Ресторантите готови да посрещат клиенти, но дали ще има такива?
Заведенията на закритото работят с намален капацитет
Заведенията на закрито отровиха врати от днес, но опасенията в бранша са, че клиентите няма да се върнат скоро.
Ресторантите, кафенетата, сладкарниците извършват дейност при строги правила – дистанция между масите, само до четирима клиенти на маса и честа дезинфекция.
Маските и личните предпазни средства са задължителни, но само за персонала, пише Dnes.bg.
„Хората са притеснени, в момента не им е до заведения, камо ли в затворените помещения. Ние сме оптимисти, че нашите клиенти ще се върнат при нас и лека-полека нещата ще се върнат към нормалния си ритъм. За сега не е ясно колко колеги ще отворят“, каза Емил Коларов, собственик на заведение пред bTV.
По думите му повечето заведения ще изчакат заради неясните правила за работа.
Бургазлия призна за афера в Руен, съпругата му го разкри
Как да запазим паметта си с възрастта - съвети срещу когнитивен спад и деменция
Какво правеше тази чаша на масата на Мария Цънцарова
20 години любов: Как случайната среща на Мат Деймън и Лусиана Баросо се превърна в най-стабилния брак в Холивуд
Това са тайните синове на Путин
Въвеждат нови правила по кафетата в Турция
Почина известна писателка
Не съм терорист, оплака се германският принц Хайнрих XIII Ройс
Защо пъстървата е една от най-полезните риби на трапезата ни
Пробив: Комета може да е донесла живот на Земята! Учени откриха уникални градивни елементи
Учени с плашеща информация за ледник в Антарктида
Бургас се включи в антиправителствения протест
