Ресторантите готови да посрещат клиенти, но дали ще има такива?
Заведенията на закритото работят с намален капацитет
Заведенията на закрито отровиха врати от днес, но опасенията в бранша са, че клиентите няма да се върнат скоро.
Ресторантите, кафенетата, сладкарниците извършват дейност при строги правила – дистанция между масите, само до четирима клиенти на маса и честа дезинфекция.
Маските и личните предпазни средства са задължителни, но само за персонала, пише Dnes.bg.
„Хората са притеснени, в момента не им е до заведения, камо ли в затворените помещения. Ние сме оптимисти, че нашите клиенти ще се върнат при нас и лека-полека нещата ще се върнат към нормалния си ритъм. За сега не е ясно колко колеги ще отворят“, каза Емил Коларов, собственик на заведение пред bTV.
По думите му повечето заведения ще изчакат заради неясните правила за работа.
Докато спасява съпруга си от наводнение: Жена разбра, че той има любовница
Още четирима задържани за обира на Лувъра
Една и съща e причината в над 1600 жалби за авиационна безопасност
Ръководството на Реал Мадрид с реакция след скандала с Шаби и Вини
Падналият на покрив в Молдова дрон е "Гербер"
Разкошни млади певци и актьори в Поморие за шоу, вдъхновено от поезията на Христо Фотев
Владимир Зографски със страхотен резултат в ски скоковете
БФС със съобщение за Боби Михайлов
Почина младежът, намушкан с нож в "Студентски град"
Дженифър Лопес пя на сватба, взе 2 милиона долара хонорар
Почина легендарен вратар
Венци Стефанов за състоянието на Боби Михайлов: Приказките в подобни моменти са излишни
