×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Hells Kitchen отново с предизвестен финал! Защо шеф Ангелов прецаква рекордьора на формата?


21 Май 2020, Четвъртък, 20:40 ч.
Автор: Флагман.БГ

Тази година победител във формата ще бъде Атанас Балкански

Най-гледаното кулинарно предаване - Hell's Kitchen за поредна година е с предвидим от зрителите победител. Тази година победител във формата ще бъде Атанас Балкански, който случайно или не, е завършил същата школа, като най-близките хора до шеф Ангелов в кухнята - HRC Culinary academy и да преди подозрително да скрие приятелите си във фейсбук лично имаше Любен Койчев (дясна ръка на Ангелов) в приятели, пише ХотАрена.

От началото на предаването до ден днешен прави впечатление, че Ангелов видимо се заяжда с готвачите, готвили в топ ресторанти в чужбина и упорито лансира завършилите в България. Същото се случва и в този сезон, макар Цветомир да е готвил в ресторант от най-високия световен ранг през целия сезон той получаваше най-проблемните станции, както и солидни критики и подигравки относно френският опит на готвача.

И докато Цецо не показваше големи лидерски качества, същия гняв отнесе и главния готвач на верига ресторанти в Германия, израсналият в Италия - Реджеп Бадев. Няма спор, че най-добрият готвач най-голям лидер този сезон е именно Бадев. Сърничанинът има най-много победи в индивидуалните игри на състезанието, бе избран от всички участници за най-силният готвач при допитване на Ангелов до участниците и многократно бе оставен от отбора си да поеме отговорността на най-трудната станция в отборната част на формата. Безкрайната амбиция на Бадев го водеше във всяка игра и младия главен готвач набързо бе намразен от колегите си. Виктор Ангелов, обаче отново не изневери на стила си и през целия сезон многократно юркаше Реджеп и търсеше грешки във всичко. Доказателство бе една от игрите, при която Бадев бе номиниран само заради прибавяне на бадеми вътре в ястието вместо на повърхността, за разлика от Атанас, който същата вечер получи няколко върнати блюда, но така и не получи номинация.

В кулинарните среди се шушука, че Ангелов вече е доста притеснен от големият брой българи, които трупат опит в чужбина след отварянето на границите и всячески се опитва да им подлее вода. Страхът на Ангелов пораждал всяка година изборът за победител да е сред най-безличните мъже, които не стават за лидери и няма шанс да вървят срещу готвача. Така в първият сезон победител стана най-незабележимия готвач, който така и не прояви лидерски потенциал - Дани Спартак. Тази година по същата линия се гласи победа за незабележимият в кухнята Атанас Балкански.

Реджеп Бадев постигна два рекорда в предаването - за най-много индивидуални победи (11) и за първият готвач работил едновременно на всички станция при последната си номинация, когато видимо усети съботирането на останалите участници и така за първи път във формата един готвач съвсем сам завърши ястията на всички станции, въпреки това, обаче Ангелов продължи многократно да мъмри и подценява Бадев, като изтъкваше е най-малката преднина на всеки друг участник. Многократно Виктор Ангелов изправяше Реджеп срещу всички играчи и макар видимо от презентациите Бадев да бе по-добър в опита да секне голямо самочувствие на италианеца  Ангелов нито веднъж не избра него за победител. Психическите похвати на Ангелов обаче не дадоха резултат и инатливият Реджеп до последно се представяше на топ ниво, като дори спечели имунитет.

На другата вълна, обаче бе бъдещият победител - Атанас. Балкански видимо бе лансиран от Виктор Ангелов за разлика от всеки друг готвач, чиито постижения бяха иронизирани, Ангелов посрещна Атанас като: "Готвачът, който ще спаси червената кухня, готвил дори за Лейди Гага". Многократно бе представен като топ играч, за разлика от всички други готвачи също готвили за знаменитости, включително Бадев и Цветомир, това накара зрителите да се запитат щом Ангелов е убеден, че Балкански е по-добър от самото му включване, защо е оставен резерва? И отговорът идва, Атанас перфектно пасва в любимия профил на Ангелов за безличен готвач, който да не му създава голяма конкуренция извън формата, освен това със спечелването на формата от резерва се търси ефект на изненада и още повече записани участници. Ефектът, обаче се получи в дефект, заради липсата на номинации от Ангелов и липсата на лидерски умения от страна на Атанас, заради което Цветомир бе разкостен от готвача. Целият сезон Балкански успя да мине междукапките и до последното му се разминаваше със станция месо и риба. А за всяко ястие получаваше само хвалби. Същото се наблюдаваше и при любимката Галя, която до последно изкара на една станция.

Така финала на предаването е скоро и по всичко личи, че най-добрият във формата Реджеп Бадев ще бъде пренебрегнат за сметка на Атанас, запознати дари твърдят, че разочарован рекордьорът вече е поел към Германия отново.
 


В категории: Лайфстайл


14
Коментара
Завръща ли се Нана
Завръща ли се Нана 26/04/2024, Петък 17:41 0
14
Коментара по темата
14.
Добрин
23.05.2020 17:55:39
1
1
Да ама не познахте
13.
Име
22.05.2020 11:34:19
0
6
И в крайна сметка кой победи?!
-РЕДЖЕП, само се чудите какво да напишете и какви лъжи и интриги да забъркате! Застанете се!
12.
haha
22.05.2020 11:23:41
1
4
тзи новина да не ви я казаха от БСП
11.
Chef
22.05.2020 08:18:13
0
13
Пак нищо не казахте! Цяла статия глупости! И кой казахте,че победителя...Дрънкачи
10.
Трол
22.05.2020 07:13:24
0
6
Големи разбирачи сте.
9.
Dinko
22.05.2020 02:57:44
1
14
Дани Спартак си има свой ресторант, с голямата подкрепа именно на Шеф Ангелов. Много прости "журналя" сте, честно.
8.
М6
21.05.2020 23:21:32
9
6
Ангелов е нервак! Токев е с класи над него,като готвач и като човек!
7.
Флагмън
21.05.2020 22:58:03
0
6
Муахахахахахахахаха....
6.
ФЛЕГМАн
21.05.2020 22:52:06
0
18
Трийте си простотията. То не бяха теории то не бе чудо. Такива сте смешници че направо наведете се и се надупете олигофрени хахахахха
Атанас спечелил а?
Палячовци смешни. 50% на 50% беше работата и даже и това не познахте ми се направихте на врачки
5.
Готин
21.05.2020 22:46:03
2
4
И аз съм Шеф, ама не на черпаците.
Ако не беше смешно, щеше да е трагично ,,изпъкването,, на Ангелов
4.
Жоро
21.05.2020 22:32:11
0
20
Поредната ви ЛъЖа
3.
Валентина Малинова
21.05.2020 22:20:52
0
24
Пак фалшива новина, аман!
2.
Hell's kitchen
21.05.2020 22:14:02
1
28
Пак не познахте!
1.
тоя па измислен
21.05.2020 21:15:27
14
11
шеф ангелов,как не са го шамаросали още,не знам ????
постоянно крещи и обижда участниците и е въпрос на време да яде тукатите.....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Завръща ли се Нана Завръща ли се Нана Тя ще повдигне завесата на личния си живот в Америка и ще разкрие пред зрителите интересни подробности за себе си Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Най-засегнати от заболяването са децата Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Младежите разиграха импровизиран съдебен процес Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение Симона показа защо е откритието на риалити форматите Симона показа защо е откритието на риалити форматите Хоби готвачката се самоиронизира по забавен начин Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Вижте каква е програмата Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев Единият от тях беше в сектор „Земеделие”, а другият - с миньорите и енергетиците от Мини „Марица Изток” и Бобов дол, каза служебният премиер  Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Нямаше никакви индикации, че мястото е опасно, казва шофьорът Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност
В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори