Ресторантите готови да посрещат клиенти, но дали ще има такива?
Заведенията на закритото работят с намален капацитет
Заведенията на закрито отровиха врати от днес, но опасенията в бранша са, че клиентите няма да се върнат скоро.
Ресторантите, кафенетата, сладкарниците извършват дейност при строги правила – дистанция между масите, само до четирима клиенти на маса и честа дезинфекция.
Маските и личните предпазни средства са задължителни, но само за персонала, пише Dnes.bg.
„Хората са притеснени, в момента не им е до заведения, камо ли в затворените помещения. Ние сме оптимисти, че нашите клиенти ще се върнат при нас и лека-полека нещата ще се върнат към нормалния си ритъм. За сега не е ясно колко колеги ще отворят“, каза Емил Коларов, собственик на заведение пред bTV.
По думите му повечето заведения ще изчакат заради неясните правила за работа.
„Шеврон“ влиза в надпреварата за активи на „Лукойл“?
Мъж се изкъпа в морето в Приморско
Развитие по скандала с Ариана Гранде и пробива през охраната
Благомир Коцев и Никола Барбутов вече са в затвора
Христо Марков оглави НАП
Бразилска легенда изпрати специални поздрави на Димитър Бербатов
Мартин Димитров за Бюджет 2026: Левичарски е, властта харчи като луд с картечница
