Чудна рецепта за обяд: Пилешки крилца в сладко-кисел сос
Карамелизирани и много вкусни
Продукти:
1 и ½ кг пилешки крилца
2 супени лъжици зехтин
7 супени лъжици соев сос
2 супени лъжици кетчуп
225 мл мед
1 скилидка чесън, пресован
Сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
Загрейте фурната на 190-200 градуса. Поставете пилешките крилца в тава с хартия за печене. Отделно смесете зехтина, соевия сос, кетчупа, меда, чесъна, солта и пипера. Разбъркайте. Залейте крилцата, като внимавате да полепне навсякъде по тях. Печете в загрятата фурна за около 1 час, докато сосът се карамелизира и глазира.
Прочети още на: https://www.dnes.bg/koronavirus/2020/06/04/receptata-dnes-pileshki-krilca-v-sladko-kisel-sos.452081
Кейт Уинслет осъжда пластичната хирургия в Холивуд и натиска върху младите и колеги
Италия е готова да посрещне 25-те Зимни олимпийски игри
Почти двойно поскъпване на стоматологичните услуги, зъболекарите оспорват данните
Роботът, който предвиди оставката на кабинета: На протеста усетих енергия за промяна
Фон дер Лайен към Тръмп: Не се меси в европейската политика
"Тук и сега" са ключовите тенденции за здравословен живот през 2026
Поморие вече има красива пейка за кърмене, обвита с крила на пеперуда
Ванеса Калинкова от Бургас със златен медал от световна олимпиада и бъдеще в българската наука
Крие ли АЕЦ „Козлодуй“ за инцидент в централата? Възможно е извънредно спиране
Само категоризирани и регистрирани обекти имат право да предлагат настаняване
