Ресторантите готови да посрещат клиенти, но дали ще има такива?
Заведенията на закритото работят с намален капацитет
Заведенията на закрито отровиха врати от днес, но опасенията в бранша са, че клиентите няма да се върнат скоро.
Ресторантите, кафенетата, сладкарниците извършват дейност при строги правила – дистанция между масите, само до четирима клиенти на маса и честа дезинфекция.
Маските и личните предпазни средства са задължителни, но само за персонала, пише Dnes.bg.
„Хората са притеснени, в момента не им е до заведения, камо ли в затворените помещения. Ние сме оптимисти, че нашите клиенти ще се върнат при нас и лека-полека нещата ще се върнат към нормалния си ритъм. За сега не е ясно колко колеги ще отворят“, каза Емил Коларов, собственик на заведение пред bTV.
По думите му повечето заведения ще изчакат заради неясните правила за работа.
Четири зодии напускат своите „кръгове на Ада“
Коцето Калки на 63 - истинският му път, който малцина знаят
Доживотен затвор за Веско Вълчинов, убил с чугунена гира Кристиян Пеев и разчленил трупа му
Жесток бой между трима мъже, 26-годишен е с отрязана кост
Тръмп в защита на Мъск: „ЕС върви в лоша посока“ след глобата от 120 млн. евро за X
Истината за сините кучета в Чернобил
Дядо Коледа пристига в Бургас на 19 декември: голямо празнично шоу и подаръци в Етнографския музей
8 г. затвор за бизнесмена, убил с БМВ-то си двама младежи край Пловдив
Легендата на ФК „Черноморец“ Панайот Димитров Костов - Пано Мотора, навършва 90 години
Цените на панелките растат, но рискът остава: Какво трябва да знаят купувачите
Катастрофален спад на обявите за работа – експертите предупреждават за трудно време
SOL Bar & Grill – новият фаворит на Бургас за фирмени коледни тържества през 2025
