×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кметът Иван Алексиев посече собственика на „Чико” – изкъртил главната улица на Поморие за два чадъра (СНИМКИ)


Кметът Иван Алексиев посече собственика на „Чико” – изкъртил главната улица на Поморие за два чадъра (СНИМКИ)
Без никакви разрешения, без съгласувания и проекти, от „Red Club” изкъртили пешеходната зона и си циментирали стойките на чадърите
04 Юни 2020, Четвъртък, 15:39 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА

Разкопаването започнало в събота, с ясното съзнание, че администрацията не работи, но веднага им дошла проверка

Кметът на Поморие Иван Алексиев посече бизнесмена Елиан Тодоров, известен в града с прякора Малкия Мук, който държи най-старото заведение в града, но извърши истинска глупост, като разби плочките на главната улица, за да постави чадъри за масите отпред. Фирмата, която се идентифицира с „Red Club”, по-известно в града като „Чико”, е на името на съпругата на Тодоров, но по думите на местни жители реално той управлява бизнеса.

Поморийци разказаха пред Флагман, че това заведение съществува от десетилетия и е може би най-старото в града. Преди години отвън е имало много маси, но постепенно са свити до около десетина, защото в полицията и в  Общината валяли оплаквания от недоволни граждани заради денонощния шум под прозорците им.

Допреди няколко години самото „Red Club”е работило денонощно и тук са се събирали всякаки весели компании, които купонясвали до зори. В момента то е затворено нощем, но магазинчето за алкохол и цигари до него работи денонощно. Това е и причината шумовият терор да не спира, защото същите весели компании си купуват пиене и удобно се разполагат на масите пред заведението, където веселбата продължава до зори.

Кметът на Поморие Иван Алексиев е бил уведомен от граждани за намеренията на бизнесмена и е внесъл докладна на последната сесия на Общинския съвет, която е гласувана единодушно в местния парламент с 21 гласа „за”. "Red Club" е санкциониран на основание чл. 21, ал. 1, т. 8 от ЗМСМА във връзка с чл.56 от ЗУТ и чл. 9, ал. 2 от Наредба № 6 за реда и условията за поставяне на преместваеми обекти за търговски и други обслужващи дейности, рекламни, информационни и монументално декоративни елементи на градското обзавеждане и за рекламната дейност на територията на Община Поморие Общински съвет – Поморие приема премахването на позиция № 73 – маси за консумация 68 кв.м. в Търговска зона  „Княз Борис I”.

Флагман.бг потърси кмета на Поморие Иван Алексиев, който обясни, че без никакви разрешения, без съгласувания и проекти, от „Red Club” самоволно изкъртили пешеходната зона и си циментирали стойките на чадърите.

Правилата са за всички! Това е недопустимо – такива своеволия на пешеходната зона в центъра на града. Не може да позволим такова нещо. Окончателно премахваме масите отвън”, каза Иван Алексиев.

Градоначалникът обясни, че отделно от случилото се с плочките има и много жалби от живущите наоколо, че от това заведение на спазват разпоредбите на Закона за шума и вечер хората не могат да спят. „В 1 часа, 2 часа, 3 часа през нощта полиция отива там, за да въдворява ред. Докато не си преосмислят начина на работа, няма как да има търговска зона там”, каза кметът на Поморие.

„Граждани ме уведомиха, че имат намерение да слагат чадърите по този начин. Най-интересното е, че разкопаването започна в събота  с ясно съзнание, че администрацията не работи и докато дойде понеделник, те вече ще са хвърлили бетона, ще са наредили плочките и ще са забили чадърите.

Само, че ние в събота имаме дежурни от звеното „Обществен ред и сигурност” и в момента, в който граждани ми сигнализираха какво се случва, изпратих проверка на място. Установи се, че без никакви разрешения, без абсолютно нищо са разкопавали пешеходната зона”, каза още кметът на Поморие.

Флагман.бг потърси за коментар Елиан Димитров, който може би, за да ни подхлъзне, каза, че не знае кой е взел решението да такова разкопаване, бил е извън страната по това време.




В категории: Поморие


70% от българите нe си мият зъбите
70% от българите нe си мият зъбите 29/04/2024, Понеделник 19:36 3
Флагман.БГ Слагат и електронен подпис в личните карти Слагат и електронен подпис в личните карти 29/04/2024, Понеделник 19:16 3
Даниел Петканов стана трейдър
Даниел Петканов стана трейдър 29/04/2024, Понеделник 19:00 3
31
Коментара по темата
31.
Владо
03.08.2020 18:34:23
0
0
Диваци. И в този град стана мутро-бетон.
30.
Запознат
23.06.2020 22:08:24
2
4
Тоя Мук дето не си признава за детето да лапа мухи,остави момичето само да се оправя. Пълен Нещастник
29.
яката работа
12.06.2020 08:19:45
0
3
малкия мук вечно пиянО ! бате много обичаш да фиркаш май хахаха
28.
Мукака
10.06.2020 16:35:13
3
5
Никакъв бизнесмен не е Малкия Мук То си е една перачка на мафията и нищо повече. Израсъл в панелен блок през 80-те през 90-те вече е свързан с мафията. Дали руска,украинска,софийска или местнаТА НА оЧКО това е отделен въпрос. Сина му и той е едно рядко л*йно не ти е работа. Мука се казва Илиян не Елиан флегмани.
27.
haha
07.06.2020 12:24:51
6
9
малко уточнение - "поморийци" и "селяни" са две много различни понятия. Вторите дойдоха наистина от селата и ако ще 10 етажни къщи да построят, селския манталитет не ги пуска. Първите, които се съобразяват, мислят и се опитват да живеят що годе нормален живот сред вторите ( които изобилстват ), са съвсем различен материал. Чета за малкия мук и се чудя, жена му ли, сина му ли ( големия ), любовницата му ли, кой ги пише? "Малкия Мук е нещо"?!?!? Дааа, кинта и двадесет човече ( пояснение защо му викат така ), което, ако не беше една дама и ако не беше се откупил подобаващо, щеше да го търсите около прасковената градина, това ако е нещо, благодаря. Сина му беше вчерашно ла**о ( не че сега не е, само порастна и стана по - арогантен и нагъл ) и се държеше още на 6-7 години като бъдещ "бизнесмен", крещеше и обиждаше майка си и какво ли още не...айде все компетентни всички. Да са живи и здрави, направили някой лев, нека няма лошо, ама като изнаглеят става прекалено вече. Чудно ми е, кога ще им писне на хората и такива с бмв-енца и мамини синченца ще изядат по един винкел в главата, пък после нека ми обяснява, кой е баща му, майка му, баба му и т.н.
26.
Само тъпи селяни в Поморието
06.06.2020 17:48:42
11
5
Ииииииии ПОМОРИЙСКИ СЕЛЯНИ
Престанете с изказванията АЗ ИМАМ КЪЩА,БМВ , МЕРЦЕДЕС ,ГОЛФ ,АПАРТАМЕНТ ,ИМОТИ .
Не поморийски селянино ти самия нямаш нищо ,всичко е на вашите родители,лишавали се за да имаш ти!
Затова ви бягат и дебелите пуйки като ви разберат че сте само въздух като празна 10л.бутилка.Или друг ги е.е ,а вие си траете,защото няма друга проста кифла да излъжете.
"Малкия Мук" за разлика от вас е нещо и това ви дразни.За 3 чадъра цял ферман ,празни сте отвсякъде и не ви изхожда някой да е на светлинни години пред вас..само със завист не става ?
25.
ОНЯ СЪЩИЯ
06.06.2020 17:10:21
1
7
ДО 24.......
БЕ ПРАВ СИ ......АМА ДОНЯКЪДЕ......
СЕЩАМ СЕ ЗА ПЕСЕНТА ЗА ПОМОРИЕ И СТЕФКА БЕРОВА И Й.МАРЧИНКОВ.....

ПОМОРИЕ СЕ КАЗВАШЕ ГРАДЧЕТО.....и т.н. .....
АЗ ЩЕ ПЕРИФРАЗИРАМ.........

ПОМОРИЕ СЕ КАЗВАШЕ ГРАДЧЕТО....
Поморие от селяни заето.......

САМО НЕ СЛАГАЙ ВСИЧКИ ПОД ЕДИН ЗНАМЕНАТЕЛ,МОЛЯ......
ВСЕ ОЩЕ ИМА СВЕСТНИ ПОМОРИЙЦИ,(без селяндурите,за които споменаваш) КОЛКОТО И МАЛКО ДА СА.......ВеРВАЙ МИ......
24.
Само тъпи селяни в Поморието
06.06.2020 16:10:03
12
9
Поморие е града с най-много психясали наркомани,клюкари,мишки,интриганти,завистливици,боклуци,дебилни умове,прости и промити мозъци,тъпанари ,тесногръди смотаняци,шушуминги.Завистта ви се чете в очите и колкото да я криете.От завист ще мрете.Човека за 2 чадъра го направихте най-черния.Ако беше Пешо неизвестния нямаше да четете и заглавието ,ама нали е "малкия Мук" !!!!
По кафенетата едни и същи смотани и тъпи физиономии ,празноглавци и изтъркани 'екшън" герои ,някой бивши други настоящи крадци и наркомани.
23.
*********
06.06.2020 15:54:37
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
22.
РУМЪНЕЦА И ЕНЧЕВ
06.06.2020 13:54:41
1
4
ДО 21 ПАТЪР

ТИ ПОМОРИЙЦИ НЕ ГИ МИСЛИ,НЕГРАМОТНИК.........
МАРШ В ДУПКАТА ОТ КОЯТО СИ ИЗПЪЛЗЯЛ И НЕ СЕ ПОКАЗВАЙ ПОВЕЧЕ.....
ВеРНО СИ ПАТЪР,ЧЕ И ОТГОРЕ......
21.
Патър до патър
06.06.2020 07:58:13
9
8
А като се раздуха и големите чадъри се започнат да хвърчат по центъра тъпаци тъпи тъпорани кой празняр ги наснимал тея снимки после всичко беше заличено плочките върнати на място само бетери в тоя град поморийци са като ОГРОМЕН ТУМОР ЗА ГРАДЪТ мизерия разруха и кучешки лайна ако не са хотелите и заведенията кой ще дойде ви спи в мухлясалите стаи глупаци имате едно море само и то дадено на софиянци цялата община срааам срааам това никаде го няма по цял свят жива мърша.....
20.
Собственика на 24 часа
05.06.2020 21:35:07
5
5
Мене никой не мое ме барни бе шибани поморийци,само мое ми влизате в заведението и да ми пълните жобовете с пари ве селяни.
Ще си карам мереседеса и ша ми си кланяте поморийци
19.
*********
05.06.2020 15:56:48
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
18.
*********
05.06.2020 12:04:10
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
17.
Помориец
05.06.2020 11:26:25
2
15
Къде е построил Мука се забелязва че, винаги е в нарушение от къде набира смелост това човече!! На същите навици учи и сина си! Спрете се малко каква е тази алчност същото се отнася и за собственика на 24 часа!!
16.
хах
05.06.2020 09:39:31
3
16
малкия мук.. смешка такаваа
така ти се пада псевдо бизнесмен..
ще си прави каквото иска, вземи сега тоя чадър в г*за тарикатче
15.
Неважно
05.06.2020 09:00:14
5
10
Това е управа на място. Харесва ми. Подкарвате всички кръшкащи на дисциплина. Други няма да помогне.
14.
Турист
05.06.2020 07:37:38
2
15
На този тарикат ли е хотела Съни Бей дето закрива слънцето на половиният плаж в старият град,? Да няма и там произволно излети бетони. Проверка и там да се направи
13.
на малкия мук
05.06.2020 01:42:25
1
15
малката му мучка веднъж я уважих, но не му кадвайте !
12.
турист
05.06.2020 01:10:42
0
37
А масите на крайбрежна алея, пред ресторант 24, които превишават разрешеното. Сега ще се в поставят и още маси пред друго заведение. Лятото не може да се мине с детска количка, от двете страни има маси. За едни може да се гледа строго а за други се чувстват като собственици на общинската алея и са я завлядяли повече от разрешеното. Правилата за всички ли са г-н Кмете ?
11.
Помориец
04.06.2020 22:29:08
4
24
Кмете кажи колко данъци е платил Малкия Мук за двете товарни Х6 -ци и даден ли е на прокуратурата за укриване на данък МПС.
10.
Bat Sali
04.06.2020 21:39:36
8
7
Kmeta e slance !
9.
*********
04.06.2020 20:14:05
2
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
8.
и
04.06.2020 19:30:02
4
8
що му викат малкиот мук на тоз ,, поморийски бизнесмен ..
7.
Помориец
04.06.2020 18:28:38
4
32
Само със сериозни наказания ще се научат Муковете на ред,щото години тормозят Поморийци и гости на града. Браво Кмета със всички нарушители се отнасяй така.
6.
БАРБА ЯНИ
04.06.2020 17:17:59
3
12
до 3

абсолютно си прав, градско.....++++++++++++++++
5.
МЕСТЕН
04.06.2020 17:10:53
5
27
А ТАКЪВ .............. МАЧКАЙ КМЕТЕ.....
СО КРОТЦЕ.....СО БЛАГО.....И СО МАЛКО КЬОТЕК.......ЩОТО ГАНЬО ОТ ДРУГО НЕ РАЗБИРА......ЯКО ГЛОБИ....ДА МУ ДОЙДЕ АКЪЛА.......НАВРЕМЕТО ТОВА ЗАВЕДЕНИЕ БЕШЕ СНЕК-БАР И ВСИЧКО СИ БЕШЕ МИРНО И ТИХО.........
4.
Б. Б
04.06.2020 16:43:23
5
30
Браво, евала на кмета.
3.
Помориец
04.06.2020 16:39:40
4
40
БРАВО НА КМЕТА.
НЕ САМО ДА ГО ГЛОБИ, НО ДА ПРЕМАХНЕ И МАСИТЕ ОТВЪН НА ПЕШЕХОДНАТА АЛЕЯ И ДА СЕ НАЗНАЧИ ПРОВЕРКА НА ЦЯЛАТА МУ ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ.
ОТВРАТЕНИ И ВЪЗМУТЕНИ СМЕ ОТ НАГЛОТО ПОВЕДЕНИЕ НА ТОЗИ "МУК".
2.
Хм
04.06.2020 16:36:45
4
28
Този иска 40% от улицата като гледам.
1.
Асс
04.06.2020 15:47:53
43
17
Тоз ,че е нагъл нагъл е ама глобата е достатъчно наказание , а да му махнете масите е прекалено и намирисва на разчистване на сметки.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Взеха Тиграта на 27-годишен софиянец, хванаха го да шофира на пико в жк. „Меден рудник“ Взеха Тиграта на 27-годишен софиянец, хванаха го да шофира на пико в жк. „Меден рудник“ Мъжът е задържан за срок до 24 часа Хотелите ни по морето претъпкани за Великден Хотелите ни по морето претъпкани за Великден Слънчев бряг и Златни пясъци са най-търсените курорти за празника, Несебър и Поморие не им отстъпват Може ли Украйна да оправи собствените си проблеми, за да има шанс в конфликта Може ли Украйна да оправи собствените си проблеми, за да има шанс в конфликта Истината е, че вече не се касае за патова ситуация на фронта, а положението е критично и там, и в Киев ГЕРБ води с 9,5 %, ПП-ДБ дори не са сигурни за второто място ГЕРБ води с 9,5 %, ПП-ДБ дори не са сигурни за второто място Други партии- по-малки, различни, от тези споменатите, които са парламентарно представени, съвкупно получават близо 8% ГЕРБ-Бургас: Нашите депутати натрупаха достатъчно опит, готови са за изпълнителната власт ГЕРБ-Бургас: Нашите депутати натрупаха достатъчно опит, готови са за изпълнителната власт Първите четирима, дори петима от листата в Бургас, изглеждат готови за министерски постове Глоба от КАТ ни спъва да си продадем колата Глоба от КАТ ни спъва да си продадем колата Пречката важи и при сделките за имоти, от 3 май нотариусите ни проверяват в НАП за борчове Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Тук ще откриете най-удобният начин да сте с модерна и ефектна визия през настъпващите топли месеци Морето край Шофьорския плаж изхвърли мъртва крава Морето край Шофьорския плаж изхвърли мъртва крава Странната гледка е забеляза от местни рибари, които минавали в района Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Haй-зaceгнaтите ceĸтopи са тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Сред нераковите причини за висок простата специфичен антиген попадат различни състояния, като някои от тях дори не сигнализират за проблеми с жлезата
Почина известен футболен треньор Почина известен футболен треньор Като треньор е шампион на Украйна и носител на Купата на страната с Динамо (Киев) Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple обаче все още не е приела взела окончателно решение дали да осъществи сделката с OpenAI или с Alphabet Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Според една от жените той я е докосвал по интимните й части без нейно съгласие през 2014 г. на снимачната площадка Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Двама братовчеди искали да ги изхарчат в Турция 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома Пет са жертвите, а ранените са десетки 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции Бившият американски разузнавач Скот Ритър пък прогнозира, че до есента новото US оръжие в Украйна ще бъде унищожено, а Донбас ще стане руски Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Хороскоп за деня – 29 април 2024, понеделник Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори