×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • В 11 часа днес ще има пресконференция на Емил Кундев - финансово-счетоводен консултант към поморийския манастир "Свети Георги", очаквайте подробности
  • В 10:30 часа днес общинските съветници от БСП Чанко Мирчев и Станимир Баев ще дадат извънредна пресконференция, очаквайте подробности
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Турист разкри защо няма да избере Гърция, а райското Приморско


Турист разкри защо няма да избере Гърция, а райското Приморско
Колкото и да е модерно, не бих избрал гръцкото пред българското море, категоричен е пловдивчанинът
18 Юни 2020, Четвъртък, 18:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Ето защо не е чакал на Маказа, а отпрашил към Южното Черноморие

Родното Черноморие е за предпочитане пред гръцкото море - в това е убеден пловдивчанинът Венцислав Костов, пише "Марица". Вместо да последва примера на много нашенци и да потегли към Маказа, пловдивчанинът е избрал да отпраши към Приморско.

Ето коментара на Венци за предимствата на българското море, подкрепен със снимки от приятната почивка:

"Както всяка година, така и тази избрах родното Черноморие. Нали съм си скучен, наивен и задръстен, та избрах отново традиционното - Приморско. Пътуването ми отне три часа спокойно шофиране, дори при спазване на ограничението по "третокласния път" от Чирпан до Стара Загора.

В самия курорт веднага правят впечатление пустите улици. Е, аз се зарадвах - пълна почивка и много места за паркиране. Така стигнах до хотела - три звезди с басейн на покрива. Нощувката се оказа 9 евро на вечер, а за моя изненада имаше и включена закуска. Мерките също правят впечатление, постоянна дезинфекция, стая за карантина, затворени билярдни маси и т.н. 

Момичетата на рецепция ме заблудиха, че всъщност са собственици на хотела, но после, след като разговаряхме, се оказа, че работят от дълги години тук. Грижеха са за хотела и туристите като за нещо свое. Казаха ми, че работят с български туристи само в началото и края на сезона. През другото време хотелът се посещава от чехи, които тази година са го резервирали от първи юли. Реших да проверя тези "будали" чехите какво мислят за хотела. Коментарите бяха - "отлично обслужване", "хотелът е за пет звезди". Всички бяха от този род. Направо не вярвам как тези европейци си причиняват да почиват в най-кошмарното обслужване, на фекалното море и плаж с алчни концесионери.

Мога да продължа с иронията, но може да ме нападнат чакащите на опашката за Гърция. Затова ще споделя и за плажа. Почти празен, чист, кристална вода. Чадър и шезлонг по 2,50 лева на Северния плаж. Всъщност за 5 дни никой не дойде да таксува за ползването им, но това бяха цените, изписани на табелите. Барът на плажа - фрапе от 3 лева, бира - 3 лева, голяма минерална вода - 2 лева. Е, не е като на гръцкото море кафе за 3 евро и да получиш чаша чешмяна вода, но може и да ги стигнем. Не е и тесният каменист плаж в курортите от Северна Гърция, но тук ставам пристрастен и ще загубя обективност. 

Едва 30% от заведенията из курорта бяха отворени, но всички келнери в тях те караха да се чувстваш специален. Въпроси от типа дали всичко е наред, имаш ли нужда от нещо, те размекват. Наясно съм, че това не е типично за нас българите, но е радващо, че се забелязва, макар и провокирано от слабия сезон и кризата. 

Като извод ще завърша, че колкото и да е модерно, не бих избрал гръцкото пред българското море. Но вие събирайте доматите, чубрицата и наденицата и бързо там - чакат ви.  П. С. За тези, които ще използват епитети срещу мен - почивал съм в западните Балкани на Адриатическо море, в южните ни съседки, на по-екзотични места извън Европа и мога да кажа, че обслужването ни е в пъти по-добре от въпросните страни. Направете и вие сравнението, преди да оплюете родното море, както всичко родно напоследък."




В категории: Приморско


Слънце по морето днес
Слънце по морето днес 26/04/2024, Петък 09:27 0
41
Коментара по темата
41.
Чефс
22.06.2020 13:05:16
2
0
Селски панаир с още по селска статия хотели не пълни. Докато властва джак ръселчето ще е така.
40.
дирeкторь спомeни
21.06.2020 09:00:20
2
3
Aз, директно:
- Искаш ли да правим секс?
- Не може ли да си малко по-романтичен?
- ОК... Падаш ли си по звездите?
- Ама, разбира се!
- Супер! Знам едно хубаво училищe с четири звезди...
39.
0фгипч
20.06.2020 21:43:21
2
1
.Стойте си по къщите и селските нужници където ви е мястото . И никакво море .Кожата пази кожата.
38.
Приморски патриотизъм
20.06.2020 19:19:12
1
4
Ако му дереш кожата на туриста, значи туристът е патриот, а ако не ти дава да го ограбваш - бил с диагноза...
Амииии, май трябва да си заврете патриотизма някъде... на друго място! Това също е патриотизъм, не мислите ли?
37.
До Примор
20.06.2020 19:06:24
1
3
Този пък тръгнал да търси патриотизъм в ресторантите и тези които не му влизали в ресторанта не били патриоти, а с хора с диагноза... Абе, патриоте! Като си обичаш Родината и черноморието що не работиш за без пари?!
36.
Марти
20.06.2020 17:08:53
0
3
Ганьовса ми е заплатата ,ганьовска ми е колата ,ганьовски са ми данъците ,ганьовки са законите ами какъв да съм освен ганьо
35.
Примор
20.06.2020 16:49:53
3
1
Ей това Ганьо си е Ганьо.Вари го ,печи го пак Ганьо. В Приморско Ганьо майньо има десетки ресторантчета където месните хора с вадят хляба с труд ,с труд Ганьо.Мутри в Приморско няма няма щото не е слънчака прекомерно застрояване също няма

И се съмнявам че в Гърция ще получиш по евтина и добра храна ходил съм и понеже разбирам занаята Ганьо майньо ще ти кажа че ти си едно завистливо генетично увредено комплексарче което се нуждае от лечение
Това да си мразиш Родината и черноморието си е сериозна диагноза .
34.
Марти
20.06.2020 16:44:28
2
3
И е пълно с измамници даже и цените на хранителните магазини вдигат за сезона ,всичко е обир на нащо море
33.
Марти
20.06.2020 16:41:45
0
2
На морските ресторанти като свършва яденето а има клиенти бум една туба вода и манджата ще стигне .от тогава никога на ресторант и само бира си я отора аз и кюфтета
32.
Хитър Майна
20.06.2020 02:16:58
4
4
Статия пълна с лъжи. Както беше писал някой по-горе, ще стигнеш от Пловдив до Приморско за 3 часа, ама ако летиш. Само да се включиш от Пловдив до магистралата имаш половин час. Нощувка 9 евро, но на човек и то ако сте четирима. В три звезден хотел нощувките са 50 лв. за двойна стая. Някоя къща може и да се уредиш по-евтино. Храната - отврат!!! Но това се отнася за цялата страна. Разни замразени боклуци, минати за кратко на тиган в миналогодишна мазнина. Сервитьори, продавачи гледат кръвнишки. И къде видя многото свободни места за паркиране? Има две обособени зони за безплатно паркиране и на двете е проблем да намериш място.
31.
Морски
19.06.2020 21:57:04
4
6
Гърция си е Гърция, това бетонирано лайноморие да го духа!
30.
бай Ахмед
19.06.2020 11:05:45
4
8
Нулево ще е само твоето дупе. 0 .Да напече малко и газ към Приморско . Райско място Пък ти ходи в гръцко и не се връщай ,,да те обслужват от всякъде.Мале мале необслужения ,той на ресторант се храни. От сервиз разбира .Нищо че в годината я отиде един два пъти и то и то ще е тържество някакво .
29.
Биг Дик
19.06.2020 09:56:49
10
10
Жалък опит за реклама на бетономорие! Фекалии и усещане за предстоящ крах, нулева година и т. н
28.
К
19.06.2020 07:27:47
8
10
Къде е Ганьо - е Гърция .Кой е в Гърция, барба ганьос . Какво прави в Гърция - ами обслужват го по гръцки .Къде беше бе Ганьо ,,,ех ,,Гърция там да видиш обслужване ,,тоалетната е в стаята не кат на село на сто метра от къщи .Пък ми трабва често щото там храна храна ,ней кат България .Абе по скъпичко ми иде ама кът ма питат - къде беше бе Ганьо... Гърция Гърция.Завиждат ми .
27.
Toko
19.06.2020 07:05:46
7
19
Хе хе хе защо не отиде в Приморско в периода от 15 Юли до 30 Август ?
Тогава цените са други място за хавлия на южния плаж няма. Обслужването ще е по друг начин. Ама Генчо отишъл като няма никои и се помислил за персона в празните заведения и спал в празния хотел за 20 кинта. Абе на хора израснали по морето не ни колко са любезни местните бизнесмени.
Фризерите им работят цяла година за Вас туриститити Вас чакат тоилет папир Бол.
И накрая на сезона чупки стойки с оборота от сезона 1-2 месеца и после в мазето на дървената печка до следващото лято.
26.
Миладинова
19.06.2020 06:59:10
7
14
Леле,колко прозрачно!Стилът е като в "Работническо дело"-фалшив патос и лъжи!Потресаващо е,че още минават тези номера от времето на "социализъма".Истината е,че не може и дума да става за сравнение.Кризата принуди гърците да омекнат,високомерието изчезна,тяхното море е прозрачно ,те знаят как се прави туризъм,семейни ресторанти предлагат добра храна,сградите обикновено са ниски,гледките са красиви.А тук какво?Грозни хотели,ниско платен персонал(рускиня на рецепция в Слънчев бряг ме пита на руски или на английски да ни говори!?!),гнусна храна....В България туризъм от ДС-хотелиери няма и да има.Чипът в главите им е дефектен.
25.
Рррр
19.06.2020 06:09:08
5
16
Първо - няма как "спазвайки ограниченията" да стигнеш от Пловдив до Приморско за три часа! Абсурдно е просто!
Второ - факт е, че в сферата на туризма сме много назад. Природа имаме, но услугите в тази област са пълна скръб! Хотелиери, ресторантьори - все едно ти си им длъжен! Малко са местата, на които да отидеш и да си оставиш парите с кеф!
24.
!!!!
19.06.2020 06:04:39
8
10
Пропуснал е да спомене и пепелянките печащият се на слънце по детските площадки докато детето ви се люлее !!!
23.
До номер 21
18.06.2020 23:40:50
7
18
Точно там е проблема, че нито е евтино нито има качество. Даже изобщо не мрънкам от години ходя на Гърция е никога не съм оставал разочарован. Вие ви ходете при нашите псевдо-хотелиери дето персонала им бяга със скоростта на светлината. На мен косата ми побеля от тях. На бг бетономорие само през крив макарон :)
22.
К
18.06.2020 23:30:16
1
15
Гладен е Ганьо ,от прясно разбира,количество също .Генетично гладен ,по рождение - предава се по наследство -обремененост-
.Той отива не на море а да яде,по много -шведска маса -гъчене до отказ .
21.
К
18.06.2020 23:20:34
1
6
За обслужването и храната _ абе българино -рожба на българосъветска дружба и настоящ евроатлантик / храна под път и над път ,но ти искаш хем евтино хем качество ,няма такова нещо.Не съм чул за българи принцове принцеси
Но мрънкалници бол.
20.
До номер 19
18.06.2020 23:08:56
8
19
Точно затова харесвам Гърция. Храната винаги е прясна, вкусна и приготвена без пестене на продукти и компромис с качеството им. Порциите са повече от добри. Нашите ресторантьори имат клиентите за прасета, бланширани храни, имитиращи млечни продукти и още куп други такива. Предпочитам в бг да си приготвям храната вкъщи отколкото да им ям боклуците.
19.
К
18.06.2020 23:04:09
0
17
Единственно Приморско не успяха да го бетониратНо то така е ,че няма как бившето селце Приморско да стане бетон.За сметка на това можеш да си сложен главата на сянка под дърво и да си на плажа -това е Перла плажа--никъде го няма ,абе Приморско за почивка си е кеф голям.Ходил съм и в Гърция , хубаво е , море бол ,всичко имат .

.ама друг е въздуха в Приморско- дишаш спокойно-а в Гърция винаги едно наум ..
не можеш да се отпуснеш като тук .
18.
Мара Мичковица
18.06.2020 22:55:15
3
17
След отмяната на карантината съм сядал 6 пъти на различни ресторанти в Бургас. С изключение на Инканто, където няма разлика с преди, всички останали са тотална скръб. В Сарафово чаках 20 минути за бира, на празно заведение. В Морската пък на 2 заведения имаха само бланширани картофи, в третото открихме пресни, но пък бяха препържени в гранясало олио. На друго място пък се опитаха да излъжат гостите ми от София, че чернокопа им бил пресен, като че падам от небето и не знам кога му е сезона. Едни тиквички дори не могат да изпържат като хората
Сервитьорите мърляви и без настроение, все едно аз съм им виновен че са се хванали да работят за безпросветна мутра, която надали ще им плати въобще. Поне мидите тази година са едри и вкусни, дано само те са от района на Варна. Айде нема нужда да опитвам повече - отказвам се. Все ще намерят други балъци да им продават селските си номера. Ако искате качествена храна в България - пригответе си я сами вкъщи.
17.
Dr.Horror
18.06.2020 22:42:55
3
12
Кой тоя хотел с 18лв.нощувка ти добре ли си.Флагман нали ви казах че стила ви е под всякакво ниво.Кафяви сте отвсякъде.м/у другото тия гърчеещите се по южното черноморие са пълна отврат
16.
Smith
18.06.2020 22:33:42
4
16
Качеството на дрогата е очевидно на завидно ниво по бетономорието ни тази година, щом авторът толкова силно го е хванало. Следващия път може да продължи съжсенията си за превъзходство със сравнения с Малдиви, Сейшели, Фиджи и Бжра-Бора.
15.
Лайно с фъстъци
18.06.2020 22:16:53
3
18
Аз ще избера Варна, заради кафявите бани. В Поморие има кални бани, а във Варна торни бани
14.
Abc
18.06.2020 21:53:19
3
16
Мисля, че знам една банкнота от 500евра от шкафчето накъде е заминала :))
13.
Не разбрах нещо
18.06.2020 20:46:12
10
20
Човека си изказва мнението - платен глупак, ракламиращ БГ черноморие - отврат. Така, следващите коментари - реклама на чужди плажове - опааа, не били реклами. Що така бе? Аз пък ще ви кажа моя опит, да се знае от Бургас съм, родом от северното черноморие. Та, морето ни е много по хубаво - и водата и рибата. Курортите ни са най - малкото на същото ниво като тези в Т и Г. Обслужването в читавите хотели е по - добро, и храната и персонала. Под читави не разбирам сто звезди а тези с нормални собственици. В съчетание с морските градчета, ремонтираните паркове и улици, като се има в предвид и на какви цени е всичко тази година ще ви кажа, че е глупост да не се почива тука. За информация - бил съм къде ли не по света , да има романтика като си на непознатоммясто, но накрая разбираш, че ти си им чужд и те са ти чужди. А - НЕ СЪМ ГЕРБАДЖИЯ, ТОЧНО ОБРАТНОТО, НО ВИЖДАМ И ОЦЕНЯМ ТРУДА НА ИСТИНСКИТЕ ДОМАКИНИ ПО МОРЕТО НИ.
12.
Даа
18.06.2020 20:44:45
9
15
аз съм от Бургас,и винаги маршрута ми е бил Приморско.
11.
*********
18.06.2020 20:40:29
3
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
10.
Оффф
18.06.2020 20:04:46
13
18
Не става така! Писал някой си по поръчка и хайде сега, всички хукват към Приморско. Статията е нагаждаческа, някой на някой си прави услуга, то си личи отвсякъде.
9.
ОНЯ СЪЩИЯ ДО 3
18.06.2020 19:45:42
7
14
НА КАКВА ДРОГА СИ БЕ ДРУЖЕ....????
МАЙ ДОСТА СИ ПРЕКАЛИЛ.....ЩОМ ТЕ ИЗБИВА НА ПОЛИТИКА,КОЯТО В СЛУЧАЯ ТУК Е НЕУМЕСТНО ДА СЕ СПОМЕНАВА.....
ГЛЕДАЙ ДА НЕ СЕ ЗАДАВИШ С ХРАЧКИТЕ СИ.....
И Е ТАКИВА КАТО ТЕБЕ,ХВЪРЛЯТ ПЕТНО ,ВЪРХУ ПОЧТЕНИТЕ БЪЛГАРИ КОИТО ПОЧИВАТ В ЧУЖБИНА...ТОЧНО ЗАРАДИ ТАКИВА ОЛИГОФРЕНИ КАТО ТЕБЕ,РАЗВАЛЯТ ИМИДЖА НА БЪЛГАРИЯ И ЗАТОВА НАВЪН НИ СЕ СМЕЯТ НА ПРОСТОТИЯТА,ЩОТО СИ МИСЛЯТ,ЧЕ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ СМЕ ТАКИВА.....
ПЪК АЗ КЪДЕТО СЪМ БИЛ ПО СВЕТА,ПРЕДСТАВА СИ НЯМАШ И ДОРИ НЕ СМЕЕШ ДА СИ МЕЧТАЕШ.....НО ВИНАГИ СЕ ПРИБИРАМ С КЕФ НА РОДНОТО ЧЕРНОМОРИЕ.....
АЙДЕ ЧАО И ПО-ПОЛЕКА С ДРОГАТА,ЧЕ ТОКУ-ВИЖ СИ СЕ ОТЗОВАЛ В ПСИХИАТРИЯТА......ТО ТИ НАТАМ СИ СЕ ЗАПЪТИЛ ДЕ.....
8.
Жив е той, жив е...
18.06.2020 19:16:47
10
23
Този страда от синдрома на Хаджи Димитър. Така им викат в ресторантите "Хаджи-Димитровци". Влиза нашия в празния ресторант и го обслужват пет човека - една му с билки раната върже, другата му прави вятър..., докато някой друг му взема сметката, трети му сервира предястието... четвърти, пети... и последния го сапунисва в сметката и обира парсата. Накрая нашият става и тръгва из празните улици да търси духа на Караджата.
7.
Фанта Бамбуча
18.06.2020 19:14:40
7
24
В събота и неделя бях в Созопол.
Мерси!Повече-Не!
Тарама-8.50лв.
Ципура-35лв.
Джони от черно на горе
Хакам го в червата!
6.
Узо и сиртаки!
18.06.2020 19:12:33
7
8
Щото е тъпанар....
5.
*********
18.06.2020 19:04:49
3
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
4.
Курортист
18.06.2020 19:01:24
2
14
Казвай как се казва хотела. Вече пътуваме със семейството.
3.
До 1 и 2
18.06.2020 18:46:29
33
15
Скрийте се някьде ве герберски подлоги.Много ясно че тук ще ходите с по 3 лева дневни не можете да идете в Гьрция.Олигофрени.Дано не срещам такива като вас в Гьрция ,че отдалеч миришете на евтин дезодорант.Вьшкари.
2.
ВСИЧКО КОЕТО Е ДАЛЕЧ ОТ МОРЕТО Е ПРОВИНЦИЯ
18.06.2020 18:28:54
16
34
БРАВО НА МОМЧЕТО.......
ТОВА Е ПРАВИЛНИЯ ИЗБОР.....
ХУБАВО СИ НИ Е ЧЕРНОМОРСКОТО КРАЙБРЕЖИЕ......ИМАМЕ СИ ПРЕКРАСНИ ПЛАЖОВЕ И ПРИРОДА,ЗА КОИТО ЧУЖДЕНЦИТЕ НИ ЗАВИЖДАТ.....
ВеРВАЙТЕ МИ.....
1.
Фулда
18.06.2020 18:19:03
19
25
Много си прав драги сънароднико. Аз също почивам само БГ и съм доволен. Миналата година ходих и до Турция в 5 звезди хотел. За 7те дни престой пет прекарах в стаята защото детето се разболя от някаква бактерия. Така че винаги в България за напред.d64
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Красавицата е само на 23, но има в изобилие силикон, изкуствени мигли до веждите и тонове грим, точно като чалгарка или силиконка За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан На 9 май на пл. "Тройката" концерт ще изнесе група "МОЛЕЦ", а после на сцената се качва и Веселин Маринов Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Тя е реалният победител на кметския вот за София, призна лидерът на ГЕРБ  Тя започва прощалното си турне през лятото Тя започва прощалното си турне през лятото Лили Иванова се оттегля от сцената  Сглобката невъзможна след изборите? Тома Биков се жалва от ядрено оръжие и от гешефт на Асен Василев Сглобката невъзможна след изборите? Тома Биков се жалва от ядрено оръжие и от гешефт на Асен Василев След изборите изобщо не знаем дали ще разговаряме с ПП-ДБ, каза бургазлията Краката предадоха тази велика българка Краката предадоха тази велика българка Актрисата е закъсала сериозно с краката и не можела да пази равновесие без помощ Росен Желязков станал заложник на ГЕРБ и ДПС, Бориславова заговори за далавера за 8 млрд. лева Росен Желязков станал заложник на ГЕРБ и ДПС, Бориславова заговори за далавера за 8 млрд. лева Тя обяви, че лидерът на ГЕРБ и Пеевски и добави, че след изборите нямало да управляват с него, но с партията на Борисов можело, ако поемат ангажимент за реформи Гала отиде в подкаста на дъщеря си и призна, че е правила секс... Гала отиде в подкаста на дъщеря си и призна, че е правила секс... Не става ясно нито къде се е случило то, нито с кого, но подозренията, естествено, падат върху настоящата й половинка Стефан Как шеф Ангелов се завърна в кухнята на Хелс Китчън Как шеф Ангелов се завърна в кухнята на Хелс Китчън "Не ми се работи, не ми се готви, но това не е концерт пожелание. Важните сте вие. Затова продължаваме", заяви шефът Решават за извънредни мерки и обявяване на епидемия срещу коклюш Решават за извънредни мерки и обявяване на епидемия срещу коклюш Пик на заразените с коклюш се очаква в края на май
Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града
Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Смяната на министрите, ясно показва, че има борба на различни интереси в остатъка от Сглобката Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори