×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Коя е Розали Петрова – любовницата на Кобрата


23 Май 2020, Събота, 19:41 ч.
Автор: Флагман.БГ

Кубрат Пулев имал 4-годишна връзка с брокерката

 

Розали Костадинова Петрова. Това е името на любовницата на Кубрат Пулев, с която боксьорът мамел Андреа години наред.

Бърза справка на Show.bg в Търговския регистър показа, че Розали има фирма на свое име – „Родекс Естейтс“, която се занимава с недвижими имоти. Рози е ръководела фирмата в съдружие с Ангел Костадинов Яръмов, който в последствие й прехвърля дела си.

Потърсихме я и в социалните мрежи и попаднахме на профил, чиято информация съвпада с тази на Розали Петрова. Съвсем предпазливо девойката от въпросния профил има една-единствена снимка, която най-вероятно е сложена само за илюстрация и не отговаря на реалната външност на Розали.

Андреа първа разкри за връзката на Кубрат Пулев с Петрова. Късно снощи певицата публикува документ за покупко-продажба на името на Кобрата и Розали Петрова. В края на миналата година двамата са си купили етаж от къща, където са възнамерявали да живеят.

Пулев увещавал Розали да се оженят и да си имат деца и затова закупил въпросния имот, разкрила Андреа пред свои близки. В същото време Кобрата умолявал и певицата да се сдобрят и да си имат деца.

„Много ми е интересно, докато 5 години ми живееше в къщата, а купуваше имоти с любовницата си, бащата на това момиче знаеше ли, бе“, избухна Андреа под поста със скандалните документи. Очевидно певицата също се опитва да установи самоличността на Розали, тъй като е отправила запитване във Фейсбук относно фирмата й.

Войната между Андреа и Кобрата започна преди ден, когато певицата разкри публично за многобройните му изневери. Изпълнителката призна, че дълго време е била лъгана от боксьора, който искал да си оженят и да си имат деца, а в същото време е разправял на любовниците си, че е болна и на тежки лекарства.


В категории: Лайфстайл


7
Коментара
7
Коментара по темата
7.
Tupa media
19.11.2023 18:24:23
0
0
Nikoi ne go ebe
6.
кйий
25.05.2020 22:43:26
2
7
Облича се като лека жена, качва предизвикателни снимки като на порнозвезда, пее простотии, как да я уважават, като тя сама не се уважава и не се държи като стойностна жена. Ще си намери друга ами, той много я бави даже. Но и той трябва да е мъж на място, да е откровен, че е срещнал друга. Абе и двамата са един дол дренки.
5.
007
24.05.2020 17:32:17
5
22
Тоя мъж и да се беше оженил, и деца да имаше от Андреа, същите номера щеше да върти. То се случват периоди с любовници и в семейния живот, но да прави така, че да изместват съпругата, семейството, па чак и имот купили заедно.. Е, не! Липса на елементарни стабилни разбирания има тук към сериозните отношения с тази, с историята която сте били чисто и безкористно влюбени. Човек трябва да си уважава човека от младостта си и да не го наранява по какъвто и да било начин.
4.
Аз съм
24.05.2020 16:10:58
4
29
За много хора това не може да бъде МЪЖКА постъпка!!! Няма нужда от злобни изказвания, като"ами ти що не му роди" и т.н. Никои не е живял заедно с тях за да прави умни изказвания... Но фактите говорят че "ГОЛЕМИЯ" мъж...всъщност не играе честно...
3.
До предната
24.05.2020 10:19:13
13
17
Моля за грешките. Права си за андрея, но ти колко деца направи. Масово богатите хора тръгнаха по козметик и барове. Трябва поне по две деца да роди всяка жена
2.
Katya Bar3
24.05.2020 07:22:59
3
8
Извинете за грешките. От предишният ми коментар.
1.
Katya Bar3
24.05.2020 07:19:12
23
25
Андтея ли си що ли си? Що не му роди деца или като толкова ти изневерявал, защо беше толкова години с него? Сма и ти си една интригантка. Трябва да те забелязват щото си не забележима. Сприсе злобно момиче, прсви нещо което можеш, не е пеенето. Вземи се в ръце и създай семейство. Тази поза, това държане те погубиха. Глупава си.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори