Чудна рецепта за обяд: Пилешки крилца в сладко-кисел сос
Карамелизирани и много вкусни
Продукти:
1 и ½ кг пилешки крилца
2 супени лъжици зехтин
7 супени лъжици соев сос
2 супени лъжици кетчуп
225 мл мед
1 скилидка чесън, пресован
Сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
Загрейте фурната на 190-200 градуса. Поставете пилешките крилца в тава с хартия за печене. Отделно смесете зехтина, соевия сос, кетчупа, меда, чесъна, солта и пипера. Разбъркайте. Залейте крилцата, като внимавате да полепне навсякъде по тях. Печете в загрятата фурна за около 1 час, докато сосът се карамелизира и глазира.
Прочети още на: https://www.dnes.bg/koronavirus/2020/06/04/receptata-dnes-pileshki-krilca-v-sladko-kisel-sos.452081
Гранична полиция отбелязва своя празник
Важно за пътуващите по пътя Бургас-Поморие и обратно
Днес и утре Дядо Коледа ще раздава подаръци на площад „Тройката“
Гръмнаха глигана на века – 403 кг
Нови правила за влизане във Великобритания от февруари
Чужденец: Заплатата ми стига. В България харча около 300 лева, останалите ги пращам у дома
Млада жена почина мистериозно в Дупница, откриха я заключена в санитарно помещение
Еконт и Спиди въвеждат нови правила за плащане от 1 януари
Запой на яхта съсипал здравето на Боби Михайлов?
И дъщерята на Анелия напира за музикалната сцена
Безумно вкусна и крехка празнична салата „Вера“
Откриха снимка на принцеса Даяна, скрита в дома на финансиста Джефри Епстийн
