×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кога ще започне новата учебна година, вижте вариантите


Кога ще започне новата учебна година, вижте вариантите
Имаме готовност да продължим с електронното обучение, ако дойде втора вълна на коронавируса през септември, каза образователният министър
21 Май 2020, Четвъртък, 17:09 ч.
Автор: Флагман.БГ

Започването на новата учебна година от 15 септември ще зависи от това каква е епидемичната ситуация

Има три варианта за започването на новата учебна година и началото й ще зависи от епидемичната ситуация, каза министърът на образованието и науката Красимир Вълчев пред журналисти, попитан как ще започне новата учебна година от 15 септември - с електронно обучение, или с присъствени занятия.

Започването на новата учебна година от 15 септември ще зависи от това каква е епидемичната ситуация. Ако ситуацията е нормална, учебната година ще започне присъствено, защото това е най-добрата форма на организация, обясни министър Вълчев. Ще бъдем готови обаче с още два варианта - единият вариант е за частично присъствено обучение, който обаче ще го приложим в краен случай, защото ползите и допълнителните резултати от него са спорни, а допълнителният риск е висок, отбеляза образователният министър.

Третият вариант е за обучение в електронна среда, както е в момента, но при по-добра организация, каза министър Красимир Вълчев.

"Този път ще имаме време да направим още по-добра организация, защото ще сме направили анализа. Като по-добра организация означава, тя да е по-добре съобразена с всички ученици, учители и седмични разписания, а по-голяма част от децата да учат синхронно, във виртуални класни стаи. Платформите, които ще се ползват, да са най-добрите за ползване и да го няма това "времево некоординиране, което го имаше в началото, в част от училищата и в част от класовете, което с времето се изчисти", коментира образователният министър.

 

"Така че имаме предпоставки, през следващата година, ако се наложи, ако има вторична вълна на коронавируса, да стартираме отново в електронна среда", каза министър Вълчев.

Той коментира темата за началото на новата учебна година, след като отговори на актуални въпроси на членовете на парламентарната образователна комисия.


В категории: Бургас


Флагман.БГ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън 28/03/2024, Четвъртък 10:26 1
Голям скандал в Денсинг старс
Голям скандал в Денсинг старс 28/03/2024, Четвъртък 10:23 3
39
Коментара по темата
39.
Пупи
04.07.2020 15:58:46
1
0
А някой замислял ли се се за майките на децата в началните класове!?Как да работим ние,когато държите децата в къщи да се обучават с така нареченото "ефективно"електр.обучение?Престанете с глупостите и пуснете децата да си ходят на училище,да контактуват с приятелите и да се обучават от учители,а не от родители !!!Както си му е редът!Нима в детските ясли и градини децата са по-малко застрашени от covid 19!?Те защо работят тогава!?
38.
до 37
24.05.2020 13:20:54
3
2
Който е искал е учил, който не е сега мрънка че МОН му е виновен. Все едно говори на един човек.
37.
Истината
24.05.2020 11:30:52
0
2
Подменена,но ти върви народе затъпени.Войнстваща посредственост,прикрита зад нечовешки ценности
Към тъмни бъднини върви...Жалко за децата,няма на кого да подарят цвете с благодарност,на кого да бъдат благодарни,никой не е подкрепял невръстните ръце.
Тържествуващо зло, честит празник МОН
36.
до 35
23.05.2020 18:46:40
0
1
Пак говориш пълно безсмислици. И напълно несвързани със темата. Казах ти,ако отказваш да я коментираш просто не пиши. Не умирам за мнението ти, нито МОН, особено след тези смешни твои писания.
Или по скоро опити за писания. Почти нищо не ти се разбира, не се учудвам няма как, с всичките ти грешки.
35.
КОНЦЕНЦИЯ????неологизъм
23.05.2020 16:24:41
2
2
от болен,спихнал се мозък.
Образовани ,да но не с прийомите на блатото ,в което се плацикаш,стой си в локвата и не пръскайте,че цапаш наоколо.Който дава,дава защото иска да вземе,нуждае се от нещо и е готов да заплати за него.Така ти си се разделила с единственото ценно,което си имала някога -душата си.Дали си я имала се незнае,но сега живуркаш,жвакаш в блатото,храниш се от него и тровиш млади души.Без никаква метафора,разбирай.Дано скоро екосистемата ти бъде утаена и пресушена,изорана и засята с нещо добро след милеорацията,незнам дали ще става за тор или ще е противопоказно за нови насаждения,замислям се за нещо по-сериозно.Без метафора!Не цитирай, измисли нещо свое,не,млъкни завинаги по-добре.Допускаш мн.правописни и граматически грешки,там някъде в началния етап на развитието ти се е случило нещо,освен пропуските.
34.
до 33
23.05.2020 12:29:16
1
2
Цитирането не е липса на образование, а инструмент в българският език, запознат ли си него?
Каква "злост и ярост" виждаш в думите ми? Казвам ти как работи системата, просто и ясно. Нищо ми няма на психиката. Не разбирам какво лошо намираш в това децата да са образовани. Личните им политически виждания винаги трябва да са подкрепяни от факти, а не от чувства. Защото иначе е най-обикновенно мнение.Което е различно нещо.
Можеш ли да обясниш какво общо има инстанбулската конценция с това колко добре се преподава математика? Или просто искаш да търсиш политически съмишлиници?
Аз спа спокойно. И да казват ми "Добро утро" и "Лека нощ"! Не че има нещо общо с темата. Злоба има само при теб, злоба към образователната система злоба към определени политически принадлежности, и злоба към други хора.
Всичките необосновани, като последнитедве нямат никакво значение за качеството на образованието. Чудно ми е с какво се прехранваш, че ме питаш мен? Ако искаш нещо трябва да дадеш, млади момко.
33.
С долния си език,
23.05.2020 11:06:01
1
1
Който бълваш сама доказваш,в какъв упадък е бг образованието,объркваш се,зацикляш,и поради липса на думи и идеи,дори ме цитираш,но разбира се обяснимо е----това са възможностите ти.Който ги има обаче е разбрал за какво пиша.Чудно ми е,ако не си платена,пардон,хонорувана,откъде си натрупала толкова злост и ярост,с които подкрепяш образователният крах, който разбира се е многогодишен,явно условията му за изява много те устройват ,но си личи,че в теб кипи дългогодишен гняв,който потиска човешката психика в теб.Такива хора са опасни в педагогическата среда,за невинните деца ми е мисълта..Излекувай психиката си ,ако това е възможно,че влиянието и над невръстната детска е злокобно.Няма да се учудя,ако действаш и по прилагане на инстамбул.кон-я.Гнуся се от създания като теб,които не спят нощем,поради излишък на злоба ли ,от що ли.Някой каза ли ти днес"Добро утро",а вчера"Лека нощ"?
32.
до 31
22.05.2020 23:00:31
2
3
Нищо стойностно или смислено не успяхте да кажете или докажете. Нито че има разлика в хонорариума и материала между нормалното обучение и това в онлайн среда. Нито как децата ги бърка, че вместо да ходят навън в 6 часа по автобуси или пеш си стоят на удобно вкъщи. И без глупави драми кой дръпнал кой, кой какво казал и други клюкарщини.
Нито какво им пречи на учителите да си преподават урока.
остана само с обиди, псевдо античовешки намеци и "виртуални правоъгълни съзнания", Общо взето ако детето ви даде документи за еманципация, спестете си парите, няма да спечелите.
31.
До безкритичната
22.05.2020 22:42:05
3
1
Доверявам се на своя нюх,а от вас вони на лгбти, повтарям----дано нямате достъп до деца,ще бъде пагубно за тях.Оставям ви на джендър сънищата.
30.
до 29
22.05.2020 21:38:39
1
2
Вие критично мислене имате ли? Какви умстевни гимнастики правитече стигнахте от темата за отваряне на учебната година до LGBT+ общността?
Очевидно образованието ви е проблема на вас, а не факта че лично Вие не можете да мислите. Живея в България ,гр. Бургас! И всичко което съм казал е доказано вярно. Нито съм на дрога като децата ви, нито съм неграмотно злобно подобие на родител като вас.
"виртуално формирано правоъгълно съзнание" ако можеш до обясниш каквоси казал ще е цяло чудо. Защото пишете думички без те да имат общо, еднас друга или с реалността. Изпуснати сте някъде далеч преди да сте стъпи в класна стая и то в последните 10 години.
Сега ако не желаете да се върните към темата, не отговаряйте.
29.
До представителката
22.05.2020 21:28:55
1
1
на ЛГБТИ общността защитаваща упадъка в българското образование.
На каква дрога си,живееш във четвърторазрядна антиутопична холивудска продукция,личи си,че си с изгладен мозък,куха лейка с виртуално формирано правоъгълно съзнание,дано нямаш достъп до български деца,ще бъде пагубно за тях.Под коя антена си стояла,че си тъй облъчена,къде си расла и какво си пасла?Какъв сурогат си яла,сигурно и външно си залоясала,в каква помия живееш,цапаш.
28.
до 27
22.05.2020 19:51:45
3
1
Викаш в България според теб няма основни човешки отношения и да ги търся в чужбина? Интересно ми е с какви хора си се заобиколил че да мислиш така. Замисли се и дали това не е твоя вина.
"Жалкото" образование което критикуваш,независимо дали в дистанционна среда или физическо присъствие, преподава един и същ материал по една и съща програма с еднакъв хонорариум.
Да дистанционният метод не позволява на ниско културните ти деца да се бодат и бият "пълнокръвно" или да си клюкарат докато пушат зад блока на седянка .Екран или не, какво си мислят ти не можеш да определиш. Камоли да им преписваш измислици като това че са затворници. В карантината хората си развиват личността, комуникират по-често с близки и познати (имат повече свободно време) и захващат нови и най-различни занимания и умения. Продуктивността им хич не се е занижила. Умни хора има и у дома те се развиват, а не хленчат по социалните мрежи. И ако детето ти не харесва дома си, който ти си създал, другите не са ти виновни за това.
27.
До необоснования---босия бос на образователните
22.05.2020 17:47:26
1
2
Необразовани процеси.Ако търсиш обноски иди в Бъкингам,там дукесата ще ти постели и ще ти наточи баница..
Тук си говорим за жалкото ни образование,което в дистанционна среда блокира личностното развитие на децата,които нямаш.Това се случва,защото са затворени у дома,не комуникират пълнокръвно с връстници,екрана пред тях формира съзнание на затворник от еднолична килия,това е издевателство над тях и съответно престъпление над личността им.Неприлагането на академичното обучение предполага блокиране на понятийното мислене у децата,сиреч умни личности скоро ще липсват,но разбира се това са понятия,които ти с твоя капацитет няма да разбереш,дано думите ми бъдат прочетени от мислещи родители и учители,ти в това число не влизаш.
26.
Наско
22.05.2020 17:36:31
0
2
Искаме на даскало
25.
до 24
22.05.2020 12:49:35
2
1
Очевидно не можеш да коментираш темата без да приказваш безсмислени глупости. Ако не можеш да коментираш темата не се напъвай. Ходиси паси зелената градина. Да си спокоен. Ти, като децата ти явно не можеш да имаш обноски.
24.
Невъзпитаният
22.05.2020 12:46:14
2
2
Такива като теб,скоро ще си спестят всички нерви---ще ви чипират,с дресура не стана,след инплантинирането ще чуваш в главата си седни,легни претърколи се,ще си спокоен и щастлив,с безизразен поглед,като празната ти душа.Ще получиш пълно хуманно обслужване.Ясено ли ти стана букова главо?
23.
до 22
22.05.2020 12:16:09
1
3
Личи си че нямаш възпитани деца, безгрижието ти е лъснало, училището е място за учене. Давай си го на самостоятелна форма и спести нервите на съучениците му.
22.
До ясния
22.05.2020 11:46:46
4
3
Личи си че нямаш деца,безгрижието ти е лъснало ,училището е място и за социализиране,но в свят,който е"адски" прекрасен,аз съм учител и мога да не си дам детето на училище,но това не се позволява,и не го давам там за да ми го възпитават,а да го заразяват с идеи и вируси,които плуват в безличната ти кратуна,това всъщност се получава,но няма да разбереш,нямаш капацитет
21.
Ясно
22.05.2020 11:33:11
2
6
Инфернота, фъфкане на душевности и пасене на трева по зелени лагери. Това си нуждите на родителите, а децата им имат нужда от нови родители. И все учителите виновни, че недисциплинирания ученик не може да седне като се прибере и да си напише сам задачите без да му се натяква, но може цял ден да си стои на телефона в клас и да не учи. Ако някой учител уж си е вдигнал ръцете то това е защото децата ви са радиоактивни. И е време да спрете да си давата децата за възпитание в училищата, защото такава това е работа на родителя. И не, възрастта им не е извинение.
20.
Биологичен
22.05.2020 09:21:36
1
2
Материал,жигосан с матричен печат,и индоктриниран към инферното---човешки живот в Бг---сифона на ада
19.
До 4
22.05.2020 09:10:04
0
4
Ако и на теб някой ти беше помагал навремето нямаше да пишеш наистина с Й.
18.
Един народ вървял
22.05.2020 08:44:12
2
6
Целта се постига ,трите"ф"в образованието са приложени и действат,формалност,фрагментарност,фалш,чрез тях се култивира тотална неграмотност,удобна за всяка власт.Книжовността,таз сила нова,съдбата си да подновим...каква книжовност,коя съдба?В каква мъгла сме живели и продължаваме да бутаме автобуса,по пътя мъглив, към какво!?Преди години,в началният етап на обучение,всяка събота и неделя,преговаряхме всичко взето през седмицата,защото на моето дете никой не му държа ръката,освен мен.Сега е в математическа,но преподаването и материала са плачевни,с тъпа класна,не даваща и пет пари, напротив,работи против класа си.Нечия цел се постига,но не нашата,май наистина има тъмна и светла духовност,а съзнанието ни е тяхното поле за проява.Жалко за децата ни!!!
17.
Рада
22.05.2020 08:15:52
2
6
Никой не говори за психическото здраве на децата по време на обучението.Децата имат нужда да бъдат сред природата през лятото,а в същото време са забранени лагери и зелени училища.В ясли и д.градини събирането на деца няма проблеми?!?!
16.
Перо Пернатия
22.05.2020 05:28:17
3
7
В момента учениците здраво лъжат и мамят учителите,учителите се правят,че им вярват!В крайна сметка уж вълкът сит и агнето цяло,но истината ще лъсне след няколко години,когато на
15.
до 13
21.05.2020 21:02:13
10
3
Не, за пръв път чувам за НБУ. Не знам каква е импликацията ви, но сигурно не е добра.
Нямам преподавателски квалификации ако това питате. Мога обаче да кажа че съм минал през всички етапи на средното образование. Цитирах ви от спомен какъв е материала който трябва да взимат първокласниците, от спомен, но мисля че все още е актуално като информация. Написах ви и как учителите могатда демонстрират изписването на печатни букви и как могат да преподават за гласни и съгласни. Никъде не съм споменавал използването на клавиатура като заместител на това учениците да упражняват писането на печатни букви. А за държане на ръце нямам спомен някой да го е правил. Децата химикалки държат още от детската градина.Нужните финни моторни умения са налице при 6-7 годишните. И ако някое дете наистина има нужда поради някаква причина. Родителя ще трябва да седне и да му помогне. Малки деца са и малък процент може да имат нужда от помощ, но не са безпомощни.
14.
До 6
21.05.2020 20:54:22
5
4
Вашето помагане е все едно, да дадете хапче на някой болен по усмотрение :), но важното е, че си мислите, че бутате автобуса и го афиширате. Браво. Само искам да Ви кажа, че въпреки, че сте пиложили много усилия, не е гаранция, че бутате в правилната посока
13.
До 12
21.05.2020 20:50:14
3
11
Ти да не си сендовче или възпитаник на НБУ / начално базово училище / , че ми развиваш такива теории ?
Изобщо имаш ли идея за методиката на обучение в начален курс ? Не , че съм даскал, обаче децата ще бъдат двойно по-неграмнотни , когато отидат в прогимназия .
Това означава, че не детето , а родителят трябва да се учи на методика . Има си спицифики, ама явно не ти е ясно . Ти виждал ли, си учител в начален курс как обучава , как прави диктовки и проверява . А виждал ли си как им държат ръчичките , когато изписват елементите на буквите и числата? Нали се сещаш, че не е като да кълвеш по клавиатури и таблети ..
12.
до Гост
21.05.2020 20:34:12
10
3
Че-какво? Шегата настрана, първолаците учат печатни букви ако спомените не ме лъжат заедно със концепцията за гласни и съгласни чертаят блокови схеми на букви и учат правила свързани с тях. Специално тук не виждам трудност да им се даде информация как последователно се изписва буква стъпка по стъпка. В реално време също може с мишката. Но наскоро прочетох и че някой учители по математика използват графични таблети което е гениално решение според мен и доста логично. Предвид колко имат да чертаят и делят. Така че има начин. Въпреки че държаха повече на краснопис за да не се пулят след година две над съчиненията ни.
11.
до 9
21.05.2020 20:28:12
10
3
Не знам за вас и вашите преподаватели, но самата технология е повече от достъпна до децата които и без това винаги си бяха на телефоните в класната стая. И училищата са снабдени с преносими компютри за всеки от факултета. Варненски ученик бях, нивото на материалната база и на учителите и тогава още щьхада се справят с изискванията на сегашнато дистанционно обучение.
10.
Гост
21.05.2020 20:08:43
0
22
Ала -бала. На мен ми са дерт бъдещите първокласници, които трябва да бъдат научени на " четмо и писмо " . Как ще стане в електронна среда не ми е ясно . нали си има методика на обучение при изписване на буквите и цифрите ? Преминават децта във втори клас и една дума не могат да напишат , така ли да разбирам ..
9.
MMM
21.05.2020 19:58:24
2
12
Доста може да поспорим по въпроса. И предвид че всеки ден разяснявам уроци и уча с детето си и Присъствам на часовете, нищо не си измислям! По скоро ми е интересно вие в кой точно град или у-ще сте защото това което пишете няма нищо общо с действителността.
8.
до 7
21.05.2020 19:32:53
10
9
Информатика се учи 8-9 клас, нека бъдем точни. Това което детето ви учи е Информационни технологии което е базови знания компютърна периферия, текстова обработка и блокови алгоритми с интерактивни игри. За учителите не се тревожи те имат ИТ екип и тяхната част се свежда до попълване на формуляри, word документи, електронна поща и започване на видео конференция. Само последното е нещо ново за тях.
Никой не е твърдял че това да не преподаваш активно означава "виртуална класна стая". А това с уча.се не знам откъде си го измисли. Нищо сложно няма в процеса като цяло. Предвид спомените ми, това което се изисква от учениците е напълно под възможностите им. Колкото до учителите предвид че всяка година имат семинари за развитие и това че имат по закон колеги по ит специалности, са наред. А и както казах освен видео разговорите всичко друго са го правили и досега. Предвид, че повечето часове бяха с презентации даже тогава.
7.
MMM
21.05.2020 19:19:46
6
20
Като Информатик и Родител на 6-класник ще ви кажа, че това обучение легна на нашия гръб като родители и само който не се е "сблъскал" не може да го разбере. Информатиката в у-ще е игри и рисунки. По голяма част от учителите са технически неграмотни от тук нататък коментарите са излишни. И да уточня " виртуална класна стая" не означава да си извън кадър и да диктуваш задачи и да кажеш изгледай " уча се"!
6.
мда
21.05.2020 19:05:41
1
17
до 4, ако не помагаме, надали щяхме изобщо да се занимаваме да пишем по въпроса. Щото много от децата ако ги оставиш сами със "системата" на онлайн образованието, без да помагаш, всичко ще е цирк Балкански. Та карай си автобуса и не мисли по темата :) Щото и от МОН си мислят, че карат автобуса, а то отзад всички бутаме...
5.
до 3
21.05.2020 19:04:30
12
9
Не разбирам проблема? Графикът винаги е бил точен. И различен в различни училища. Разлики в смени или междучасия зависимост от училището. И тази точност е била при физическо присъствие на ученика. Тук става въпрос да си стоиш в стаята и да влезеш на време. Не е сложно.
И не стана ясно ти откъде на къде като родител си задължен да му преподаваш? Това е работа на квалифициран учител. И ученика може да чете и следи учебните часове сам, щом може да бъде оставен да си чете книгите сам. Както вие казвата. Дали учителя ще се разхожда из стаята и преподава урока или ще стои пред камерата и преподава урока няма значение.Ефективността на методите им и думите им ще са едни и същи.
Не виждам какво "творчество" има в писането на word документ или снимането на чертежи или рисунки.
Колкото до технически проблеми. Първо като родител със завършено средно бихте могли да седнете и разучите проблема. Или да се обърнете към ИТ отдела на училището за помощ. Ако има реална техническа пречка за учебният процес.
Колкото до MS Meets, широко ползван е досега в бизнес средата заедно с други платформи, не е специално направен за класна среда, но е напълно адекватно решение за видео конференции.
4.
До 1 и 3
21.05.2020 18:58:34
10
10
Не се заяждам, просто искам да попитам :
- А вие сигурни ли сте, че найстина помагате?
Аз карам автобус и се е случвало хора, които нямат свидетелство за правоуправление, да ми дават оценка.
3.
me
21.05.2020 18:12:35
4
24
Творчеството на МОН няма край. А дали ще ни дадат заплати за това, че обучаваме децата по време на онлайн обучение? Че се занимаваме с тонове глупости, за да отчитат "резултати" по училищата? Защото ако е грипна, мога да дам на детето една книга и да го оставя и да работя. А като е онлайн обучението всичко е пълна скръб - лаптопи забиват, интернета се троши, през половин час спасяваме положението, умрял софтуер Тиймс, учители, които едвам работят с него. И накрая правим "творчески" проекти да се отчита дейност. А това, че всяко училище почва когато си иска, и всеки директор подхожда творчески, резила е пълен. Например много училища започват в 9 или 9,30 до 10 сутринта, но ОУ Яворов примерно директорката решила, че всички трябва да са на училище в 8,30 и да свършват след 13 часа. И то стриктно - пеене, рисуване, ръкоделие...

п.с. ако половината училище е с грип, а другите учат, то тия нещастници с грипа как ще наваксват?
2.
grob
21.05.2020 17:43:20
2
30
ще излязат маса дебили от това поколение
1.
Безумие
21.05.2020 17:21:33
6
40
Просто е безумие да се продължава с т.нар. онлайн обучение. Ако не сме ние родителите да помагаме (доколкото можем), и толкова нямаше да се постигне. Крайния резултат е много зле. Ами както са тръгнали, да вземат да затворят училищата! Да не говорим, че и доста от учителите (особено по-възрастните) доста трудно работят със софтуеъра, за физическото няма смисъл да коментирам!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Новото шоу е световен формат, който се излъчва в двайсет страни по света, включително САЩ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън ​​ Ангелов побесня от това, което му предостави Галин и заедно със своите хора започна да го замеря с хляб, но постъпката му срещна бурно неодобрение след зрителите на риалитито за готвене по Нова телевизия Наистина ли се помисли за Кралица Наистина ли се помисли за Кралица Илияна Раева втрещи с външния си вид Уж е врял и кипял в телевизията, но допусна грешка, която му струва скъпо Уж е врял и кипял в телевизията, но допусна грешка, която му струва скъпо Глобиха го 3 хил.лева Цеци Красимирова призна, че се е разделила с богатия американец, но причината е изненадваща Цеци Красимирова призна, че се е разделила с богатия американец, но причината е изненадваща За всеки един е ясно, че един петгодишен брак няма как да оцелее, когато съпрузите живеят на различни континенти Днес тя е със Сотир Цацаров, но зад гърба си има два брака Днес тя е със Сотир Цацаров, но зад гърба си има два брака Тогавашният ѝ мъж не искал толкова амбициозна половинка, а жена, която да бъде всеотдайна домакиня ГЕРБ, ДПС и „Възраждане“ „изгониха“ зам.-министър от заседание на парламента ГЕРБ, ДПС и „Възраждане“ „изгониха“ зам.-министър от заседание на парламента Емил Дечев е представител на реформаторски настроения Съюз на съдиите в България Задава ли се конституционна криза? Кой ще носи отговорност за служебното правителство Задава ли се конституционна криза? Кой ще носи отговорност за служебното правителство Няма правен механизъм, който да задължава да се поеме поста на премиер, обясни бившият министър на правосъдието Пенчо Пенев  50 000 лв. награда за човека, който открие Ивана от Дупница 50 000 лв. награда за човека, който открие Ивана от Дупница Надеждата ни крепи все още, че е жива, каза Мария Георгиева Президентът изненада партиите, дава третия мандат на ИТН Президентът изненада партиите, дава третия мандат на ИТН Няма да преговаряме, каза Деница Сачева и добави, че Радев трябва да реши дали изборите да са „две в едно“
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори