Чудна рецепта за обяд: Пилешки крилца в сладко-кисел сос
Карамелизирани и много вкусни
Продукти:
1 и ½ кг пилешки крилца
2 супени лъжици зехтин
7 супени лъжици соев сос
2 супени лъжици кетчуп
225 мл мед
1 скилидка чесън, пресован
Сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
Загрейте фурната на 190-200 градуса. Поставете пилешките крилца в тава с хартия за печене. Отделно смесете зехтина, соевия сос, кетчупа, меда, чесъна, солта и пипера. Разбъркайте. Залейте крилцата, като внимавате да полепне навсякъде по тях. Печете в загрятата фурна за около 1 час, докато сосът се карамелизира и глазира.
Прочети още на: https://www.dnes.bg/koronavirus/2020/06/04/receptata-dnes-pileshki-krilca-v-sladko-kisel-sos.452081
Предприемач припадна зад Тръмп по време на пряко излъчване от Белия дом
Извънредно! Гонка с мигранти завърши с кола в блатото на Бургаското езеро
Нов световен трансферен футболен рекорд?
Ад за 400 български семейства заради „Магнитски“, стотици санкционирани от банките се развеждат
Известна като "кукла Барби" почина при много мистериозни обстоятелства
Влизаме ли неподготвени в еврозоната? Гечев каза кога ще се нормализират цените
Шофьор на ученически автобус почина зад волана
