Чудна рецепта за обяд: Пилешки крилца в сладко-кисел сос
Карамелизирани и много вкусни
Продукти:
1 и ½ кг пилешки крилца
2 супени лъжици зехтин
7 супени лъжици соев сос
2 супени лъжици кетчуп
225 мл мед
1 скилидка чесън, пресован
Сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
Загрейте фурната на 190-200 градуса. Поставете пилешките крилца в тава с хартия за печене. Отделно смесете зехтина, соевия сос, кетчупа, меда, чесъна, солта и пипера. Разбъркайте. Залейте крилцата, като внимавате да полепне навсякъде по тях. Печете в загрятата фурна за около 1 час, докато сосът се карамелизира и глазира.
Прочети още на: https://www.dnes.bg/koronavirus/2020/06/04/receptata-dnes-pileshki-krilca-v-sladko-kisel-sos.452081
Камелия и съпругът ѝ гладуват за физическо и емоционално здраве
Впечатлете гостите по празниците с вкусна шоколадова торта Марс
Парламентът излиза във ваканция до 10 януари, мандат за нов кабинет - след Нова година
Българин почина в арест в САЩ, води се разследване
Ако имам бишкоти вкъщи, задължително правя този десерт
Изкуственият интелект замърсява колкото Ню Йорк за година
Пеевски посрещна посетители в „Музея на сглобката“ в Народното събрание (СНИМКИ)
Скритите капани на „безплатната“ доставка
Експерти: Запасете се с пари в брой за 4 дни заради еврото
Ритуали за зимното слънцестоене
Моника Валериева на косъм със смъртта, още се лекува
Направете това, за да избегнете качването на килограми през зимата
