×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Политически реакции след нов таен запис с гласа на Бойко Борисов (аудио)


Политически реакции след нов таен запис с гласа на Бойко Борисов (аудио)
Представители на БСП и женската организация на ДСБ реагираха след пускането на скандалното аудио
13 Юни 2020, Събота, 12:41 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

От звука с непотвърдена автентичност става ясно за натиск над компания чрез КФН, чуват се и куп вулгарни изрази

„Цяла нощ не съм спал от вълнение“. Това каза депутатът Румен Гечев за излязъл нов запис с гласа на премиера Бойко Борисов. Гечев коментира иронично темата, преди да влезе в заседанието на Националния съвет на БСП днес.

На въпрос на „Флагман“ - какво мисли по въпроса, той отговори: „Цяла нощ не съм спал от вълнение. Някакъв тулуп от Банкя обижда нашата председателка на парламента. Срам и позор! Оставка!“

Поредният аудиозапис, за който се твърди, че е с гласа на премиера Бойко Борисов, изтече в петък в социалните мрежи и в различни медии. Той е с дължина около 6 минути (чуй по-долу).

От изреченото се разбира за натиск чрез държавен регулатор над частна компания, за атака срещу кандидат за евродепутат от опозицията в разгара на скандала около къщите за гости миналата година, чува се и вулгарна обида спрямо председателя на парламента Цвета Караянчева, както и други нецензурни изрази спрямо европейски политици.

Записът е направен, докато Борисов води телефонен разговор. Тече на фона на работещ телевизор (с музика от телевизия „Сити“), което влошава качеството на звука. Чува се само гласът на премиера, но не и на събеседника му. Според засегнатите теми времето на записа би трябвало да е 24 или 25 април 2019 г., анализират медии.

В средата на записа се чува нареждане: "Раздуйте това, че вкарах КФН (Комисията за финансов надзор - бел.ред.) по "Еврохолд", на тоя да му размажа физиономията, че не се съобразява с мене, това е много важно". Реакцията срещу компанията вероятно е заради интереса им да купят ЧЕЗ.

На 24 април 2019 г. от Комисията за финансов надзор съобщават, че са се самосезирали и започват проверки в "Еврохолд България" АД. Основната цел на комисията е да провери финансовото състояние и капацитет на холдинга "с оглед бъдещите придобивания, включително на "ЧЕЗ Разпределение България" АД и "ЧЕЗ Електро България" АД".

Преди "Еврохолд", които в крайна сметка не получиха разрешение от Комисията за защита на конкуренцията да купят българския бизнес на "ЧЕЗ", интерес към него имаше "Инерком" на Гинка Върбакова.

Друга основна тема в записа са проверките, които властите правят в къщите за гости, след като се разбра, че зам.-министърът на икономиката по това време – Александър Манолев, е построил къща, която е декларирал като за гости, но я ползва за лични нужди.

Борисов говори и за Елена Йончева, която също бе засегната от темата.

"Сега съм пратил полицията, ако се окаже, че и там като при Манолев не са ходили гости, изведнъж си разследваща журналистка, ама свекър ти не го разследваш", се чува на записа.

Пред "Дневник" късно в петък вечер Елена Йончева коментира, че записът е изключително притеснителен и обмисля да се обърне към европейски независими експерти и към други органи, които да изследват автентичността и съдържанието му.

Ето целия запис:

В записа се коментира председателят на парламента Цвета Караянчева: „Просто Цвета да каже „аз съм проста кърджалийска п@а“.

Гласът обяснява, че той ползвал да се оправдава с тази тактика: „Едни чужденци, европейци, премиери. И ся като усетиха, че съм им го вкарал, аз съм се оправил, а те са затънали, и се обаждат да ми кажат защо съм ги е...л. Викам, бе, не е с лошо. Прост съм. Нали английският ми е лош, всъщност аз мислех, че това искате, мама му д*ба, язък. Е, ама то… то се набутало вече в дупар*та и си се такова. И си се върти даже.“

Автентичността на записа засега не може да бъде потвърдена, а от правителствената пресслужба отказват да отговарят на въпроси за него. Досега обаче никой не е и отрекъл автентичността му.

Пиарката на премиера Севделина Арнаудова обяснява, че са отговорили през „Фейсбук“ профила на Бойко Борисов.

Отговорът е следното музикално клипче:

Бившият министър на транспорта Петър Мутафчиев от БСП днес също коментира темата преди пленума: „Въпросът, на който се надявам, че ще обърнете внимание, е скандалът, в който в момента е вкарана България с изнесения запис на премиера. И това не е толкова до неговата циничност, защото всички познаваме добре изказа на Бойко Борисов...“

По думите на Мутафчиев тук стоят няколко важни въпроса: „По какъв начин се управлява държавата от твърдението за „Еврохолд“? По какъв начин взаимодействат различните власти, включително съдебната власт и използва ли се за тези методи, за които говори премиерът Борисов? И не на последно място - отношението към върховната власт и шпикера на парламента. Извинявайте, но ако това са вътрешно-партийни отношения и начин на обръщение в ГЕРБ, не смятам, че трябва да бъде в държавата. Това са важни въпроси, на които ние също трябва да дадем отговор.“

На въпрос на „Флагман“ трябва ли Борисов да подаде оставка след този запис, Мутафчиев отговори: „Борисов трябва първоначално да даде сериозно обяснение за това, което става със записа. Аз пак казвам - не е въпросът в циничния език. Това е важно, но не най-важното. Най-важното са сигналите, които са дадени от премиера за управлението на държавата. Имайте предвид, че (аз не го споменах, сега ще го кажа) ние влизаме в международен скандал. Отношенията между лидерите в Европейския съюз – по какъв начин се прави българската външна политика. Дали това е политика, която се формира от едно лице в зависимост от неговите виждания и по какъв начин се оправдаваме за позиции, които отчитаме по-късно за грешни. Това са много важни въпроси за държавата. Ако ние сме достойна държава, не бихме позволили да продължава по този начин.“

Бившият лидер на БСП, а сега председател на Партията на европейските социалисти (ПЕС) Сергей Станишев пък изненадващо каза, че не е чул записа. 

От ДСБ Жени още вчера отправиха следното обръщение: „Г-жо председател на българския парламент Цвета Караянчева (Tsveta Karayancheva), съгласно чл.1 от Конституцията на Република България Вие оглавявате висшия представителен орган на страната. Във връзка с изтеклия запис, в който премиерът използва по Ваш адрес изключително арогантни и непристойни квалификации, поискайте незабавно оставката му, а ако не я получите, се оттеглете! До къде може да стигне търпимостта и себеунижението на една жена? Това е нетърпимо унижение, както към институцията на Народното събрание, така и за всички жени!“

 


В категории: Политика


Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
40
Коментара по темата
40.
Някой
17.06.2020 23:11:00
0
0
Всичко, което се случва през последните седмици със случая Божков и записите на Борисов потвърждава само факта, който констатирах още преди
7-8 години, че управлението на ГЕРБ (Great Effulgent Robbery and Beneficence) и на лицето Бойко Методиев Борисов е пагубно за България. През тези години се оказа, че няма сфера от общественият живот, която като се разрови да не смърди отвратително на поквара ( англ.– corruption). То бяха скандали като "Ало Ваньо" и аналогичните му, облагодетелствани калинки, привилегии с апартаменти и къщи за гости, бушони – които, като изгорят получават в утеха синекурни длъжности, спекулации с еврофондове и обществени поръчки и с какво ли не, да не говорим за абсурдно наивитетната безпомощност на институциите в случая с плажа Алепу. А отгоре на всичко това Борисов, който се бие в гърдите как са построили три Българии. Наистина са три, даже повече : една – за олигарсите, втора – за елита на управляващите, трета – за слугите и глашатаите (агитатори и пропагандатори), четвърта – за "независимите" медии, пета – на терминал 2, шеста – за плебса (обикновеният гражданин) , седма – ... и колко още?!
Хубавото на ситуацията е, че колкото и да се бият в гърдите, механизмът за наблюдение на България няма да отпадне през Юли и ще продължи да оказва дисциплиниращо въздействие чрез сложният механизъм на европейската бюрокрация, но бюрокрация – подчинена на върховенството на закона. Също така, във връзка с напъните им България да влезе в еврозоната (чудно - защо не сме в Шенген, като са толкона велики?), независимо от това дали оказват недопустима държавна помощ като наливат НАШИТЕ пари в някаква частна банка, поне няма да оставят мини пред следващите управляващи. Но това не бива да ни успокоява, че вероятността да се повтори случая с КТБ е изчезнала. Също така е хубаво, че напъните за премахване на валутният борд, независимо от коя посока идват, са намалели до нулата. Що се касае до твърденията за 3% контрабанда на цигари – достатъчно ще бъде да прещрапам през града до обичайните места, на които продават контрабандни цигари, за да установя дали това е истина. А докато пишех тези редове по телевизията предадоха за мегаломански план за УСКОРЕНО ИКОНОМИчЕСКО РАЗВИТИЕ на България – очевадно пак ще гоним светлото бъдеще "и ний вървим нататък и няма край и няма край..." – ех мечти, мечти...
За да ви стане ясна разликата между ДОЛИНАТА НА ТЪМНИТЕ БАЛКАНСКИ ПРОСТАЦИ и демократичните държави просто сравнете статистиката за макроикономиката БВП, население, геритория, среден доход на домакинство, процентни разходи за издръжка на живота и ги сравнете с вашите.
Данни може да се намеряг в интернет. И като установите, че се разминават 6 до 8 пъти продължавайте да сте щастливи, че живеете в земният рай
под мъдрото ръководство на Божествения и компания.
39.
Чичо
15.06.2020 08:57:05
1
4
Ако Караянчева има достойнство, трябва още днес да подаде оставка. Но тя е ТКП както я определя Борисов и ще си наляга оарцалите!
38.
Кирил
15.06.2020 08:47:58
5
1
От 100 километра се вижда че това е фалшификат. България 30 години се задушава от ченгеджийски мероприятия. Анан!
37.
Наско Ментата
14.06.2020 23:56:07
1
3
Определено като глас и стилистика е ББ( метафора та за стария трактор няма КПК да я роди друг). Ама това не значи че няма copy/paste. Пьрвата половин минута е автентична. Защо след това е напасван аудиофайла...нека кажат анализаторите.Поне година е минала откак ЦК е ползвала «геноцид» вместо .../не знам как клоуните са решили да наричат кланетата и за т‘ва многоточие/
За мен записа е нескопосен ментак,поотлежал,заломе...абе квито са ни мутрите,таквиз и записващите,таквиз и записите.
36.
Аз
14.06.2020 13:37:15
1
1
Искам смяна на управата с честни, учени и достойни хора. Ако трябва, да се внесат и от чужбина. Тази държава и българите заслужават по-добро нещо. Иначе всички рано или късно ще се махнат от нея. Всеки управник, който прави шушу мушу и криволинейчи, веднага долу !!! Какви са тия и за какво се мислят. Ние народа сме тези които сме ги сложили там уж за наше добро. Като не струват, ДОЛУ !!!! Ох да се утвърди най-сетне "има такъв народ", че да ги им разкаже Слави Трифонов откъде и накъде тече водата.
35.
*********
13.06.2020 18:23:59
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
34.
Организацията за икономическо сътрудничество и раз
13.06.2020 18:23:31
2
9
За България се задава най-тежката криза от Жан Виденов насам.
България е изправена през 2020 г. пред най-сериозното свиване на икономиката от края на 90-те години.
Свиването на икономиката ще е 7.1% и това е положителният сценарий. В случай че наесен има втора вълна от заразата, икономиката ще потъне с 8%
Безработицата ще се удвои спрямо края на 2019 г. до 8%, а "бързо възстановяване не изглежда вероятно.
33.
До 28 Диди
13.06.2020 18:20:21
8
11
"Това не е гласът на Бойко Борисов. Толкова ли сте прости?"

Разбира се, че не е неговият глас Диде, спокойно. Съсредоточи се в работата си в общината, всичко ще се оправи.
32.
Радо Шишарката
13.06.2020 18:13:31
9
6
ЧРД бате Бойко, ха така Йеби ги в дупарите всички, курът рамена няма влиза целия.
31.
*********
13.06.2020 17:22:17
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
30.
човек
13.06.2020 17:08:07
5
36
То е ясно, че е неговия глас, но какво от това?
Записа с Мишо Бирата също беше автентичен, но какво от това?
Малоумия български народ направи ли нещо? Изхвърли ли го от политиката? Вкараха ли го в затвора? Понесе ли някакви последствия!

Тиквата ако се изсере посред бял ден пред Народното събрание, пак няма да има никаква реакция, защото Тиквун знае, че вече няма народ, има някакви хора, населяващи тази територия! България е мъртва!
29.
Marinero
13.06.2020 16:55:18
7
20
Какво толкова. Аз съм сигурен, че 90% от политиците ни говорят така когато са тет а тет. Такова им е новото и манталитета на всички и това не е изненадващо. Просто не е префполагал, че го записват. Сигурен съм и че всички пърдят и след тях в тоалетната мирише кофти.
28.
Диди
13.06.2020 16:24:11
50
17
Това не е гласът на Бойко Борисов. Толкова ли сте прости?
27.
Ко каза, ко?
13.06.2020 16:22:08
5
28
Сега разбрахте ли че Ненчо Балабанов е виновен? Бибитко рече - да си го записват него, щото най добре ме имитира.
Еб.аси държавата, направо се търкалям от смях.
26.
Мнооого
13.06.2020 16:19:10
10
37
Т@п премиер. Вулгарен, нагъл и прост. А записът е истински. Ако не беше толупа щеше да поиска експертиза. Тя не е сложна и във всяка катедра по физика могат да я направят. Просто ебилността не се подчинява на логика а на по голяма такава, а такава в бг няма
25.
Дубайски бунтивник
13.06.2020 16:17:08
39
13
Абсолютна имитация на Бойковия глас. Не звучи сериозно всичко това. Акцент, не характерен за него. То не прилича нито на телефонен разговор, нито на личен такъв, между събеседници. Все едно някой сам си говори имитирайки премиера, четейки предварително написан текст.
24.
Много тролчета
13.06.2020 16:16:16
20
17
На крак о тролчете презрени,на крак роби на Биволицата от Крушовица!Божков обеща да плати за безсмисления ви труд,ама другия път! Като гледамот едно IP са 90% от постовете!
23.
Радев се насра от страх!
13.06.2020 16:06:38
18
12
Всеки момент ще излезе разрешение за разследването му от КС! За това преди ден се пенявеше:)
22.
Днес БСП умира
13.06.2020 16:02:39
32
25
Да е жив и здрав Бойко Победоносец,за да продължава да бие БСП и маргинали!
Да се пукат от яд душманите му!
МилиЙончева се обади като честна и девствена девица :)
21.
Гечев
13.06.2020 15:59:13
9
22
Помним как с камъни бе изгонен,след като фалира България!
20.
Психоанализатор
13.06.2020 15:32:26
17
35
Тоз човек с целия си говор и поведение издава тежки психични проблеми, много тежки. Който и да сложат след него ГЕРБ, никога вече няма да са на върха.Този ви изведе, този и ви закопа! Забележете колко сексуални намеци има в цялото аудио, това говори други неща, но ги има в дебелите книги по психология, и се тълкуват точно обратно на бойковата поза на мачо.
19.
But but
13.06.2020 15:16:54
16
34
Ей... ще я бутнете мутрата ей....

Трябваха му още няколко милиарда от европрограми и щеше да завладее простотията и наглостта си света.
Световния крал на всички глупаци, крадци и мафиоти.
великия ТОЙ!
18.
До 12
13.06.2020 14:38:23
10
21
Не е трол, от флегман ги манипулират сефте ли го виждаш. Жалките работи на оная от странджата.
17.
Хаха
13.06.2020 14:30:41
17
32
Тиквата е по-глупав дори от Тодор Живков,което не е лесно.... !
16.
До всички
13.06.2020 14:27:45
20
40
Които са дали “палец надолу”! Това е Вашият Вожд!
Ч.Р.Д. Тиквоооо. Много си прост(хубаво, е че си признаваш), ама по-лошото, е че народа явно е ПО-ПРОСТ от тебе(без да се обиждате братя и сестри). Добре дошли в България(обратната страна на интелекта и логиката).
И до година пак гласувайте за него!
15.
До 13
13.06.2020 14:26:51
8
15
Много си тъп бате.
14.
Aaa
13.06.2020 14:19:06
24
20
Това нее бат Бойко.Личи имитация от 100 километра.Бат Бойко е чобанин няма такъв акцент на говорене
13.
До спасителя на България от Ковид 19
13.06.2020 14:17:29
22
29
Другарю борисоф,
България, спасена от теб Вожде, при население 6.950.669 има 3191 заразени с Ковид-19
Докато Гърция, която е оставена на Съдбата при население 10.425.286 има 3100 заразени с Ковид-19
Благодарим Ви спасителю на съвременна България!
12.
Потресен
13.06.2020 14:16:59
15
42
Представете си, някакво герберско говно сменя IP-та, занимава се само за да може да натряска 30-40 минуса на постовете срещу Тиквата. Мож ли си представите докъде изпаднаха тия?!?
11.
Абвгд
13.06.2020 14:14:53
10
33
Когато не им е изгодно на мисирките започват да валят едни минуси. За 2 минути по 30-40 минуса на коментар. Ние да не падаме от небето! И едно дете от 5 клас ще се досети какво правите.
10.
****
13.06.2020 14:04:20
34
30
Гечев, помним 3000 лева за 1$
9.
DJARO
13.06.2020 13:34:57
30
62
МНОГО НАГЪЛ........и Алеко Константинов не е предполагал че Бай ГанЫо ЩЕ СТАНЕ ПРЕМИЕР и то 3ТИ ПАНДАТ
8.
Цвета
13.06.2020 13:30:14
9
35
Мн хубаво ми стана, че ме познава толкова добре
7.
Луд фен
13.06.2020 13:20:51
48
21
Само Герб
6.
стар десен пес
13.06.2020 13:06:39
12
55
И сега Караянчева с какви очи ще я погледне??? Барба Ганьос
5.
стар десен пес
13.06.2020 13:02:53
43
72
СРАМ........Най-глупавия мъж управлявал тази територия през всичките 1300г.Не случайно 1000 000 българи напуснаха държавата през 10 годишният му режим. Бягайки не от комунизма,а от простотията МУ.
4.
Дони
13.06.2020 12:56:23
42
76
Това нещо ни управлява драги зрители. Прост, арогантен и циничен мафиот!!!
3.
Дони
13.06.2020 12:56:16
46
67
Това нещо ни управлява драги зрители. Прост, арогантен и циничен мафиот!!!
2.
Честит рожден ден Вожде!
13.06.2020 12:49:22
53
77
На днешния ден е роден Вожда и Учителя на българската Мафия.
Изявен уважаван крадец, лъжец и престъпник на съвременна България!
1.
На време
13.06.2020 12:45:55
45
30
Много на време реагирате на записа
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дебора с покъртително признание, паник атаките я съсипват, а организма й не разграждал алкохола Дебора с покъртително признание, паник атаките я съсипват, а организма й не разграждал алкохола Попфолк дивата разказа как е катастрофирала и призна, че вечерта се пила 4-5 чаши вино в комбинация с приспивателно  Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Премахването на регулираните цени ще доведе до тежки социални проблеми Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Организирано е и шествие до пешеходната пътека, където беше прегазено момчето Народното събрание остава без председател? Бият дузпата на Росен Желязков в последния работен ден Народното събрание остава без председател? Бият дузпата на Росен Желязков в последния работен ден ПП-ДБ и БСП му показаха "червен картон" Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни
Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори