Ресторантите готови да посрещат клиенти, но дали ще има такива?
Заведенията на закритото работят с намален капацитет
Заведенията на закрито отровиха врати от днес, но опасенията в бранша са, че клиентите няма да се върнат скоро.
Ресторантите, кафенетата, сладкарниците извършват дейност при строги правила – дистанция между масите, само до четирима клиенти на маса и честа дезинфекция.
Маските и личните предпазни средства са задължителни, но само за персонала, пише Dnes.bg.
„Хората са притеснени, в момента не им е до заведения, камо ли в затворените помещения. Ние сме оптимисти, че нашите клиенти ще се върнат при нас и лека-полека нещата ще се върнат към нормалния си ритъм. За сега не е ясно колко колеги ще отворят“, каза Емил Коларов, собственик на заведение пред bTV.
По думите му повечето заведения ще изчакат заради неясните правила за работа.
Почина известна писателка
Не съм терорист, оплака се германският принц Хайнрих XIII Ройс
Защо пъстървата е една от най-полезните риби на трапезата ни
Пробив: Комета може да е донесла живот на Земята! Учени откриха уникални градивни елементи
Учени с плашеща информация за ледник в Антарктида
Литературен кабинет в чест на Веселин Пъйнев открита в ПГСАГ Кольо Фичето в Бургас
Най-бързият чийзкейк в света: рецепта с 3 съставки
До Коледа ни очаква спокойно време и малък шанс за сняг, прогнозира синоптик
Патинсън и Зендая „обявиха годеж“, но какъв
Коя е Нобеловата лауреатка за мир и защо Тръмп не е доволен
Окръжен съд - Бургас дари учебници по право за нуждите на СУ „Йордан Йовков“
Коледни любовни чудеса за Дева и Козирог и още един зодиакален знак през декември
