×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Това някакъв виц ли е?! Риалити звездата Мариела Нордел: Отказах да стана любовница на Васил Божков!


22 Май 2020, Петък, 19:00 ч.

Можех да съм на мястото на ЛиЛана, казва тя

 

Колкото и да се пише за Мариела Нордел, винаги ще бъде малко, защото къдрокосата участничка в един от най-зрелищните сезони на „ВИП брадър” е пълна с изненади, а животът й е достоен за латино сериал. Нордел  обича да пътува, да чете и да се усъвършенства. Живяла е на петте континента. Зад гърба си има два брака и една дъщеря – Никол. Тя е уникална личност, в жилите на която тече българска, испанска, френска, гръцка, китайска и еврейска кръв. Баба й Каридад е била любовница на кубинския лидер Фулхенсио Батиста, от когото ражда син Антонио, който пък е бащата на Мариела. Ето какво каза в интервю за "Уикенд" Мариела.

- Г-жо Нордел, от няколко дни сте в България, поставена под карантина. Разбрахме, че още на летище „София” сте била „вкарана в приключение”. Какво точно се случи?
- У дома съм си, чета, работя. ВАС отмени заповед №130 на министър Кирил Ананиев за карантинните мерки заради превишаване на правомощията, некомпетентност и като противозаконна. За съжаление, мен не ме хваща тази „амнистия”, защото заповедта беше валидна до 13 май. Аз влязох в страната 14 май и съм под карантина въз основа на заповед 265 от 14 май тази година. В знак на протест срещу абсурдните и противоконституционни нормативни актове в България, срещу безхаберието на нашите политици и „компетентни органи” обявих гладна стачка. От 15 май съм на вода от чешмата. Чувствам се много добре!

- Какво се случи на летището?
- Порази ме и грубото държание на здравната инспекторка, която ме обслужи на летището в 21 часа на 14 май, след като кацнах с полета от Айндховен. Тя ме издърпа от цялата редица чакащи. Дебнеше с един таблет, на който видях моите данни. Като ме зърна, възкликна: „Ела тук! Тъкмо теб чаках” Завлече ме на служебното КПП, където проверяват екипажите, а не обикновените пътници и настоя да ми регистрира паспорта, все едно съм влязла в България. След това не ме пусна да мина границата, а ме върна отново в безграничната транзитна зона.  После си обясних защо го е направила – за да не мога да откажа да подпиша документите и да се прибера със същия полет обратно. Държа се грубо и невъзпитано, отказа да отговори на въпросите ми и ме заплаши, че ако много питам и зная, можела да ме въдвори и на друго място да си изкарам 14-дневната карантина. Един приятел от полицията после ми обясни, че „другото място” е било ареста към летището... Накара ме да подпиша  „Декларация за запознаване с предписание за поставяне под карантина” и още един документ на таблета й, който не ми позволи да прочета. Като й зададох въпрос: „Защо е това преднамерено отношение само към мен?”, троснато ми измърмори: „Защото си ми симпатична”. Така действат отговорните органи, на които са им дали някаква власт - по симпатии...

- Обявихте, че ще търсите правата си по съдебен път...
- Да, вече се свързах с адвокат и той ще внесе жалба в Районния съд София. Също изпратих писмо до негово превъзходителство шведския посланик, отговарящ за България и Министерство на външните работи на Швеция, тъй като съм шведски гражданин.

- Напоследък се говори за арестите покрай Васил Божков, задържани са и членове на семейството му. Вие също сте се познавали добре, а се носят и различни слухове...
- Можех да съм на мястото на ЛиЛана, ха-ха-ха. Шегувам се, не искам нейното място. Да, срещала съм Божков покрай шведския си съпруг, който проявяваше интерес в бизнес аспект към него. Интересна личност е Божков, съчетава острия ум на математик, шахматист, който предвижда 7 хода напред и на момче от Родопите, което гледа да те впечатли. Но едно трябва да му се признае - кавалер е и цар на щедрите жестове. Умее да впечатли една дама.

- Защо отказахте да бъдете в романтични отношения?!
 - Какво да ви кажа? Веднъж като пътувахме в колата, той си сложи ръката на коляното ми и директно предложи: „Искаш ли да ми станеш любовница?”. Прозвуча ми като Стефан Данаилов в „Дами канят” – „Ти, знаеш ли, че имаш страхотни очи”.  Разбира се, че му отказах. По това време бях омъжена, но дори и да не бях, не бих му станала любовница - просто не е мой тип. Въпреки че обичам силните мъже и тези, които са се доказали. Енергията, която Божков излъчва, е особена. Не мога да ви я опиша с думи. Честно казано, винаги аз съм избирала мъжете си, а не те мен.

- Не е пожелал да бъде с вас силово, против волята ви?
- Това са пълни глупости. Четох, че уж имало някакви изнасилено от него момичета, което е несериозно. Божков имаше успех с жените и едва ли някоя е била с него против волята си. Наистина е обаятелен, но просто не е мой тип.

- Как ще завърши според вас сагата с него?
- Ако продължава така - на час по лъжичка с информацията, ще завърши печално като Цветан Василев. Според мен, трябва да е по-смел и радикален. Той вече няма какво да губи и трябва да рискува. Чувам, че може да стане защитен свидетел на Кьовеши, тя е боец и хич не си поплюва. Друг вариант е просто да удари по имиджа на покровителите на противника му - в момента, в който протежето им стане неудобен, те самите ще го махнат. Западняците не търпят някой или нещо да им накърнява имиджа. В мига, в който международните медии гръмнат с информацията на Божков, чадърът над противника му ще падне. За целта обаче трябва да представи всичко, пълните доказателства, а не както сега - с пипетката по капка. Трябва да му е ясно, че не е в позиция да се пазари и следвайки досегашната тактика – по малко да пуска това или онова, само ще загуби.

- Правиха ли ви тест за коронавирус?
- Нямам вирус. Напълно здрава съм. Не ме мислете!


В категории: Животът


6
Коментара
Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
6
Коментара по темата
6.
Симеон
27.05.2020 14:00:42
0
2
Докога престъпници като Васил Божков, Цветан Василев и Иво Прокопиев ще бъдат на свобода?!?
5.
Ха ха ха
23.05.2020 11:18:54
0
9
Ти нещо си се объркала. Сама каза, че Божков има вкус към красивото и изящното. За съжаление ти не си нито едното, нито другото. А пък чужденеца дето се е оженил за теб е бил на няколко ракии.
4.
Гаспар
23.05.2020 06:52:53
0
16
Тази дебелана от липсата секс е откачила.Статията е смях в залата.Лъжа до лъжа.
3.
кьо ве ши
23.05.2020 04:54:11
7
12
Ако е вярно за защитеният свидетел на Кьовеши, не ми се мисли какво кръвно ще вдигне Борисов. Само така могат да излязат пидробности относно мутропрехода и някои недосегаеми да станат карирани
2.
*********
22.05.2020 22:59:07
2
11
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
1.
Пациент
22.05.2020 19:18:31
6
24
Хахах тази свиничка единствено може да му послужи да изнесе някоя антика завряна в гъза й, понеже такова дебелище никой от гранична няма да иска да го проверява; да не говорим там тъмната стая с чаршафа никога няма да я вкарат, щото после няма да могат нито да обядват нито да вечерят след гледката на разплутата свиня лол
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дебора с покъртително признание, паник атаките я съсипват, а организма й не разграждал алкохола Дебора с покъртително признание, паник атаките я съсипват, а организма й не разграждал алкохола Попфолк дивата разказа как е катастрофирала и призна, че вечерта се пила 4-5 чаши вино в комбинация с приспивателно  Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Премахването на регулираните цени ще доведе до тежки социални проблеми Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Организирано е и шествие до пешеходната пътека, където беше прегазено момчето Народното събрание остава без председател? Бият дузпата на Росен Желязков в последния работен ден Народното събрание остава без председател? Бият дузпата на Росен Желязков в последния работен ден ПП-ДБ и БСП му показаха "червен картон" Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни
Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори