Ресторантите готови да посрещат клиенти, но дали ще има такива?
Заведенията на закритото работят с намален капацитет
Заведенията на закрито отровиха врати от днес, но опасенията в бранша са, че клиентите няма да се върнат скоро.
Ресторантите, кафенетата, сладкарниците извършват дейност при строги правила – дистанция между масите, само до четирима клиенти на маса и честа дезинфекция.
Маските и личните предпазни средства са задължителни, но само за персонала, пише Dnes.bg.
„Хората са притеснени, в момента не им е до заведения, камо ли в затворените помещения. Ние сме оптимисти, че нашите клиенти ще се върнат при нас и лека-полека нещата ще се върнат към нормалния си ритъм. За сега не е ясно колко колеги ще отворят“, каза Емил Коларов, собственик на заведение пред bTV.
По думите му повечето заведения ще изчакат заради неясните правила за работа.
215 разрушени гроба в София: Вандал с криминално досие е задържан
Могат ли протестите да свалят и главния прокурор
Кола се удари в огражденията на бул. "Цар Борис III" в София
Турист е починал на Витоша, друг е пострадал при подхлъзване
Празнува емблема в хип-хопа и не само
Стоичков и Златната топка: Българският триумф, който покори света на футбола
8-часова блокада на ГКПП „Илинден-Ексохи“ заради протести
ЦСКА ще плати 800 000 евро за крилото Лео Перейра
Трагедия в Благоевград: 24-годишно момиче издъхна по време на младежки купон
Бившият шеф на НСО ген. Миланов: Сигурност не се гради с емоции и популизъм
Актьорите във Великобритания се надигат срещу ИИ по модела на Холивуд
Орбан: Спряхме Европа на ръба на война с Русия
