×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кошмар! Тонка от ж. к. „Меден рудник” скочила от 15 метра пред очите на трите си деца


Кошмар! Тонка от ж. к. „Меден рудник” скочила от 15 метра пред очите на трите си деца
Цяло чудо е, че Тонка е оцеляла след полета от 15 метра, тя се строполила върху тревната площ под прозорците им пред блока
16 Май 2020, Събота, 11:12 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА снимки: Авторът

Състоянието на многодетната майка е критично

 30-годишната Тонка Иванова, която късно снощи полетя от 5-ия етаж на блок 450 в бургаския ж.к. „Меден рудник”, е майка на три деца. Около 23 часа след семеен скандал пред очите на децата си Тонка скочила от терасата на апартамента, научи Флагман.бг. Съседите на семейството са шокирани от случилото се, тъй като Тонка и мъжът й били много възпитано и добро семейство.

Двамата живеели в общинско жилище в ж. к. „Меден рудник”. По думите на съседи, зад вратите на апартамента рядко се чували викове, с изключение на тези на децата. 

Цяло чудо е, че Тонка е оцеляла след полета от 15 метра. Тя се строполила върху тревната площ под прозорците им пред блока.

Трагедия в жк. "Меден рудник"! 30-годишна жена полетя от 5-ия етаж

На място веднага е пристигнала линейка, която е откарала майката в УМБАЛ-Бургас. Към момента обаче състоянието на многодетната майка е критично. Тя е със счупени ребра, счупена ключица и мозъчен кръвоизлив.

По информация на Флагман.бг, бащата на трите деца на Тонка, с когото живеят на семейни начала, е задържан минути след инцидента. В момента децата са настанени при роднини на семейството - лелите им още снощи са дошли да ги вземат.

Тази растителност е омекотила удара при падането на Тонка, цяло чудо е, че не се е строполила на асфалта

 


В категории: Меден Рудник


19
Коментара по темата
19.
Истината за тях
25.05.2020 23:20:18
1
1
❗❗❗Дължа обяснение за случая с Павлин и децата на които помагаме.Реших да му помогна след многократните му молби за това.Исках да проверя това ,което ми казва истина ли е и отидох до дома му.Останах потресена от условията в които живеят.Реших да му помогна.След публикуване на поста и даване на гластност много хора отклихнаха на молбата ми и бяха съпричастни.Само от личния ми профил има над 2500 споделяния.Отзоваха се и фирми,които искаха да помогнат с материали.Над 500 човека са ми писали и съм отговорила на всеки до един.Тези хора всичките са изпратили дрехи,играчки,посуда одеала ,храна и много други на семейството.Изговорила съм стотици разговори като на всеки съм обяснила положението на семейството.Семейството има осигурени материали,много повече отколкото са им нужни.
Сега дано правилно ме разберете,защото кой разбрал,кой не разбрал ме обезкостихте и направихте на парчета за случката с десетте лева.След като побликувах поста,рабрах къде работи и отидох до строежа.Оказа се,че имам познати,които ми казаха,че Павлин не ходи редовно на работа или си тръгва по обяд.Както и когато ходих до тях се наложи да ходя по тъмно защото уж бил на работа,а той си е отишъл на обяд.Дали са му пари за покрива от фирмата и нищо не е направил и още не е върнал парите.Позамислих се дали да спра всичко,но в името на децата реших да продължа.Но вече с едно наум.
Та за 10 лв.,отивам у тях с човек собственик на строителна фирма да видим покрива и какво ще е нужно.Получил ли си нещо–не,ама може ли 10лв.няма какво да ядем.След час ми пише момче,че им е занесло за 100лв.продукти,после още за 200лв.Стана ми гадно и обидно,че ме лъже така, обадих му се вика ми ти не ми отвори хладилника ни веднъж.Каза че е празен,за мен това е достатъчно,аз му вярвах до този момент!
Днес получих поредния удар,разбрах ,че в следствие на поста лично кмета му се е обадил и е получил общинско жилище с чисто нови мебели,което е супер и много ме зарадва,само че факта че го е получил преди два дена и не е казал на никого дори и на мен,а днес някак между другото ми го спомена и продължи с молбите да давам телефона и адреса му за помощ.Днес жена от София ми прати фактура с всичко необходимо за покрива което ще бъде доставено утре.Хора ,те имат необходимите материали,имат общинско жилище и приема още и още и казват,че нямат.
Една много известна австрийска фирма пое ангажимент да им оправи цялата къща,но след тяхно проучване на хората.Днес ми се обадиха и казаха,че отказват защото хората не били читави и имат друга къща годна за живеене в село да Бургас.Има и много още какво да разкажа,но няма смисъл.Важните са децата аз все още им помагам,но с горчилка в устата.
А сега може да ме разкъсате....
18.
Stefan
25.05.2020 14:40:31
0
1
О гурката жена
17.
x
18.05.2020 18:24:57
0
2
лъжат не ги съжалявайте в ШОФЬОРИ БУРГАС колко хора им помогнаха и им пращаха помощи а мъжа е искал само пари да си плаща заемите и фирми искаха да им оправят безплатно къщата ама като ги разбраха и се отказаха!!! после жената която събираше помощи за тях се извиняваше,че е подвела хората да им помагат!!!
16.
System
16.05.2020 18:34:21
1
27
Не става дума само за пари, а и когато сме имали, че да плачем за тях. Но всичко останало, което тв мачка, то прегазва психиката. Да виждаш, че между децата ти, безнаказани крадци, убийци, дилъри се разхождат на свобода. Да знаеш, че няма структура, която да не ти иска нещо в замяна на помощ. Морала ни го няма, а за финансовата част е ясно. Как сме си възпитали обаче децата, това е най-големия проблем. Малки чалгарчета, които се държат като мутри от 12 годишни, псуват, босят оръжия и нямат интереси. Жалко, но бъдещето не ми се струва по-розово
15.
Габриела
16.05.2020 17:32:39
0
14
Самия вик при падането беше просто ужасен. Лично смятам че е убийство,защото кой скача от такава височина при скандал и то след като имаш деца.Дано се оправи жената
14.
Х
16.05.2020 17:11:50
2
20
Права си №13, но за да са настанени в общинско жилище, значи финансовото положението на семейството е окаяно.
13.
Аз
16.05.2020 16:59:42
0
31
Мъчно ми е за това семество! Дано да се оправи женичката. Нямам претенциите да съм права, но депресивните състояния и желанието да се махнеш от този Свят, са по-скоро от емоционални липси, отоколкото от финансови такива. Никоя майка няма да си остави децата гладни, ще проси, но няма да ги изостави. Емоцоналната липса и празнота в душата е друго нещо и там вече е страшно.
12.
:(
16.05.2020 16:49:53
6
23
Mного жени се омъжват за убитаци...видяла го че кара кола от 5000 лв, а и се струва че е последен модел, видяла го че има познати с бръснати глави и си помислила че не е някой случаен, а той милия скъсан като цървул, без образование, цел, амбиции...и после си трошат главите с такива. ....
11.
До по -долу коментиращите
16.05.2020 15:52:28
13
25
Все още сме много далеч от държавата с най-много самоубийства Норвегия.Дали и те се самоубиват от безпаричие???.Другаде е проблема.По голямата част от днешното поколение жени,животът им се струва забавление,скъпи почивки,вечери в ресторанти и охолен живот,без да им се работи,искат да си отворят краката и всичко да им дойде на -готово.И като разберат ,че това е само един блян,нереализирана мечта и превъртат,това е.
10.
Финансови проблеми
16.05.2020 14:14:16
5
21
Вие сега вземете ги стимулирайте малко тези деца , финансови проблеми може да имат и това да води до този развой , държавата- общината да се самосезира и да се погрижи за децата , поне докато майката не се възтанови ...
9.
Лейтенант Грубер
16.05.2020 13:46:58
6
33
Баси кви проблеми тряа да имаш за да решиш да оставиш 3 деца сами. Тва не е нормално. Притиснете съпруга, тва не е цялата история. Кой скача по време на семеен скандал, по-вероятно е някой да е бил бутнат.
8.
Баба Тонка
16.05.2020 13:27:13
17
6
Изяди голямата Бутонка
7.
Иван Гогов по прякор Ван Гога
16.05.2020 13:17:58
5
22
Искам да ви благодаря за невероятната илюстрация на скока. Без нея не бих могъл да си представя как се е случило.
6.
Българово
16.05.2020 13:05:20
6
35
В Българово се самозапали жена, може би защото животът е прекрасен в тази община с най-високите данъци и най-ниските доходи.
5.
Неудачник и мързелив безхаберник
16.05.2020 12:35:00
35
23
Оставка на правителството! И властта в ръцете на Радко фърчилото и на Импексова! Долу ГЕРБ!
Заради тях съм убитак, нещастник, беден и самотен алкохолик.
Ето тази жена и тя заради тях скочи, а Импексова и Радко я спасиха с цяла бала едри банкноти, които омекотиха удара.
Абе дали ако дойде БСП на власт ще стана образован, реализиран и ще се къпя всеки ден? Хахахааа
На тези коментиращи под мен искам да кажа: Да ви го ту. а фостата и да ви задавя!
4.
пенсионер
16.05.2020 12:27:33
8
54
Внай добрия град за живеене бум на самоубийства почи всяка седмица по някое Само от началото на месеца повече от 4 .Вславейков Възраждане М.Рудник Изгрев Това не е от охолен живот а от безходицата която ги спохожда .
3.
Най-добрият град за живеене
16.05.2020 12:18:58
13
62
Някой няма ли да задълбае в темата? Защо през няколко дни хора скачат от балконите? Още не е отшумяла новината за другата майка на 3 деца която скочи и сега пак същото, но с друга жена... Не може да няма виновни. Според мен много вероятно е това да е породено от добрият живот, който живеем, в "най-добрият град" според Николов и най-добрата държава според Борисов
2.
До невероярните управници
16.05.2020 11:57:52
12
67
Кажете колко пари наляхте и откраднахте в Спортната зала, "олимпийския" басейн и флората. Даже и построени работят на загуба. Много сте безмислени схемаджийчета!
1.
Герп
16.05.2020 11:30:22
18
99
Всяка седмица скачат хора от града-входа на Европа с 350 евро заплати. Не става само със снимки от дрон на морска гара и "моста" и смарт дървета,пейки и всякакви безмислени малоумни схеми за усвояване. Бургас е приключил град, общината да разпускат администрацията. Андрей Рунчев да свива знамената на парията майка!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори