Ресторантите готови да посрещат клиенти, но дали ще има такива?
Заведенията на закритото работят с намален капацитет
Заведенията на закрито отровиха врати от днес, но опасенията в бранша са, че клиентите няма да се върнат скоро.
Ресторантите, кафенетата, сладкарниците извършват дейност при строги правила – дистанция между масите, само до четирима клиенти на маса и честа дезинфекция.
Маските и личните предпазни средства са задължителни, но само за персонала, пише Dnes.bg.
„Хората са притеснени, в момента не им е до заведения, камо ли в затворените помещения. Ние сме оптимисти, че нашите клиенти ще се върнат при нас и лека-полека нещата ще се върнат към нормалния си ритъм. За сега не е ясно колко колеги ще отворят“, каза Емил Коларов, собственик на заведение пред bTV.
По думите му повечето заведения ще изчакат заради неясните правила за работа.
Диана Любенова с доста откровени секс истории
Царево открива Никулден с поетично-морски спектакъл по стихове на Христо Фотев
Бургаският и Лесотехническият университет създават две съвместни магистратури
Терзиев отложи запалването на коледната елха в столицата, заради протеста
Карлос Насар остава в България, отказа оферти за милиони
Боже, благослови двигателя ми
3 лековити храни, комбинирани в едно ястие РЕЦЕПТА
Русия твърди, че е превзела село в Донецка област - ракетна атака удари Днепър
Довечера на протеста ще има КПП, ще проверяват демонстрантите
Община Несебър започна разпределението на дарението от „Керхер България“ за пострадалите в „Елените“
Прокуратурата разследва дипломата на президента на БФС
