×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Еманципация, ама не съвсем! Бургазлийки чакат мъжете им да ги издържат


Еманципация, ама не съвсем! Бургазлийки чакат мъжете им да ги издържат
Мъжете в Бургас са заети най-вече като машинни оператори и монтажници
03 Юни 2020, Сряда, 20:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Мъжете в област Бургас са по-работни

Мъжете в Бургаска област се оказват по-работната част от населението. Това показват данните на Националния статистически институт във връзка с наблюдението на работната сила на територията на областта за първото тримесечие за 2020 година. Общият брой на заетите лица на 15 и повече навършени години е 171 хиляди, от които 95,6 хиляди са мъже и 75,4 хиляди - жени. Коефициентът на заетост в областта е 49.8%, при 52.4% за страната.

През първото тримесечие на 2020 г. общият брой на заетите лица във възрастовата група 15 - 64 навършени години в област Бургас е 166.8 хил., от които 92.4 хил. са мъже и 74.4 хил. - жени. Коефициентът на заетост за населението в същата възрастова група е 63.6% (70.7% за мъжете и 56.5% за жените), показват още данни. 

Статистиката сочи, че най-много заети има в сферите на преработващата промишленост,  търговия - ремонт на автомобили и мотоциклети, и строителството. За отбелязване е, че по клас на професия, голяма част от мъжете работят като машинни оператори и монтажници, а жените като - персонал, зает с услуги за населението, търговията и охраната. Не са малко и представителите на силния пол, които според данните са специалисти. На фона обаче на всички работещи в тази сфера, дамите са повече от мъжете. 


В категории: Бургас


14
Коментара
14
Коментара по темата
14.
Доктор
04.06.2020 23:07:22
0
0
За една шепа опикано месо....
13.
почитател
04.06.2020 15:14:52
0
0
Много са хубави жените ни....и доста продажни..
12.
Гражданин
04.06.2020 13:23:44
0
5
За съжаление никакво развитие не виждам в този град от 2008 - насам , само упадък , строят се некачествени пътища , градинки и тротоари за космически суми от нашите данъци и за това и скочиха двойно , плащаме по-големи данъци от софия , но за работни места и гък не чувам , нови фирми - не , чужди инвестииции йок. Нещо не се развива правилно нашият град , само дългът на общината расте главоломно и познайте кои трябва да го погасят ...
11.
Топлата вода
04.06.2020 07:23:38
0
5
Че то това мъжете да издържат жените си е от както свят светува ,примерно всичките празноглави тунинг девойки,качени на лъскави коли са дълбоко влюбени в спонсорите си,щото ако няма любов в 12 часа каляската се превръща в тиква а тя е пепеляшка,просто любовта им е малко по нетрайна и искочи ли някой по богат ,който предлага повече кеш ряЗко им пламват сърцата.Пък и проституцията във всичките и форми е най стария занаят,нали знаете зад силикона ,пластиката и прочее ,колко изпити литри телесни течности се крият и колко караминьола.
10.
gghhrr
04.06.2020 01:41:18
6
7
аз пък не разбирам какво са виновни жените, да не би те да ходят и да казват на чичките "дай ми", "купи ми", "плати ми".
точно тъпите чички с меките пишки ходят да ги черпят, купуват, и хрантутят, те компенсират с подаръци и пари неспособността си да задоволят жената и страдат от липса на внимание. обикновено жените на същите чички са свлякани лелки които слугуват в къщи, а чичките ходят да плащат на млади жени да си чешат егото.
9.
2005
03.06.2020 23:46:50
4
16
През, 2005г. завършихме и тръгнахме да учим висше, да бачкаме кой каквото намери. Трудно се намираше работа. Някои не успяха, други намериха нещо не по специалността.. Най-успелите бяха съученичките ми, които бяха влюбени в десетина+ години по-възрастни мъже. Ние тепърва започвахме да градим дом, семейство, автомобил и т.н . А те вече разполагаха с всичко по много. От тогава разбрах как можеш лесно да се уредиш в живота.
8.
Мнение
03.06.2020 23:27:51
5
8
Работа има. Ама народа капризен. А жените меркантилни. И то от край време.
7.
Бургазлия
03.06.2020 22:46:55
2
31
Бургас беше транспортен хъб, индустриален и икономически център някога, сега зависи от един туризъм с пикливи 3-4 месеца сезон , долно качествено строителство и още по долно качествени услуги. Е скоро всичко ще свърши ,каквото има да се дострои ще се дострои каквото е на кота нула ще се замрази. Слънчев Бряг е празен, и скоро няма да се напълни дори на 50%.Никой няма да дойде в този кенеф да отваря производствени мощности - нито има нормална инфраструктура, нито има някаква работна ръка. Има само дурачоци, изита, наркомани и филмирани баДки. Дори Мангалите се изнасят пак за Италия и Испания. Има една пуста морска гара, където пасажери не е пристигал от 2017 и три мола, единият от които е затворен и се гонят прилепите и плъховете в него и още два от които може би ще изплува само един. В 21:00 по улиците е пусто все едно е наложен комендантски час.
В един Шумен откриха четири завода и то след Пандемията.Закривай!
6.
Потърпевш
03.06.2020 22:28:50
6
10
Курви долни....
5.
до авторите
03.06.2020 22:28:17
5
6
Това текстче прочете ли го някой преди да го изачкате в сайта? Срамота ве чукчи ли сте кви сте?!
4.
Петя
03.06.2020 21:29:55
10
16
Когато има достатъчно работни места и за жени и те ще работят. Но за момента е спряло тук. Няма икономика.Някоя друга чистачка в хотел за без пари само.
3.
ALF
03.06.2020 21:07:32
0
27
Като малки момичетата си играят с кукли, а момчетата с автомобилчета. Като пораснат си сменят играчките.
2.
X
03.06.2020 20:33:17
1
60
Като Бургас няма втори. Най-бедните цървули сме, а всички карат беемвета и аудита. Общата сума, която ще събереш от джпбовете на една маса батки е 8 лева и петдесет стотинки, но пък си пуши наргилеъо така все едно притежава космоса.
1.
ALT
03.06.2020 20:19:19
4
32
Жените мислят за бъдещето си докато се оженят.
А мъжете след това.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции
САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори