Чудна рецепта за обяд: Пилешки крилца в сладко-кисел сос
Карамелизирани и много вкусни
Продукти:
1 и ½ кг пилешки крилца
2 супени лъжици зехтин
7 супени лъжици соев сос
2 супени лъжици кетчуп
225 мл мед
1 скилидка чесън, пресован
Сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
Загрейте фурната на 190-200 градуса. Поставете пилешките крилца в тава с хартия за печене. Отделно смесете зехтина, соевия сос, кетчупа, меда, чесъна, солта и пипера. Разбъркайте. Залейте крилцата, като внимавате да полепне навсякъде по тях. Печете в загрятата фурна за около 1 час, докато сосът се карамелизира и глазира.
Прочети още на: https://www.dnes.bg/koronavirus/2020/06/04/receptata-dnes-pileshki-krilca-v-sladko-kisel-sos.452081
6 лесни рецепти за новогодишни салати, които впечатляват с вкус и визия
Ето защо колената ни болят през зимата
28/12/2025, Неделя 15:20
0
4 бабини рецепти при цироза
2026: Годината, която пренарежда съдбите
Рейтингът на Макрон продължава да пада
Бурята ''Йоханес'' застигна и Финландия
Леля и жиголо или просто влюбени?
Кога ще са ваканциите на учениците през 2026 г.
Meteo Balkans: Това е новият климат - нервен и непредсказуем
Бурята в Пловдивско събори дървета и помля коли – десетки сигнали, няма пострадали
Силвена Роу: Животът е като кухня – трябва да намериш правилния баланс
Полша харчи €2 млрд. за система срещу руските дронове по източната си граница
