×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Това лято турист няма да кацне в Италия и Испания, имаме шанс за кратък, но силен сезон


Това лято турист няма да кацне в Италия и Испания, имаме шанс за кратък, но силен сезон
450 човека от персонала плачат с кървави сълзи, трябваше да са назначени още на 1 април, а не знам дали ще ги назнача и на 1 юли, казва Венелин Ташев
08 Юни 2020, Понеделник, 19:00 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

Да разчитаме българите да идат на почивка - след ползваните масово в кризата отпуски и в пълно безпаричие, е пълен абсурд,  коментира Венелин Ташев

- Г-н Ташев, какви са вашите очаквания за сезона? Това затишие предвещава ли реално свършека на туризма, както се изразяват Ваши колеги?

- Аз също съм от тези, които предвиждат апокалипсис. Поне така беше допреди десетина дни, преди премиерът да обяви, че отменя всички забрани на 15-и юни. Честно казано, сега всички очакваме тази дата. Очакваме обаче да има и ясни правила, по които да работим. Надяваме се авиокомпаниите най-после да вдигнат самолетите във въздуха. Туроператорите са готови да работят, дори гарантират, че ще има туристи, ако нормализираме обстановката.

На този етап вече храним надежди. Но до 15 юни, когато наистина ще можем да отворим, искаме да получим конкретни правила, които няма да пречат на туристите и на хората от бранша – маски, ръкавици, шлемове, плексигласови прегради. С такива предпазни средства не можем да бъдем оптимиситични за лятото. Това са тежки мерки, нямаме възможността да наемем толкова персонал като състав, нито самият персонал да се адаптира като издръжливост към такива абсурдни условия.

- Имате ли планове да отворите вашите хотели? "Парадайз бийч" и "Котва" са най-големите на Южното Черноморие?

- Аз съм от най-големите песимисти и продължавам да твърдя, че няма да можем да отворим. Но искам да чуя мерките, които държавата ще вземе, да чуя и кога ще се вдигнат полетите. Защото в момента всички казват различни дати, но никой не говори с конкретика. Туроператорите искат от хотелиерите точна дата кога ще отворят, а пък когато ги питаме за кои точно дати са полетите, мълчат. Никой не може да даде конкретика за нищо, пълен хаос и никой не знае какво ще се случва утре или вдругиден. Никой!

- Назначихте ли персонал за хотелите?

- Много предпазливо и с обещания, че ще ги събираме след 15-20 юни, защото чакаме условията след обявената от премиера Борисов дата. Държим хората си на стенд бай, те плачат с кървави сълзи, защото и тяхната не е лесна. Винаги сме ги назначавали от 1 април, сега не съм убеден, че ще можем дори и от 1 юли, а те вече не само, че нямат пари, а и не взимат дори минималното от Бюрото по труда.

Положението е много сериозно  за нас, и за персонала. Ако, да речем, ние отворим, но после се наложи заради непредвидими обстоятелства, да ги освободим... не ми се мисли. Ако отвороим и затворим, гарантирам, че ще има страшно много фалити. 

- Как смятате, че ще се промени българският туризъм заради корона кризата в бъдеще?

- Според мен туристите ще бъдат просто по-предпазливи. Ние, самите вече сме наясно, че може да се случи такова нещо като при пандемията и ще бъдем по-застраховани. В момента всеки от нас, хотелиерите, си инвестира печалбата обратно в хотелската база, изхарчиха ги и както каза премиера ни, сега „нямаме мазнинка“ и не сме подготвени. Например, аз инвестирах всичко и сега съм на ръба. Всеки, който е в този бранш, е като мене.

Подготвени сме да издържим за 1-2, може би 3 месеца, но оттам нататък не ми се мисли. Да не говорим, че ако трябва да назнача 450 човека на работа, колкото ми трябват, и на третия ден да обяви здравният министър: „Дойде втората вълна, затваряйте хотелите!“. Това значи, че обявявам тотален фалит – това са 650-700 хил.лв. за заплати и аз нямам откъде да ги взема и да ги платя. 

- Можем ли да спасим българския туризъм с български туристи?

- Българинът е изключително добър турист, но по няколко причини успяхме да го изгоним. Вината е на всички ни, защото хората добре знаят за какво става въпрос, когато се каже „Слънчев бряг“. Никой не иска да посещава място, където няма ред и сигурност, а всичко е хаос. Но това не зависи толкова от бранша, ситуацията може значително да се оправи с държавна политика. От 2002 г. насам държавата не може да намери сили заедно с Общината да реши проблемите на Слънчев бряг.

Единият казва „кметът прибира данъците“, а другият – „там е държавно, не можем да се месим“. И всичко е оставено на произвола на съдбата. Проблемът с инфраструктурата на Слънчев бряг остава нерешен вече 18 години и това е първата причина българския турист да избягва този курорт. Втората причина е, разбира се, проблемът с престъпността.

Знаете много добре – разумните, семействата, търсят сигурност, а такава в Слънчев бряг няма. То не бяха през годините престрелки, не бяха джебчии, крадци и т.н. За толкова време успяхме да изгоним всички добри туристи, включително нашите родни. А да се надлъгваме, че с българските туристи ще спасим сезон 2020... хора, които останаха без годишни отпуски в първите месеци на годината и нямат вече пари – това е пълен абсурд!

- А обещаните ваучери за почивки няма ли да направят картината по-поносима? 

-В началото говореха за 2.6 млн. българи, които ще получат такива. После числото спадна драстично, за да обхване само държави служители и лекари от първа линия. С тази мярка не можем да отворим хотелите, особено големите. Съвсем друг е въпроса как ще бъдат раздадени тези ваучери на полицаите и лекарите. Доколкото ми е известно става въпрос за определени хотели, в които ще могат да бъдат похарчени тези купони. Дано не е така, защото пак ще станем за посмешище - ще има грозна кампания в медиите срещу колегите, които са ползвали привилегията от държавата.

- Вие сте застъпник на идеята, че туризмът в Европа може да се спаси, само ако ЕС ограничи пътуванията до определени дестинации.

- Ако ЕС не позволи на европейците да посещават конкурентните дестинации – Турция, Египет, Мароко, Тунис – тогава можем да говорим за спасяване на туризма. При този случай европейците биха избрали страни като България, Хърватия, Черна гора, където заразата действително беше много по-слаба, с много по-малко случаи.

Нека не се лъжем - никой турист в няма да събере багажа и да хване самолет за Италия или Испания, където коронавируса отне хиляди животи. Мисля, че ако самолетите започнат да пътуват към България и имаме приемливи за спазване правила, ще имаме кратък, но силен сезон. 

- Руското правителство препоръча, меко казано, на своите граждани да не пътуват към Европа. Това ще се промени ли до края на сезона, според вас?

-Време е да развенчаем мита, че българският туризъм разчита изцяло на руснаците. От доста време руските туристи намаляха драстично, а причините са много. Най-вече е упорството, вече и аз не знам на кого, да не облекчат визовия режим. Никой не казва да ги премахнат, ЕС ги иска, нека да ги има. Но в цял свят правят електронни визи, ние сме още на хартия. Цял свят плаща за тях символични суми, тук руснаците плащат по 90 евро.

Но руските туристи определено вече не са най-многобройните у нас. Тези хора си накупиха апартаменти и ги отдават на свои близки под наем, вместо да отидат на хотел. Това е огромен проблем за всички ни в бранша, в решаването на който определено трябва да се намеси държавата, но засега няма такива изгледи. Не казвам, че напълно няма руски туристи, едва 5-10% от потока.

- А от кои народности са туристите, на които разчита браншът у  нас?

- Най-сериозните са поляците и чехите, като цяло от бившия Източен блок.

 

 

 




Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
49
Коментара по темата
49.
Иван Стефанов
11.06.2020 08:43:50
0
6
Слънчев бряг има нужда това в момента.
Всички грозни мутри тарикати мангали и цялата сган която задушаваше курорта я няма.
Супер е !!!
Като отида на плажа не ми мерише на лайна най-вече!!!
На алчните хотелиери които хвърлят по 500-600лв заплата на персонала си ви пожелавам фалити и тая и другата година алчняри долни.
Ревете няма кадърни кадри пък им хвърляте колкото трябва да вземат на седмица.
Всеки сезони си правите по 2-3 милиона чиста печалба.
Тоя тигър фалит щял да обявява пък който го знае знае че всеки ден от седмицата може да кара различна кола ако поиска бълха го охапала.

Докато давате трохи на мишките все фалити ви пожелавам..
Кофти обслужване от някви помаци на 500лв заплата той български незнае сложили го в хотел да работи....
Смешни сте
Никой кадърен кадър няма да се хване за 500лв това е подигравка.
Персонала е лицето на хотела. А точно там не инвестирате.
Разговарял съм със стотици чужденци с какво
Ще запомнят Слънчев бряг
Всичките ми отговарят с едно и Ужасно обслужване , неквалифициран персонал,кражби на улицата,кражби от такситата,заплахи....едно положително няма
То още като слезеш на летището в Бургас и вече си обран от персонала там в слънчев бряг ти свалят и ризата .
Ай честито сами си изгонихте туристите
Някои с действия други с бездействия
Благодаря за вниманието
Чао и лек ден
На всички измекяри дано фалирате всички !
48.
Може би пък е за добро...
10.06.2020 22:06:42
0
5
С днешните 150 канселирани полети на летище Бургас имаш шанс за едно спокойно лято. Лошото е че тепърва започват да отменят полетите и надежда няма да има за тази година. Правителството игра някаква игра само с лекарски щаб, а икономически щаб нямаше. Резултатите са налице. Може пък да е за добро...
47.
Драганята
10.06.2020 17:29:12
0
0
Еми чи Ко...Всичко е точно. Не сме отворили вече сме фалит!!!
46.
Warrezz
09.06.2020 19:53:55
4
4
Хахаха да пламнем.. От кво ще пламнем от несъществуващата зараза ли? Смешник хахаха
45.
Да не се радва предварително
09.06.2020 16:56:33
3
8
Няма да е зле първо да с помисли защо държави като Италия и Испания няма да имат туристи и тогава да се радват, че за малко пари на някои чорбаджии можем да пламнем както въпросните държави
44.
Василев
09.06.2020 15:49:06
0
6
Ташев ,за ваучерите за почивка въобще не си го и помисляй - всички са за моя хотел.Юли и август на 95 %,септември 60%.И станцията на министерски съвет се точиха за тях ,но няма да ги огрее - агнето е изядено,уискито е изпито.
43.
Петю
09.06.2020 15:00:44
0
10
Всички пишете "Не щем дебели тъпи кретени по плажа" А забелязали ли сте, че 90% от българите са именно дебели тъпи кретени?
42.
Морски
09.06.2020 14:46:11
3
7
Този е голям фантазьор.Персонала можеш да го назначиш за един месец повече,няма да обеднееш.
41.
АСЕН ИЛИЕВ
09.06.2020 13:00:35
2
1
ХАЯСКО, ПОДБЕРЕТЕ МИ 400 000 КОРАВИ ТОВАРИЩИ! ДА СПАСЯВАТ СЕЗОНА. ЗА 5 ГОДИНИ. НА РАЗНОСКИ НА БУЛГАНИТЕ.
40.
АСЕН ИЛИЕВ
09.06.2020 12:54:56
4
2
РОДНИНИТЕ НА БУЛГАРАШКИЯ ИЗРОД СА "ДОБРИ" БУЛГАРАЦИ, КОИТО ХАРЧАТ ПАРИЧКИТЕ ДОКАРАНИ ОТ ИЗРОДА, НО НЯМАТ НИКАКВА ВИНА ЗА ТОВА, ЧЕ ЦЕЛИЯ КЕ НЕФ ПЛАЩА ЗА ОБЗЩЕТЕНИЯТА НА СЪКРАТЕНИТЕ БУЛГАРАЦИ. И ИЗРОДА, ПАК "ДОБРИ" БУЛГАРАЦИ СА ГО СЪЗДАЛИ И ВЪЗПИТАЛИ :) И ТОЙ "ДОБРИ" БУЛГАРАЦИ СЪЗДАВА И ВЪЗПИТАВА. И ТИЯ КОИТО ЗНАЯТ И ГЛЕДАТ ОТСТРАНИ И ТЕ СА "ДОБРИ" БУЛГАРАЦИ. ВСИЧКИ СТЕ ЕДНИ "ДОБРИ" БУЛГАРАЦИ! САМО НЕ РАЗБИРАМ, ЩО ВИ ВЪРВЯТ ТОЯГИТЕ, КАТО НА ЗЛО ПСЕ :)
39.
АСЕН ИЛИЕВ
09.06.2020 12:44:28
6
3
ЗАЩО СТЕ (Б)ОКЛУЦИ? - БУЛГАРАКА МРЪСЕН, ПОЛЗВА ОСТАНАЛИТЕ БУЛГАРАЦИ, КАТО СЕЗОННИ РАБОТНИЦИ ОТ АПРИЛ ДО СЕПТЕМВРИ. ПОСЛЕ ТЕ ОТИВАТ НА БОРСАТА И ВСИЧКИ БУЛГАРАЦИ ИМ ПЛАЩАТ ЗАДРУЖНО ОБЕЗЩЕТЕНИЕТО, А ТАРИКАТА СПИРА ТОКА И ВОДАТА И ЕДИНСТВЕНИЯ МУ РАЗХОД Е ЗА ОХРАНА, ЕВЕНТУАЛНО. НЕ ПЛАЩА НИЩО И НИЩО НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА, ОСВЕН КАКВА ПО-СКЪПА КОЛА ДА КУПИ НА МАЛОУМНОТО СИ ИЗЧАДИЕ, ТА ДА ГАЗИ! И ТИ ДРЪНКА ЗА "ОБЕДИНЕНИЕ", ЗА МАЙКА ЛАЙ-НАРИЯ.... Б КАТО БО-КЛУ-ЦИ.
38.
БургаЗлия
09.06.2020 11:18:05
5
9
да ви еба в ненаядените михлюзи , досега никой никога не е казал че е имало силен сезон...
37.
Митя
09.06.2020 10:48:51
2
31
От както е създаден Слънчев бряг АД на територията на курорта няма поставен нито един кош за боклук. Престъпността е огромна и подкрепата на полицията е осезаема .Инфраструктурата е в плачевно състояние, а като тръгнеш по крайбрежната алея ме можеш да видиш плажа и морето от кенефи. Паяците чакат да се появи отнякъде автомобил с чужда регистрация и хукват да го вдигат.Обслужващия персонал в хотелите се събира от циганските махали.Автобусите са стари , раздрънкани и без климатици. Такситата са с начална тарифа от 50 лева. Плажната ивица се стопанисва от криминални типове, морето е залято от фекалии и се разчита единствено на морските течения. Бетономорието трудно би привлякло туристи в този си вид.
36.
как не се намери един да каже "Благодаря!&quo
09.06.2020 07:34:23
6
39
Стиа сте го плюли човека. Това, което казва, че е направил е истина.
По време на пондемията строи и най-важното ПЛАЩА! В обекта му работим фирми от Бургас, Русе и т.н и т.н и всеки един си е получил парите на време. Не говоря за козметичен ремонт, а за строеж, който е започнат от основи и се завършва с мазилки и ламинат т.е. струва милиони лв.
Останалите псевдо хотелиери се покриха и спряха да плащат даже и задълженията си от сезон 2019, Венко е човека който ни държи "живи", за да можем да си получаваме заплатите (роботя във фирма обслужваща хотелите).
Та по въпроса: Благодаря!
И това е искренно!
Сигурно е имало ощетени сезонни работници, но при това количество персонал е невъзможно всичко да се обхване и предвиди. Ако всичките ни "мутри" бяха като Венко, щяхме да сме цъфнали и вързали.
Направете интервюта и с останалите хотелиери, но не става, защото са се изпокрили ...
35.
Kmeta
09.06.2020 07:15:56
7
10
Kato ne Mojech da platich zaplati
Towa ozna4awa FALIT
34.
АСЕН ИЛИЕВ
09.06.2020 07:13:53
3
7
ИДЕЯТА, ЧЕ НЕКОЙ ДРУГ, ЩЕ РАБОТИ, А ВИЕ, КАТО ЧИ ФУТИТЕ, САМО ЩЕ ОБИРАТЕ КАЙМАКА, ЩЕ ВИ Я ИЗБИЯ С НАЛЧЕТО НА КУБИНКАТА!
33.
АСЕН ИЛИЕВ
09.06.2020 07:09:58
5
9
ДУМИЧКАТА "ПЕРСОНАЛ", ЩЕ Я ЗАБРАВИТЕ :) И ЩЕ СЕ ВТАЛИТЕ, КАТО ДИВИ ЗАЙЦИ!
32.
Flakman
09.06.2020 07:01:24
3
4
Za zaplati winagi nama Pari
Priteb sa Kato Robi
31.
Тьп дебел кретен
09.06.2020 07:01:17
11
13
Още малко и отиваме в Гьрция сьс семейството ми на море.А септември в края и до Албания.Никой нормален човек няма да отиде на лайноморието,през цялата почивка да гледа тьпи дебели кретени като тоя ,мутри и курви.Приятно ляко и тежьк фалит от мен.Успех...
30.
Димо
09.06.2020 06:55:50
5
10
Ей как няма един смислен коментар, а само злоба, завист и правописни грешки.
Колко хора работят в тази сфера, колко семейства и съдби са това.... Много лесно е да хулиш, но запомнете, че богатият и у нас и в чужбина е с мазнинка и ще оцелее, а стотиците хиляди какво ще правят .... Ще напълните зимата фейса срещу Бойко, че сте гладни и жадни, но никой не хваща тоягата или да си размърда дори мозъка не иска, ако не му е изпечен от трева или чалга.
29.
Любопитен
09.06.2020 06:35:50
3
12
""Парадайз бийч" и "Котва" са най-големите на Южното Черноморие"? Флагмани, взехте лев за таз дописка или въобще не сте стъпвали в Сънито? И с тия жаловити въпроси, предизвикващи готови отговори в стил "дайте да дадем"... Стана ми много мъчно за измислените слънчевбрягски радетели на туризЪма.
28.
Мара Мичковица
09.06.2020 00:36:02
6
19
Аз да попитам тоя дебеловрат нискочел симпатяга, що бетонирахте Алепу бе, маняк? Толкова ли ви трябват още легла да настаните уродите от които чакате келепир?
27.
Хахаха
09.06.2020 00:09:06
3
9
Не ме интерисува! Алчни уроди колко лета има човек в живота си? Хахахай съроят бастилии сякаш по 300 години ще живеят живей бедно и като скъперник умри богат хахайайай йотелери ресторанти помияри всякви.
26.
Хм
08.06.2020 23:45:46
4
14
Я да го питам този чичко, кои туристи очаква да дойдат в Бг това лято - на руснаците Путин им каза, че не могат да пътуват извън майка Русия, а на англичаните им сложиха 2 седмици карантина? Така че май останаха скъсаните поляци, чехи и тн, защото богатите немци няма да де върнат в Бг, а ще предпочетат Гърция, Испания, Франция, Италия, Хърватска и Черна гора, дори и Малта. За остналата паплач от скандинавските стради пък да не говорим, те идват в Бг заради алкохолните турове, които няма да ги има това лято, тъй че изобщо този как го мисли този сезон
25.
Стела
08.06.2020 23:27:38
1
28
Хора,лятото ще мине много бързо! Зимата тук ще бъде голямо изпитание за всички. Стига вече с тази безсмислена злоба и завист, сами знаете че никой не печели от това!
24.
Аз
08.06.2020 23:06:12
6
18
Мале,мале...600-700 хиляди нямал от къде да ги вземе,както и повечето хотелиери. Ми затваряйте и разпродавайте,бе? Или елате да ви дам по 10 лв за ляб. Ма'ка ви ненаядена,която е ч'кана когато е била най-гладна,за да ви зачене
23.
хотелиери
08.06.2020 22:27:37
2
17
Алчността ще ви ликвидира!
22.
До 8 и 19
08.06.2020 22:20:31
0
10
Пич стегни се малко, такава паника те е обзела че злобата избива на агресия.
21.
хотелиери от село
08.06.2020 22:20:13
4
14
"В момента всеки от нас, хотелиерите, си инвестира печалбата обратно в хотелската база, изхарчиха ги и както каза премиера ни, сега „нямаме мазнинка“ и не сме подготвени. Например, аз инвестирах всичко и сега съм на ръба. Всеки, който е в този бранш, е като мене."
Алчността ви е голяма, затова сега ревете!
Не ви ли стигат 1, 2, 3, 5 хотела?! Колко искате?! Никой не ви е виновен!
20.
Димо
08.06.2020 20:58:35
9
31
Ей как няма един смислен коментар, а само злоба, завист и правописни грешки.
Колко хора работят в тази сфера, колко семейства и съдби са това.... Много лесно е да хулиш, но запомнете, че богатият и у нас и в чужбина е с мазнинка и ще оцелее, а стотиците хиляди какво ще правят .... Ще напълните зимата фейса срещу Бойко, че сте гладни и жадни, но никой не хваща тоягата или да си размърда дори мозъка не иска, ако не му е изпечен от трева или чалга.
19.
До 14
08.06.2020 20:42:37
11
10
ДА ТИ ДАМ НОКТОРЕЗАЧКА,А??? ДАМО ДС НЕ ОБЪРКАШ Х*Я С НОКЪТЯ ....И ДВЕТЕ СА МИНИАТЮРНИ,КАТО МОЗЪКА ТИ.
18.
Министерство на Земеделието
08.06.2020 20:35:33
4
20
Всичко е наред. Нека си мълчим за злоупотребите с европари, че да има още келепир!
17.
ГЕРП
08.06.2020 20:33:41
12
16
Тая мутра ли ще чака туристи? Смях в Партията!
16.
Рамазан
08.06.2020 20:21:43
8
43
Търся топли турчета от балкана за работа по 12 часа без почивен ден за 550 лв... Гарантирам че последната заплата не се плаща. Практика просто.. Иначе аз ще съм на Джани да хапна за 200 лв. Да спра ролс ройса отпред и да гледам лошо. Пък работниците да бачкат те са за това... После до бедрум едно моетче за 800 лв бутилката ще пийна... Кот такоа... Селско момче с хотел ко да направя...
15.
до 8 ти духай супичката
08.06.2020 20:20:51
4
25
Писането с главни букви значи, че крещиш! Успокой топката и се примири със съдбата! Ще караш с откраднатото от предишните сезони, ако не си го профукал по кучки и казина!
14.
О_0
08.06.2020 20:14:26
1
21
Само да попитам кой е дал пари по резервации? Ако на някой е платено да каже, аз само за канселации чувам от всички, пък щели на 01.07. да кацат вече от доста държави. Да не стане пак да черпим някой като с Томас Кук? Пари дал ли е някой ТО освен вечните обещания, да не стане пак да ни запалят и да ревем на държавата, в смисъл ние народа да платим сметката?
Ай приятна вечер на всички
13.
до 8. Аз
08.06.2020 20:12:06
4
16
Да, ще го направите този лев, когато на х*я ми поникне нокът!
12.
Аве баце
08.06.2020 20:10:24
3
16
Всеки си има мечти ,ма не ги казва ,бе туристи нема да има,тук там некой заблудена шпинга да дойде и тва ще е за лятото ,,ще вали август ,не махай тиксото от вратите
11.
До 123
08.06.2020 19:53:32
7
30
Да, ще има и поляци и чехи!
Съответно първите в Полша, вторите в Чехия!
Наздраве!
10.
123
08.06.2020 19:46:39
6
8
ще има ли поляци и чехи знае ли се нещо дайте информация
9.
0864
08.06.2020 19:43:11
5
28
На тоя пък защо изобщо му обръщате внимание. Постоянно се оплаква.
8.
Аз
08.06.2020 19:39:56
49
11
МРЪСНИТЕ ЗАВИСТНИЦИ ПАК ПОЧНАХА С ПРАЗНИТЕ СИ КОМЕНТАРИ.....КОЛКОТО И ДА ВИ Е МЪЧНО,ГОЛОВОДНИЦИ НЕЩАСТНИ И ТАЗИ ГОДИНА ЩЕ НАПРАВИМ ЛЕВ В СЛЪНЧЕВ БРЯГ....А ВИЕ КАКТО ОБИКНОВЕНО ЩЕ ДУХАТЕ,ЗА ДА НЕ ВДИГАТЕ ПУШЕК...
7.
Венко бе.
08.06.2020 19:36:24
6
25
От Юпитер пристигат милиони туристи и ще останат до нова година в Сънито. Хахааа.
6.
До Венко
08.06.2020 19:28:46
7
24
Какъв бизнесмен си щом нямаш дори 700 бона за заплати!!!
5.
До Венко
08.06.2020 19:28:44
6
25
Какъв бизнесмен си щом нямаш дори 700 бона за заплати!!!
4.
Манолов
08.06.2020 19:25:59
5
65
Венко,сервитьор си беше и като сервитьор разсъждаваш. Италия и Испания са дестинации за богати туристи,каквито в Сл.бряг няма да стъпят по никакъв повод.Това не са пияните ти сърби,безпарични украинци и клошари англичани.Забрави за туризъм в следващите 5 год.Другото е приказки за наивници.
3.
Aa
08.06.2020 19:23:24
4
25
Пишете го на пясъка тоя сезон
2.
Ох завалията!
08.06.2020 19:14:22
5
26
Гладна кокошка просо сънува!
1.
мижи да те лАжем
08.06.2020 19:08:54
4
26
Досега той казваше половината истина.Работил съм за него.Виждам обаче, че и това се е променило...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори