×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Лорд Евгени Минчев: Някой да скрои шапка на Цитиридис


09 Май 2020, Събота, 20:33 ч.
Автор: Флагман.БГ

Лорд Минчев разсипва т.нар. български елит

 

Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

На кой моден Бог се молят Миро, Крум и Максим?

Много мислих какво чувство да изпитам пред външния вид на Миро и смятам, че то е…съчувствие. Отдадено, приятелско, съжалително, без капка присмех. Така бих се чувствал пред опит за картина на Джорджано, но това са странични симптоми на чувствата ми. Освен ,че видимо е качил килограми- Карантина, карантина, йо и о…, талантливият певец е нахвърлял по себе си де що свари от разпиления си гардероб. Черната блуза разкрива нещо като дамски образувания, може да са светлосенки, знам ли, не бих ги пипнал дори за да проверя. Сините чорапи извикват в мен необходимост да препоръчам един светло син сутиен при нужда и за баланс една маска в същия цвят. Сакото на пастора вляво /Боже, каква удобна позиция/  е като пастьоризирано- така стерилно в богатата на цвят среда и калцуните на Миро. Пастор Максим тържествува на макс в пасторалната модна картинка, където виждаме още Крум Савов и съпругата му. Савов, който е само седем осми по-стилен от Мирко, тържествува в кадъра със сиво сако, като отломка от берлинската стена. Карираната пола на булката на Крум, показва, че няма кум, няма сват в прериите на естетиката. Тя, полата, наднича като бирник иззад папката и си говори на един и същи език със сините чорапки в съседство.

Някой да скрои шапка на Цитиридис!

При толкова банкноти в ръката, не се изненадвам, че господин Телевизионен водещ е облечен така.  Кольо изглежда като след дълго пътуване от София до Миконос, където би могъл да работи като разносвач на пици. Облеклото, братя и сестри, ми говори, че младежът може да си намери там всякаква работа. Може да носи храна и на пеликана Петрос, ако е жив още този розов символ на острова на мъжката любов. Вечерният телевизионен работник е сложил точния елек, цветово съчетаващ мохито и блъди Мери,с тук там лимончело. Останалото е черно, като фон на  финални надписи на вяло предаване или скучен филм. Дънките ме карат да мисля, че господинът е наедрял, не наедрял а надебелял. За да бъда полезен все пак на господина, нека предложа да не илюстрира последствията от карантината толкова очевидно. Може, особено когато прави снимките си всеобщо достояние, да заема пози, които го издължават, да постави сако, което да оптимизира фигурата и излъчването му. Никой ли не се сети  от  толкова стилисти наоколо, да му постави шапка. Дотук по всичко изглежда, че някой му е скроил шапка, няма да се учудя, ако е и самият той.

Лейди Гага, ала лейди…Гаганица

Репутацията на зеленото е привлякла лейди Гага, но за нейно съжаление – не в позитивния смисъл. За уточнение, ще кажа че за зелено назовавам фосфоресциращата мъгла над главата и раменете и, образуваща северно сияние но с неясно приложение, види се. Ексцентричната знаменитост може да бъде взета за някой от онези екзотични гущери, чиито ципи им служат  за кратки полети. Не мога да кажа, че тук полетът е над кукувиче гнездо, но сценарият върви в тази посока. Като лорд на лейди ще кажа, че употребата на този ефектен цвят, можеше да се ограничи само до раменете, но върху ботушите ми идва вповече. Знае ли мадам Гага, че в нашата младост да носиш мрежест чорапогащник беше обединено с молитва да не те срещне милиционер на пътя ти… Сега забелязах косите. Ледени висулки, стегнали в менгеме лицето, по което гримът е създал илюзия за герой на анимационно филмче. Лъскавото боди от моята гледна точка ми наподобява купе на петкратно пребоядисван запорожец а краищата на ръкавите, като работа на начинаещ заварчик. В днешни времена може би на известната певица и се е приискало да се покаже съпричастна към модата на маскировката. Постигнала е това донякъде а до откритите части вирус едва ли би се приближил, без самият той да е с маска и санитарно облекло. Всичко това води до спомени от изборните плакати в Гаганица.

Потеря от черни салтанати по Диона

На това мога да кажа аз Диона вирус, защото въпреки симпатиите ми към певицата, започвам да кихам и да вдигам температура при точно тази нейна визия. Макар Бог да е дал свободната воля, то може би трябва да ни даде и начините да оцеляваме при изборите на останалите. Виждате как такъв един избор е илюстриран от милата ми приятелка- дънки чиято същност е пропаднала или на дъното на протрит стар леген от алпака или в пералня, чиято годност е изтекла по време на 14-я партиен конгрес на БКП. Макар гащетата да разкриват съблазнителен чатал, то над тях, веднага над тях, тръгва черна потеря от колан, поло, наметка и коси. Всички те свързани от мрачния демон на нощта, приютила се в слънчевия силует на Диона. И мислите, че модното черногледство свършва дотук. Не! То пълзи в очилата на госпожицата, пренася се като виновен ученик на последния чин, та чак в чантичката. Обувките и очилата си шепнат през две планини в деветата, та чак до деветата дупка на кавала, както се изразяваше баба ми по пра-бабина линия. Тъкмо да свърша и вижте- една огромна татуировка пред очите ми. Как да не свърши човек…  

Попова поникна в поповите модни градини

Тези мили, млади хора, така жизнени по свой начин на сцената, са облечени във флегматични цветове. Кафявото свързвам с почва, подложена на риголване , върху която  след това е минало стадо преяли крави. Интересни са етно мотивите в ризата на Васелин Плачков- освен ако не играе специфична роля, то не виждам мъдра причина да носи това. Не зная как е определен гардероба и коя е епохата, но ако тук си визират византийските времена, добре бе да знам, че дънките датират оттогава . Ботушите са истински принос в облеклото на актьора. Освен, че съвпадат чрез основния цвят с тези на Мариана Попова, те греят в слънчевите си участъци от кожа в по-жълтеникав цвят. Самата Попова стои като в текста на песента „Брала мома къпини, в попови градини”. Нищо лошо както се казва, но при именитата певица не намирам никакво етнологично сходство с епохите, с които съм запознат исторически. Горната част на облеченото от Попова механично свързвам с облекло за фитнес а украшението на челото приемам като паднала от косите диадема. Огромен колан с плетка стил панер за хляб, се набива на очи, но тук отново дънките са онези, които създават най-големи главоболия в кадъра.


В категории: Животът


5
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
5
Коментара по темата
5.
Елизабет Петрова
10.05.2020 19:50:38
0
5
Този пък присмехулник, който изглежда като натруфен папагал, той ли се намери да обсъжда другите?! Ама той не е виновен, виновни са тези, които му дават трибуна за изява! Жалка картинка!
4.
Боби
10.05.2020 16:06:35
0
7
А защо не погледне собственото си папагалско облекло ? Лорд-гей ? Той си е жив педерунгел !
3.
Гого
10.05.2020 13:18:40
0
9
Лорд ???? LTF
Нямам думи
2.
Василев
10.05.2020 09:29:53
0
15
Тоя педал много на сериозно се е взел какъв лорд какви 5 , лева тази титла е наследствена не се купува ватмане
1.
Евгени Минчев учителя Сфинктер
10.05.2020 08:08:16
1
11
Пърди най тихо от сите българи заедно
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори