×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Новият на Крисковица – яростен ревнивец, забрани й куп любими неща


Новият на Крисковица – яростен ревнивец, забрани й куп любими неща
Ключови думи: Ася Капчикова, Криско
09 Май 2020, Събота, 21:00 ч.
Автор: Флагман.БГ

Откакто връзката им става още по-сериозна, Ася вече не споделя кадри, на които показва сочни форми и апетитното си дупе

Яростен ревнивец се оказа новото гадже на Ася Капчикова. Половинката на плеймейтката и забранява неща, които бившата на Криско обожава да прави. Новият на силиконката не одобрява палавите й снимки в социалните мрежи. Гаджето на Капчикова не желае всички да точат лиги по сочните форми на плеймейтката. Затова я моли да спре да се показва дибидюс гола в интернет.

Откакто връзката им става още по-сериозна, Ася вече не споделя кадри, на които показва сочни форми и апетитното си дупе. Тя промени коренно начина си на живот. Прави го в името на любовта. След няколко неуспешни връзки бръмчалката най-накрая откри точната за нея половинка. Още преди да настане карантината сексапилната блондинка спира с излизанията по нощни заведения и купони до зори. Мъжът до Ася е с няколко години по-възрастен. Той не обича шумни места, а предпочита да стои вкъщи и да почива.

Първоначално на Ася й е трудно да води улегнал начин на живот, но намира занимания, с които да се разсейва.Тя намери утеха в кухнята  и вече е Мастър шеф. Плеймейтката е истинска фурия край печката. Ася и мъжът до нея са заедно повече от половин година, въпреки това Капчикова продължава да го крие. Според слуховете човекът до нея не иска да се показва на публични места пише „България Днес”.


В категории: Лайфстайл


2
Коментара
Само три съставки - Салата „Нищо“
Само три съставки - Салата „Нищо“ 15/04/2024, Понеделник 21:00 0
Как да се справим с мазната кожа
Как да се справим с мазната кожа 15/04/2024, Понеделник 20:40 0
2
Коментара по темата
2.
Зрител
10.05.2020 07:32:26
0
3
Човекът до нея го срам да се показва на публични места с тоя вълк оставил без семе половината държава
1.
А новия
09.05.2020 22:48:06
0
6
На криско какво прави с халката му
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ще повдигнат ли обвинение на Живко Коцев заради контрабандистите и подаръците? Ще повдигнат ли обвинение на Живко Коцев заради контрабандистите и подаръците? Пуделът с парите няма никакво значение за разследването, коментира Бойко Найденов Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни Над два дни понякога чакат камионите ни до Дунав мост, а загубите ги плащат хората в магазините, коментира Николай Рашков от Съюза на международните превозвачи Арестуваха "муле" заради „ало“ измама, след като баба му хвърли 40 000 лева през терасата Арестуваха "муле" заради „ало“ измама, след като баба му хвърли 40 000 лева през терасата Възрастната жена извади голям късмет, в дома му са намерени парите ѝ Борисов ли взе главата на външния министър или Стефан Димитров се оказа тотално неподготвен Борисов ли взе главата на външния министър или Стефан Димитров се оказа тотално неподготвен В събота срещу неделя "взривил" премиера, след като отишъл в Черна гора и си изключил телефона, бил неоткриваем за посланици и дипломати  Сериен крадец посегна и на детската радост в Морската градина в Бургас Сериен крадец посегна и на детската радост в Морската градина в Бургас 31-годишният Димитър Димов разби боксова круша и машина за топчета 4 мъжки комплекса в секса, ето как да не го съсипете 4 мъжки комплекса в секса, ето как да не го съсипете Повечето от представителите на силния пол знаят, че "не е важно колко дълго е зарядното, а колко всъщност издържа батерията" С какво силните жени плашат мъжете и ги отблъскват С какво силните жени плашат мъжете и ги отблъскват Силните жени са откровени и прями Това са царете на флирта: Тези зодии могат да разтопят и най-студеното сърце Това са царете на флирта: Тези зодии могат да разтопят и най-студеното сърце С безупречното си чувство за баланс и хармония, Везните знаят точно как да накарат другите да се почувстват специални и оценени Зловещо: Това е мястото, където отриха трупа със свинските опашки в София Зловещо: Това е мястото, където отриха трупа със свинските опашки в София На място веднага пристигнали медици, които установили смъртта на 44-годишния мъж Войната между Израел и Иран се отлага за друг път Войната между Израел и Иран се отлага за друг път Атаката на Техеран се провали, а отговорът на Йерусалим беше оставен, за когато му дойде времето
Нетаняху зове да се отговори на иранската атака умно Нетаняху зове да се отговори на иранската атака умно Израел е обещал да информира САЩ преди да предприеме контраатака, за да даде на US войските време да се подготвят за ирански ответен удар Зеленски зове за западна подкрепа за Украйна, дава за пример Израел Зеленски зове за западна подкрепа за Украйна, дава за пример Израел Ясно е, че не всички украински съоръжения могат да бъдат предпазени от атаки, коментира той Иран разкри с какви ракети и дронове е обстрелван Израел Иран разкри с какви ракети и дронове е обстрелван Израел Нападението засили опасенията от голям конфликт в Близкия изток Тревога в ООН! Опасно близо сме до ядрена катастрофа, обяви шефът на МААЕ Тревога в ООН! Опасно близо сме до ядрена катастрофа, обяви шефът на МААЕ Генералният директор на Международната агенция за атомна енергия Рафаел Гроси  критикувайки неотдавнашните атаки срещу Запорожката АЕЦ Местят церемонията по откриването на Олимпиадата Местят церемонията по откриването на Олимпиадата Най-вероятно церемонията ще се състои на "Стад дьо Франс” Арестуваха петима заради инцидента с кабинков лифт в Анталия Арестуваха петима заради инцидента с кабинков лифт в Анталия Разследват се причините за смъртта на един човек и раняването на 17 Баба уби брутално 5 новородени кученца на съседката си Баба уби брутално 5 новородени кученца на съседката си "С една пръчица колкото пръста ми може ли да се убие? Аз само ги шибнах малко и толкова беше. Исках да ударя майката, да се наплаши, защото ми изяде кокошката. Но, когато отидох, майката я нямаше”, казва Василева МВР с подробности за тази брутална катастрофа МВР с подробности за тази брутална катастрофа Лек автомобил навлязъл в насрещното и блъснал тир  Натресоха му три кучета и две котки в дома, но той мълчи, защото я обича Натресоха му три кучета и две котки в дома, но той мълчи, защото я обича Евгени се съобразява с капризите на  Принц Хари и Меган стават продуценти, готвят две нови предавания Принц Хари и Меган стават продуценти, готвят две нови предавания Продукциите са свързани с готвенето и с американския шампионат по поло
Делян ДОБРЕВ Делян ДОБРЕВ Към ПП: Научете си уроците вкъщи, не в министерствата Виц на деня Виц на деня -- Мацко, в с*кса каква поза предпочиташ?
- Отгоре.
- Защо?
- Като ми писне, ставам и си тръгвам.
Виц на деня Виц на деня Студент праща телеграма до сестра си:
"Скъсан по математика, подготви баща ни!"
На другия ден получава отговор:
"Баща ни подготвен, подготви се ТИ!..."
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Каква е разликата между ерген и семеен?
- Ергенът хапва каквото иска, семейният каквото му наготвят!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори