×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Таро прогноза за юни за всяка зодия


15 Юни 2020, Понеделник, 21:22 ч.
Автор: Флагман.БГ

Очакват ни промени и нови възможности

С юни започва лятото. Любопитно ли ви е какво показват таро картите за вашата зодия? Новият месец ще е динамичен, ще носи промени, истини и любовни емоции. Повече за това какво ви очаква, вижте в следващите редове, пише az-jenata.bg.

Зодия Овен

Ако напоследък сте подкопавали чувството си за самоувереност, време е да спрете. Месец юни е месец на възможности за вас, но ще трябва да надградите това, което вече сте си осигурили и постигнали. Напредъкът и успехът ще последват много бързо. Може да не ви е толкова лесно, но не пропускайте добрите възможности. Обърнете внимание на енергийните си нива и си почивайте повече.

Зодия Телец

За родените под тази зодия темата за парите ще бъде водеща. Освен че може да харчат повече и неразумно, няма и да са особено доволни от приходите си. Имайте обаче вяра, че нещата ще се стабилизират и ще започнете да печелите повече в следващите месеци. Но бъдете разумни на този етап и харчете отговорно. Енергията ще ви стига да подобрите по-слаби области от вашия живот. Търсете причините в събитията, които ви се случват, слушайте повече и говорете по-малко. През юни може да съживите любовната си връзка.

Зодия Близнаци

Очаква ви един оживен месец. Много препятствия ще отпаднат, затова бъдете по-амбициозни, разширете своите хоризонти. Опитайте се да използвате всичко във ваш плюс. Дори ако истината (първоначално) боли, винаги е по-добре да знаете къде се намирате, защото тя осигурява нещо, върху което да се работи и надгражда върху солидни основи. Очакват ви нови проекти, възможности, които ще изискват и повече енергия.

Зодия Рак

Раци, за вас е характерно вкопчването в неща, хора и роли, дори ако те вече не ви служат добре. Спрете с този лош навик! Освободете се от чувството на самосъжаление и вярвайте, че всичко се е случило с някаква причина. Време е да оставите тази стара рана да зарасне. Таро картите показват, че ви очакват хубави събития, като повишения, може би нов дом, нова работа. Възползвайте се от възможностите. Бъдете готови за големи промени, късмет няма да ви липсва.

Зодия Лъв

Решения, решения, решения! Ще ги взимате през този месец, но не бива да се стресирате. Може да сбъркате, само ако се бавите с изборите си. Ако имате възможност, изчистете задълженията, които са ви се натрупали. Любовта е във въздуха през юни и вие ще усетите това. Без значение на какъв етап е сега любовният ви живот, той ще се качи с нива нагоре и това е прекрасно. За някои това може и да е нова връзка.Емоции и напрежение няма да липсват, затова се опитайте да се успокоите, да се владеете.

Зодия Дева

Таро картите показват за вас, че през юни ще бъдете предизвикани да научите нещо ново или да изведете уменията си на ново ниво. Не се съпротивлявайте на събитията, те се случват с определена цел. Нещо от миналото ви заслужава място във вашето настояще. Кое ли е то? Нуждаете се от възстановяване – физическо и емоционално. Бъдете внимателни с важните решения, докато не съберете цялата ви необходима информация.

Зодия Везни

Везните може да се усещат малко разочаровани и летаргични. Ако може подминете разочарованията, не им отдавайте от своята енергия. Таро картите разкриват, че ще имате възможността да сбъднете мечтите си. Работете усилено върху целите си. Очаква ви и романтика. Ако сте обвързани, покажете своите емоции към любимия човек. Бъдете нащрек с тези три зодии – Риби, Скорпион и Рак.Внимавайте с конфликтите, някои връзки, дори приятелски, може да приключат.

Зодия Скорпион

Вероятно много от вас се чувстват разочаровани и в безизходица. Сега е важно да не губите от енергията си и да видите ситуацията от друга позиция, да изведете ползи за себе си. Намерете предимствата и оценете това, което имате. Очаква ви промяна, растеж, нови хоризонти, появяващи се, когато старите отиват на заден план. Ще може да започнете съвсем нова глава в живота си. Цикълът на живота продължава... Промените са възможни, бъдете смели.

Зодия Стрелец

Стрелци, обичате да обичате и сте известни с това, че винаги имате активен любовен живот. Таро картите показват, че е възможно да се разочаровате в любовта, защото очакванията ви може и да не се оправдаят. Спрете да се стресирате, покажете своите чувства (без да прекалявате). Фокусирайте енергията си върху създаването на нещо или върху усвояването на ново умение или занаят. Ще имате късмет и добри възможности.

Зодия Козирог

Козирозите ще се борят за свободата си, ще търсят нови хоризонти, възможности, пътувания и промяна на местоположението (работа, дом). На този етап това ще е по-трудно да се осъществи. Проявете креативност и потърсете нови начини да разперите крилата си. Може да постигнете успехи, защото юни ще ви донесе добри възможности. Усилията ви ще бъдат възнаградени, това може да бъде началото на нещо голямо.

Зодия Водолей

Този месец вашата лична устойчивост, смелост и находчивост, ще бъдат подложени на тест, ще се изправите пред предизвикателство. Не гледайте на препятствията като на трудност, а по-скоро като на възможност да се надградите емоционално и да направите живота си по-лесен. Търсете хубави неща в живота, забавлявайте се, бъдете уверени. Хубавото тепърва предстои за вас.

Зодия Риби

Рибите може да изпитват яд към някого и да имат желанието да отмъщават. Не можете да промените някои неща, затова се съсредоточете върху себе си. Отмъщението няма да ви помогне. Бъдете внимателни с парите си. Преоткрийте себе си чрез нови хобита, пътувания, забавления.

 


В категории: Хороскоп


1
Коментара
Флагман.БГ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън 28/03/2024, Четвъртък 10:26 1
Голям скандал в Денсинг старс
Голям скандал в Денсинг старс 28/03/2024, Четвъртък 10:23 3
1
Коментара по темата
1.
*********
17.06.2020 05:31:26
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Новото шоу е световен формат, който се излъчва в двайсет страни по света, включително САЩ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън ​​ Ангелов побесня от това, което му предостави Галин и заедно със своите хора започна да го замеря с хляб, но постъпката му срещна бурно неодобрение след зрителите на риалитито за готвене по Нова телевизия Наистина ли се помисли за Кралица Наистина ли се помисли за Кралица Илияна Раева втрещи с външния си вид Уж е врял и кипял в телевизията, но допусна грешка, която му струва скъпо Уж е врял и кипял в телевизията, но допусна грешка, която му струва скъпо Глобиха го 3 хил.лева Цеци Красимирова призна, че се е разделила с богатия американец, но причината е изненадваща Цеци Красимирова призна, че се е разделила с богатия американец, но причината е изненадваща За всеки един е ясно, че един петгодишен брак няма как да оцелее, когато съпрузите живеят на различни континенти Днес тя е със Сотир Цацаров, но зад гърба си има два брака Днес тя е със Сотир Цацаров, но зад гърба си има два брака Тогавашният ѝ мъж не искал толкова амбициозна половинка, а жена, която да бъде всеотдайна домакиня ГЕРБ, ДПС и „Възраждане“ „изгониха“ зам.-министър от заседание на парламента ГЕРБ, ДПС и „Възраждане“ „изгониха“ зам.-министър от заседание на парламента Емил Дечев е представител на реформаторски настроения Съюз на съдиите в България Задава ли се конституционна криза? Кой ще носи отговорност за служебното правителство Задава ли се конституционна криза? Кой ще носи отговорност за служебното правителство Няма правен механизъм, който да задължава да се поеме поста на премиер, обясни бившият министър на правосъдието Пенчо Пенев  50 000 лв. награда за човека, който открие Ивана от Дупница 50 000 лв. награда за човека, който открие Ивана от Дупница Надеждата ни крепи все още, че е жива, каза Мария Георгиева Президентът изненада партиите, дава третия мандат на ИТН Президентът изненада партиите, дава третия мандат на ИТН Няма да преговаряме, каза Деница Сачева и добави, че Радев трябва да реши дали изборите да са „две в едно“
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори