×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Положителни проби за Covid-19 прецакаха бал в Царево


Положителни проби за Covid-19 прецакаха бал в Царево
Празникът на дванайсетокласниците бил прекъснат минути след самото начало заради извънредната новина
27 Юни 2020, Събота, 10:22 ч.
Автор: Флагман.бг, снимката е илюстративна

Лекар от Айтос също е заразен

15 са новите случаи на заразени с Covid-19  в Бургас област. 7 от тях са лица - персонал в нощно заведение в Царево, научи Флагман.бг. Снощи е новооткритата дискотека е трябвало да  абитуриснтки бал, но след като излизат резултатите на служителите, тържеството се отменя. 

"Персоналът е бил тестван превантивно от управителя. Лицата са пристигнали 24 часа по-рано и всъщност изобщо не са започнали работа. Състоянието им е добро, нямат никакви оплаквания", каза за Флагман.бг директорът на РЗИ-Бургас д-р Георги Паздеров.

В статистиката влизат от 4 души от Несебър, които не са се почувствали добре и сами са се насочили към лечебно заведение, където да бъдат тествани. 

В Айтос също има един заразен - лекар от местната болна. Той е изолиран, тестван е и първият контактен кръг на здравното лице. Д-р Паздеров разкри, че няма опасност и болницата няма да спира работния си процес. 

В Сунгурларе положителен резултат за Covid-19 е дал работник от Социалния дом. В момента центърът е изолиран и достъпът до него е спрян. Останалите двама заразени са от Бургас. 

"Всички новорегистрирани са в добро състояние, нито един не е настанен в болница, нямат особена клиника, така че няма място за притеснение", успокои д-р Паздеров. 

 

 


В категории: Царево


13
Коментара
Завръща ли се Нана
Завръща ли се Нана 26/04/2024, Петък 17:41 0
13
Коментара по темата
13.
Иван
27.06.2020 13:52:17
3
5
Всяка година съм в гр. Царево, разбира се, най-вече лятото. Да, има и кусури в града, но аз го обичам и коренът ми е от там. Това, което е станало със заразените е лошо. Не са виновни нито те, нито царевци. Много ми липсва Царево, но тази година може да пропусна. Дано нещата се оправят, та поне през септември да направим кратко посещение! Дано!
12.
666
27.06.2020 13:19:09
1
10
Флагман друг път разкоствате всичко до девето коляно, снимки, имена, а-у. Този път нещо много неинформирани го давате. Трябва ли всички в Царево да се чувстваме виновни за това, че некъв синковец е заразил половината персонал на заведение и се прибрал пак у провинцията в София. Човек без капка дисциплина рискува и без това късият и слаб сезон в Царево.
11.
Бобо
27.06.2020 13:12:40
1
6
И кое е това новооткрито нощно заведение в Царево,как се казва. Миналото лято нямаше, града се е превърнал изключително спокойно място за лятна почивка.
10.
Емил
27.06.2020 12:54:36
2
16
Нали давате голям зор да отварят дискотеките. Заради прехвалетото ви ново заведение ще пламен цяло Царево
9.
Трол
27.06.2020 12:51:57
0
7
Браво на РЗИ. От 15 човека, 7 тествани превантивно, 4 се самонасочили, 2 вероятно контактни на заразен по-рано (също самонасочил се).
8.
Наблюдател
27.06.2020 12:02:22
1
16
На есен ще е веселбата!
7.
Родител
27.06.2020 12:00:40
2
11
То не са само баловете,по принцип дискотеките си работят и са пълни с младежи.Да правят задължителни тестове на персонала всяка седмица.Ако работодателя откаже да затваря,като иска да печели да осигури сигурностee
6.
Бай Пешо
27.06.2020 11:16:30
5
22
Смятай още колко народ се е заразил покрай тия балове. Всичкото народ нагъчкан и празнува.
Га ядаха кифтета ни риваха!
Нямам жал.
5.
До 4
27.06.2020 11:09:10
0
14
Да ,че не са несебърлии
4.
А
27.06.2020 11:07:04
0
12
Някой знае ли нещо за 4-мата от Несебър?
3.
3
27.06.2020 11:05:41
0
19
Тези 2-ма от Бургас какви са? Пак от завода ли или не?
2.
Хахаха
27.06.2020 10:56:39
2
30
Хахахаха значи моля оправете си подвещащите заглавия!
15 човека болни в Бургас ??? А то няма НИТО един болен в град Бургас от болните който сте написали !!! Главно болните са работници дошли за сезонна работа !!!
1.
m
27.06.2020 10:39:34
2
13
precakaha im bodvaneto
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Игра главна роля в приетата радушно от критиката военна драма „Син от друга майка“ Преди лятото: Ремонтират ключови пътни отсечки в Бургаско Преди лятото: Ремонтират ключови пътни отсечки в Бургаско Към момента са установени компрометираните участъци и Областно пътно управление е изготвило допълнително задание по договора с „Автомагистрали“ ЕАД за аварийно изкърпване на проблемните участъци на територията на област Бургас Завръща ли се Нана Завръща ли се Нана Тя ще повдигне завесата на личния си живот в Америка и ще разкрие пред зрителите интересни подробности за себе си Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Най-засегнати от заболяването са децата Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Младежите разиграха импровизиран съдебен процес Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение Симона показа защо е откритието на риалити форматите Симона показа защо е откритието на риалити форматите Хоби готвачката се самоиронизира по забавен начин Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Вижте каква е програмата Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев Единият от тях беше в сектор „Земеделие”, а другият - с миньорите и енергетиците от Мини „Марица Изток” и Бобов дол, каза служебният премиер 
В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори