×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • В 11 часа днес ще има пресконференция на Емил Кундев - финансово-счетоводен консултант към поморийския манастир "Свети Георги", очаквайте подробности
  • В 10:30 часа днес общинските съветници от БСП Чанко Мирчев и Станимир Баев ще дадат извънредна пресконференция, очаквайте подробности
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

София излезе на протест след акцията на Прокуратурата в Президентството (допълнена)


София излезе на протест след акцията на Прокуратурата в Президентството (допълнена)
Радев изнесе реч и направи кратка обиколка сред хората, след което се прибра обратно на "Дондуков" 2
09 Юли 2020, Четвъртък, 20:10 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ (снимки: Авторът)

Митингът успя да  обедини хора от целия политически спектър

Мащабен спонтанен протест се вдигна днес в столицата София в подкрепа на Румен Радев, след като Прокуратурата безпрецедентно нахлу в Президентството с аргумента, че се водят разследвания срещу двама представители на институцията. Хора започнаха да се събират пред сградата в центъра още от 14 ч. след призив на т. нар. отровно трио – проф. Велислав Минеков, адв. Николай Хаджигенов и пиарът Арман Бабикян.

Постепенно следобед протестното настроение набра сила в социалните мрежи. Декларации срещу действията на прокуратурата имаше от БСП, „Движение 21“ на Татяна Дончева, „Демократична България“, Слави Трифонов. Някои от тях призоваха да се излезе на протест в 18:30 ч. пред Президентството. Това сториха и неправителствени организации

На митинга пристигнаха привърженици на целия политически спектър. Първоначално се събраха около 2000 протестиращи. 

Сред тях бяха общественици, депутати от БСП, ексомбудсманът Мая Манолова, сензацията на местните избори от "Спаси София" Борис Бонев, Христо Иванов от "Демократична България" и др.

Точно в 18:30 ч. президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова излязоха пред събралото се множество. Радев бе посрещнат от одобрителни скандирания и изнесе кратка реч, в която каза: 


Виждам хора от всички политически хоризонти и това не е случайно. Виждам стари и млади – и това не е случайно. Българската мафия постигна невъзможното. Обедини почтените хора срещу себе си. От нас, от всички нас, зависи да изхвърлим мафията от изпълнителната власт. 

Да изхвърлим мафията от прокуратурата, която мафията използва по най-безпардонен начин за свой щит и политически репресии. Българската мафия е безцеремонна, защото много дълго я търпяхме. Защото твърде дълго бяхме зрители на собствения си живот и твърде дълго търпяхме лъжите от екрана.

Днес гневът се излива на площада. Гневът от лъжите, от грабежа, от произвола и от рекета. Гневът от това, което пробуди 2 млн. българи зад граница и днес притеснява всеки един от нас.

Това е битка за достойнството ни, за децата ни, за бъдещето ни, за природата ни! Битката за справедлива, модерна и европейска България.  В тази битка ще бъдем заедно – всички, които милеем за България. 

Искам да ви припомня думите на съдия Джовани Фалконе, които бяха мой слоган през всичките години на патриотичната ми професия. "Страхливият умира всеки ден, смелият само веднъж"

Не на страха! Ще си върнем България! Мутри, вън!


След речта президентът направи кратка обиколка сред хората за около 15 минути и се прибра на „Дондуков“ 2. Скандиранията на демонстрантите бяха основно насочени срещу премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев, които бяха наричани „мутри" и "подлоги" на Доган. 

Малко преди речта на президента - около 18:05 ч. - народният представител от ГЕРБ-Бургас Димитър Бойчев написа следното във Фейсбук по повод появата на Корнелия Нинова в редиците на протестиращите:

"Най-важното е, че Нинова бърка Прокуратурата с правителството. И това е умишлено, защото я е страх. Ако е много смела, защо не протестира пред Съдебната палата?"

Основата на скандалите тази седмица следва да се търси в действието на политиците от "Демократична България", които във вторник дебаркираха на плажа до морския сарай на Доган. Макар че бяха на държавна земя, те бяха изблъскани във водата от гардове на НСО. В сряда президентът направи извънредно обръщение към нацията по повод това беззаконие. Критици на главния прокурор Иван Гешев тълкуват днешната акция на "Дондуков" 2 като реакция заради речта на Радев.

Хронология на протеста: 

19:00 ч. Шествието вече наброява над 3000 души. Демонстрантите се изтеглят пред Министерски съвет и крещят "Мафия!" и "Оставка!". 

19:20 ч. Множеството се насочва към Съдебната палата, където е седалището на главния прокурор Иван Гешев. Шествието вече наброява около 4000 човека.

19:30 ч. Протестиращите, подкрепящи Радев, вече са пред Съдебната палата. Там речи държат няколко човека, сред които и Христо Иванов, който бе основен участник в екшъна на плажа до сарая на Доган.

20:00 ч. По призива на бившия депутат от НДСВ Минчо Спасов множеството тръгва към Орлов мост с междинна спирка - парламентът.

20:15 ч.  Митингът пак се спира пред Министерски съвет с викове оставка.

Христо Иванов държи реч пред Съдебната палата

20:45 ч. Няколко редици и кордони полицаи посрещат останалите около 2000 протестиращи пред парламента.

21 ч. Протестът блокира и Орлов мост...

 




В категории: Политика


85
Коментара
Слънце по морето днес
Слънце по морето днес 26/04/2024, Петък 09:27 0
85
Коментара по темата
85.
Радев
11.07.2020 10:30:16
1
2
Благодаря на Божков че ми изпрати агитките на Левски Запад, да викат за мен. Протеста беше супер, малко потрошихме центъра, но нищо де нали от вашия джоб ще възстановим щетите.
84.
трол
10.07.2020 22:52:30
2
0
Доган - няма ли да ме защитите бе гербаджийски мърши?
83.
До 80
10.07.2020 10:00:31
6
4
Ти си фалирай, другите и без общински поръчки сме си добре.
Твоят президент неси знае задълженията и правомощията. Например че той отговаря за НСО, а сега квичи като изненадан. Или е неадекватен президент или знае много добре че е гласувано да има охрана и сега лъже. И двете опции не са му в полза.
82.
Читател
10.07.2020 09:36:33
1
7
Отровното трио е ПИК -БЛИЦ -ФлЕгман
81.
Петров
10.07.2020 08:22:06
16
9
Само един прост , нагъл и глупав бивш военен може да използва тези думи които ги казва публично. Военната хунта си мисли че е недосегаема , когато вършат престъпление служители на президента , намерил ги в касата документи на държавата , няма тайна може да правят търговия с тези документи. Мръсни комунета, червен боклук, червена мъгла ,червени хмери.
80.
Само да кажа
10.07.2020 08:14:20
9
29
Знам , че Бургас е пълен с дебили и гербаджийска паплач която е главно от общински чиновници и лакей , роднини на някой от герб които само точат общинската хазна, но ето малко факти...
Бургас икономически умря докато няколко човека си пълнят гушите!
Ако не работиш в Общината или с общински поръчки си фалирал в този град.
Имаме хубави градинки но пък за това никакви доходи и най-скъпите данъци в България.
В Бургас няма заводи , няма предприятия има само туризъм (уви тази година и това нямаме).
В Бургас от близо 15.000 студента преди 15 години , сега имаме около .... 2000.
Бургас умира и всеки с малко акъл го вижда това!
И да кажа , не съм комунист и не гласувам за БСП , но Радев е моя президент !!!!
79.
Капи
10.07.2020 07:55:05
3
10
До 73
Това кой го твърди? Независимата родолюбива прокуратура? С всичките и независими служби и спец.съд? как да вярвам на Гешеф? Той освен един двама дребно дилъри друг не е вкарал на топло. Останалите му акции са за репресия и поръчково сплашване. както и тази в Президентствто. На хората им писна.
78.
Боко, Боко
10.07.2020 07:48:35
3
11
Много ама много мъничко разум му трябва на Бойко за да си събере багажа и да излезе въобще от политиката, ама да събере със себе си и разни каскетчета, търсачки на туристи и тем подобни. За жалост той няма нищо в главата си.
77.
999
10.07.2020 07:07:06
12
39
Военния съюз и политическия кръг "Звено" 1934 г. Преврат в България, убийства на политически противници, омраза, злоба и завист качества на Римен фатмака. Заплаха за мира и човечеството е летеца. Деса дет се държи като мутреса, нещо се взема на много сериозно.
76.
Активист на БСП
10.07.2020 03:12:49
46
17
Човеконенавистната хунта ГЕРБ-СУДЖУК ще бъде изтребена до крак,но първо ще бъде дадена на Народен съд,той да осъди престъпленията им !!!
75.
Спешен случай - "9 милиона мишлета" (б
10.07.2020 01:49:03
2
7
Между минало страшно и бъдеще неясно живее един малък народ.
Свободата му приляга, но чепикът го стяга и погрешен е всеки нов ход
и очаква го глад и очаква го мрак, а не липсват и други беди.
Напред крачка направи, а със две изостане и така нещо все не върви.

Припев:

Девет милиона мишлета изкарват се взаимно ченгета.
А котараците подхвърлят досиета и си пият кафето.

Така времето минава и по-неясно става за това кой е прав и кой е крив.
Едни правят стачки, други трупат пачки, а денят е все по-мъглив.
И във тази бъркотия, и във тази щуротия народът е в явен пасив,
ала някой има полза и времето използва да натрупа своя актив.

Припев:

Девет милиона мишлета изкарват се взаимно ченгета.
А котараците подхвърлят досиета и си пият кафето.
74.
Аз
10.07.2020 01:22:09
50
27
До платените копелета долу.Искам да ви кажа ,че няма връщане назад за вас подлоги,вашият господар си заминава.Днес беше началото ,в събота ще го продъължим в Росенец ,а след това и в София.А ако сте много силни заповядаите на нашият не платен протест в парк росенец .Ще има шамари и за вас МИШОЦИ!!!!
73.
Rundu se zakopa
10.07.2020 01:04:54
11
15
Президентът Румен Радев е попаднал в СРС, докато уговаря версията на съветника си по сигурност и отбрана Илия Милушев за нерегламентирано използване на документи с най-висока степен на класифицираност извън президентството, заявиха източници от службите.
Aмериканците са засекли среща между бившия резидент на ГРУ Владимир Русяев и съветник на Радев. След като предават информацията на ДАНС, съветникът е поет на оперативна разработка.
СРС-то е регламентирано и обслужвано от ДАТО, а заявител е руското направление в ДАНС. Затова директорът на ДАТО Цветан Китов е бил в президентството, продължават източниците.
72.
До Валери
10.07.2020 01:04:03
41
22
Радев направи много,дори за малкото време като президент и човек!Той показа на всички ,че има закони,които трябва да се спазват ,показа отношение към хората,показа морал!На много хора им е изгодно да подкрепят Боко,понеже са добре и не смеят да се противопоставят ,защото и те имат да хранят семейства.Проблема е в системата,тя е ракова...България не е бедна ,просто много се краде,в България ,ако не се крадеше толкова много ,щеше да е по-хибава и от Швейцария!
71.
София на протест?
10.07.2020 00:53:46
28
43
500 човека обичайните драпащи за власт - БСП, Христо-Пинокио Иванов, Таня Дончева и млади тарикати от "младежките им организации". Айде стига платени пасквили "София излезе на протест" хахахахаа. Заради корумпирани и уличени в изнасяне на секретна информация, ще излезе София на протест, да, ама не!!!
Хората са гласували за ГЕРБ и те ще уоравляват без значение, дали им харесва на шепа крадливи политиктарикати.
70.
Y
10.07.2020 00:44:19
29
15
Един бивш военен може ли да е толкова прост, нагъл и глупав. Няма да се занимавам с твърдения на бивш фатмак, поради това че тяхното съдържание и нагласа са недостойни.
Фатмака вън от президентството!
69.
Пайда Ладжин
10.07.2020 00:28:39
13
20
Борисов наистина е прост! За толкова години простата Мугра не успя да проумее, че далаверите с Догон трабва да си ги въртят тайно.
68.
Велков
10.07.2020 00:24:58
29
12
Фатмака вън, не на военен преврат, престъпление срещу държавата да се сваля демократично избрано правителство. Военните хунти в историята на човечеството са носели кръв и насилие, националсоциалисти фашисти!
67.
До 40
09.07.2020 23:45:16
11
26
Що какъв протест?Хората се събраха за няколко часа и то е ясно,че са там без да им е платено и от тук нататък ще има повече хора,на които им писна тази пумия!Колко хора избягаха в чужбина и то ,някои вземайки доста прилични пари за тук,защото не искат децата им да растат при тези обстоятелства!Бойко направи нещо,но е ялово...
66.
Marinero
09.07.2020 23:17:09
11
33
Герберунгелите са сол ташаци на Доган.
65.
Realista
09.07.2020 23:17:06
33
10
Мачкай Бойто ! чехладжията тираджия по потник е платил на 3 баби да протестират
64.
СТАРА ЗАГОРА
09.07.2020 23:14:42
10
26
ВЪН МУТРИТЕ ГЕРБ И КОМУНИСТИТЕ БСП ОТ ВЛАСТТА!!! ИСКАМЕ СВОБОДНА И НЕЗАВИСИМА БЪЛГАРИЯ !!!ВЪН САЩ ОТ БЪЛГАРИЯ!!!
63.
Chepa
09.07.2020 23:03:03
45
15
Мачкай Бойко, с теб сме
62.
Народа
09.07.2020 22:41:20
26
51
Браво Радев,достоен Българин !
61.
До 56
09.07.2020 22:35:10
37
21
"Селския" стадион в Бургас събира 22 хиляди. Един сектор не можете да напълните, власт ще свалят....
60.
Дъндито
09.07.2020 22:34:58
18
67
Не. Президента не е мутра, гербери. Той Ви казва истината, че подкрепяте най-големия мафиот в страната. Страх Ви е да прогледнете предатели такива. Свивате се и като кротки и добри послушковци сте в синхрон с вашия вожд Б.Б. Или сте докопали някое малко кокалче и Ви е страх да не го изпуснете. Не виждате ли, че всички можещи и знаещи са изхвърлени от всички институции. Наслагани са едни калинки, които нямат нито опит нито знания, а кадърните и можещи наши български деца са принудени да ходят и да си търсят работа и късмет в чужди дъжави. Опомни се народе! Скоро тук не ще останат хора. Само мутри и слугинажи. Вън мафиотите от правителството начело с бащицата им Б.Б.!!!
59.
Пешо кура
09.07.2020 22:33:56
11
28
Утре ще има над 300 заразвни
58.
Боби
09.07.2020 22:28:47
13
39
Герберастчета, почвайте да си търаите работа, че скоро ще ви изметем от блажните места.
57.
TWICER
09.07.2020 22:22:58
4
14
Ало, 'лошия материал' не става дума за пристрастия,а за институция, в Америка/ защото имат държава и естествено конституция в която трите власти се контролират и затова подобна бутафорна атака е невъзможна/ това което е невъзможно на запад от Балканите е нормално явление в страната ни ! ! ! ! Бог да пази България от самите нас ! ! ! !
56.
Хаха
09.07.2020 22:22:18
39
16
Вие си го избрахте грипенчето . Радев връщай рушвета за самолетите ,че пращам .
55.
Вече са 8000 души
09.07.2020 22:15:01
19
35
Така е селянчета бургаШки, така се прави в София!!!
54.
До Гешев
09.07.2020 22:06:21
38
22
Бъркай по надълбоко ,умния народ е с теб тези с трети клас до обяд да го духат . Подпуквай всички държавни предатели и крадци в това число Бойковци,Ниновци ,Догановци,костовци ,станишевци радевци които и да погнеш всички да в лайната . С теб сме скоро ще им покажем на тези жълтопаветници откъде изгрява слънцето.
53.
Аз съм
09.07.2020 22:03:58
45
17
Другарите се обединяват.
Като хиени са, бързо се групират като надушат жертва.
А най голямата хиена е другаря Радев
52.
Патриот
09.07.2020 22:01:29
12
14
Както винаги в нашата история винаги избираме късата клечка затова сме на това положение прост народ необразован лесно се манипулира . Най- интересното е че 30 години виним мутрите като Божков за несполукитени а сега го защитаваме това е шизофренията на един народ ,всички са за диспансер .
51.
Венсеремос
09.07.2020 21:58:55
22
21
Много боклуци в тая София, бе!!! Гешев не е педалчето Велчев. Да рови по-сериозно.
50.
Мими
09.07.2020 21:57:51
32
23
Идеално събраха се всички боклуци които 30 години грабят държавата на протест дано короната и тя да е протестирала срещу правителството и да ви посети ,че барим да се отървем един път виза винаги от вас .
49.
Хахах
09.07.2020 21:53:37
40
25
Простия български народ иска да му е вътре постоянно ,иска да свали един ояден крадец и да сложи един гладен крадец на негово място , Президент на държава който е толкова корумпиран и подлога на множество хора иска да върне България със 100 години назад и простия български народ ще го позволи в ситоация с вирус в световен мащаб и предстояща криза ви гарантирам ,че до началото на зимата ще измрете половината от глад а не от вирус .
48.
тц тц
09.07.2020 21:44:13
44
25
Фатмака-маймуна се мъчи да говори, новинарката от първа програма гледа лошо ,а наоколо простата рая мрънка пригласящо и одобрително...
47.
*********
09.07.2020 21:38:50
2
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
46.
Европа
09.07.2020 21:31:56
57
20
Браво най после червените мишки успяха да се съберат цели 15 човека :)))))))))))))))) Има напредък :))))))))))) Пхахахахахаха рева от смях :)))))
45.
Га яди кифетата ни рива
09.07.2020 21:27:33
52
28
Не виждам протест. Корна крадлата, няколко ганьовци и репортери. Срам за България е малобройната червена пасмина. На изборите червените отрепки и 3-о място няма да стигнат.
44.
ВЕрвайте им
09.07.2020 21:21:57
27
22
Повръща ми се и от едните, и от другите.
На никой от тези не му пука за България.
Карат се кой да бъде капитан на потъващия кораб, а лодките ги нямааа...
43.
Боцмана до 32
09.07.2020 21:21:49
11
39
Ходихме и преди 2 месеца, ако трябва и пак ще отидем, ГНИДО СТРАХЛИВА!!! Такива нагъзени малоумници като теб са описани от всички възрожденски автори! Вие сте МЪРША, заради която този НАРОД е прогнил отвътре!! Но в такива дни като днес продължавам да мисля, че още има минимална надежда! Ясен ли бях, МАЛОУМНИК СТРАХЛИВ??
42.
долу ГРОБ
09.07.2020 21:19:38
14
55
крадливата и престъпна мафия трябва да бъде разкарана
41.
Импийчмънт за Радко фърчилото
09.07.2020 21:17:32
74
97
Ми то Радев се превърна в първа мутра в държаватаКакто винаги комунетата все едно и също повтарят- крадеца вика -дръжте крадеца????? Къде по света президент ще си позволи да каже вън мафията на разследващите органи в държавата????Радев - толкова си несъстоятелен и първосигнален! Мислех досега ,че по първеню президент от Първанов няма да се намери - е намери се - Радев е номер 1. Уж обединител , а всъщност от първия си ден като президент е разединител - то всъщност червен тъпунгер обединител има ли в историята....
40.
Хаха
09.07.2020 21:16:24
53
29
Какъв протест е това бе хахахаха с 20 човека на кръст. Импексова събрала няколко крадци от бкп, една шепа журналисти, няколко баби и 2-3 платени червени трола. В Кауфланд в събота има повече хора :))))Тия Бекапето са голяма излагация.
39.
до 37
09.07.2020 21:16:10
11
10
Че кой от тях е задържан бе тъпанар. Бъркаш двата свята.
38.
Леле!
09.07.2020 21:15:09
16
26
Гледам кои са на снимките, чета: "Ще си върнем България!"
Леле.....
Няколко подходящи български поговорки:
- Присмял се хърбел на щърбел.
- Хвани единия - удари другия!
- От трън та на глог.
- Карат се за моя юрган.

Ех, Българийо, защо всеки те дели като баница! И нищо ново под слънцето.

Както написа Димчо Дебелянов преди век:
Шум се дига, шум до Бога,
шум и крясък, шум и бяс,
цяла София в тревога -
ето кризата у нас.

Шефове дебели, мазни
край палата се въртят,
с новини разнообразни
вестникарите крещят.

Тоз погалил, тоз зарязал,
тез ще дойдат! Не! Онез.
Входът някому показал,
другите поканил днес.

Всички ощ неуморими
три нощи веч как не спят.
Мигат ли и пред очите им
все се кокали въртят.

....

Само ние хич нехаем
със оръфаний балтон,
само ний не щем да знаем,
че в червения салон

разни планове се сплитат
зарад нов за нас ярем...
Хатовете там се ритат,
ний "магаретата" мрем!.
37.
Любомир Владикин:
09.07.2020 21:14:29
24
36
"Гражданинът Гешев, за когото Висшият адвокатски съвет в свое решение правилно обяви, че не притежава професионални, морални и нравствени качества оскверни честта и достойнството на президента г-н Румен Радев, чрез нахлуване на прокуратурата в сградата на президентството и наруши Конституцията."
"Съобразно чл. 103, ал. 1 и ал. 4 от Конституцията на Република България, президентът и вицепрезидентът не носят отговорност за действия извършени при упражняване на своите функции и не могат да бъдат задържани, вкл да бъде възбудено наказателно преследване срещу тях.
36.
*********
09.07.2020 21:13:47
3
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
35.
Pidal
09.07.2020 21:07:59
13
49
Ех тия милиционери от ГЕРБ, нищо не могат да измислят. Пак за комунисти говорят, а те самите какви са:Боко, Цеца, Барнито и много други? Какъвто Вожда, такива и троловете му.Всички герберасти на амбразурата да защитят Тиквата и задругата му, Дебелян и Сопола
34.
НЯКОЙ си
09.07.2020 21:06:16
12
27
Стадото овце пак ще го употребят и ще го пуснат да пасе. За кой ли път.
33.
до 29
09.07.2020 20:56:35
6
9
Ами какво чакаш, хайде де, скачай с главата надолу.
32.
29я
09.07.2020 20:53:37
47
43
Умираш да отидеш на центъра и да извикаш няколко пъти "мафия",нали ..Да се почувства Ганьо и той мъж и важен.Ама не отивате ,нали-чакате червените крадци-вашите идоли да ви кажат,първо те да излязат и Ганьо след тях,защото този път точно и отново те ще ГО "оправят". И срещу кое точно протестирате днес!? Затова ,че арестуваха двама от хората на Радев!? Колко сте жалки и прости...нямам думи
31.
Пацулите
09.07.2020 20:53:08
14
16
гледат да оглавят човешкото недоволство по препоръка от Козяк,защото Козяк не залага никога на един кон!
30.
Mm
09.07.2020 20:49:46
12
15
Този прекрасен ден на българската демокрация искам да отправя един поздрав към рожденичката деса совалката с песента For whom the Bell tolls METALLICA
29.
sss
09.07.2020 20:46:12
25
42
защооо бургас спиии
28.
До автора
09.07.2020 20:39:38
0
8
Хаджиянев е друг адвокат
27.
КороноТъпак
09.07.2020 20:37:33
20
57
ОСТАВКА И ЗАТВОР ! ДРУГОТО Е ПОЗОР ! Всеки ден на препълненото НОЩно шкафче във властта е ПОЗОР за българският род ! ШИБАНЯК С 200 ...Хайде няма ли някой Генерал кандидат за вечна слава в българската история ?
26.
do 20
09.07.2020 20:27:49
2
9
или 2-3 с няколко стотин рега
25.
00
09.07.2020 20:25:06
37
39
игати тъпотията - подкрепят търговията с влияние / власт и защо прокуратурата го разследва
тъпи, по тъпи и най тъпи
24.
Събота 11:00 на гости на Ахмед Сопола в Росенец
09.07.2020 20:05:31
30
78
Герберастки мърши, скоро ще ви довършим.
23.
Гербераст - мафиот
09.07.2020 19:54:12
22
74
Герберастите в пандиза....гниди продажни
22.
fff
09.07.2020 19:53:24
17
59
българия и бог да е с вас срещу ченгежийската магия
21.
До герберастите
09.07.2020 19:49:55
24
82
Не всеки,който не харесва управляващата мафия,е комунист.... Жалката истина е,че сте по-голяма сган и от комунистите,което хич,ама хич не е лесно!! Метлата започна...
20.
Хайде!
09.07.2020 19:49:00
29
57
Хиляди са с вас!!!!!!!!
19.
bbb
09.07.2020 19:48:52
18
44
каскета човек пуевски с действията си ще свали гроб от власт язик за боко
18.
ТТТ
09.07.2020 19:46:16
27
73
" 2020 - Тиквата КЕ ПАДНЕ " Време е за черешови точпета...
17.
sredec
09.07.2020 19:31:57
18
58
v burgas koga ste izliazat
16.
Marinero
09.07.2020 19:31:48
31
73
Гербаляците са в паника, троловете им изпълзяха на амбразурата.
15.
Cx
09.07.2020 19:29:52
17
53
''София излезе на протест''
''На митинга има общественици, депутати от БСП.''
Край на статията.
14.
червени боклуци
09.07.2020 19:29:02
94
58
Секнаха ви схемите и сега прокуратурата била мафия!? Мафия ли е ,че стегнаха Божков,мафия ли е ,че се затегна контрола в митниците,мафия ли е ,че съветника на президента е криминален!?
Тези ,които ги е страх най-много те са на протеста-защото те са следващите! Всички други са пълнеж-червена,проста рая!!
И ти червен прост боклуко се радваш-щото не помниш и не виждаш за сто години какво направиха!Забрави бързо лукановата,виденовата зима,забрави колко пъти държавата я фалираха.
Не искаш да знаеш как Нинова си купи фабрика,не те интересува ,че Йончева окраде европари и още куп безобразия.Прости червени боклуци-смърт за вас!!
13.
*********
09.07.2020 19:28:42
2
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
Divoc91
09.07.2020 19:28:40
37
86
Не съм фен на Радев , ама това си беше шах с пешката ! Тоя път нокаутира тиквата !
11.
Divoc91
09.07.2020 19:28:37
27
61
Не съм фен на Радев , ама това си беше шах с пешката ! Тоя път нокаутира тиквата !
10.
Divoc91
09.07.2020 19:28:36
29
71
Не съм фен на Радев , ама това си беше шах с пешката ! Тоя път нокаутира тиквата !
9.
Мм
09.07.2020 19:26:13
56
41
Тази ушата маймуна трябва да бъде съден за национално предателство
8.
Асс
09.07.2020 19:25:28
40
91
А казват ,че президентът не бил обединител. Ето всички се обединиха. Баце ще хвърли кърпата до 1 седмица.
7.
*********
09.07.2020 19:23:44
1
18
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
6.
ПРЕЗИДЕНТА НА БЪЛГАРИЯ
09.07.2020 19:23:24
40
100
НАПРАВО го СЪСИПА ,онова пожарникаррчето. УМЕН ЧОВЕК Е ПРЕЗИДЕНТА НА БЪЛГАРИЯ
5.
Aide hairlia da e
09.07.2020 19:21:21
21
78
Мутрата и турчеещия се циганин, агенти на мАсква си заминават. Има надежда за България.
4.
Marinero
09.07.2020 19:18:44
23
71
GERB OVER
3.
Dobri
09.07.2020 19:16:03
32
70
Ей тези ни съсипаха, а на теб Радев ти е виновен. Да не би да живееш на Тамбукту?
2.
Dobri
09.07.2020 19:16:00
30
64
Ей тези ни съсипаха, а на теб Радев ти е виновен. Да не би да живееш на Тамбукту?
1.
Радев
09.07.2020 19:11:30
103
50
Се оля от страх!
Адвокатства на спонсорите и мафията с боклуци!Махията крещи,дръжте мафията!
Имрийчмън на този човек!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Тя е реалният победител на кметския вот за София, призна лидерът на ГЕРБ  Тя започва прощалното си турне през лятото Тя започва прощалното си турне през лятото Лили Иванова се оттегля от сцената  Сглобката невъзможна след изборите? Тома Биков се жалва от ядрено оръжие и от гешефт на Асен Василев Сглобката невъзможна след изборите? Тома Биков се жалва от ядрено оръжие и от гешефт на Асен Василев След изборите изобщо не знаем дали ще разговаряме с ПП-ДБ, каза бургазлията Краката предадоха тази велика българка Краката предадоха тази велика българка Актрисата е закъсала сериозно с краката и не можела да пази равновесие без помощ Росен Желязков станал заложник на ГЕРБ и ДПС, Бориславова заговори за далавера за 8 млрд. лева Росен Желязков станал заложник на ГЕРБ и ДПС, Бориславова заговори за далавера за 8 млрд. лева Тя обяви, че лидерът на ГЕРБ и Пеевски и добави, че след изборите нямало да управляват с него, но с партията на Борисов можело, ако поемат ангажимент за реформи Гала отиде в подкаста на дъщеря си и призна, че е правила секс... Гала отиде в подкаста на дъщеря си и призна, че е правила секс... Не става ясно нито къде се е случило то, нито с кого, но подозренията, естествено, падат върху настоящата й половинка Стефан Как шеф Ангелов се завърна в кухнята на Хелс Китчън Как шеф Ангелов се завърна в кухнята на Хелс Китчън "Не ми се работи, не ми се готви, но това не е концерт пожелание. Важните сте вие. Затова продължаваме", заяви шефът Решават за извънредни мерки и обявяване на епидемия срещу коклюш Решават за извънредни мерки и обявяване на епидемия срещу коклюш Пик на заразените с коклюш се очаква в края на май Добра новина за столичани, метрото ще се разшири с още две станции в "Люлин" Добра новина за столичани, метрото ще се разшири с още две станции в "Люлин" "Метрополитен" обяви конкурс за строител на продължението към Околовръстния път Комисията "Митници" праща доклада си в прокуратурата, убедени са, че се доказало участието на Асен Василев Комисията "Митници" праща доклада си в прокуратурата, убедени са, че се доказало участието на Асен Василев Докладът е изпратен на прокуратурата 
Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си
Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Смяната на министрите, ясно показва, че има борба на различни интереси в остатъка от Сглобката Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори