплекса
13 Юли 2020, Понеделник, 11:39 ч.
Автор: Флагман.бг

Строежът на блок „Перла 8“ се състои от две сгради на калкан и е естетическият и функционален завършек на целия комплекс

Комплекс от затворен тип „Перла“ в Бургас е място, което обединява хора, търсещи пълноценен живот, комфорт, спокойствие и сигурност. Да живеем в хармония със себе си и обкръжаващата среда е формула, по която чертаем основите на нашия по-щастлив живот. Това е концепцията в проектите на строително-инвестиционната компания „Артстрой 1 Инвестмънт“ – да изгражда не просто физическа среда за живот, а място, което хората ще нарекат свой „дом“. Дом, в който хората ще водят пълноценен живот.

На вниманието на хората, търсещи именно такова място за живеене, компанията предлага най-новия си проект, който в момента завършва – блок „Перла 8“ в к-с „Зорница“.

Блокът предстои да получи Акт образец 15 до няколко седмици. С придобиването му собствениците на имоти в блока ще могат да започнат да ремонтират и обзавеждат жилищата си.

По-малката от двете сгради, част от „Перла 8“, е вече с изпълнена фасада, подовите замазки са завършени. Напълно приключили и по двете сгради са вентилациите, инсталации Ел и ВиК. Комуникациите в сутерена са изпълнени. Дограма от най-висок клас „A“ на световния лидер VEKA AG Германия е монтирана.

Завършвайки всеки наш проект, ние не спираме да полагаме грижи и нужното внимание за него във времето, винаги търсим баланса между функционалност и естетика. Усъвършенстваме по начини, които да отговарят на времето и желанията на съвременния човек“, казват от ръководството на компанията.

През 2019 г. бе обновена настилката в комплекс „Перла“ с естествен камък – гранит, дълготраен материал, който хармонира с естествената зеленина в комплекса. Настилката съчетава два вида плочи с естествени сиви нюанси и с деликатен розов меланж. Те са обработени против хлъзгане и влага. Камъкът за облицовка на стените е в сиво с релефна текстура, придаващ монументалност.

Обновена настилка в к-с „Перла“ с естествен камък – гранит

„Перла“ е комплекс от затоврен тип, изграден от 9 жилищни сгради. Намира се на минути от Морската градина на Бургас, а във вътрешната му част са разположение цветни градини с екзотична растителност, басейн и релакс зони. Целият комплекс се поддържа целогодишно от специализирана компания за пропърти и фасилити мениджмънт „Артстрой Фасилитис“ ЕООД, така собственици и наематели нямат ангажимент по отношение на пространствата в и около сградите на комплекса. 

Строежът на блок „Перла 8“ се състои от две сгради на калкан и е естетическият и функционален завършек на комплекс „Перла“. Естествен камък ще са част от фасадата им, съчетавайки се хармонично с останалите блокове в комплекса. Камъкът притежава висока устойчивост, качествена стойност и ще е в съответствие с екстериора на комплекса. С изграждането на Блок 8 ще бъде увеличено вътрешното пространство на комплекса и ще бъде изграден втори открит басейн на няколко нива.

Фасада на блок „Перла 8“

Обзавеждане без лудо препускане по магазини? Има решение!

Инвеститорът „Артстрой 1 Инвестмънт“ предлага най-доброто за хората, които й се доверяват. Поради тази причина, част от купувачите на жилища вече са избрали студио за интериорен дизайн „Бутик Интериор“ за обзавеждане на апартаментите си. Като част от семейството на „Артстрой Груп“ АД, студиото за интериор е добре запознато с обекта, специфики, изисквания и предлага най-добри и индивидуални решения за обзавеждане на изгодни цени.

Поглеждайки към сградите днес, те са придобили завършен вид.

Комплекс „Перла“

По отношение на сградите отвътре са завършени тръбната мрежа от вертикални и хоризонтални тръби за отопление към ТЕЦ.

Асансьори от висок клас на доказан испански производител и в двете сгради се монтират и инсталациите се изпробват.

Жилищният комплекс от затворен тип е подчинен на основната идея за създаване на уютна и комфортна семейна среда.  Това го превръща в предпочитано място за живеене и инвестиция и заради удобните комуникации, близкото му местоположение до Морската градина и учебните заведения в близост. Това е причина жилищата в комплекса да са предпочитани и съответно са изкупени. В продажба са апартаментите в най-новия блок „Перла 8“. Това все още дава възможност инвеститорът „Артстрой 1 Инвестмънт“ ЕООД да предложи избор от изложения, квадратура и цени на клиентите. Компанията е предвидила гъвкави схеми на плащане в помощ на купувачите.

При закупуване на имот директно от инвеститора „Артстрой 1 Инвестмънт“ клиентът не дължи такса комисиона. 

Ако блок „Перла 8“ представлява интерес за Вас, можете да разгледате повече тук: https://artstroyinvestment.eu/bg/complex/zatvoren-kompleks-perla-grburgas/imoti или да се обадите на тел: 0800 20 888.

Можете да направете запитване и да организирате оглед на място с консултант на фирмата.

 


В категории: Бизнес , Бургас


България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори