Ресторантите готови да посрещат клиенти, но дали ще има такива?
Заведенията на закритото работят с намален капацитет
Заведенията на закрито отровиха врати от днес, но опасенията в бранша са, че клиентите няма да се върнат скоро.
Ресторантите, кафенетата, сладкарниците извършват дейност при строги правила – дистанция между масите, само до четирима клиенти на маса и честа дезинфекция.
Маските и личните предпазни средства са задължителни, но само за персонала, пише Dnes.bg.
„Хората са притеснени, в момента не им е до заведения, камо ли в затворените помещения. Ние сме оптимисти, че нашите клиенти ще се върнат при нас и лека-полека нещата ще се върнат към нормалния си ритъм. За сега не е ясно колко колеги ще отворят“, каза Емил Коларов, собственик на заведение пред bTV.
По думите му повечето заведения ще изчакат заради неясните правила за работа.
Иран вдигна цените на бензина за пръв път от протестите през 2019 г.
Пускат за движение нов 3-километров участък от АМ „Хемус“
Близо ли е мирът: Уиткоф се среща със Зеленски през уикенда
БНБ с извънредно работно време - опашките за евромонети не спират
Липсата на приет държавен бюджет препъва и нов национален рамков договор в здравеопазването
Гасиев след нокаута срещу Пулев: Този удар беше старателно планиран
Българите плащат най-много от джоба си за лечение
Проф. Тодор Кантарджиев: Грипът вече се разпространява епидемично в страната
Сидни Суийни разкри кой е идеалният мъж за нея
С атрактивно спускане и празнична програма слагат началото на зимния сезон в Банско
Ким Чен Ун посрещна севернокорейски войници, завърнали се от Русия
При Байдън САЩ спрели споделянето на разузнавателна информация с Израел
