Ресторантите готови да посрещат клиенти, но дали ще има такива?
Заведенията на закритото работят с намален капацитет
Заведенията на закрито отровиха врати от днес, но опасенията в бранша са, че клиентите няма да се върнат скоро.
Ресторантите, кафенетата, сладкарниците извършват дейност при строги правила – дистанция между масите, само до четирима клиенти на маса и честа дезинфекция.
Маските и личните предпазни средства са задължителни, но само за персонала, пише Dnes.bg.
„Хората са притеснени, в момента не им е до заведения, камо ли в затворените помещения. Ние сме оптимисти, че нашите клиенти ще се върнат при нас и лека-полека нещата ще се върнат към нормалния си ритъм. За сега не е ясно колко колеги ще отворят“, каза Емил Коларов, собственик на заведение пред bTV.
По думите му повечето заведения ще изчакат заради неясните правила за работа.
Брюксел съди България за нарушения в здравния сектор
Българска схема с фалшиви чипове удари китайска фирма
Петкратните европейски шампионки сестри Стоеви с нов успех в Индия
Няма да повярвате как е изглеждала Есил Дюран на абитуриентския й бал - преди всички корекции
Партията на Слави се разпада по места - и структурата в Асеновград подаде оставка
Миро от „Игри на волята“ разкри как ще харчи 100-те бона
С тази бабина рецепта няма как да сбъркам, кексът винаги е пухкав и сполучлив!
Военно положение и избори: Дилемата пред Киев
Извънредно! Правителството подава оставка
Коледният дух идва в Бургас от днес с много музика, концерти и весело настроение на площад „Тройката“
Карлос Насар печели „Спортен Икар“ 2025
Мария Корина Мачадо стигна Осло след драматично бягство
