Ресторантите готови да посрещат клиенти, но дали ще има такива?
Заведенията на закритото работят с намален капацитет
Заведенията на закрито отровиха врати от днес, но опасенията в бранша са, че клиентите няма да се върнат скоро.
Ресторантите, кафенетата, сладкарниците извършват дейност при строги правила – дистанция между масите, само до четирима клиенти на маса и честа дезинфекция.
Маските и личните предпазни средства са задължителни, но само за персонала, пише Dnes.bg.
„Хората са притеснени, в момента не им е до заведения, камо ли в затворените помещения. Ние сме оптимисти, че нашите клиенти ще се върнат при нас и лека-полека нещата ще се върнат към нормалния си ритъм. За сега не е ясно колко колеги ще отворят“, каза Емил Коларов, собственик на заведение пред bTV.
По думите му повечето заведения ще изчакат заради неясните правила за работа.
Ученици и учители искат 40-минутни часове
Меси посочи основните фаворите за Световното, липсата на един отбор отвори дискусия
Радикални промени за три зодии
Как да премахнете жълтите петна от възглавници
Симеон Николов с нов блестящ мач в Русия, Локомотив е лидер
Трима души загинаха при катастрофа между кола и товарен автомобил
Кой ще спечели "Игри на волята"
Страхува ли се Ландо от "Лудия" Макс във Формула 1
73-годишен българин е задържан за опит за убийство
Официално: Николай Дачев е новият директор на Спортното в Бургас
Канцлерът Мерц защити немските пенсионери
Защо треньорът на "Левски" изпотроши пейка на стадиона на Славия?
