Чудна рецепта за обяд: Пилешки крилца в сладко-кисел сос
Карамелизирани и много вкусни
Продукти:
1 и ½ кг пилешки крилца
2 супени лъжици зехтин
7 супени лъжици соев сос
2 супени лъжици кетчуп
225 мл мед
1 скилидка чесън, пресован
Сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
Загрейте фурната на 190-200 градуса. Поставете пилешките крилца в тава с хартия за печене. Отделно смесете зехтина, соевия сос, кетчупа, меда, чесъна, солта и пипера. Разбъркайте. Залейте крилцата, като внимавате да полепне навсякъде по тях. Печете в загрятата фурна за около 1 час, докато сосът се карамелизира и глазира.
Прочети още на: https://www.dnes.bg/koronavirus/2020/06/04/receptata-dnes-pileshki-krilca-v-sladko-kisel-sos.452081
Статистика: Европа най-сетне се възстановява от пандемията COVID-19
НИМХ публикува прогнозата за 25 декември
Голям експерт каза как да разпознаем фалшивите евро дни преди въвеждането му
Защо напълняваме, докато тренираме и спазваме режим
Иво Димчев разкри скандална подробност за Евровизия и защо няма да участва
Билките, които помагат за поддържане здравето на кръвоносната система
2026 ще бъде годината на тези 3 зодии
Мис България трогна с палто от зайчета: Не убивайте от суета
Днес е магичен ден! Никой не трябва да става от масата, а ето къде се поставя глава лук
Най-накрая содената ми питка да стане пухкава, а не като камък! Ето какво сложих освен сода
МВР: В цялата страна движението е спокойно, времето обаче се влошава
Зеленски разкри дали се плаши от избори и какво се планира за АЕЦ "Запорожие"
