×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бивш кмет на Хасково продава къща за 300 000, вила за 440 000 евро и хотел за 4 милиона


19 Май 2020, Вторник, 18:08 ч.
Автор: Флагман.БГ

Кметската къща е с 260 квадратни метра РЗП и още 280 кв. м двор

Дългогодишният кмет на Хасково Георги Иванов, избиран с подкрепата на най-различни десни и леви партии, нажежи имотния пазар в града. През последните седмици бившият градоначалник е пуснал за продажба триетажната си къща, имението си с 13 декара двор на брега на язовир Клокотница, както и хотела си Ретро, пише Offnews.bg.

Кметската къща е с 260 квадратни метра РЗП и още 280 кв. м двор. Имотът в идеалния център на града е на ъгъл, има вход от две улици, два гаража, единият от които е двоен. Първият етаж със самостоятелен вход и двор е работил като заведение. Може да бъде преустроен в магазин или да се продаде отделно като етаж с гараж и двор за 130 000 лева. Другите два етажа по 80 кв.м. са свързани като мезонет и имат двоен гараж и двор, пише в обявата.

Исканата цена за къщата е 300 000 лева.

Търси се купувач и на внушителното имение на Иванов, разположено на брега на язовир Клокотница. То се предлага от "Адрес" като "обзаведена и оборудвана къща с модерна визия". Двуетажната постройка е с 572 квадратни метра РЗП, къща за гости, кей към водоема, има уникална гледка, собствен път, без съседи и има 13 декара двор, по който са се трудили много специалисти по ландшафтна архитектура. Обявената цена за уникалната недвижимост е стресиращо ниска - едва 440 000 евро. Преди 5 години бТВ направи разследване и прати дрон да заснеме въпросната вила. Тогава медията се допита до експерти в търговията с недвижими имоти, които дадоха "консервативна оценка" от 2,5 милиона лева.

Ето какво гласи актуалната обява за имота:

"За ценителите на лукс в съчетание на спокойствие и чист въздух предлагаме великолепна, дизайнерска къща изпълнена с красота и изящество! Разположена е на тихо и комуникативно място в чертите на гр. Хасково с уникална панорама. Къщата е с модерна визия, довършена и обзаведена. Вътрешният интериор, красивите архитектурни решения, дворното пространство и всички екстри с които разполага този дом - придават допълнителен уют за един съвършен семеен живот. Ландшафтът е напълно завършен и създава приятна атмосфера за релакс и интимност. За допълнително удобство е изграден басейн със собствена пречиствателна станция. Имотът е с разгъната площ от 572,70 кв.м. Сутерена се състои от помещение за парно. Там е разположен котела, както и гладачното помещение, сушилня, бойлер, гардеробна. Първият етаж се състои от входно антре, просторна всекидневна с излаз на веранда с необятна панорама, трапезария и кухненски кът, санитарен възел. Вътрешни стълби водят към втори етаж, където е разположена спалня на две нива със собствен санитарен възел, на етажът има и дрешник. На трети етаж са разположени две спални, всяка със собствен санитарен възел. Къщата е много светла и постоянно огряна от слънцето, ориентирана изток-юг.

СГРАДА: Строежът е изпълнен съобразно всички норми. Качеството на строителството и материалите са прецизно подбрани и от най-висок клас. В дворът има гараж за три коли с топла връзка към къщата, както и допълнителен паркинг за гости с пет паркоместа, детски кът, винарна, помощна постройка. Имотът разполага със скъпи инженерно-технически решения, системи и съоръжения. Парцелът, върху който са разположени имотите е 13 000 кв.м. /част от прилежащият терен е засадена овощна градина, естествена гора/

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Едно от най - важните предимства на имота е неговото местоположение. С отдалечеността си от градския шум, чистият въздух предлага отлични условия за почивка и релакс.

ПРЕДИМСТВА: Красива растителност, спокойствие, тишина и уникално местоположение! Отлично поддържан двор. Винарско помещение в двора."

Пак Адрес продава и хотел Ретро на бившия кмет. За него исканата цена е 3,95 милиона лева. В него има търговски обекти, офиси, конферентна зала и паркинг. Застроената площ е 895 квадратни метра на 6 нива (3164 кв. м РЗП). Хотелът с лице и достъп от главен булевард с интензивен автомобилен и пешеходен трафик, представляващ основния вход-изход на града. По този булевард преминава основният трафик към гр. Кърджали и ГКПП Маказа с Гърция. Наблизо са монумента "Св. Богородица", стадион Хасково и парк "Ямача".

Посредниците при продажбата посочват като основно предимство на този имот, че се продава работещ бизнес, който представлява успешна и възвръщаема инвестиция.


В категории: Животът


7
Коментара
Флагман.БГ 2 май ще е неучебен в цялата страна 2 май ще е неучебен в цялата страна 20/04/2024, Събота 09:00 1
7
Коментара по темата
7.
Колев
20.05.2020 17:19:51
0
4
Г-н Гешев е добре да възложи разследване за връзките на бившия кмет с различни лица.Този град е център на престъпност
6.
Фейв
20.05.2020 15:16:38
0
1
В УНГ Хасково вече няма специалисти !!!bd
5.
Фей
20.05.2020 15:14:00
0
1
В УНГ Хасково вече няма специалисти !!!
4.
Хасково
20.05.2020 09:21:41
0
8
За Изземване
Незабавно
3.
Опа
20.05.2020 09:17:43
0
4
???
2.
Днеско
19.05.2020 22:38:51
0
17
Сигурно много е пестил от закуски, пък аз нали си ги плюскам...
1.
гьоков
19.05.2020 22:17:25
1
21
Бързо ГЕШЕВ да се самосезира!Да започне оттам-с какви доходи е бил като е станал кмет и как е придобил това имущество???Иска да вземе кинтите и да духне...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ Според непотвърдена информация в джипа са превозвани мигранти Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Сега отговорност за българската външна политика носи този, който не подписа указа, каза служебният премиер Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици
Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори