Чудна рецепта за обяд: Пилешки крилца в сладко-кисел сос
Карамелизирани и много вкусни
Продукти:
1 и ½ кг пилешки крилца
2 супени лъжици зехтин
7 супени лъжици соев сос
2 супени лъжици кетчуп
225 мл мед
1 скилидка чесън, пресован
Сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
Загрейте фурната на 190-200 градуса. Поставете пилешките крилца в тава с хартия за печене. Отделно смесете зехтина, соевия сос, кетчупа, меда, чесъна, солта и пипера. Разбъркайте. Залейте крилцата, като внимавате да полепне навсякъде по тях. Печете в загрятата фурна за около 1 час, докато сосът се карамелизира и глазира.
Прочети още на: https://www.dnes.bg/koronavirus/2020/06/04/receptata-dnes-pileshki-krilca-v-sladko-kisel-sos.452081
Политик уби любовницата си, Закла я като пиле
Голям бой пред дискотека в Разград
Българинът е песимист по природа, смята психолог
Андреа след раздялата с Кубрат Пулев: Трудно функционирах и се излагах на сцена
Без бюджет за 2026: Държавата отива на автопилот, МВР и армията с гарантирани бонуси
15 км е опашката от камиони на границата с Турция, заплахата за блокади на гръцките фермери остава
Виктор Иванов след „Ергенът“: Сезирах полицията заради Дениз Хайрула
Учени разкриха реалните ползи и рискове на медицинския канабис
Михаела Маринова призна, че се е сгодила, но не разкри кой е щастливецът
Мъж отсече дърво, защото му прeчи
В Пловдив намериха цаката на джигитите, скрита камера ще ги дебне за нарушения
Българските евромонети ще носят образа на Паисий и Св. Иван Рилски
