Чудна рецепта за обяд: Пилешки крилца в сладко-кисел сос
Карамелизирани и много вкусни
Продукти:
1 и ½ кг пилешки крилца
2 супени лъжици зехтин
7 супени лъжици соев сос
2 супени лъжици кетчуп
225 мл мед
1 скилидка чесън, пресован
Сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
Загрейте фурната на 190-200 градуса. Поставете пилешките крилца в тава с хартия за печене. Отделно смесете зехтина, соевия сос, кетчупа, меда, чесъна, солта и пипера. Разбъркайте. Залейте крилцата, като внимавате да полепне навсякъде по тях. Печете в загрятата фурна за около 1 час, докато сосът се карамелизира и глазира.
Прочети още на: https://www.dnes.bg/koronavirus/2020/06/04/receptata-dnes-pileshki-krilca-v-sladko-kisel-sos.452081
Известен художник стана баща на 87 години
Глиган от 403 кг падна в Родопите
Режимът падна, луксът продължава: Башар Асад живее като крал в Москва
Хвърлиха дърво с червена панделка върху автобус на градския транспорт, извършителят се издирва
23 см сняг във Враца и жълт код за студ: Студеното време затруднява движението в 10 области
Зеленски и Тръмп в Мар-а-Лаго: Срещата може да промени хода на войната в Украйна
Тази популярна храна е забранена в ръчния багаж на самолетите – ето защо
САЩ нанесоха въздушни удари в Нигерия срещу позиции на ИДИЛ след нападения срещу християни
Вицепрезидентът на Стефановден в Истанбул
Над 3,7 милиона лева за „Българската Коледа”: Даренията растат в подкрепа на тежко болните деца
Пи Диди иска незабавно освобождаване от затвора: Адвокатите му обжалват присъдата по обвинения в склоняване към проституция
Какви витамини влияят на мозъчната функция и как недостигът им води до когнитивни проблеми
