Ресторантите готови да посрещат клиенти, но дали ще има такива?
Заведенията на закритото работят с намален капацитет
Заведенията на закрито отровиха врати от днес, но опасенията в бранша са, че клиентите няма да се върнат скоро.
Ресторантите, кафенетата, сладкарниците извършват дейност при строги правила – дистанция между масите, само до четирима клиенти на маса и честа дезинфекция.
Маските и личните предпазни средства са задължителни, но само за персонала, пише Dnes.bg.
„Хората са притеснени, в момента не им е до заведения, камо ли в затворените помещения. Ние сме оптимисти, че нашите клиенти ще се върнат при нас и лека-полека нещата ще се върнат към нормалния си ритъм. За сега не е ясно колко колеги ще отворят“, каза Емил Коларов, собственик на заведение пред bTV.
По думите му повечето заведения ще изчакат заради неясните правила за работа.
Няма значение дали пералнята е нова или на 20 години: Това ще я почисти идеално
САЩ предложили на Полша 250 бронетранспортьора Stryker за 1 долар
Петя има трик за сушене на пране, когато навън вали дъжд! Тя вече не използва сушилнята и прането е сухо за 3 часа!
Отново уран във водата - още три населени места посрещат Коледа на водоноски
Ако видите това на бананите, не ги купувайте!
Марс и Венера носят финансов бум за тези 4 зодии през 2026 г.
Емблематичният чалга клуб "Син сити" отново се превръща в театър
Никола Цолов с трето място в спринта в Абу Даби
Унгария блокира резервния план на Еврокомисията за финансиране на Украйна
Кметът на Несебър откри изложба, посветена на Никулден
6 години без кралицата на комедията Стоянка Мутафова! Жената, която караше България да се смее!
