×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Цветомир Найденов за Васил Божков: Той е мутра, ЛиЛана му беше любовница


Цветомир Найденов за Васил Божков: Той е мутра, ЛиЛана му беше любовница
Божков бил дисидент преди 1989 година?! Пълни глупости. Досега не съм чул за дисидент-комарджия, отсече собственикът на Efbet Цветомир Найденов
08 Май 2020, Петък, 14:22 ч.
Автор: Флагман.БГ

Учудвам се от неговата наглост! Като си невинен, идвай в България и го доказвай, призова Цеката

Собственикът на Efbet Цветомир Найденов коментира сутрешното изказване на Васил Божков, в което той каза, че "държавата се управлява от хунта" и се обяви за репресиран. Найденов е човекът, подал първите сигнали срещу Божков, довели до разследване, вследствие на което срещу боса на "Нове Холдинг" бяха повдигнати 11 обвинения от прокуратурата.

Божков и Найденов бяха дългогодишни съдружници в "Еврофутбол".

"Учудвам се от неговата наглост! Като си невинен, идвай в България и го доказвай. Не е ли така? Аз хунта в България не виждам, вие виждате ли? Има хиляди престъпници в България, които си намират адвокати, явяват се на разпити и в съдебни заседания, за да защитават тезата си. Ако ви повдигнат обвинения, вие ще избягате ли в Дубай или ще се опитате да доказвате тезата си?  Нека даде акциите на феновете на Левски, феновете ще му покажат как ще се оправят", заяви Найденов пред Спортал.бг.

"Васил Божков е мутра от непосочена от него категория. Той създава проблем на човек, после човекът отива при него да му го реши и бива заграбен. Той това се опита да ни го приложи и на нас. Аз подадох сигнал, истинността на съответните сигнали се проверява от компетентните органи - щом са преценили, че има основание да се повдига досъдебно производство, има задържани хора, значи има истина в сигналите. Надявам се всичко да свърши с осъдителна присъда.", каза още Найденов.

"Това че Васил Божков е бил дисидент преди 1989 година е най-големият виц, който съм чувал. Той беше комарджия! Явно той е първият дисидент-комарджия през социализма. Излиза, че тогава е имало много дисиденти по градинките, където са играли барбут. Явно Божков е бил до д-р Желю Желев, д-р Петър Дертлиев. Сигурно е бил в Русе или в градинката "Кристал". Може да е играл барбут в "Кристал" и по случайност да е изял някоя палка заедно с дисидентите", допълни Цветомир.

"За първи път се намериха хора в тази държава да озаптят най-тежкия криминален престъпник през последните 30 години - убивал, изнасилвал, пращал да бият хора, корумпирал всичко живо. Сега, когато дойде време да плаща за постъпките си, почна да говори за хунта. Ако това е хунта, да закриваме тази държава. Главният прокурор нали каза кой е поръчал побоя над Слави Ангелов? Това че някой се опитвал да му вземе бизнеса, е пълен смях! Напротив - той взе много бизнеси. Лъжа е и това за певицата ЛиЛана - гадже, любовница му беше. Той казва, че не я познава, а аз съм я виждал в офиса му. Стоя зад думите си. Както стоя твърдо и зад думите си за заплахите за убийство, за изнасилванията и т.н. Това е един човек, който го е страх от правосъдието", коментира още Цеката. 


В категории: Животът


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 2
12
Коментара по темата
12.
Patur Hunter
09.05.2020 00:16:31
1
0
До11 МАЙКАТИ като та е заченала било от цяла хунта дърти педерази
11.
Да бе, нямало хунта
08.05.2020 22:05:17
1
5
Не го познавам тоя, но изказването му е меко казано нелепо. Хунта си има, поне аз я виждам. Има обаче някои които ходят с розови очила щото живеят в паралелен свят. Без да ме интересува какъв е Божков, за мен е постъпил правилно. Така постъпи и Цветан Василев. Други, които останаха и нямаха информация ги лангъркат още по затворите. Когато държавата реши да репресира някого го парви наистина с хъс. После дори и да бъде осъдена българия в международен съд - битият е бит, а другия е ....
и народа плаща сметката. Помните, че България бе осъдена по различни дела. Ако не се лъжа, беше за действия на Цветан Цветанов и Бойко Борисов срещу известни личности и даже срещу бившият военен министър... Виновните ли платиха обезщетенията наложени от международният съд или ние (народа)?
10.
88
08.05.2020 17:51:56
2
19
Този не може да разбере, че и на него ще му спретнат същите номера и ще му вземе Шиши бизнеса.Той е следващата бройка но засега плаща и доносничи и затова е необходим.
9.
реалист
08.05.2020 15:42:02
4
16
скоро ще му ходим на помен
8.
Бард
08.05.2020 15:22:15
0
41
"Аз хунта в България не виждам, вие виждате ли? "
И аз не виждам хунта! Виждам една икономическа и политическа мафия, която си има държава, управлявана от Борисов!
И си има и прокуратура и медии, която да атакува неудобните или тези, на чийто бизнес и милиарди е хвърлила око политическата мафия!
Ние сме само тъпи зрители на целия този цирк!
7.
ДПС(Дорожное Проверовочноя Служба)
08.05.2020 15:21:43
10
12
Охраната на Васил Божков е съставена от поръчкова убийци(черен отряд) бивши барети от НСБОП начело на които стои полковник Славчо Марков бивш шеф на ЦСБОП
6.
Панчо
08.05.2020 14:56:54
1
39
То и ти си агент на дс и доносник нa прокуратурата убитак
5.
bai kosta
08.05.2020 14:51:55
5
43
Цветомире,голям работа си!На умряло куче нож вадиш!Защо не го каза това преди 6 месеца?Или сега можеш всичко да говориш,когато имаш здрав гръб.Не защитавам Божков,ако е виновен да си носи последствията,но той може да те съди за клевета.
4.
тоз ПЪК ИДИОТ //новия божков/
08.05.2020 14:48:41
1
29
ИЗМИСЛЯ НОВА ПРАВНА НОРМА ХАХА–ИДВАЙ И ДОКАЗВАЙ Е ТОЧНО ОБРАТНО ""Невинен до доказване на противното""АЛО ГРАЖДАНИТЕ СПИТЕ ЛИ ?????????КОЙ ГИ ДОПУСКА ТЕЗИ БОЖКОВЦИ ДА НИ ПРАВЯТ НА МАЙМУНИ //за да им търкаме талончетата//ПРОСТ НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА –БОЖКОВЦИ МИЛИАРДЕРИ !!!!!!!!!!!
3.
.......
08.05.2020 14:44:36
1
52
Колко е лесно да се правиш на велик като си плащаш на когото трябва. Къде беше като срахте в едно гърне с божков 30 години?
2.
Зрител
08.05.2020 14:38:30
1
29
Тоз цървул и той щял да закрива държавата.Кой си ти бе олигофрен?
1.
Зрител
08.05.2020 14:38:17
0
30
Тоз цървул и той щял да закрива държавата.Кой си ти бе олигофрен?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори