×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Съмнителният път на Лилана: От вулгарно разкрепостена певица до нахакана бизнес дама


29 Юни 2020, Понеделник, 21:00 ч.
Автор: Флагман.Бг

През 2006 година тя е най-младата участничка във ВИП Брадър, която скандализира многомилионната публика с напълно фриволното си поведение

Внезапна кариера, достойна само с холивудски сценарист, претърпява Лиляна Деянова, известна с артистичния псевдоним Лилана, само за 14 години.

През 2006 година тя е най-младата участничка във ВИП Брадър, която скандализира многомилионната публика с напълно фриволното си поведение. Съквартирантът й Киро Скалата иска да види какво има под полата й и тя охотно изпълнява желанието му, целувт се със страст с Дичо от Д2. Вдига си краката по всеки повод. Е вярно е, че е участничка в риалити, но в него всеки герой разкрива същността си.

Поведението и е толкова фриволно, че Лилана е втората, която си тръгва от предаването, след като флиртува опасно с участниците в шоуто и се впуска в палави екшъни с тях.

Неочаквано след злополучното участие в Big Brother, когато е напълно неизвестна, тя се превръща в една от най-стилните бизнес дами. За кратко време се впуска напористо в бизнеса и фирмата в която участва Телетоп АД, през 2019 година става вторият национален доставчик на услуги за електронно събиране на пътни такси. Компанията обаче не получава достъп до тол системата и на практика не може да осъществява дейност. Това е повод Лилана да заведе дело. Певицата се ожалва, че е атакувана, защото е заявила че в Агенция Пътна инфраструктура има корупция. Опоненти я нападат, че със съдружника си притискала ръководството на АПИ, че няма да останат на работа ако не подпишат договор с тяхната компания. И Лилана контраатакува - била ходила в агенцията само два пъти и подава 80 сигнала за нередности.

Необяснимо е как дъщерята на доктор, участник в реклами и телевизионен водещ Христо Деянов внезапно се афишира като съоснователка на IT компанията „Нованор“, разработваща продукти за транспорта, които продава на американския пазар. Няма обяснение откъде идва компетентността, а и финансите на Лилана, известна до този момент с песните си и със спорното си участие във ВИП Брадър.

След бурните години на възход днес Лилана е в ареста с обвинение за неправомерно усвояване на средства от еврофондовете, принуда срещу длъжностно лице и участие в престъпна група.В хода на разследването срещу фамозната бивша певица и настоящата крупна бизнесдама изплува името на Васил Божков.

„Познавам го отдавна. Никога не съм търсила неговата помощ. Моят бизнес няма нищо общо с него. Разбирам, че някой смята, че прокуратурата ме е задържала заради подозренията, че сме близки. Това не ми се струва никак приемливо в една правова държава", казва нахакано Лилана, която се държи самонадеяно в публичните си изяви преди делата.

В същото време близкият й приятел Божков пуска на порции обвинения срещу властта и корупционните според него схеми, по които тя функционира. Удобно спестявайки си порочната роля, която е играл през всички тези години. Подминавайки факта как момиче като Лилана може да стане бизнес фактор в икономиката на държавата. А в нея всеки с качества трябва да успява. Очевидно Божков е открил потенциала на Лилана, за да й даде рамо в бизнес начинанията, колкото и двамата да отричат този факт.

Ето изявите, на певицата които силно впечатлиха Али Баба от Дубай през 2006 година, когато тя втрещи зрителите с изявите си във VIP Brother.

Преди 14 години, 20-годишната тогава Лилана, изуми цяла България с участието си във ВИП Брадър. Звездна компания й правиха фолк певецът Константин, Киро Скалата, Виолета Здравкова, Дичо, Весела Нейнски, Галя от Каризма, Галя Литова, покойният вече Дим Дуков, Митьо Пищова и чалга певицата Райна. Първият сезон с известни участници остана в историята с няколко изцепки -  падането на детето на Виолета в басейна, което Дичо  спаси от удавяне, менторско поведение на Райна към тогавашното й гадже Коцето, на когото тя викаше „пиле“ и флиртът на Лилана с Киро Скалата. Само за две седмици певицата успя да възмути зрителите и те я изгониха от шоуто, въпреки че бе не беше номинирана за изгонване.

Кое възмути зрителите тогава?

Въпреки че всички участници доброволно влизат къщата и знаят, че постоянно ги снимат около 50 камери, Лилана умишлено търсеше компанията на фитнес инструктора и се подаваше на задевките му, докато в един момент певицата показа гимнастическите си умения, като качваше единия си крак върху рамото му, облечена в къса рокличка.  Следващия път си показа гащичките и дупето.

След като Киро и е казал  „Надупи се да ти погледна под полата.  Ей там се наведи“. Танците на двамата бяха като секс сцена, само че изпълнена не от голи, а от облечени актьори.

"Отвори още, покажи нещо отдолу" е другото желание на мускулестия мачо, което Лилана стриктно изпълнява и си разкопчава късата поличка. Певицата не се ограничи само с един мъж и не пропускаше да се озове и в компанията на Дичо, да го целуне по устните или да се качи на гърба му за да го поязди. На  този фон сладострастните танци пред Максим Стависки в присъствието на Албена Денкова направо бледнеят. Лилана забърка още една каша. В разговор с Дичо му разказа, че е зарязала гадже футболист, след като го хвана в леглото с друг мъж да правят не точно секс, но нещо много гнусно. Не стана ясно дали става въпрос за Мартин Станков - първата й любов или за някой друг спортист.

След този резил, на певицата и бяха необходими години, за да изчисти имиджа си. Три години по-късно се изстреля направо в космоса, като стана първата българка, направила дует с известен рапър. Тогава Лилана разкри,  че Snoop Dogg се е съгласил заради хонорара, който му бил платен, но не каза нито кой го е платил, нито какъв е размерът му.

Високият стандарт на живот певицата охотно демонстрира пред Сантра и  танцьора Марко в тяхното предаване Close up по The Voice.  Интервюто тогава е в просторния и стилно обзаведен дом на поп звездата. Покрай спомените за колаборацията със Snoop Dogg има и въпрос за разликата между артиста Лилана и човека Лилана. Голямата  любов на Божков признава:

„Първо на живо съм много красива. Второ съм висока. Трето съм умна. Четвърто съм позитивна. Пето съм умна. Шесто съм интелигентна с чувство за хумор".

Секунди по-късно показа на зрителите специално помещение превърнато в дрешникна. Любезната домакиня им показва рокля, върху която има залепени стъкла от слънчеви очила,както и други екстравагантни облекла и обувки. Голяма част от роклите в гардероба й са на дизайнерката Анелия Пейчева. Тя е българка, която от години живее във Виена. Името е познато на европейската модна сцена. Роклите й  струват около 1500 евро. От думите на певицата стана ясно, че ги шие по поръчка.


В категории: Лайфстайл


8
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
8
Коментара по темата
8.
Zeta lieutenant
01.07.2020 02:15:57
3
4
Който не я познава лично, моля да не я обижда или оплюва! Момичето е повече от прекрасна дама и е стойностен човек. Да си имаме уважението.
7.
Рени
30.06.2020 16:20:50
1
7
Не е ясно ,образованието и езика как ги е получила? Сигурно е спечелила много пари с честен труд!??? Тя си знае???
6.
Странна статия
30.06.2020 06:25:44
0
5
Автора хем я плюе хем понеже му пари на ректума от черепа гледа да не е много плюенето. Колкото до гащи и гъзове то е ясно че всяка 2 ра ги вади на показ. Хем плюе хем звучи като реклама на миска,плеймейтка мутреса или чалгарка. Явно биполярник.
5.
Станко
30.06.2020 02:42:40
2
8
Браво Зорке много хубаво и красиво им го каза. Истината е че има много нещастници, които са уникални грешки на природата.Те съзнават много добре, защо положението е такова в държавата, но говорят на пук на истината.Техният принцип е поговорката - “ Не е важно ма мен да мие добре,а на ...........“ Затова и защитават собствените си изедници и техните мурви.Но Бог гледа и помни всичко.
4.
Zorka
30.06.2020 02:12:39
3
20
До коментарите по-долу...продължавайте да се възхищавате на псевдо бизнезмени и откровени крадци, курви, боклуци и проститутки и измекяри и цял живот няма да имате нищо и ще си останете невежи селяндури. Голямо постижение, че курвата вързва няколко изречения на най-лесния и достъпен език в света, дай да и построим паметник...много ви е ниска летвата. Поне нещо друго да можеше освен да действа по схеми и да си показва междукрачието.
Не че Борисов е по-стока, но да се възхищавате откровено на доказани измекяри е повече от тъжно...
3.
111
30.06.2020 00:04:14
11
20
Пристъп на отчаяние! Голяма мъка им е черепа. Знаят, че ще им изкара всичките кирливи ризи и се чудят, какво да измислят!
2.
Bingo
29.06.2020 23:32:55
17
15
Нещо не мога да вникна в смисъла на статията, единственото което ми минава през ъкъла е, че е написана някъде в прокуратурата и разпратена на проправителствините медии за публикуване за настройване на общественото мнение срещу момичето. Не я познавам момичето, но след такава статия ми става по-симпатична.
1.
манипулативна статия пасквил
29.06.2020 23:04:21
28
15
За разлика от МНОГО ПРОСТИЯТ Борисов, момичето е с перфектен английски ! За разлика от МНОГО ПРОСТИЯТ Борисов, момичето е с перфектно образование получено в престижен Западен Университет ! За разлика от МНОГО ПРОСТИЯТ Борисов, тя е каднидатствала и е избрана да работи в евроорган, след като е отговорила на много високите им критерий там. ВСИЧКО ОСТАНАЛО СА СПЕКУЛАЦИИ НА ТЕМА МОРАЛА И МЛАДОСТТА !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори