Ресторантите готови да посрещат клиенти, но дали ще има такива?
Заведенията на закритото работят с намален капацитет
Заведенията на закрито отровиха врати от днес, но опасенията в бранша са, че клиентите няма да се върнат скоро.
Ресторантите, кафенетата, сладкарниците извършват дейност при строги правила – дистанция между масите, само до четирима клиенти на маса и честа дезинфекция.
Маските и личните предпазни средства са задължителни, но само за персонала, пише Dnes.bg.
„Хората са притеснени, в момента не им е до заведения, камо ли в затворените помещения. Ние сме оптимисти, че нашите клиенти ще се върнат при нас и лека-полека нещата ще се върнат към нормалния си ритъм. За сега не е ясно колко колеги ще отворят“, каза Емил Коларов, собственик на заведение пред bTV.
По думите му повечето заведения ще изчакат заради неясните правила за работа.
Исторически успех! Белослава Кръстева стана първа в Европа по ускорен шах
Властта и синдикати с поредна среща в търсене на изход за бюджета
Има ли тежко пострадали след ексцесиите в столицата?
След погрома вчера: Каква е пътната обстановка в центъра на София
Подписва се важен договор, свързан с АЕЦ "Козлодуй"
Шестима загинаха при катастрофи в страната през изминалото денонощие
Шофьорите да бъдат внимателни! Има намалена видимост на следните натоварени пътища
Какво ще е времето на 2 декември
Има куп забрани и обичаи за днешния ден
Започват нови сблъсъци? Полицаите атакуват протестиращи по улиците
Учени създадоха машина, която превръща въздух в питейна вода! Къде се случи това
