×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

В България расте престъпна каста привилегировани, която заплашва да помете държавата*


В България расте престъпна каста привилегировани, която заплашва да помете държавата*
Мартин Трифонов - жестокият убиец от Сотиря е типичен представител на тази каста
23 Май 2020, Събота, 17:49 ч.
Автор: Консерваторъ

Как да поиска да излезе от гетото някой, който няма необходимото развитие на психологическо ниво

В последните дни нашумяха поредните два случая на насилие. Първият – четирима души нападнаха младо семейство. Мъжът и жената са атакувани докато извеждат едногодишните си близначета на разходка. Ден по-рано бащата има кратък словесен сблъсък с един от нападателите, който преди това за малко не го удря с колата си.

На следващия ден семейството е причакано, а бащата е пребит с бухалки и боксове, като се е наложило да бъде настанен и в болница. Жената също е с нанесени удари по лицето, главата и тялото.

Сериозен късмет има едно от децата, изпуснато от баща си по време на побоя. Жената е заплашена от майката на един от биячите, че скоро ще се върнат с още по-голяма група и тя ще бъде групово изнасилена през очите на мъжа си, след което ще го убият…

Инцидентът се случва на централно място във Видин, а побоят продължава близо 5 минути. Извършителите – цигани от видинския квартал „Нов път“, често попадащ в полицейските сводки, известен като средище на различни незаконни дейности.

Статистиката, свързана с подобни престъпления, от години не може да посочва етноса на извършителите. Расизъм е… Но поне е хубаво, че зад употребата за щяло и нещяло на тази дума се крие и простичката истина защо е расизъм. Расистки били тези данни, както и изнасянето им, поне според разни откровено вредни НПО-та, имащи немалка заслуга статистиките да са такива, както и според гласовитите привърженици на същите тези НПО-та. Расизъм го наричат, защото е пределно ясно какви ще са резултатите, ако отново в тези класации се посочва и етноса на извършителите. Истеричната реакция на разните организации всъщност потвърждава данните, които бяха известни преди много години.

А те са: Криминална активност на основните етнически групи при нанасянето на умишлени телесни повреди (на 100 хиляди души)

 

НАЙ-ПОТЪРПЕВШИТЕ – ВЪЗРАСТНИТЕ

Няколко дни преди битото семейство, медиите отразиха друг побой, свързан с поредното нападение над старец. Случаите на беззащитни старци, зверски изнасилени и пребити, не могат да бъдат обхванати в един материал, той би бил безкраен. Възрастни мъже и жени, жестоко клани и измъчвани от цигани. Заради лев, два, дори само заради удоволствието да бъдат унизени и животът на немощен, често пъти неподвижен човек, да бъде отнет.

80-годишен мъж е в кома след жесток побой заради 200 лева; младежи пребиха възрастен мъж след опит за кражба в Старозагорско; мъж нападна и преби възрастен човек в Ямбол; след обир на дом, мъж се върна отново и преби с брадва пенсионер; пребиха възрастно семейство в Бузовград; пребиха майка и син; И т.н., и т.н. Това са няколко случаи и те са само от тази година. Няколко от хилядите.

Няколко случаи, в които жертвите са имали късмет, ако може въобще да се употреби тази дума. Но поне са живи. Други нямат техния късмет.

"86-годишна старица от Велико Търново е нападната, пребита и зверски изнасилена от цигани; 19 годишен циганин брутално изнасили и преби до смърт 70 годишна жена в Бяла черква; 18-годишен циганин блудства с 92-годишна баба в Звездец"...

И още стотици, стотици. Не само мястото няма да ми стигне, нервите няма да ми издържат да събера, прочета и напиша всички издевателства над немощни старци.

Криминална активност на основните етнически групи при изнасилванията (на 100 хиляди)

 

СТОТИЦИТЕ ПРЕБИТИ, ИЗНАСИЛЕНИ И УБИТИ ДЕЦА И ЖЕНИ

Много от най-жестоките случаи са отдавна потънали в забвение. За добро или зло, някои ги помним.

90-те години, бременна жена, прибираща се от работа. Застиганата и нападната от няколко цигани. Изнасилват я брутално, като използват и дебел клон, за да проникнат във влагалището ѝ, защото тя се съпротивлява, молейки ги да я пощадят, защото е бременна. Не получават пощада – нито тя, нито нероденото ѝ дете.

Достатъчно е да си припомним Вероника от Велико Търново, Виктория от Русе, седемгодишната Кристин от Сотиря, Андреа от Галиче, Алекс от Бяла… Когато се случи трагедията с тв водещата Виктория Маринова от Русе, определени лица се опитаха да извлекат политически дивиденти, като директно обвиниха управляващите за това убийство.

В социалните мрежи се завъртяха различни конспирации и безумни теории, в които хора, нямащи абсолютно никаква компетентност по темата, развяваха публикациите от разни сайтове. Сайтове, уж претендиращи за обективност, а в действителност откровено и умишлено манипулиращи аудиторията си.

Не всички са длъжни да са компетентни по темата, касаеща подобен род престъпления и извършителите им, но всички, които нямат поне минимална експертиза, са длъжни да не пишат глупости. Разбира се,не се случи нищо подобно. Напротив. Аргументите на тези, които имаха представа за материята, бяха умишлено заглушени, а самите те бяха набедени за поддръжници на управляващите.

Някои пък от най-вресливите се опитаха да пренапишат учебниците по криминалистика, правейки олигофренски „анализи“ как и какво си е мислил убиецът. И как нямало начин нормален човек да направи подобно нещо. Да, така е, човек няма как да го направи, тук бяха прави…

Според трети, убиецът бил поръчков. Поръчков убиец, душил и изнасилил жертвата си. Поръчков убиец, с по-ниско ниво на умственото развитие от някоя риба. Не е смешно, нелепо е, жалко е, противно е.

Профилът на циганина, изнасилил и убил Виктория Маринова, е съвсем типичен. Но как да го разбере тълпата, която просто бива повлечена от елементи, които целенасочено искат да манипулират.

Тези престъпления се извършват от хора, които се характеризират като примитивни личности, силно подвластни на нагони и първични страсти, обикновено с проблеми в социалната адаптация и интеграция.“ И точка.

Точка, защото това се учи години и няма как никой, решил, че ще прави психопортрет на убиеца, да го направи след като просто прочете 2-3 статии от крайно субективни медии и журналисти, изгледа 5-6 предавания по телевизията или прочете десетина криминалета. Няма как да се метнеш на амбразурата и да извадиш логически издържани аргументи по тема, изискваща сериозни познания.

Умопомрачителната теория, че Виктория е поръчана именно от управляващите, подобно на изкуствено предизвикана лавина, беше умишлено предоставена на чужди медии и организации.

Организации, поставящи страната ни много назад в годишните си класации за свобода на медиите. Организации, които явно не познават и признават никакви методологии, нито имат граници в опитите си да дезинформират. Организации, които изготвят негативни и назидателни доклади, базирани на анонимни анкети (по-точната дума е доноси), попълнени от неясно как подбрани български журналисти.

Достатъчно е само да споменем, че според същите Украйна е с по-свободни медии от България. Украйна, в която ежегодно има близо 100 случая на насилие спрямо журналисти. Поставянето ни в една рискова група с Турция, в която убиват журналисти за мненията им, а стотици други са в затвора, не заслужава дори коментар…

Разбира се, има и редица други класации, в които България се нарежда сред първите 40 страни в света (от общо 162 държави) за 2019 г. на американския институт “Като”. Или изследванията на „Фрийдъмхаус“, както и официалните проучвания на „Евробарометър“, определящи страната ни като място, на което основни граждански права като свободата на изразяване и достъпът до информация са законово гарантирани.Но тези класации не получават почти никакъв отзвук в повечето от медиите ни.

Криминална активност на основните етнически групи при умишлените убийства (на 100 хиляди души)

Годината е 1994. 85-годишен старец е брутално завързан на кол, сложен над огъня. Умира в жестоки мъки. Добре прочетохте, 85-годишен старец, въртян като агне на шиш… Мястото е варненското село Кракра. Помните ли този случай? Не, нали?

Крайно ограничената обща култура на голяма част от извършилите битови убийства също води до ниска латентност. Данни от наказателни дела показват, че липсата на преценка води до отклоняване от първоначалния замисъл и до продължителни, мъчителни за пострадалите опити за използване на други средства. Поради объркването извършителите губят време и оставят следи, като по този начин улесняват разкриването на деянията (посоченият пример е: лице от ромски произход извършва убийство на възрастна жена от селото, в което живее. Извършителят е с много ниска култура и без образование, което допринася за избор на неподходящо средство – оголен електрически кабел на нощна лампа. Неуспешните опити жертвата да бъде умъртвена чрез ток продължават с часове, докато накрая престъпникът успява да я удуши с дреха.)

Една от ключовите разлики между престъпността сред българите и циганите е съществената роля, която играе семейството.

Семействата на маргинализираните групи умишлено насърчават участието на децата си в организирана престъпна дейност. Става дума за цели кланове, специализирани в различни криминални дейности – грабежи, телефони измами, незаконна сеч, сводничество…

Много висока е именно младежката престъпност сред този етнос, а възрастовата граница непрекъснато пада. А и как да е иначе, когато децата израстват сред хора, за които агресията, лъжите и бруталността са модел на поведение, по който ги възпитават.

Сред основните социални фактори битовата криминална престъпност да се етнизирана (защото тя е етнизирана, колкото и да се опитват някои заинтересовани да твърдят обратното), е културата.

В съчетание с висока емоционалност и първичната възбудимост, това води до необратими последствия. Разбира се, дългогодишното бездействие и прекалената мудност на държавните институции е отделна и много дълга тема, която заслужава сериозен анализ. И не се ограничава до това или онова правителство, нито само до една или друга партия. Но поведението на отговорните институции е такова не само поради тромави процедури.

Стотиците нароили се след 90-та година НПО-та, успешно усвоили милиони за интеграция на обсъжданата в този материал малцинствена група, а в действителност постигнали една кръгла и заплашваща да помете всичко живо нула, умишлено се противопоставят на необходимостта държавата да предприеме по-твърди и категорични мерки спрямо въпросния етнос.  Мерки, еквивалентни на престъпленията им.

Няма как да не се говори за етническата приндалежност на извършителите, напротив, трябва да се говори за нея! Защото това е ключово за овладяването на проблема, в противен случай просто си говорим за някакви престъпления, извършени от някакви жители на България.

Престъпления, които уж са случайни, инцидентни и неминуеми. Така никога няма да се стигне до първопричините, нито ще постигнем съществена промяна. Все пак, навсякъде по света се извършват престъпления, няма как да изчезнат напълно, нали така?

Поне такава е логиката на хилядите нароили се защитници на циганите – кои сериозно подплатени с финансов стимул, кои просто търсещи двеминутна слава, които с разни ментални увреждания.

Проблемът с циганите и престъпленията, извършени от тях, е много сериозен. Преплитат се култура, нрави, безнаказаност, много пари, НПО-та, политика…

С магическа пръчка няма да бъде решено нищо, убедихме се през изминалите тридесет години. С милионите, предназначени за интеграция на малцинството, които милиони попаднаха в определени ръце, също не се реши нищо.

Образование – да, има опити в тази посока, макар и трудни, макар и с приобщаване насила. Но как да поиска да излезе от гетото някой, който няма необходимото развитие на психологическо ниво.

Ядене, спане, размножаване, възможност за лесна и бърза печалба – разбирайте кражба, възможност за лесно и бързо задоволяване на нагона – разбирайте изнасилване, възможност да утоляване на първичното – разбирайте убийство…

Опитните криминалисти извеждат и две основни тенденции. Първата е, че спада възрастта при извършителите на подобни престъпления. 18-25 годишните са в пъти повече в сравнение с предишни години.

Другата тенденция, запазваща се през годините, е много ниската обща култура и образование на извършителите.

Битовата престъпност и институциите

Откакто Иван Гешев стана главен прокурор медиите редовно отразяват осезателно зачестилите акции срещу битовата престъпност, неговите изказвания, както и срещите му с пострадалите. Поне привидно, има опит този проблем да се адресира. Проблем, който една креслива, макар и малобройна, Facebook групичка от инфлуенсъри (известни с това, че не са известни с друго) определя като „кокошкарски изпълнения“, „дребни битови дрязги“ и „несъществени престъпления“.

Всъщност хиляди старци, а и не само, са подложени на ежедневен геноцид от любимия етнос на същите тези най-вресливи популярни лица в социалните мрежи. Обсъжданите действия на главния прокурор вероятно са извършени за набиране на симпатии и популярност в обществото.

Важното е, че всички потърпевши виждат нещо, което отдавна не се беше случвало. Някъде там горе, сред най-високите позиции в държавата, на която те са отдали целия си съзнателен живот, а тя, държавата, не е съумяла да ги опази, заета в опазване на правата на най-важния етнос, от който просто по една случайност са и извършителите на тези престъпления, някой най-накрая ги забеляза. И докато е ежедневие да четем за изнасилени, пребити и убити от цигани, приоритет на обикновения човек няма как да са борбите между олигарсите.

Защото обикновеният човек се забавлява с вицове, мемета и истории за този или онзи мастит бизнесмен, тази или онази успешно реализирана любовница на крупен магнат, барабар с роднините и до девето коляно, но обикновеният човек вижда тези хора само по телевизията.

Нека е елементарен обикновеният човек, както много пъти са го определяли същите популярни лица, нека е простоват, нека е някаква си незначителна единица на тази територия (както същите с нескрито презрение обичат да наричат България).

И докато не поставим в определени разумни рамки битовата престъпност, особено касаещата възрастните хора и не се справим с чувството на безнаказаност на етноса, който е виновен за почти 100% от същата тази престъпност, обикновеният човек ще е зает с оцеляването си, а борбите на върха, източените банки и грабежите за милиони ще останат на заден план за обикновения човечец.

Това е същият обикновен човечец, който често е определян като тъп, идиот, прост, българин (да си българин е обидно, ако не знаете), глупак, смешник. Същият, за чийто глас се борят всички партии, а някои се и чудят защо той никога не си дава гласа за тях…

*Заглавието е на Флагман.бг, тексът на conservative.bg

 


В категории: Крими


Флагман.БГ Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата 25/04/2024, Четвъртък 09:21 0
39
Коментара по темата
39.
Цик
09.11.2023 21:18:26
0
0
Ами нали ЦИК ги защитава ,и такива като теб флагманке също си ги гушкате
38.
60
26.05.2020 15:15:56
1
6
До 3 деца соц. помощи! След това училище и труд, иначе кастрация!
37.
проблема не е от днес
26.05.2020 12:32:47
1
4
През цялата си история циганите от всчки възрасти, проникнали в западната половина на континента, са подлагани на жестоки гонения, експулсиране и съпътстващите ги наказания и мъчения - от убийства, каторга до разпъване. С една дума - на тотален геноцид. Средновековните хроникьори списват циганите като най-долни същества, по-скоро животни. Това убеждение в съзнанието на тогашното общество се превръщат по-късно в закони, които остават непроменени дори до средата на XX столетие. Свиканият през 1496, 1497 н 1498 г. в Ландау и Фрибург Райхстаг обявява всички цигани за престъпници, турски шпиони, и приносители на чумата. Обвинени са в грабителство, магьосничество, отвличане на деца. Император Максимилян І наредил те да не бъдат търпяни на германска земя и разрешава избиването им. В Саксония, електорът Георг ІІ издава декрет за смъртно наказание на всеки заловен циганин. През 1721 г. император Фридрих Вилхелм І наредил всеки хванат да бъде обесен. Обесването през ХVІІ век било популярно в чешките земи, Бохемия и на други места. В 1504 г.
Луи ХІІ заповядва изгонването им от Франция. През 1539 г. Франсоа І отсъжда да бъдат обесвани, а след 1647 то се замени с каторга. От 1716 до 1721 г. циганите в Лотарингия са подложена на опозоряване, жигосване и изгонване. Подобни мерки са прилагани от император Бонапарт и в други райони, на Пиринеите и баските провинции. В Холандия през 1525 г. Карл V издава едикт за бичуване, жигосване, изгонване и изпращането им в каторга. По-късно (ХVІІ-ХVІІІ в.) войската е извършила ужасна сеч, а и на всеки друг е разрешено да ги убива. Това довело до пълното им изчезване. В Австрия ловците на цигани са получавали парични и материални награди. В Швеция след 1637 г. с кралска заповед циганите са изгонени, а ако някой е останал - разстрелван. Чак до 1954 г. са били в сила разпоредбите на Крнстиян V (от 1687 г.,) за изгонването им, а главатарите - екзкекутирани. В Дания Кристиян ІІІ издава през 1563 г. заповед ца изгонването от кралството на циганите, а при залавяне на главатарите - екзекутиране. Заповедта се повтаря през 1643 г. В Швейцария от началото на ХVІ до края на ХVІІ в е организиран лов на цигани по територията на цялата конфедерация. В 1723 г. управителят на Берн нарежда на населението залавяните цигани да се осъждат на смърт. От втората половина на XVI до началото на ХVІІІ в. католическата църква се откроява с особена активност срещу циганите - най-вече в Италия. Това са само някои примери за предприеманите през средновековието в западната част от континента мерки за ликвидиране на проникналите там цигани. В завладените през Втората световна война от Германия страни вермахтът, СС и Гестапо предприемаха системно изтребване на циганското население. Далеч преди това обаче през 1905 г. в Бавария е проведено преброяване на циганите и номадите. С твърдението, че те представляват “напаст”, за проявите на която следвало да се информира създденото в Мюнхен прз 1899 г. специално бюро. В 1926 г баварският парламент приема закон за борба срещу циганите, номадите и лентяите, а от 1928 г. те са поставени под строг полицейки контрол. В лагерите в Дахау, Аушвиц, Биркенау, Бухенвалд са ликвидирани повече от 500 хиляди цигани.
36.
Изхода е кибуци
25.05.2020 16:01:41
1
2
Като в израел
35.
Йордан
25.05.2020 08:44:42
1
12
И за какво имаме армия,дащо даваме милиарди за въоръжение след като циганите избиват родителите и децата ни с тояги където и когато си поискат.За мен това е целенясачена политика за всяване на страх и отвличане на вниманиетоааб
34.
Хм флегми
24.05.2020 15:46:29
3
9
Убаво говорите това онова ми давай като в сащ или в турция да е свободна продажбата на оръжия пледирайте за това да се купуват като там без специални режими и други селски врътки,ревнете и за неизбежната отбрана да я разрешат и ще намалеят и мангалите както и психясалите наркомани и мутрите като земат оловото и всички стават кротки щото гроба врата да излезеш няма. Ма що ли не вярвам да напишете и ред за тия неща.
33.
До 30
24.05.2020 11:27:52
2
14
Единственият смислен и логичен коментар.Евала.
32.
555
24.05.2020 11:16:53
1
12
Смазана правосъдна система ,изцяло работеща в интерес на престъпника-от
кокошкаря и изнасилвача до политика и олигарха.
31.
Kоджакафалията
24.05.2020 09:40:44
2
30
Тес мангали искат трепане и дълбоко заравяне.Това във Видин е връх на наглоста.При нормално законодателство това момче би трябвало да ги застреля до крак целия катун бес да носи каквато и да е наказателна отговорност.Да те нападнат когато си с децата.си, би трябвало да се квалификацира винаги като неизбежна отбрана.Ако държавата не сложи тес мингиши там където им е мястото ,общесвото е длъжно да направи.И това ще стане верваите ми на хората почва да им писва от тая зган.Трепане трябва трепане.Не може някаква дебела грозна циганка да заплашва прекрасно семеиство с две дечица. Не бива да останат ненаказани.
30.
Ха смешници
24.05.2020 09:06:34
19
11
Всяко стадо си има мърши, но странното е че само от даден етнос те са на показност, а останалите са "светци" ха ха. Нали трябва да има новини,а когато се споменават цигани са по интересни, защото трябва да се избиват комплекси. Стига с тези измислени схеми и стига с тези "избиратели", защото при съотношение 84%на само5% в полза на българите само си търсите виновници за скапаното дередже, в което се намира страната. Тези управници, които сте избирали и продължавате да избирате, въпреки че знаете колко десетки милиарди са откраднали или пренасочени в нечии сметки, които ако бяха отишли по предназначение (то зависи много и от самия манталитет), то нямаше да сме на дъното на таблицата на ЕС.
По официални данни на ден се регистрират десетки битови престъпления, но от тях се отсяват най-пикантните (за етноса), за да може да се насочи омразата и да се избиват комплекси. Това сигурно ще бъде изтрито, защото истината боли, но поне някой ще го е прочел.
29.
ДОБРОЖЕЛАТЕЛ до 25
24.05.2020 08:35:10
1
3
Съгласен съм. Само че, откъде авторитет?
28.
Chist Bulgarin
24.05.2020 07:49:58
8
3
Zashto ciganite vse sa vinovni dve statii po dolu' chist bilgarin zakla jena si ukrainka c sl brg ,nqkoi da izlezne s kalashnika ?
27.
Друг
24.05.2020 07:35:46
4
23
Калашника трябва да затанцува в циганските квартали.
26.
Зрител
24.05.2020 06:36:51
0
34
Аз се сещам как едни бургашки псевдопатриоти щеше да се справят с гореспоменатата престъпност като дойдат на власт.И пенсиите щяха да увеличават.
25.
НЯМА ГО ВЕЧЕ
24.05.2020 03:54:03
1
29
Стою Неделчев Чочоолу
24.
НЯМА ГО ВЕЧЕ
24.05.2020 03:53:55
1
18
Стою Неделчев Чочоолу
23.
*********
24.05.2020 02:19:17
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
22.
*********
24.05.2020 02:18:25
0
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
21.
Петров
24.05.2020 01:12:38
5
27
Вижте Хърватска, Черна гора и др. държави там не са им позволили да се размножават безразборно и са много китни и подредени държави.Хората там са добре и няма гладни и клошари. От прекалената доброта и толерантност на нас БЪЛГАРИТЕ, ще имаме проблем всички нормални хора в държавата, визирам и успешно интегриралите се Роми в обществото.Само гледайте как държавата ще изпадне в колапс.
20.
Г-н циганин
24.05.2020 00:02:50
1
31
Крайно време е да се предприемат политически решения за опитомяване на тази група от обществото! Няма интеграция тази сган!!!
19.
МАРА
23.05.2020 23:49:49
1
25
НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ ПОЗИЦИЯТА НА ФЛАГМАН !КРАЙНО ВРЕМЕ Е ЗА ВСИЧКИ,АКО Е НЕОБХОДИМО И КРАЙНИ ДЕЙСТВИЯ ПО ТОЗИ ЖИЗНЕНО ВАЖЕН ПРОБЛЕМ.КОЛКОТО ДО СОРОС ДА ИМА МНОГО ЗДРАВЕ ОТ НАШИТЕ КРАВИИ ЗА ВСЯКАКВИ ДРУГИ"ЗАСТЪПНИЦИ СЪЩО.ПРОБЛЕМАТ Е НАШ ВЪТРЕШЕН И ПРАВОТО НА МЕРКИ СЪЩО!
18.
No name
23.05.2020 23:00:55
4
26
Много добра статия,показваща истината,която много хора искат да скрият. Но това е само началото. И няма да има кой да ни помогне,защото законите и данъцити са само за българите.Работим за да издържаме едни управляващи,които с нашите пари,плащат на само права имащите,да живеят без да работят и да гласуват за тях.Господ да пази България
17.
Трол
23.05.2020 21:17:00
3
42
30 години ги дундуркат. По-удобни са като компактна и евтина група избиратели. Никой не желае да промени нещата, да пръсне гетата, да ги вкара в училище и да предприеме действия срещу безразборното им размножаване.
16.
Гарантирано от Шайката ГЕРБ
23.05.2020 21:05:44
8
38
Тази престъпна каста, привилегировани цигани, са основните избиратели на Шайката ГЕРБ, и дано тя да ги помете!
15.
Зайцев
23.05.2020 20:32:44
4
37
Ако някой може да ми осигури снайперска пушка с изтрити номера, автомат Калашников с муниции отново с изтрити номера( аз поемам разходите), гарантирам спадане на циганската престъпност в областта с над 90 %!
14.
*********
23.05.2020 20:21:06
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
13.
До 12
23.05.2020 19:35:24
10
18
Не само бай ти тодор сина на Маруца Живкова напълни бг то с мангали от съседните държави кардярашите ся сръбски, ония от село мечка са гръцки а бай ти тошо е влашки копанар като тия от видин за справка гръцките цигани онт село мечка са докарани тука 68 или 64 та година по това време се служеше 3 години и всеки минал границя пелегално се веждаше па войниците като 2 месеца отпуска нумо как да минат ат гряд Софлу в българия
12.
s. p.. q. r. (Roma)
23.05.2020 19:27:50
17
14
Да НЕ забравете че бай ТОШО, Иван Костов, Бойко Борисов, Корнелия Нинова също са с РОМСКИ жилки и корени някой повече други по малко
11.
****
23.05.2020 18:50:26
2
52
Най-накрая някой да хвърли камък в блатото!!! Обаче само с писане на статии няма да има никакво развитие!
10.
Я
23.05.2020 18:32:55
4
38
Сапун!!!!!!
9.
Я
23.05.2020 18:32:51
4
36
Сапун!!!!!!
8.
*********
23.05.2020 18:32:37
0
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
7.
Тшко
23.05.2020 18:17:31
5
28
Точно във флегмеан да пишат статии за свобода на словото е малко абсурдно и на кое място сме по сеобода на словото според мен даже сме и по назад
6.
до 1 не САМО ТОВА
23.05.2020 18:10:27
3
28
НО И МАНИПУЛИРАТ ВОТА ///електронно///в изгодна за ""КЛИЕНТА""ПОСОКА !!!НАПРИМЕР НАТИСНАХ ПОЛОЖИТЕЛЕН ВОТ НА №1 ОТРАЗИ СЕ И ОТРИЦАТЕЛЕН ––ГНУСНА РАБОТА
5.
Сопата
23.05.2020 18:08:50
9
60
Дет има една приказка "Видиж ли мангал на улицата, хвърляш му една гора бой все ше се намери за какво"
4.
dnstuff
23.05.2020 18:07:50
4
59
Една добра статия да видя във флегман и тя крадена, добре че поне сте написали източника
3.
Suck my...
23.05.2020 18:07:45
5
49
Къде са "патреотите" от атака, МВРо и нфсб? Или от лобизъм нямат време за глупости..
2.
БЪЛГАРИЯ Е?????????????
23.05.2020 18:06:13
4
19
БЛАГОДАТНА ""ПОЧВА"ЗА "" КАСТИ"" И ""МАФИИ""ОТ НАЙ НИСКОТО //дебилско// ДО ВИСОКОИНТЕЛИГЕНТНО ///черепи и исие ""недосегаема""КОМПАНИЯ!!!!!!!!!!///////НИВО НА ПРЕСТЪПНОСТ!!СЪВСЕМ НОРМАЛЕН ФАКТ ПРИ ЛИПСА НА ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА И ПРАВОВ РЕД !!!И ИСТИТУЦИАЛНА ""НЕДОСТАТЪЧНОСТ""
1.
Хах
23.05.2020 17:59:06
10
51
Погледнете се първо вие, колко статии правите за пари въобще без да сте запознати с нещата.Искарвате откровени изроди които са правили какво ли не агънца само защото си плащат за статиите.И пак ви казвам като статията е платена напишете го че е платена реклама на някой си да се знае и да не я четем така заблуждавате умишлено хората.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ-СДС и ДПС свалиха кворума за започване на заседанието, за да спасят Росен Желязков ГЕРБ-СДС и ДПС свалиха кворума за започване на заседанието, за да спасят Росен Желязков След 30 минути ще има нова регистрация Обединението на левицата зациклило заради Ваня Григорова? Вземала еднолични решения Обединението на левицата зациклило заради Ваня Григорова? Вземала еднолични решения Не се разбрахме и по отношение на политиката, приоритетите и кадровото обезпечаване на представителството в изборите, каза Костадин Паскалев Тошко Йорданов: Кирил Петков е лицемер, снощи късаше ризи, а днес спаси Росен Желязков Тошко Йорданов: Кирил Петков е лицемер, снощи късаше ризи, а днес спаси Росен Желязков Кворумът се провяла, Росен Желязков ще спаси поста си  Дебора с покъртително признание, паник атаките я съсипват, а организма й не разграждал алкохола Дебора с покъртително признание, паник атаките я съсипват, а организма й не разграждал алкохола Попфолк дивата разказа как е катастрофирала и призна, че вечерта се пила 4-5 чаши вино в комбинация с приспивателно  Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Премахването на регулираните цени ще доведе до тежки социални проблеми Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Организирано е и шествие до пешеходната пътека, където беше прегазено момчето Народното събрание остава без председател? Свалят Росен Желязков в последния работен ден Народното събрание остава без председател? Свалят Росен Желязков в последния работен ден ПП-ДБ и БСП му показаха "червен картон" Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете
Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 25 април 2024, четвъртък Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори